- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.361
Bende çay demledim, ütü yü taktım ısınsın, bir şey açayım izlerken yapayım da kurtulayım
Azcık şüphem vardıŞüphenmi vardı
2 haftadır elimi çektim evden zoraki acil olanlar derken uçuyor benim evimde.
Eşime lütfen dedimde bi evi süpürdü.
Sarsılıp sallanıyorum kimsenin anladığı yok.
Geçince hafifleyince kalkıyorum ayağa iyi sanıyolar.
Çocuklarıda bi güzel azarladım kovdum yanımdan. Gerekirse çarpacağım canımı yolda bulmadım ya. Gülüyorum ama kafamdan alev çıkıyo.
Çocukları önemseyip fikirlerini almayı o psikoloklar öğretti bize. Şimdi azmış bir nesilden şikayetçiyiz.
Onlara iyi örnek olma kısımlarına katılıyorum ama onun dışında katılamıyorum.
BeeeenBeni kim kaldırıcak yerimden
Sen iyi hisset diye ben hep böyle cümleler kurarakDoğru
Şimdi daha iyi hissettim bak gerçekten
Ben siteye girmekte zorluk çekiyorum
Geçmiş olsuun@malii nasılım bilmiyorum ya mok gibi bişeyim bu aralar
Başım zaten dönüyodu bide dışarı çıktım havadaki rüzgar ağrı yaptı zonkladı durdu.
Şikayet etmekten nefret ediyorum ama bazende çok sıkışıyorum böyle.
Şu an patates kızartıyorum tavaya atarken sanki tek tekerlekli bişeyin üstünde gibiyim dengem bozulcak gibi oluyorum
Kızlar site tırlattı, benim sağ baş parmağım da çatladı yine, yara bandı yapıştırdım, mesajı zor yazıyorum şimdi
Kaktım kaktımAzcık şüphem vardı
Ne doğru ne yanlış bilmiyorum Bonus, tek bildiğim benim sıkıntıların kaynağı hep çocukluğum. Mükemmel olma dayatması da bizi iyice tüketiyor işte.
Beeeen
Nazara mı geliyon nedir niye böyle oluyon ya@malii nasılım bilmiyorum ya mok gibi bişeyim bu aralar
Başım zaten dönüyodu bide dışarı çıktım havadaki rüzgar ağrı yaptı zonkladı durdu.
Şikayet etmekten nefret ediyorum ama bazende çok sıkışıyorum böyle.
Şu an patates kızartıyorum tavaya atarken sanki tek tekerlekli bişeyin üstünde gibiyim dengem bozulcak gibi oluyorum
O oynandı kız kedicikOyunu tam anlayamadımkendimizi hangi ünlüye benzetiyoruz onun resmini mi koycaz
Yok dolama değil, parmak kenarlarım çatlıyor kışın, kuruluktan, deterjan vs den, egzema gibi. Minicik çatlak öyle bir acıyor ki, nemlendirici vazelin vs fayda etmiyor, en son yara bandı takıyorum bir yere değmesin diyeNe çatlağı ya dolama gibimi
Ben de sandım ki kemiği çatladı Allah korusunYok dolama değil, parmak kenarlarım çatlıyor kışın, kuruluktan, deterjan vs den, egzema gibi. Minicik çatlak öyle bir acıyor ki, nemlendirici vazelin vs fayda etmiyor, en son yara bandı takıyorum bir yere değmesin diye
A ha ha o gelmedi aklıma yazarken ama vaktinde işaret parmağım hem kırıldı hem tırnağım kalktıBen de sandım ki kemiği çatladı Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?