- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.321
Oo iş ona da gelecekse tokatlamak istediğim çok kişi var dünya turu yapalımHarika fikir. Ne iyi olurdu, düşünsene tek derdimiz bu parayı nereye ve nasıl harcayacağımız
Ben ilk uçakla abd ye gidip kimkardashian a bi tokat atıp geri dönelim diyorum sizin daha akıllıca bir planınız yoksa
Sende seviliyorsun da samdan, tüm samimiyetimlehiiii en sevdiğim hayalim hem desen çok zeki ve tatlı bir kadinsin negom seviliyorsun
Çok çok doğruB Brunello Cicinelli şu üzgün yüzünü bi toplar mısın?
Yarın hiç birşey yokmuş gibi gelip sarılacak, gülümsetecek, türlü şebeklikler yapıp sana hiçbirşey olmadığını hissettirecek. Bugününü üzgün olarak geçirmen yanına kar kalacak.
Şunu yazmayı sevmiyorum ama senin dünyan, sadece ve tek merkezli olarak onun etrafında dönmemeli.
Evlilik belirli bir süreden sonra, enerjiyle beslenir. Sen sürekli düşük modlu takılırsan, gider yüzünü gülümsetecek başka hobiler edinir. Yapma böyle, topla kendini. Bir hareketiyle tüm hayatın solmamalı. Kendi kendine yetip,ruhunu beslemeyi öğrenmen gerekiyor. Sen de soğursun, bunun ucu bucağı yok. Ruhen uzaklaşma,olumlamalarla besle kendini
Kurşun dökmeye inanmıyorum ben kuzum ama lütfen nazar için ayetler oku, okunması gereken sureleri, nazara gerçekten çook inanıyorum ben. Ha ayy bana nazar değiyor diye dolaşmıyorum ama cidden evde ki huzursuzluk tan başımın ağrısından anlıyorum.İnşallah tosyam. Uzun sürerse bu durum, çok tahammüllü biri değilim.
Negom senin yorumlarını çok ciddiye alıyorum, önemli senşn yorumların benim için. Bugün şu sirke ile ilgili dediğini yapacağım.
Bir de babamın eşinin arkadaşı kurşun döküyormuş. İlk defa böyle bişey yapıcam ama kurşun döktürücem
Aynı modda olamıyoruz ki onun modu hep yüksek
Ahmet kayanın şarkısı var ya bombalar yağardı şehirlere biz seninle sevişirdik diye. Bu rahatlık var kendisinde daha nasıl tarif edebilirim bilmiyorum.
Hiçbirşey umurunda değil adamın.
Tesadüf yoktur tevafuk vardır, eve gelmeden önce eşim dedi ki oğlum size nazar değiyor, annenize de değiyor, ondan böyle huysuzsunuz
Bugün yap şunu lütfen oku üfle sirkeli suyla silmek jsö dakikanı alır, özellikle kapı eşiklerini sil.
Bakara suresini aç evde sesli bütün eve yayılsın, üç gün yap bunu, aile huzuru için
Arkadaş ortamında saçma bir muhabbet dönmüş çok belli.@Kendinisevenbirii kuzum eşim öyle biridir zaten, o yüzden şaşırıyorum ya bu tavırlarına..
8 yıldır birlikteyiz. Son zamanlarda değişik davranmaya başladı. O yüzden taktım kafaya.
Kuzular vallahi bilmiyorum. Sanırımkk birinci noteri ın dedikleri çok doğru. Ama bu duruma ben nasıl ayak uydurucam bilemiyorum.
Geçen gün çok enteresan bir söz etti mesela, hala kulağımda çınlıyor.
Konu nereden açıldı hatırlamıyorum arabada gidiyorduk. Sanırım aldatmış biri hakkında konuşuyorduk. Ben ne kadar alçakça, aldatmak yerine boşanırsın sonra gider istediğini yaparsın, hem sevme hem aldat hem de sakla ne güzel iş falan dedim...
Aldatan erkeğin sevmediğini nerden çıkardın bence aldatan erkek seviyordur dedi.
Nasıl yani dedim. Aldatan erkek uçkuruna yenilip bir anlık hataya düşmüş erkektir bu eşini sevmediğini göstermez erkek eşini severken de hata yapabilir, sevmeyen erkek boşanır dedi.
Bu sevgiyse sen beni sevme lütfen dedim.
Sevmediği halde evliliğe devam etmek aldatmaktan daha alçakça bence dedi. Bide böyle konuştum diye yanlış anlayıp kurma kafanda ben sadece düşüncemi söyledim diyor
Öyle birşey yapacak biri değil biliyorum ama böyle düşünmesi beni sinir etti. Böyle abuk sabuk konuşuyor sonra ben kafayı kırınca kıskanç diye damga yiyorum. Ben suçlu oluyorum çevremde.
İyi saatte olsunlar mı uğradı acaba bu adama ya vallahi erkeğe şiddete evet demek üzereyim.
Sende çok doğru şeyler yazmışsın canımben de bakarım sevdiğim arkadaşlarımın durumlarına hep :) evli bekar kız erkek diye de hiç düşünmedim açıkçası:)
belki kız da benim gibi biridir cicim. bana da hep erkek gibi düşünüldüğümü bakış acımin erkek gibi olduğunu söylerler. o yüzden sakınca görmemiş olabilir. tabi sen eşi olarak hissedersin kız ilgili mi degil mi.
değişim her zaman olacak cici. baş edemediğini düşündüğün yerde yardım almalısın. yoksa çok yipranirsin canina yazik valla. bu karakterle ilgili olduğundan kendi kendine asman zor olabilir. o yüzden yardim al dedim. hani yemek bile yemiyosun eşin yoksauyuyamiyosun falan. bunlar sana şimdi olağan gelse de birike birike zorluk olacak.
sen diyeceksin ki o yokken ben yemek bile yemiyorum ama adam kankalariyla gülüp egleniyo. o da sana diyecek ki napiyim ortada ciddi bi sorun yok yeseydin yemeğini cici oturup yas mi tutuyum.... bu kavgaların sonu gelmez eğer sen kendine ait bi düzen kurmazsan eşinden bağımsız bi hale gelmezsen.
senin ona sevginden bagliligindan yaptığın herşey bugün minnos görünüp yarın ana sorun olarak masaya yatabilir. kimse için bu kadar fedakar olmaya gerek yok. biraz kendini dinle biraz kendine onem ver.Amecey çok güzel yazmış onu dinle :)