- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.741
Çok dehşet bir yer piskopatlarin olduğu yer falcata ile gezenler diyariiiaynen öyle bi yer cici
Kız kardeşimin kv de fenadır ama kadının içi dışı bir. Ne yapacağını kestiriyorsun. Herşeyi yüzüne söyler. Benimkinden ise gelecek hamle belli olmuyor. Yüzüne gülerken sırtından hançeri saplayıverir anlamazsın. Öyle tehlikeli biri. Allah muhafaza bir insandır kendisi.ayy cici detaylar dışında aynı kız kaynanalar. benimki de beni istemedi istemeden düğüne kadar ayrı ugrasti ayirmak için. düğün sonrası ben atanana kadar ayrı ugrasti ara bozmak için. su an uzaktayiz esim tavrini koyduğu için kendini tutmak zorunda kaliyobenim esim de ağzımın içine bakar ayrilcam diye ödü kopar :)
Allah sana bol bol çok çok sabır versin inşallah. insan bazen cok zorlaniyo senin yüzüne gülerken aslında niyetini bildiğin icin normal davranmaya
Gönlümün sultanı sen dön artık en iyisi. Sana yazık olacak oralarda. Can sağlığını tehlikede görüyorum. Dön gülom evine sen boşver onları, onlar kalsınDenizde eşim boğma sakası yaptı cubullok suyun içine girdm tabi gulu gulu yapana kadar heryerime su coooktan kaçtı
Kulakta onlardan bitanesi
Biraz daha kalırsam balinalara yem.olucam.o kesinGönlümün sultanı sen dön artık en iyisi. Sana yazık olacak oralarda. Can sağlığını tehlikede görüyorum. Dön gülom evine sen boşver onları, onlar kalsın
Offd tam benlikmiş. Tam dil altından çıkarıp ayarını bozana jilet atmalık ortam. Hemen biletimi alıp yerleşiyorumÇok dehşet bir yer piskopatlarin olduğu yer falcata ile gezenler diyariii
Çok dehşet bir yer piskopatlarin olduğu yer falcata ile gezenler diyariii
Biraz daha kalırsam balinalara yem.olucam.o kesin
Akrep balinası bulur beni de denizde kesin jajajsjsjsjsjsjs
Diloş ile samdan benim kadırgalı ruhuma uygun Ankara'nın karanlık semtlerinden yerler söylüyorlar da bende İstanbuldaki Tarlabaşı gibi bir yerse bana uygundur dedim. Çiçili mi ne öyle birşey dedi adına, hemen yerleşmeye gidiyorumNeresi kız orası
Denizde eşim boğma sakası yaptı cubullok suyun içine girdm tabi gulu gulu yapana kadar heryerime su coooktan kaçtı
Kulakta onlardan bitanesi
Duuurrr daha çok gencsin yapma boyle şeylerDiloş ile samdan benim kadırgalı ruhuma uygun Ankara'nın karanlık semtlerinden yerler söylüyorlar da bende İstanbuldaki Tarlabaşı gibi bir yerse bana uygundur dedim. Çiçili mi ne öyle birşey dedi adına, hemen yerleşmeye gidiyorum
Benmki komple tehlike eror artı tehlike çaniçok geçmiş olsuneşin sakali olaninda tehlikeli desene
Çok dehşet bir yer piskopatlarin olduğu yer falcata ile gezenler diyariii
Benmki komple tehlike eror artı tehlike çani
Aynen akrepakrep miydi senin koca. benim oglan da akrep sürekli pis pis sakalar yapiyo bacak kadar boyuyla
Aynen akrep
Pis sakası batsin
Ajjsjshsjkam
Bi de ciddi saka yapıyorlar gerçek saniyorsun
Hahahahahhahaha ayyy yerm yaaaaa ama çok srin tabi anlatınca yaşayan için zorbizimki lazimligin cikan yerini eline aliyo içti içti diyo, yani cisimi iciyim diyo. pis birak deyim diyekiyafetlerini alip klozete götürüyo atiyim atiyim diyo ben haaayyiiirrrrr deyince hakir hakir gülüyo
şakaları bile kakaliacayip zevk aliyo şaka yapmaktan. mizah anlayışı tartışmaya açık bence
Hahahahahhahaha ayyy yerm yaaaaa ama çok srin tabi anlatınca yaşayan için zor
Bnde eşime öyle şakalar yapayım.bari gerçi o bnmkilere hep guluo kiriksn sen diyor ama
bizimki lazimligin cikan yerini eline aliyo içti içti diyo, yani cisimi iciyim diyo. pis birak deyim diyekiyafetlerini alip klozete götürüyo atiyim atiyim diyo ben haaayyiiirrrrr deyince hakir hakir gülüyo
şakaları bile kakaliacayip zevk aliyo şaka yapmaktan. mizah anlayışı tartışmaya açık bence
Bizde iğrenç şaka anlayışı olan benim. Benim adamın donunu evde olur olmadık indirip kaçmak, enseden sinsice yaklaşıp soğuk su dökmek gibi şakalarım var. Sonra mizah anlayışın ne kadar sığ deyip kavga ediyor benleHahahahahhahaha ayyy yerm yaaaaa ama çok srin tabi anlatınca yaşayan için zor
Bnde eşime öyle şakalar yapayım.bari gerçi o bnmkilere hep guluo kiriksn sen diyor ama
Ben oraların bebesiyim canım Çinçin yeni doğan Hıdırlık torbacilarin olduğu yerdeydim falçata emsiiiiiiihaplanip haplanip birbirlerini kovaliyolar hattaben oralo bi abladan dinlemiştim başından geçen bi aniyi da. korku filmi gibiydi valla
Bana sakalar onerin ben de yapayım saka challengeburda şaka komisyonun kuralım bence ross
belki o da zamanla dozu azaltir :)
Bizde iğrenç şaka anlayışı olan benim. Benim adamın donunu evde olur olmadık indirip kaçmak, enseden sinsice yaklaşıp soğuk su dökmek gibi şakalarım var. Sonra mizah anlayışın ne kadar sığ deyip kavga ediyor benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?