- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.421
O konular da çok iyiyimdirhani ders vermek için gidiyo ya manavin evine falansenden de beklerim o tarz şeyleri:) o yüzden benzettim :)
evet sevgili arkadaşlar :)
şimdi etiketle tek tek benzeticem inşallah
ByNkoaLa bir erkek bir kadindaki zeyno :)
Eki Görüntüle 2548846
@Negohatun hem dişi hem tuttuğunu koparan kendini olduğu gibi gösteren güçlü kişiliğinden dolayi
Eki Görüntüle 2548847
benim için sen düşlerin terzisisin
Amecey sen çok havalı gizemli ve iyi bi kadınsın benim gözümde o yüzden bayan peregrene
Eki Görüntüle 2548848
@Kutsal_zebra hem esprili hem kırılgan hem iyi bi kalbin var seni hassas ama hassas yanını hiç göstermeyen Çalıkuşu Feride ye benzetiyorum :)
Eki Görüntüle 2548849
K Kendinisevenbirii sen bizim idolümüz sen bizim canımızseksiliğin kocasını sevmenim kitabını yazan kadin :) seni sen anlat karadenizdeki Asiyeye benzettim :)
Eki Görüntüle 2548850
Limonsuzzcay canım sen baya kendi halinde tatlı hatırşinaz bi kadınsın o yüzden huzur sokağı şükrandi galiba adi :)
Eki Görüntüle 2548851
Bonus sen çok zeki kendini bilen herkesin her halinden anlayan bi kadinsin:) seni gizli sayılar filmindeki dorothy karakterine benzetiyorum :)
Eki Görüntüle 2548853
@_Gulnihal_ canım sen çok idare eden anlayışlı bi kadinsin bence o yüzden de epeyce stres oluyosun seni yaprak dökümü fikrete benzettim :)
Eki Görüntüle 2548854
C Cay6 canım senin tam bir aslan burcu özelliği taşıdığını düşündüğüm erkenci kuş dizisindeki leylaya benzettim :)
Eki Görüntüle 2548855
@Elhan ablam asaletin timsali :) çok sevdiğim bi dizi var Türkan Şorayin oynadığı tatlı hayat :) ordaki sevinç bence sensin:) hem eğlenceli hem zarif hem iyi kalpli
Eki Görüntüle 2548856
B Brunello Cicinelli bu kadar olur seni ben de harliye benzetmistimbence çok tatlı çılgın harika bi karakter
Eki Görüntüle 2548857
HayatSevinceGuzel canım benim nikinin adası filmdeki Ayşecik karakterini benzettim sana da :) iyi kalpli sevecen pozitif bıcır bıcır
Eki Görüntüle 2548858
@Calciferr canım seni de ruhların kaçışı filmindeki sen e benzetiyorum :) güçlü kaderiyle savaşırken lanet etmeyen biri :)
Eki Görüntüle 2548862
poncikvegece canim seni de çok orjinal bi karakter olduğun icin amelie ye cok benzettim :) ince ruhlu zeki iyi bi kadin :)
Eki Görüntüle 2548863
Kesinlikleo zaman tutturdum demi
Kesinlikle
I inessa armand kuzum mesaj artık çok uzun olmuştu artik senden devam edelim dedim:) seni beni böyle sev dizisindeki Ayşem karakterine benzettim :) hem mücadeleci hem ailesine sahip çıkan sevgi dolu bi insan :)
Eki Görüntüle 2548864
@minik kalp0753 kuzu sen de benim gözümde bir wonder woman sin
Eki Görüntüle 2548870
@Dilos06 hayat şarkısındaki hülya gibi deli dolu birisin o yüzden seni ona benzettim:)
Eki Görüntüle 2548871
son olarak bana gelirsek ben test yaptım harry Potter filmindeki harmione grengar çıktım:) Eki Görüntüle 2548873
Hala gittimi tosia ciikkEşime sordum şimdi beni benzettigin kadını, sana benziyor diyor :)))
Bravo kız iyi benzettin tanimadan
I inessa armand seni Frida Kahlo olarak gördüm
Onun da hayatta 3 felsefesi var suan net hatırlamıyorum ama biri sevdiği idi galiba
Senin de ailen(anne, kardeş, baba) kardeşini düşünmenden vs..eşin ve beben , hem kararlı, hemcool
Hala gittimi tosia ciikk
Eşime sordum şimdi beni benzettigin kadını, sana benziyor diyor :)))
Bravo kız iyi benzettin tanimadan
bugün iyi tahminler yaptım sanırımvalla sevindim tutmasına tosiam :)
inşallah o gıcık da gelmez bi daha
Of sinir krizi geçirecektim gerçekten
Salak salak laflar sokmaya çalıştı durdu
Eşimle de kv nin arası bozuldy bu misafirlik yuzunden. Eşim gelmesinler diye tutturdu kv triplere girdi
Misafirler geldi yemekler yendi bi zahmet ondan sonra geldi
Kv ye de iki çift sözüm olacak yani.
Çok sinirlendim bugün cok
Tansiyonum fırladı kesin bas ağrısından öldüm yani
kuzum ya kıyamam sana. ama oğluyla arası bozulduysa gelmemiştir hemen. normalde de aranız iyi işe de baslicaksin. bu seferlik sessiz kalsan çok mu içine oturur
hadsiz insana had bildirmek de zor hele akrabaysane deyim tosiam ya Allah yardımcın olsun bu sondu zaten işe dönünce kabul etmezsin kimseyi dediğin gibi
Ay deli kiz guldurdun valla nasil gecti pekuuuuCehennem oldu gitti tatlım sonunda :))
Ay deli kiz guldurdun valla nasil gecti pekuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?