- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.401
Ya benzetmeler harika! Bazılarını aa bende buna benzetirdim diyorum.evet sevgili arkadaşlar :)
şimdi etiketle tek tek benzeticem inşallah
@RosSsS bir erkek bir kadindaki zeyno :)
Eki Görüntüle 2548846
@Negohatun hem dişi hem tuttuğunu koparan kendini olduğu gibi gösteren güçlü kişiliğinden dolayi
Eki Görüntüle 2548847
benim için sen düşlerin terzisisin
Amecey sen çok havalı gizemli ve iyi bi kadınsın benim gözümde o yüzden bayan peregrene
Eki Görüntüle 2548848
Youlost16 hem esprili hem kırılgan hem iyi bi kalbin var seni hassas ama hassas yanını hiç göstermeyen Çalıkuşu Feride ye benzetiyorum :)
Eki Görüntüle 2548849
K Kendinisevenbirii sen bizim idolümüz sen bizim canımızseksiliğin kocasını sevmenim kitabını yazan kadin :) seni sen anlat karadenizdeki Asiyeye benzettim :)
Eki Görüntüle 2548850
Limonsuzzcay canım sen baya kendi halinde tatlı hatırşinaz bi kadınsın o yüzden huzur sokağı şükrandi galiba adi :)
Eki Görüntüle 2548851
Bonus sen çok zeki kendini bilen herkesin her halinden anlayan bi kadinsin:) seni gizli sayılar filmindeki dorothy karakterine benzetiyorum :)
Eki Görüntüle 2548853
Jawlensky canım sen çok idare eden anlayışlı bi kadinsin bence o yüzden de epeyce stres oluyosun seni yaprak dökümü fikrete benzettim :)
Eki Görüntüle 2548854
C Cay6 canım senin tam bir aslan burcu özelliği taşıdığını düşündüğüm erkenci kuş dizisindeki leylaya benzettim :)
Eki Görüntüle 2548855
@Elhan ablam asaletin timsali :) çok sevdiğim bi dizi var Türkan Şorayin oynadığı tatlı hayat :) ordaki sevinç bence sensin:) hem eğlenceli hem zarif hem iyi kalpli
Eki Görüntüle 2548856
B Brunello Cicinelli bu kadar olur seni ben de harliye benzetmistimbence çok tatlı çılgın harika bi karakter
Eki Görüntüle 2548857
@HayatSevinceGuzeell canım benim nikinin adası filmdeki Ayşecik karakterini benzettim sana da :) iyi kalpli sevecen pozitif bıcır bıcır
Eki Görüntüle 2548858
@Calciferr canım seni de ruhların kaçışı filmindeki sen e benzetiyorum :) güçlü kaderiyle savaşırken lanet etmeyen biri :)
Eki Görüntüle 2548862
poncikvegece canim seni de çok orjinal bi karakter olduğun icin amelie ye cok benzettim :) ince ruhlu zeki iyi bi kadin :)
Eki Görüntüle 2548863
Samdanımmmevet sevgili arkadaşlar :)
Eki Görüntüle 2548846
@Negohatun hem dişi hem tuttuğunu koparan kendini olduğu gibi gösteren güçlü kişiliğinden dolayi
Eki Görüntüle 2548847
Amecey sen çok havalı gizemli ve iyi bi kadınsın benim gözümde o yüzden bayan peregrene
Eki Görüntüle 2548848
Youlost16 hem esprili hem kırılgan hem iyi bi kalbin var seni hassas ama hassas yanını hiç göstermeyen Çalıkuşu Feride ye benzetiyorum :)
Eki Görüntüle 2548849
K Kendinisevenbirii sen bizim idolümüz sen bizim canımızseksiliğin kocasını sevmenim kitabını yazan kadin :) seni sen anlat karadenizdeki Asiyeye benzettim :)
Eki Görüntüle 2548850
Limonsuzzcay canım sen baya kendi halinde tatlı hatırşinaz bi kadınsın o yüzden huzur sokağı şükrandi galiba adi :)
Eki Görüntüle 2548851
Bonus sen çok zeki kendini bilen herkesin her halinden anlayan bi kadinsin:) seni gizli sayılar filmindeki dorothy karakterine benzetiyorum :)
Eki Görüntüle 2548853
Jawlensky canım sen çok idare eden anlayışlı bi kadinsin bence o yüzden de epeyce stres oluyosun seni yaprak dökümü fikrete benzettim :)
Eki Görüntüle 2548854
C Cay6 canım senin tam bir aslan burcu özelliği taşıdığını düşündüğüm erkenci kuş dizisindeki leylaya benzettim :)
Eki Görüntüle 2548855
@Elhan ablam asaletin timsali :) çok sevdiğim bi dizi var Türkan Şorayin oynadığı tatlı hayat :) ordaki sevinç bence sensin:) hem eğlenceli hem zarif hem iyi kalpli
Eki Görüntüle 2548856
B Brunello Cicinelli bu kadar olur seni ben de harliye benzetmistimbence çok tatlı çılgın harika bi karakter
Eki Görüntüle 2548857
@HayatSevinceGuzeell canım benim nikinin adası filmdeki Ayşecik karakterini benzettim sana da :) iyi kalpli sevecen pozitif bıcır bıcır
Eki Görüntüle 2548858
@Calciferr canım seni de ruhların kaçışı filmindeki sen e benzetiyorum :) güçlü kaderiyle savaşırken lanet etmeyen biri :)
Eki Görüntüle 2548862
poncikvegece canim seni de çok orjinal bi karakter olduğun icin amelie ye cok benzettim :) ince ruhlu zeki iyi bi kadin :)
Eki Görüntüle 2548863
Ya benzetmeler harika! Bazılarını aa bende buna benzetirdim diyorum.
