- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.341
Aşk olsun negom ben sana kırılır mıyım.B Brunello Cicinelli dürüstçe yazıcam alınır gücenirsende başım gözüm üstüne ❤
Eşini hayatının merkezi olmaktan çıkar artık, mutluluğunu da mutsuzluğunu da ona endekslemeyi bırak, onunla iyiyken mutlu, aranız da sorun varken dünyanın sonu gelmiş gibi hareket etmeyi bırak.
Allah korusun ona bir şey olsa, sen ne yaparsın cici, kendini düşündün mü hiç o halde?
Son dönemler sen mutsuz ve gerginsin, bu eşine de yansıyor, onun da artık bunalması tepki vermesi normal değil mi?
Empati yap, tam tersi olsa senin ruh halin eşinde olsa ve sen durumunu değiştiremesen, onun mutlu edemesen kendini nasıl hissederdin? Bence eşin şu an çaresiz ve senin mutsuzluğun onu asabi yapıyor. Elinden bir şey gelmiyor. Ne yapsam mutlu olmaz oldu, ne yapacağımı şaşırdım modunda.
Plan, program güzel bir şey amaaa hayatı her zaman planlarımız doğrultusunda yaşayamayız, belki de planlarımız bizim için doğrusu hayırlısı değil bilemeyiz
Her şeyi kontrol altında tutmaya çalışma, bırak cici, bırak sadece akışına bırak.
Eble ilgili yapılması gerekenler mi var, yapılır ya hu bunu birde dert etme kendine. Ruhunu bunaltma.
Sadece akışına bırak, kendini suya bırakır gibi bırak, çırpınıp durma.
Çocuktan neden vazgeçiyorsun, eşinin gerginliğinin nedeni büyük oranda bu olabilir, adam istiyor artık çünkü. Bence sana bebek iyi gelecek, bunu hissediyorum ❤
Normalde Adem Güneşin tarzını çok sevmem ama yeni kitabı çok güzel, Bırak ve Rahatla, ilk defa bir terapi kitabı işte bu dedirtti bana, oku derim.
Kendini de eşini de hayatı da akışına bırak ve rahatla. İpleri bırak demiyorum sadece gevşet
Ver bana cevepBen sana cevabımı çok güzel vericem
Zaten kırılmış bir kızdım, site de acımadıSite uçtu yine
Konuşma sonucu hayırlı olsun cicimAşk olsun negom ben sana kırılır mıyım.
Adem güneş'i normalde de severim negom. Dediğin kitaba bir bakacağım..
Haklısın çokça.
Akşam uyuma sakın beni bekle dedi. Normalde de uyumam zaten. Özellikle söylediğine göre bu durumla alakalı birşey planlıyor demekki.
Adam akıllı oturup konuşsak başka birşey istemiyorum..
Ver bana cevep
Zaten kırılmış bir kızdım, site de acımadı
Seni seviyorm sende beniAşk olsun negom ben sana kırılır mıyım.
Adem güneş'i normalde de severim negom. Dediğin kitaba bir bakacağım..
Haklısın çokça.
Akşam uyuma sakın beni bekle dedi. Normalde de uyumam zaten. Özellikle söylediğine göre bu durumla alakalı birşey planlıyor demekki.
Adam akıllı oturup konuşsak başka birşey istemiyorum..
Ver bana cevep
Zaten kırılmış bir kızdım, site de acımadı
İnşaallah olabilirim canım, çocukların banyosu, ütü var dahaKuzular akşam 9 da oyun vardır bilginize..
Kendimizi ve birbirimizi dizi-film-kitap karakterlerine benzetmece oyunu. 21.00 de burda olalım.
Barnaktan sonra
Eki Görüntüle 2548808
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
C Cay6
Zerdem2016
Anaaaaaa YaaaKuzular akşam 9 da oyun vardır bilginize..
Kendimizi ve birbirimizi dizi-film-kitap karakterlerine benzetmece oyunu. 21.00 de burda olalım.
Barnaktan sonra
Eki Görüntüle 2548808
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
C Cay6
Zerdem2016
Aynı hissi bana da mesleğimde hissettirdi 1-2 kere açıkçasıKonuşma sonucu hayırlı olsun cicim
Seversen o zaman mutlaka oku, çok beğendim, hangi davranışı neden yapıyoruz o kadar güzel anlatmış ki.
Benim çok sevmeme nedenim, anne olarak kendimi çok yetersiz hissettirmesi
DoğruSeni seviyorm sende beni
Benim favorim Doğan Cüceloğlu, hayatı öğretiyor adamAynı hissi bana da mesleğimde hissettirdi 1-2 kere açıkçası
Her dediğine katılmıyorum bazen çok abartı geliyor bana pedagojik yaklaşımlar.
Ama beğendiğim kısımlarını alıyorum, eleyerek
Annamam.İnşaallah olabilirim canım, çocukların banyosu, ütü var dahakaç gündür ev dandini hey heylerim geldi iyice.
Biri dua etti heralde evin dağınık olsun da delir diye
Noldu sultanımAnaaaaaa Yaaa
Gelmek için elimden geleni yaparımAnnamam.
9 da ara ver gel.
9 a kadar bitir işleri negom
Gelmezsen seni çok acayip şeylere benzetirim söylemesi
Benim ciddi anlamda aşmam gerek bu duyguları, evin düzeni değişti işlerim aksadı diye boşlukta hissediyorum, huzursuz, yarım hissediyorum kendimi.
Deli miyim ne
Bende çay demledim, ütü yü taktım ısınsın, bir şey açayım izlerken yapayım da kurtulayımGeldim geldim hala kayfe içiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?