Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oo iş ona da gelecekse tokatlamak istediğim çok kişi var dünya turu yapalım
hiiii en sevdiğim hayalim hem de sen çok zeki ve tatlı bir kadinsin negom seviliyorsun
Sende seviliyorsun da samdan, tüm samimiyetimle
Çok çok doğru
Kurşun dökmeye inanmıyorum ben kuzum ama lütfen nazar için ayetler oku, okunması gereken sureleri, nazara gerçekten çook inanıyorum ben. Ha ayy bana nazar değiyor diye dolaşmıyorum ama cidden evde ki huzursuzluk tan başımın ağrısından anlıyorum.
Tesadüf yoktur tevafuk vardır, eve gelmeden önce eşim dedi ki oğlum size nazar değiyor, annenize de değiyor, ondan böyle huysuzsunuz
Bugün yap şunu lütfen oku üfle sirkeli suyla silmek jsö dakikanı alır, özellikle kapı eşiklerini sil.
Bakara suresini aç evde sesli bütün eve yayılsın, üç gün yap bunu, aile huzuru için
Arkadaş ortamında saçma bir muhabbet dönmüş çok belli.
Sende çok doğru şeyler yazmışsın canım

Bizim 10milyon dolar tokatlama yolunda biter benden söylemesi

Bende öyleyim Aşırı ilgi bekliyorum eşimden bazen haddinden fazla yani veremeyeceği kadarını neredeyse aynı şekilde çok ta ilgi gösterisinde bulunurum.. öyle ki eve çıkarken asansör de falan sarılırım sıkıyorsa sarılmasın 3 gün tribimden geçilmez ama biz bazen gerçekten fazlasını bekliyoruz .. biz daha derin yaşıyoruz onlar daha yüzeysel dümdüz yani :) bize göre sorun varken onlara göre asLında herşey normal; sorun tam olarak burada başlıyor zaten. Bir kaç gün gözlemle ya da bir kaç gün kendini ger çek bakalım biraz ne olacak ne bitecek. Ya da ortalığı daha da alevlendirmek yerine daha sıcak davran daha sevgi dolu ol.. eminim sevdiğin kadar seviliyor ve değer görüyorsun brom
Acaba dediğimi yapsan mı ya da düşünsen mi
Şöyle geyşana güzel bir masa sevdiği yemekler .. mumlar falan hazırlayıp sevdiği bi kıyafetini vs giyip bir akşam kapıda mı karşılasan Hem yemek yer hem sohbet edersiniz.. sorunlarını sıkıntılarını söylersin anlamasını sağlarsın en azından denersin gece nin finali ikinize de iyi gelecek

B Brunello Cicinelli dürüstçe yazıcam alınır gücenirsende başım gözüm üstüne ❤
Eşini hayatının merkezi olmaktan çıkar artık, mutluluğunu da mutsuzluğunu da ona endekslemeyi bırak, onunla iyiyken mutlu, aranız da sorun varken dünyanın sonu gelmiş gibi hareket etmeyi bırak.
Allah korusun ona bir şey olsa, sen ne yaparsın cici, kendini düşündün mü hiç o halde?
Son dönemler sen mutsuz ve gerginsin, bu eşine de yansıyor, onun da artık bunalması tepki vermesi normal değil mi?
Empati yap, tam tersi olsa senin ruh halin eşinde olsa ve sen durumunu değiştiremesen, onun mutlu edemesen kendini nasıl hissederdin? Bence eşin şu an çaresiz ve senin mutsuzluğun onu asabi yapıyor. Elinden bir şey gelmiyor. Ne yapsam mutlu olmaz oldu, ne yapacağımı şaşırdım modunda.
Plan, program güzel bir şey amaaa hayatı her zaman planlarımız doğrultusunda yaşayamayız, belki de planlarımız bizim için doğrusu hayırlısı değil bilemeyiz
Her şeyi kontrol altında tutmaya çalışma, bırak cici, bırak sadece akışına bırak.
Eble ilgili yapılması gerekenler mi var, yapılır ya hu bunu birde dert etme kendine. Ruhunu bunaltma.
Sadece akışına bırak, kendini suya bırakır gibi bırak, çırpınıp durma.
Çocuktan neden vazgeçiyorsun, eşinin gerginliğinin nedeni büyük oranda bu olabilir, adam istiyor artık çünkü. Bence sana bebek iyi gelecek, bunu hissediyorum ❤
Normalde Adem Güneşin tarzını çok sevmem ama yeni kitabı çok güzel, Bırak ve Rahatla, ilk defa bir terapi kitabı işte bu dedirtti bana, oku derim.
Kendini de eşini de hayatı da akışına bırak ve rahatla. İpleri bırak demiyorum sadece gevşet

Son düzenleme:
Çarpılmışım çarpılcağım kadar bide sen çarparsan nice olurum halim. Bir ara kuran yırtıp maymuna dönen kız vardı, ondan beter halim.

Çarpılmışım çarpılcağım kadar bide sen çarparsan nice olurum halim. Bir ara kuran yırtıp maymuna dönen kız vardı hatırlar mısın bilmem, ondan beter haldeyim

Msj tekrarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…