Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ohaaa

Eşime sordum şimdi beni benzettigin kadını, sana benziyor diyor :)))
Bravo kız iyi benzettin tanimadan

Bilemedim canım o yaşadığı tüm zorluklara rağmen ayakta sapasaglam durmaya çalışan bir kadınmis, hayat dolu ve güçlü
Keske oyle olabilsem ama nerdeee :))

Eşime sordum şimdi beni benzettigin kadını, sana benziyor diyor :)))
Bravo kız iyi benzettin tanimadan

bugün iyi tahminler yaptım sanırım valla sevindim tutmasına tosiam :)

inşallah o gıcık da gelmez bi daha

bugün iyi tahminler yaptım sanırım valla sevindim tutmasına tosiam :)

inşallah o gıcık da gelmez bi daha

Of sinir krizi geçirecektim gerçekten
Salak salak laflar sokmaya çalıştı durdu
Eşimle de kv nin arası bozuldy bu misafirlik yuzunden. Eşim gelmesinler diye tutturdu kv triplere girdi
Misafirler geldi yemekler yendi bi zahmet ondan sonra geldi
Kv ye de iki çift sözüm olacak yani.
Çok sinirlendim bugün cok
Tansiyonum fırladı kesin bas ağrısından öldüm yani

kuzum ya kıyamam sana. ama oğluyla arası bozulduysa gelmemiştir hemen. normalde de aranız iyi işe de baslicaksin. bu seferlik sessiz kalsan çok mu içine oturur

hadsiz insana had bildirmek de zor hele akrabaysa ne deyim tosiam ya Allah yardımcın olsun bu sondu zaten işe dönünce kabul etmezsin kimseyi dediğin gibi

Yaa çocuk gibi bana trip atacağı birşey yok ki bana da triplere girdi. Evet kimseyi almiycam valla normalde misafiri severim ama böyle habersiz geleceği gun arayanlardan nefret ederim

kk birinci noteri benzetmeler gerçekten harikaaa yaa Ayşecik'i çok seviyorum cannım nasıl bildiiin cidden benziyoruz

Ben siteye ancak bağlanabildim. Çok güzel benzetmeler gelmiş.

I inessa armand K Kendinisevenbirii benzetmelerine katılıyorum kesinlikle ben de çok benzettim.

Ben çok iyi bilemiyorum bu benzetme işini daha doğrusu dizi karakterlerini

Diloşu aşk yeniden dizisindeki Zeynep'e benzettim :)

ByNkoaLa cuğumu hepimiz biliyoruz :) Zeynep :)

kk birinci noteri ım seni Bir Litre Gözyaşı dizisinde Sanem Çelik'in anne ve eş rolüne benzettim, Figendi yanlış hatırlamıyorsam.

Başka aklıma gelirse ben de ekleme yapayım.

Ben pek yeni dizileri bilmiyorum ama hatırlayabildigim kadarıyla bildiğim dizi oyuncularına benzeteyim bakalım :))

kk birinci noteri

Çemberimde gül oya dizisinde Özge Özberk in oynadığı Yurdanur karakterine benzetiyorum kendimce seni. Çok tatlı, güler yüzlü, herkesin derdine koşan, mücadeleci bir kadın çünkü

Izlemediysen mutlaka izleeee bu diziyi

K Kendinisevenbirii tabiki sen. Kendinden emin akıllı ve seksü  
B Brunello Cicinelli cicim ikisi arasında kararsız kaldım. Anlatılmaz yaşanırsin
@samdan (çok güzel hareketler de oynuyor) mantıklı düşünceli kadir kıymet bilen, aynı zamanda da espirili ve enerjik

@Bonus karakterine hayranım söylemiş miydim
Amecey disaridan soğuk dediğin ama yakinlasinca içine sokasin gelen insanlar vardır. Sen gözümde öylesin
@RosSsS sıcakkanlı anlayışlı dürüst ve çok tatlı
@tosia ne olursa olsun yıkılmam inadına güler ve yoluma devam ederim diyen biri gözümde canlanıyor
@HayatSevinceGuzeell sevimli bıcır bıcır biri beliriyor gözümde
@Negohatun çok sağlam hatunsun

Eklentiler

• images-8.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 14
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…