Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya benzetmeler harika! Bazılarını aa bende buna benzetirdim diyorum.

Samdanımmm

ben Feride’ye yüz olarakta benziyorum sanki

bu arada beniçözmüşsün tebrikler benim karakter tanımlamam sıfırdır nasıl benzetebilirim acaba kızları

I inessa armand kuzum mesaj artık çok uzun olmuştu artik senden devam edelim dedim:) seni beni böyle sev dizisindeki Ayşem karakterine benzettim :) hem mücadeleci hem ailesine sahip çıkan sevgi dolu bi insan :)

minik kalp0753 kuzu sen de benim gözümde bir wonder woman sin

D Dilos06 hayat şarkısındaki hülya gibi deli dolu birisin o yüzden seni ona benzettim:)

son olarak bana gelirsek ben test yaptım harry Potter filmindeki harmione grengar çıktım:)

Samdanımmm

ben Feride’ye yüz olarakta benziyorum sanki

bu arada beniçözmüşsün tebrikler benim karakter tanımlamam sıfırdır nasıl benzetebilirim acaba kızları

ben de öyle düşündüğüm için bu kadını buldum biliyo musun hep fahriye çıktı Çalıkuşu yazınca ama bence sen daha ince yüz hatlari olan daha güzel bi kadinsin aydan şener gibi :)

B Brunello Cicinelli Aşk Ağlatır-Ada ( neden bilmiyorum, herkes iyi olsun diye kendinden çok çok ödün veren bir karakter, sevdiğine çok aşık, çok iyi niyetli ❤Her koşulda dik durmaya çalısıyor )
AsLında fringe-Olivia karakteri de olabilir ikisini de sana çok uygun buldum
K Kendinisevenbirii Aşkı Memnu Firdevs Yöreoğlu ( neden böyle bir karakter düşündüm bilemedim ama Firdevs karakteri bana hep böyle kötü birini değil de daha çok güçlü, azimli, ve kendinden emin birini çağrıştırıyor bu yüzden sana uygun olarak görüyorum, bana çağrıştırdığı karakter sebebi ile ❤ )
Amecey Yasak Elma-Ender ( seni de buna benzetmemin sebebi; Ender her ne kadar İLk bölümler de böyle kötü bir karakter olarak görünse de asLında 2. Sezondan itibaren asLında tam bir melek olduğunu yani asLında verilen yaratılan imaj da korkulacak bir kadın olmadığını göstermiş oldu izleyiciye )
@Bonus Yasak Elma- Yıldız ( Benim bu dizide en bayıldığım en çok beğendiğim karakter; sebebi de her durum da diziyi ne zaman izlesem kadının tipine, konuşmalarına bayılıyorum.. senin de her yazdığını tel tek tane tane okuyorum, neden bilmiyorum; yeri geliyor yazdıkların sürüklüyor, yeri geliyor güldürüyor)
@Cay6 Avlu-Deniz ( haksızlığa gelemeyen, kabullenemeyen güçlü kadın )

Vavvvv sen resmen dersine calismissin samdan valla muhtesemdi aynen kendinisevenbjri icin benzetmeye bende cok katildim

Hayırlı akşamlar kızlar. Çayımı elime aldim geldim. Oyunu da yeni gördüm biraz düşünmem lazım
kk birinci noteri çok tatlısın ya benzetmene ve düşüncelerine bayildim
Beğen etiketlerinde yine ifadeler çıkmıyor bende
Canım ben opera yükledim chrome da çıkmıyordu.

bende ikisi de acmadi limonsuzum :) ben de bos durmayip çalıştım dersime
ve teşekkür ederim :) begenmene çok sevindim:)

benim benzetme yeteneğim fazla yok sanırım

kk birinci noteri Amelie izlemiştim biraz kendini yalnız hisseden bir kadın rolü pek yalnız sayılmam dostum da düşmanım da çoktur elhamdülillah keşke yalnız olabilsem

hani ders vermek için gidiyo ya manavin evine falan senden de beklerim o tarz şeyleri:) o yüzden benzettim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…