Samdanımmm
ben Feride’ye yüz olarakta benziyorum sanki
bu arada beniçözmüşsün tebrikler benim karakter tanımlamam sıfırdır nasıl benzetebilirim acaba kızları
Vavvvv sen resmen dersine calismissin samdan valla muhtesemdi aynen kendinisevenbjri icin benzetmeye bende cok katildimevet sevgili arkadaşlar :)
Eki Görüntüle 2548846
Eki Görüntüle 2548847
Eki Görüntüle 2548848
Eki Görüntüle 2548849
Eki Görüntüle 2548850
Eki Görüntüle 2548851
Eki Görüntüle 2548853
Eki Görüntüle 2548854
Eki Görüntüle 2548855
Eki Görüntüle 2548856
Eki Görüntüle 2548857
Eki Görüntüle 2548858
Eki Görüntüle 2548862
Eki Görüntüle 2548863
Aynen valla okurken bazilarini bende ona benzetirdim dedm aynen gulnihal gbi. Supersin ben kmseyi benzetemem daha sennkiler cok iyiydi kizyaaa teşekkür ederimbegenmene çok sevindim :)
Vavvvv sen resmen dersine calismissin samdan valla muhtesemdi aynen kendinisevenbjri icin benzetmeye bende cok katildim
Canım ben opera yükledim chrome da çıkmıyordu.Beğen etiketlerinde yine ifadeler çıkmıyor bende
Hayırlı akşamlar kızlar. Çayımı elime aldim geldim. Oyunu da yeni gördüm biraz düşünmem lazım ☺
kk birinci noteri çok tatlısın ya benzetmene ve düşüncelerine bayildim ❤
Canım ben opera yükledim chrome da çıkmıyordu.
Haydi bakalım oyun vakti, tüm kertenkelelerim bekleniyorsunuzzzzzzzzzzzz..
Eki Görüntüle 2548841
Oyunumuzun adı "Kendine ve üyeleri bir dizi/film/kitap/ünlü karakterine benzet"
Tip olarak değil karakter olarak ve izlenim olarak benzetme yapacağız.
Oyunumuzu kurankk birinci noteri a teşekkür ederiz ♥
Aney Kertenkele olarak oyunu başlatıyorum.
-----------
Kendimi melek yüzlü ama tersi çok pis biri olduğum için Harley Quin'e benzetebilirim
Seksü geyşamı Behzat Ç'deki Harun' a benzetiyorum.
@RosSsS umu Pucca (selen ışığın kitabı) 'ya benzetiyorum.
K Kendinisevenbirii yi cilvesinden dolayı Nükhet Duru' ya benzetiyorum.
Youlost16 Kayıp Prenses'e benzetiyorum.
Blue_Peri Eternal Sunshine'daki Clementine.
Limonsuzzcay iyilik perisi Selena
@Elhan asaletinden dolayı Türkan Şoray
Bonus çatlaklığından dolayı Behzat Ç. 'deki Şule
minik kalp0753 Hazal Kaya' nın tüm karakterleri
@Negohatun Kadir Ezildi
@malii hercaideki Reyyan.
kk birinci noteri güçlü ve yılmaz duruşundan dolayı Angelina Jolie'nin Lara Croft
poncikvegece seni hep benzettiğim bir karakter var. Sofie Kinsella'nın Pasaklı Tanrıça kitabındaki Samantha karakteri
Amecey B planındaki (back UP plan) Jennifer Lopez in oynadığı karakter
@KedidirKedii süslü kokoş bettty boop
Jawlensky Neden bilmiyorum ama sezen aksu  çok sevdiğim için olabilir
@Calciferr o sesteki hadiseçok renk kattığın için
I inessa armand titanicteki rose
kk birinci noteri Amelie izlemiştim biraz kendini yalnız hisseden bir kadın rolü pek yalnız sayılmam dostum da düşmanım da çoktur elhamdülillah keşke yalnız olabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?