Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pavyona gidiyorum
Git hayatım mı
Kız brom bu modernlik falan değil, bezmişlik. Nereye gidersen git gözüm görmesinlik. Bu kafa o kafaEki Görüntüle 2548760

Yok be yavrum 5 aydır çıktığı çocuğun nesinden bezecek..
Ondan ayrıldı akabinde kaç kişiyle çıktı hepsiyle de böyle.
Zerre kıskançlık tohumu ekilmemiş yüreğine, aldatılsa daha çok aldat dermiş gibi böyle
Bide akrep burcu, inanılmaz.
İnsan yapıları çok değişken ya, şaşırmamak elde değil.

Bende öğretmenim ne alakası var yahu.
Bahane bunlar.
Geçsinler bunları.
O modernim diyenlerin başına gelsin bakalım neler yapıyorlar. Lafla icraat bir olmuyor dediklerine bakma, farklı bir kimlik yaratmaya çalışıyor çoğu kişi burda
9 da oynayalım o zaman şamdanım olur mu sensiz.
Oyunu sen kurdun zaten.
Bende çözeyim bakayım ne çıkıcam akşam oyunda yazarım

Seni etkileyeceğimi bildiğim için yazdım desem..
Bak bak lügatımdaki kelimelere bak ;
Halet-i ruhiye
Adab-ı muaşeret
Ab-ı hayat
Bab-ı beyt
Din-i İslam
Daha da var, istersen bir ara kelime koleksiyonumu gösterebilirim
Nasıl, bana karşı aşkın depreşti mi, hadi söyle saklama emel Sayın gibi dönsen de gözlerinden de harflerinden de okunuyor

Ya bu cümleler beni çok üzüyor bonusum
Biz daha evli değilkenden beri hep bu adam değişir böyle hep mutlu kalmazsınız yorumları yapan dolu, felaket tellalı gibiler. Evlendik 5 sene geçti her sene yine aynı yorumlar.
Mutlusunuz ama kalmaz bu böyle erkekler şöyledir böyledir derler...
Baktılar aynı ayar devam ediyor bu sefer çocuk olunca böyle kalmazsınız diye diye çocuktan da soğuttular.
8 senedir aynı olan insan ki 30 a dayandı şimdi değişmeye mi karar verdi? Yoksa geçici bir sürecin içinde mi..
Ya da ben mi alınganım bu sıralar ondan mı ters anlıyorum adamı..
Şayet değişirse ben cidden evlilik devam ettirmem.
Alışıp sevdiğim adamdan başka birine bürünmüş kişiyle ne işim olacak? Öküz isteseydim öküz biriyle evlenirdim. Napalım evlenirken de böyleydi ben tercih ettim derdim.
Kafam atarsa herşeyi de yaparım bunu çok iyi bilir.
Konuşacağız dedi bakalım..

Diyelim huyu değişti. Değişti diye vazmıgeçiceksin?

o zaman bi iki tane de o test linklerinden koyalım:) herkes çözsün akşam onları da paylaşalım olur mu :)

Diyelim huyu değişti. Değişti diye vazmıgeçiceksin?
Değişirse mutsuz olurum çünkü beni başka biriyle yaşatmaya hakkı yok. 8 senedir sevdiğim adamla bir ömür yaşamak için evlendim ben.
O adamı elimden alamaz, buna hakkı yok.
Öbür türlüsünü istesem öbür türlüsüyle evlenirdim.
Ayrılmak için sadece aldatılıp şiddet görmeye gerek yok ki, mutsuzluk da yeterli.

B Brunello Cicinelli canımm
Ne yazılır ne denir bilemiyorum ama insanların bir eşref saati bir eşşek saati olur bazen.. Eşinin asLında duyguların da Eminim bir değişiklik yoktur belki de sen bu sıralar biraz alıngan davranıyorsundur? Hani bazen böyle biz kadınlara geliyor ya bana öyle oluyor gerçi benden hiç gitmiyorlar ama neyse :) yani geyşanın yoğun çalışma temposu birlikte çok vakit geçiremiyor olmanız muhit değişikliği onu da etkilemiştir belki.. biraz da onun açısından düşünmeni tavsiye ederim. Yoksa sevgi de ilgi de bir eksiklik azalma olacağını tahmin etmiyorum yani yaptığı iş sebebi ile belki sana yansıtamadığı sıkıntılar olabilir; bu aralar bence geyşanın geç geldiği senin erken evde olduğun bir vakit güzel bir masa loş bir ortam ve Harika bir bro yaratıp kendinize vakit ayırmanızı önerebilirim bu size iyi gelecektir muhakkak.. üzme kendini herşey istediğin gibi olsun umarım ki

Evli oldukları varsayımına karşılık böyle düşündüm.
Bu durumda ya özgüven patlaması yaşıyor ya 0 özgüven

haklısın ama bence değişmedi sadece bu aralar neşeli olup kafa dağıtmak istiyo çünkü o da gergin ve yorgun

Ah güzel arkadaşım ne güzel yazıyosun öyle..
Bu adam seni seviyor ameceyin dediği gibi yarın yine normaline döner üzüldüğünle kalırsın.
Bu mutsuzluk kalıcı değil. Her kötü hissetiğimizde her mutsuzluğumuzda ayrılmak olmaz öyle de yaşanmaz.

