Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayyy ben onları yapsam kesin basıma daha kötüsü gelir hahahahahaha

Ayyy ben onları yapsam kesin basıma daha kötüsü gelir hahahahahaha

geçen yaparsın aşkım da kadin anlatiyodu. esi ölmüş böcek bulmus is yerinde kocaman. evde iple bağlamış. karısı uyurken yastığın üstüne koymuş. sonra da yavaş yavaş cekmis kadin uyanınca. kadin ölecek gibi olunca demis saka saka o böcek ölü diye o ışık var mi kocanda

Böceklerden. Çok korkar hele ki büyüklerden hahahahahaha
Ayy ama güzel sakaymis haaaa

onlari ben de yapıyorum ama cici ya kırk yılda bir olsa da yapıyorum. ama bizde artık kavga olmuyo. adam veletten vakit kalsin da naparsan yap havasinda

çocuk yap çocuk hasret kalsin pis şakalara
Ya ben çocuğu yaparım yapmasına da çocuktan sıkılırsam napıcam, hadi vazgeçtim git de denmez çocuk o kadar kalkıp gelmiş dönüşü olmayan bir yol

Böceklerden. Çok korkar hele ki büyüklerden hahahahahaha
Ayy ama güzel sakaymis haaaa

oyuncak böcek al o zaman sen bı kaç tane

hatta oyuncak tarantula al evcil hayvan beslemek yerine örümcek beslicem de. güzelce cam fanusa da koy

Ya ben çocuğu yaparım yapmasına da çocuktan sıkılırsam napıcam, hadi vazgeçtim git de denmez çocuk o kadar kalkıp gelmiş dönüşü olmayan bir yol

yok o aşk yaaa :) insan ne kadar ölüp bitse de bıkıp vazgecemiyo Allah onun sevgisini sabrını ayrı veriyo cicim :)

Biraz oyle oldu abammmmm

bundan böyle rutbemi bilicem tekrarı olmaz saygısızlıgin ablam

Hahahahahahahahahahah intikam olarak eve ne KDE korktugm hayvan varsa doldurur

işte pis sakanin sonu da yok ki bir erkek bir kadında da öyle bi bölüm vardi rosa izlemediysen onu da izle.

sac kurutma makinesine un koymustu mesela biri onda

yok o aşk yaaa :) insan ne kadar ölüp bitse de bıkıp vazgecemiyo Allah onun sevgisini sabrını ayrı veriyo cicim :)

bundan böyle rutbemi bilicem tekrarı olmaz saygısızlıgin ablam
Aaaa olurmu öyle şey abammm nedemisler insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa

Bu aksam onu deneyeyim
kk birinci noteri benim adama çoğu zaman bahane ya da şaka sunmaya gerek kalmıyor genelde yorgun geldiği için o bana bayıldım şakası yapıyor ama çok gerçekçi şaka, ertesi gün 2 ye 3 e kadar sürdürüyor bayılma şakasını

işte pis sakanin sonu da yok ki bir erkek bir kadında da öyle bi bölüm vardi rosa izlemediysen onu da izle.

Bir erkek bir kadın favorim ya o çift e bulduğum kdr bir de ciiye guldm

O çifte çok guluyirm ben yaaaa

Aaaa olurmu öyle şey abammm nedemisler insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa

buralarda ne çok ic anadolulu varmis ya kemal sunal geldi dilos aklıma onun da vardi bi filminde böyle bi lafı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…