Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Azcık şüphem vardı
Ne doğru ne yanlış bilmiyorum Bonus, tek bildiğim benim sıkıntıların kaynağı hep çocukluğum. Mükemmel olma dayatması da bizi iyice tüketiyor işte.
Beni kim kaldırıcak yerimden
Beeeen

@malii nasılım bilmiyorum ya mok gibi bişeyim bu aralar

Başım zaten dönüyodu bide dışarı çıktım havadaki rüzgar ağrı yaptı zonkladı durdu.

Şikayet etmekten nefret ediyorum ama bazende çok sıkışıyorum böyle.

Şu an patates kızartıyorum tavaya atarken sanki tek tekerlekli bişeyin üstünde gibiyim dengem bozulcak gibi oluyorum

Geçmiş olsuun

Azcık şüphem vardı
Ne doğru ne yanlış bilmiyorum Bonus, tek bildiğim benim sıkıntıların kaynağı hep çocukluğum. Mükemmel olma dayatması da bizi iyice tüketiyor işte.

Beeeen
Kaktım kaktım bulaşık yıkadım kahvaltı hazırladım şimdi gene çöktüm çay içiyom

Nazara mı geliyon nedir niye böyle oluyon ya kulağında da kristal elmas saklıyomuşun satsak zengin olurmuyuk gııı

Site düzeldi mi sesim geliyor mu
Ne zaman oyun oynayacak olsak ya site çöküyor ya biz çöküyoruz bu nedir yav
Oyunu tam anlayamadım kendimizi hangi ünlüye benzetiyoruz onun resmini mi koycaz
O oynandı kız kedicik
Birbirimizi film karakterlerine benzeticez. 21.00 de toplu etiket yapıp açıklıcam oyundan önce kuzum

Ne çatlağı ya dolama gibimi
Yok dolama değil, parmak kenarlarım çatlıyor kışın, kuruluktan, deterjan vs den, egzema gibi. Minicik çatlak öyle bir acıyor ki, nemlendirici vazelin vs fayda etmiyor, en son yara bandı takıyorum bir yere değmesin diye

Ben de sandım ki kemiği çatladı Allah korusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…