Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haydi bakalım oyun vakti, tüm kertenkelelerim bekleniyorsunuzzzzzzzzzzzz..

Oyunumuzun adı "Kendine ve üyeleri bir dizi/film/kitap/ünlü karakterine benzet"
Tip olarak değil karakter olarak ve izlenim olarak benzetme yapacağız.
Oyunumuzu kuran kk birinci noteri a teşekkür ederiz
Aney Kertenkele olarak oyunu başlatıyorum.
-----------
Kendimi melek yüzlü ama tersi çok pis biri olduğum için Harley Quin'e benzetebilirim
Seksü geyşamı Behzat Ç'deki Harun' a benzetiyorum.
ByNkoaLa umu Pucca (selen ışığın kitabı) 'ya benzetiyorum.
K Kendinisevenbirii yi cilvesinden dolayı Nükhet Duru' ya benzetiyorum.
Youlost16 Kayıp Prenses'e benzetiyorum.
Blue_Peri Eternal Sunshine'daki Clementine.
Limonsuzzcay iyilik perisi Selena
Elhan asaletinden dolayı Türkan Şoray
Bonus çatlaklığından dolayı Behzat Ç. 'deki Şule
minik kalp0753 Hazal Kaya' nın tüm karakterleri
Nego Kadir Ezildi
@malii hercaideki Reyyan.
kk birinci noteri güçlü ve yılmaz duruşundan dolayı Angelina Jolie'nin Lara Croft
poncikvegece seni hep benzettiğim bir karakter var. Sofie Kinsella'nın Pasaklı Tanrıça kitabındaki Samantha karakteri
Amecey B planındaki (back UP plan) Jennifer Lopez in oynadığı karakter
KedidirKedii süslü kokoş bettty boop
Jawlensky Neden bilmiyorum ama sezen aksu çok sevdiğim için olabilir
C Calcifer o sesteki hadise çok renk kattığın için
I inessa armand titanicteki rose

Kuzularım ben oyunu başlattım. Seksü geyşam geldi, hayret erken salmış komiser.
Ona sordum ben seni behzat ç'ye benzetiyorum. Daima doğru yoldasın ama ne zaman ne yapacağın hiç belli olmuyor gözün fazla kara dedi
Hadi öptüm.
Benzetirken etiket kullanalım
İyi geceler

Cicim sezen aksu haa. güzel.. onunla doğum gunlerimiz aynı tarih belki de ondandir

B Brunello Cicinelli hahahahaag

Ya kahkaha attım bromm eşim yanımda noluyoo laaagnnn dedii
Benzetme Harika ❤ Yani bu kadar kısa bir sürede bir işkolik olduğumu başımı kaşıyacak vaktim olmadığını Harika
Sırısıklam aşık olduğu karakterin de annesi ile iyi anlaşıyor olması( canım kayınvalidecimm)
İş hayatında bir hata kısmını ‘hayatında yaptığı bir hata ilk evliliği ‘ olarak düzeltiyorum

Tek bir kısmı kendime uygun bulamadım çok güzel yemek yaparım çiğköfteler, içli köfteler, Arap dolmaları, peynirli künefeler, tepsi kebapları benden sorulur

evet sevgili arkadaşlar :)
şimdi etiketle tek tek benzeticem inşallah

ByNkoaLa bir erkek bir kadindaki zeyno :)

Nego hem dişi hem tuttuğunu koparan kendini olduğu gibi gösteren güçlü kişiliğinden dolayi

benim için sen düşlerin terzisisin

Amecey sen çok havalı gizemli ve iyi bi kadınsın benim gözümde o yüzden bayan peregrene

Youlost16 hem esprili hem kırılgan hem iyi bi kalbin var seni hassas ama hassas yanını hiç göstermeyen Çalıkuşu Feride ye benzetiyorum :)

K Kendinisevenbirii sen bizim idolümüz sen bizim canımız seksiliğin kocasını sevmenim kitabını yazan kadin :) seni sen anlat karadenizdeki Asiyeye benzettim :)

Limonsuzzcay canım sen baya kendi halinde tatlı hatırşinaz bi kadınsın o yüzden huzur sokağı şükrandi galiba adi :)

Bonus sen çok zeki kendini bilen herkesin her halinden anlayan bi kadinsin:) seni gizli sayılar filmindeki dorothy karakterine benzetiyorum :)

Jawlensky canım sen çok idare eden anlayışlı bi kadinsin bence o yüzden de epeyce stres oluyosun seni yaprak dökümü fikrete benzettim :)

C Cay6 canım senin tam bir aslan burcu özelliği taşıdığını düşündüğüm erkenci kuş dizisindeki leylaya benzettim :)

Elhan ablam asaletin timsali :) çok sevdiğim bi dizi var Türkan Şorayin oynadığı tatlı hayat :) ordaki sevinç bence sensin:) hem eğlenceli hem zarif hem iyi kalpli

B Brunello Cicinelli bu kadar olur seni ben de harliye benzetmistim bence çok tatlı çılgın harika bi karakter

HayatSevinceGuzel canım benim nikinin adası filmdeki Ayşecik karakterini benzettim sana da :) iyi kalpli sevecen pozitif bıcır bıcır

C Calcifer canım seni de ruhların kaçışı filmindeki sen e benzetiyorum :) güçlü kaderiyle savaşırken lanet etmeyen biri :)

poncikvegece canim seni de çok orjinal bi karakter olduğun icin amelie ye cok benzettim :) ince ruhlu zeki iyi bi kadin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…