- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.301
Pavyona gidiyorum
Git hayatım mı
Kız brom bu modernlik falan değil, bezmişlik. Nereye gidersen git gözüm görmesinlik. Bu kafa o kafaEki Görüntüle 2548760
Evet. Ben de kabullenemem Allah korusun. İki arkadaş öğlen başbaşa yemek yermiş gün boyu zaten beraberlermis okulda öğretmenmis onlar. Akşam birbirlerine komik mesajlar atarlarmis. Kadın kocasının bu iş arkadasiyla samimiyetinden bunalıp bdv ye konu açmıştı ay neler dediler neler. Başbaşa yemek yemede ne varmış. Akşam mesajlasmada ne varmış. Onlar da atarmis ne yani kötü muymus niyetleri. Kadına demedik birakmadilar ben kadına destek çıktım tabi sonra modern dunyaymis biz geri kafaliymisiz falan. Bunu yazan kişi yazin evlenecekti acaba hala aynı düşüncede mi bilemiyorum tabi.
9 da oynayalım o zaman şamdanım olur mu sensiz.benim sipam dokuzda uyumus oluyo cici:) bana göre ayarlanmasina gerek yok ama sen etiketi geçersin. çoğunluk hangi saatte musaitse oynariz :) ben de yetisemezsem okur okur gülerimonedio da test bile yaptım hangi dizi karakteriyim diye
dizi açığım varmış onu gördümnolamaz tanrım şükürler olsun ki nonedio var
Seni etkileyeceğimi bildiğim için yazdım desem..B Brunello Cicinelli
Öncelikle haleti ruhiye yazışın beni benden aldı bunu eklemek istiyorum. Ben ki ingilizceyi bile türkçe okunuşuyla yazıyorum çok etkilendim.
Mesajını okuyunca hiç şaşırmadım eşin tipik türk erkeğine dönüşümünü tamamlıyor diye düşündüm.
Bunun polislikle hiç ilgisi yok.
17 senelik evliyim sizin bazen eşlerinizle ilgili ilgi alaka anlamında yazdıklarınız bana ahh gençlik dedirtiyor ama susuyorum ambiyansı bozmiyim diye.
Eğer eşin gerçekten normalin dışında davranıyorsa (,hassasiyetle sen öyle anlamıyosan) tabiki endişelenip üzülmen normal.
Şu açıdan düşün evinde işinde huzuru olmayan bi türlü alışamayan ve herşeyi buna bağlayan eşi var karşısında dimi?
Onunda senden herşey yoluna giricek mesajını almaya ihtiyacı vardır belki?
Ne kadar kolay alıştı gibi görünsede belki oda alışamadı sana demiyodur daha kötü olma diye.
İlerde bu kadar merkez yaptığın için böyle taktığın için üzülüceksin bi bonus vardı demişti dersin.
Negonun dediğinide ihmal etme nazara inanıyoruz insanın tepetaklak eder.
Seni etkileyeceğimi bildiğim için yazdım desem..
Bak bak lügatımdaki kelimelere bak ;
Halet-i ruhiye
Adab-ı muaşeret
Ab-ı hayat
Bab-ı beyt
Din-i İslam
Daha da var, istersen bir ara kelime koleksiyonumu gösterebilirim
Nasıl, bana karşı aşkın depreşti mi, hadi söyle saklama emel Sayın gibi dönsen de gözlerinden de harflerinden de okunuyor
Ya bu cümleler beni çok üzüyor bonusum
Biz daha evli değilkenden beri hep bu adam değişir böyle hep mutlu kalmazsınız yorumları yapan dolu, felaket tellalı gibiler. Evlendik 5 sene geçti her sene yine aynı yorumlar.
Mutlusunuz ama kalmaz bu böyle erkekler şöyledir böyledir derler...
Baktılar aynı ayar devam ediyor bu sefer çocuk olunca böyle kalmazsınız diye diye çocuktan da soğuttular.
8 senedir aynı olan insan ki 30 a dayandı şimdi değişmeye mi karar verdi? Yoksa geçici bir sürecin içinde mi..
Ya da ben mi alınganım bu sıralar ondan mı ters anlıyorum adamı..
Şayet değişirse ben cidden evlilik devam ettirmem.
Alışıp sevdiğim adamdan başka birine bürünmüş kişiyle ne işim olacak? Öküz isteseydim öküz biriyle evlenirdim. Napalım evlenirken de böyleydi ben tercih ettim derdim.
Kafam atarsa herşeyi de yaparım bunu çok iyi bilir.
Konuşacağız dedi bakalım..
Yok be yavrum 5 aydır çıktığı çocuğun nesinden bezecek..
Ondan ayrıldı akabinde kaç kişiyle çıktı hepsiyle de böyle.
Zerre kıskançlık tohumu ekilmemiş yüreğine, aldatılsa daha çok aldat dermiş gibi böyle
Bide akrep burcu, inanılmaz.
İnsan yapıları çok değişken ya, şaşırmamak elde değil.
Bende öğretmenim ne alakası var yahu.
Bahane bunlar.
Geçsinler bunları.
O modernim diyenlerin başına gelsin bakalım neler yapıyorlar. Lafla icraat bir olmuyor dediklerine bakma, farklı bir kimlik yaratmaya çalışıyor çoğu kişi burda
9 da oynayalım o zaman şamdanım olur mu sensiz.
Oyunu sen kurdun zaten.
Bende çözeyim bakayım ne çıkıcam akşam oyunda yazarım
Valla ben cok dizi izlerim de blmiyorum aklmda kalici olmuyor hepsi ...o değil de ben çok az dizi biliyom be
keşke eski dizilerden üç beş tane seçip yakıştırma yapsaydık
Valla ben cok dizi izlerim de blmiyorum aklmda kalici olmuyor hepsi ...