Gel bi sarılayım bide çarpayım kendine gel

Yapı olarak ilgi göstermeyi ve ilgi görmeyi çok seviyorum hatta muhtaçlık derecesinde Patilim.
Şu sıralar da bunalıma girince aslında normal olandan biraz fazla ilgi bekledim.
Yüksek Lisans hocam da demişti aşırı sosyal kişiliğin var hep kendini başkalarına muhtaç görüyorsun yalnız kalamıyorsun tekken başarısız olurum, yapamam diye korkuyorsun demişti.
Gerçekten öyle.
Bende bu süreçte biraz fazla ilgi beklerken normalden de azını görünce terelellilerim attı
Belki de alınganlaştım bilmiyorum.
Şu kaos bulutu dağılmadan net göremicem bazı şeyleri..

Evli oldukları varsayımına karşılık böyle düşündüm.
Bu durumda ya özgüven patlaması yaşıyor ya 0 özgüven
Kendisi çok özgüvenli görünmek için çabalar ama bence 0 özgüven..
Görüşmüyorum zaten artık

Sen he tamam de geç o seni korunmuyo bilsin.anlamaz bile o sen korunmuşsun korunmamışsın
İşe başladım ya kuzum bi r iki aya elimizi toparlayıp ev almaya girişicez allah kısmet ederse kuzum.bizim çocuk işi yaş artık.45inde tedaviyle doğururım artık

2. Alternatfin çok cazipmiş

haklısın ama bence değişmedi sadece bu aralar neşeli olup kafa dağıtmak istiyo çünkü o da gergin ve yorgun
İnşallahhhh şamdanım
Kafasını ben patlatmadan dağıtır da normale döner umarım.

Kuzu bi dur sakin ol oncelikle ... yani tavsiye veremiyorum cnku bende biraz kafama takintiliyim olaylari .. yani soyle ki mesela soyledigi bi soz kafama takilirsa aman sudur sundandir diyip gecemiyorum gecmek icim cok ugrasiyorum ama asla olmuyo illa oturup konusup sorucam oda cevap verecek ancak oyle ikna olup sakinlesebiliyorum ya da kafam rahatliyor ...
Seni cok iyi anliyorum suanda .. esinle konustgnda o sana izah yapinca ne demek istedgni filan gecer duzelirsin biliyorm bosa kafaya takip can sktgmzla kaliyoruz .. ha hos oyle kalalm ciddi bi mesele olmasnda varsn bos yere canmiz sklsn napalim herkesin bi yapisi var ...
Dun beni arkadasm kahvaltiya cagirdi ailece gprustugumuz bi arkadas esli de gorusuyoruz ama bayadir essiz gorusmek durumunda kaliyorim herneyse aksamda annemle babamda bizde iste esim kizima arkadasimin kizinin ismini de soyleyerek bugun kahvaltidamiydin kizim sen x le dedi resim paylasmstk cnku wp ta. Sonra dedm sabah supriz yapti kahvalti hazirlamis bizi cagirdi illa sagolsn guzel oldu dedim. Esimde zaten gorunce dicem hep kendiniz gorusup yiyosunuz bizsiz filan dedi bende sen hic oylr bisey soyleme dedim birisinin esi bana soylese sende hos karsilamazsin esine soylesen ok ama bayana kahvaltilar oturmalar yapiyosnz benide hic cagirmiyosun tarzi bisey demen dogru degl dedim . Annemde senin iyi niyetle soyledgn dusunulmeyebilir belki karsi taraftan dedi. Cnku bliyorm onunda esi kiskanc ki benim esimde biri bana boyle dese ne munasebet sana boyle takiliyor kahvaltiya benide cagir der gbi der buna eminim... hemen esim ufff bisey de denmiyor napiyosan yap filan gbi biseyler dedi annemn yannda... ha belki kafaya takcak bisey degl ama taktimmi evet iste huzursuzum boyle canm skkn ...
Canimi skansa esimin niyet kotulugunden soyledgni dusunmem degil , ama o harekti yapsa sonrasnda olabilecek yanls anlama ihtimalini dusunemiyor ya da esinin bu duruma takilabilecegini. Bu da beni uzuyor nedense dusunup bahsettgn adab i muaseret cercevesi icinde hareket etmesi dha hosuma gider...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…