Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çok mu ince düşünüyorum gülişim, acayip bir durum di mi?
Rahatsız olmakta haksız mıyım?
Canım her duruma bakması gerekmezki. Zaten grupları vardır bir sey olsa ordan haberlesirler ne gereği var ama işte herkeste aynı hassasiyeti bulamiyoruz

Eşin de maç var demiş.. Tosyam yerinde olsam hala bugün için başka planımız var deyip başka gün söylerdim gelmeleri için.
Böylece 3 saat önce böyle şeylerin haber verilmeyeceğini de anlardı belki.
Şimdi aldığın zaman bidaha hep saatler öncesinden haber verip el kol bağlamaya çalışır.
Buna hakkı yok.
Müsait olsanız bile ders olsun diye almamanız lazım. Kaldı ki planınız da varken hele..
Küstüğü yere buz sürsün.

Canım her duruma bakması gerekmezki. Zaten grupları vardır bir sey olsa ordan haberlesirler ne gereği var ama işte herkeste aynı hassasiyeti bulamiyoruz
Günün 20 saati zaten afedersin kıç kıçalar.
Dediğin gibi grupları da var.
Her duruma bakması özel hayat merakı dışında birşey olamaz.
Ben bazen en yakın arkadaşlarımın bile durumlarını takip edemiyorum yani. Durum attım görmedin mi diye trip yiyorum.
Hal böyleyken onun her duruma itina ile damlaması sinir ediyor.
Asla bir yakıştırma yapmıyorum, günahını almıyorum. Ama hoşuma gitmiyor.

Seni öyle iyi anlıyorum ki. Hos değil. Bence iyi yapmışsın eşine yasak koymakla yani ben de hoşlanmıyorum böyle seylerden. Bu bazılarına göre çok saçma gelir ama bana göre değil

Seni öyle iyi anlıyorum ki. Hos değil. Bence iyi yapmışsın eşine yasak koymakla yani ben de hoşlanmıyorum böyle seylerden. Bu bazılarına göre çok saçma gelir ama bana göre değil
İki bekar olsa tamam da karşındaki evli bir adamsa daha dikkatli olmalı. Aynı şekilde evli olan kadının da dışarıya karşı daha dikkatli olması lazım.
Kıskançlık değil bu adab-ı muaşeret bence

Evet kesinlikle bu. Arkadaşımın eşi durum paylassa bakmam mesela neden bakayım ki ya da o da bakmasın eşim hoşlanmayabilir ben de hoşlanmam.
Karşıdaki insan evli eşi rahatsız olabilir diye düşünmeli. Bdv de bununla ilgili çok laf yedim. Konu baskaydi, Hatta bir üye var kendisine hala sinir olurum modern dünyaya hoşgeldiniz demişti yerim öyle modernliği.

Vallahi hiçbir zaman çok modern olduğumu iddia etmedim hatta aksine birçok konuda geleneksel kafaya sahibim.
Çünkü modernlik adı altında yapılanlar ve düşünülenler beni çok irite ediyor. Modernlik buysa ben gelenekselim
Bir arkadaşım var mesela erkek arkadaşı pavyona gidiyorum dese (ki dedi), tamam git hayatım der (ki dedi)
Bu arkadaş hiç anlayamaz benim bakış açımı. Çok bunaltan ve aşırı kıskanç biriyim ona göre. Saygı duyarım, bakış açısıdır.
Onun baktığı yerden öyle görünüyor olabilir.
Ama ben modern değilim, olmak da istemiyorum

Pavyona gidiyorum
Git hayatım mı
Kız brom bu modernlik falan değil, bezmişlik. Nereye gidersen git gözüm görmesinlik. Bu kafa o kafa

Evet. Ben de kabullenemem Allah korusun. İki arkadaş öğlen başbaşa yemek yermiş gün boyu zaten beraberlermis okulda öğretmenmis onlar. Akşam birbirlerine komik mesajlar atarlarmis. Kadın kocasının bu iş arkadasiyla samimiyetinden bunalıp bdv ye konu açmıştı ay neler dediler neler. Başbaşa yemek yemede ne varmış. Akşam mesajlasmada ne varmış. Onlar da atarmis ne yani kötü muymus niyetleri. Kadına demedik birakmadilar ben kadına destek çıktım tabi sonra modern dunyaymis biz geri kafaliymisiz falan. Bunu yazan kişi yazin evlenecekti acaba hala aynı düşüncede mi bilemiyorum tabi.

benim sipam dokuzda uyumus oluyo cici:) bana göre ayarlanmasina gerek yok ama sen etiketi geçersin. çoğunluk hangi saatte musaitse oynariz :) ben de yetisemezsem okur okur gülerim onedio da test bile yaptım hangi dizi karakteriyim diye

dizi açığım varmış onu gördüm nolamaz tanrım şükürler olsun ki nonedio var

Eee sonuç ne çıktı

Bundan sonrası için zaten çalışmaya başlıyorum, iş dışında kalan tüm vaktimi de kızıma ayiracagim
Misafir filan kabul etmeyeceğim canım
Bu sefer gelsinler ve son olsun en güzeli böyle boşver

Hehehe onu ben de yapmıştım ben Adnan ziyagil çıkmıştım lütfen beni ona benzetmeyin zaten nasıl çıktım anlamadım gitti.

ahahahah onu nasıl basardin hakkaten

benim bi karekter çıktı
başka bi testte de iki diziden iki kadinin karışımı olduhimy çıktı fragman bu aksam oyunda kalani soylicem

B Brunello Cicinelli

Öncelikle haleti ruhiye yazışın beni benden aldı bunu eklemek istiyorum. Ben ki ingilizceyi bile türkçe okunuşuyla yazıyorum çok etkilendim.

Mesajını okuyunca hiç şaşırmadım eşin tipik türk erkeğine dönüşümünü tamamlıyor diye düşündüm.
Bunun polislikle hiç ilgisi yok.
17 senelik evliyim sizin bazen eşlerinizle ilgili ilgi alaka anlamında yazdıklarınız bana ahh gençlik dedirtiyor ama susuyorum ambiyansı bozmiyim diye.
Eğer eşin gerçekten normalin dışında davranıyorsa (,hassasiyetle sen öyle anlamıyosan) tabiki endişelenip üzülmen normal.
Şu açıdan düşün evinde işinde huzuru olmayan bi türlü alışamayan ve herşeyi buna bağlayan eşi var karşısında dimi?

Onunda senden herşey yoluna giricek mesajını almaya ihtiyacı vardır belki?
Ne kadar kolay alıştı gibi görünsede belki oda alışamadı sana demiyodur daha kötü olma diye.

İlerde bu kadar merkez yaptığın için böyle taktığın için üzülüceksin bi bonus vardı demişti dersin.

Negonun dediğinide ihmal etme nazara inanıyoruz insanın tepetaklak eder.

ahahahah onu nasıl basardin hakkaten

benim bi karekter çıktı
başka bi testte de iki diziden iki kadinin karışımı olduhimy çıktı fragman bu aksam oyunda kalani soylicem
Ben de anlamadım yanlış çözdüm herhalde kaydırma yapmisimdir cinsiyet belirleniyordu halbuki diye hatırlıyorum ama artık olan oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…