Değişirse mutsuz olurum çünkü beni başka biriyle yaşatmaya hakkı yok. 8 senedir sevdiğim adamla bir ömür yaşamak için evlendim ben.Diyelim huyu değişti. Değişti diye vazmıgeçiceksin?
Evli oldukları varsayımına karşılık böyle düşündüm.
Yok be yavrum 5 aydır çıktığı çocuğun nesinden bezecek..
Ondan ayrıldı akabinde kaç kişiyle çıktı hepsiyle de böyle.
Zerre kıskançlık tohumu ekilmemiş yüreğine, aldatılsa daha çok aldat dermiş gibi böyle
Bide akrep burcu, inanılmaz.
İnsan yapıları çok değişken ya, şaşırmamak elde değil.
Bende öğretmenim ne alakası var yahu.
Bahane bunlar.
Geçsinler bunları.
O modernim diyenlerin başına gelsin bakalım neler yapıyorlar. Lafla icraat bir olmuyor dediklerine bakma, farklı bir kimlik yaratmaya çalışıyor çoğu kişi burda
9 da oynayalım o zaman şamdanım olur mu sensiz.
Oyunu sen kurdun zaten.
Bende çözeyim bakayım ne çıkıcam akşam oyunda yazarım
Değişirse mutsuz olurum çünkü beni başka biriyle yaşatmaya hakkı yok. 8 senedir sevdiğim adamla bir ömür yaşamak için evlendim ben.
O adamı elimden alamaz, buna hakkı yok.
Öbür türlüsünü istesem öbür türlüsüyle evlenirdim.
Ayrılmak için sadece aldatılıp şiddet görmeye gerek yok ki, mutsuzluk da yeterli.
Ben bişe yapmadımYok canım öksürsem başka anlıyor bu arkadaş @malii Ne yedim, sucuk falan coştu düşünceler
Değişirse mutsuz olurum çünkü beni başka biriyle yaşatmaya hakkı yok. 8 senedir sevdiğim adamla bir ömür yaşamak için evlendim ben.
Ayrılmak için sadece aldatılıp şiddet görmeye gerek yok ki, mutsuzluk da yeterli.
Yapı olarak ilgi göstermeyi ve ilgi görmeyi çok seviyorum hatta muhtaçlık derecesinde Patilim.B Brunello Cicinelli canımm ❤
Ne yazılır ne denir bilemiyorum ama insanların bir eşref saati bir eşşek saati olur bazen.. Eşinin asLında duyguların da Eminim bir değişiklik yoktur belki de sen bu sıralar biraz alıngan davranıyorsundur? Hani bazen böyle biz kadınlara geliyor ya bana öyle oluyor gerçi benden hiç gitmiyorlar ama neyse :) yani geyşanın yoğun çalışma temposu birlikte çok vakit geçiremiyor olmanız muhit değişikliği onu da etkilemiştir belki.. biraz da onun açısından düşünmeni tavsiye ederim. Yoksa sevgi de ilgi de bir eksiklik azalma olacağını tahmin etmiyorum yani yaptığı iş sebebi ile belki sana yansıtamadığı sıkıntılar olabilir; bu aralar bence geyşanın geç geldiği senin erken evde olduğun bir vakit güzel bir masa loş bir ortam ve Harika bir bro yaratıp kendinize vakit ayırmanızı önerebilirim bu size iyi gelecektir muhakkak.. üzme kendini herşey istediğin gibi olsun umarım ki ❤
O yaptı amaBen bişe yapmadım
Kendisi çok özgüvenli görünmek için çabalar ama bence 0 özgüven..Evli oldukları varsayımına karşılık böyle düşündüm.
Bu durumda ya özgüven patlaması yaşıyor ya 0 özgüven
Sen he tamam de geç o seni korunmuyo bilsin.anlamaz bile o sen korunmuşsun korunmamışsın@malii kuzum bende öyle düşünüyorum. Böyle bir halet-i ruhiyedeyken bir de çocuk stresi.. Ama gel de eşime anlat. Çok ısrarcı ve resmen zorlar bir tavır içinde.
O öyle yapınca da iyice soğuyasım geliyor, böyle bir kısır döngü
Sizin çalışmalar nasıl gidiyor?
2. Alternatfin çok cazipmişAh güzel arkadaşım ne güzel yazıyosun öyle..
Bu adam seni seviyor ameceyin dediği gibi yarın yine normaline döner üzüldüğünle kalırsın.
Bu mutsuzluk kalıcı değil. Her kötü hissetiğimizde her mutsuzluğumuzda ayrılmak olmaz öyle de yaşanmaz.
Gel bi sarılayımbide çarpayım kendine gel
İnşallahhhh şamdanımhaklısın ama bence değişmedi sadece bu aralar neşeli olup kafa dağıtmak istiyoçünkü o da gergin ve yorgun
Kuzu bi dur sakin ol oncelikle ... yani tavsiye veremiyorum cnku bende biraz kafama takintiliyim olaylari .. yani soyle ki mesela soyledigi bi soz kafama takilirsa aman sudur sundandir diyip gecemiyorum gecmek icim cok ugrasiyorum ama asla olmuyo illa oturup konusup sorucam oda cevap verecek ancak oyle ikna olup sakinlesebiliyorum ya da kafam rahatliyor ...Değişirse mutsuz olurum çünkü beni başka biriyle yaşatmaya hakkı yok. 8 senedir sevdiğim adamla bir ömür yaşamak için evlendim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?