- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.761
Bizde iğrenç şaka anlayışı olan benim. Benim adamın donunu evde olur olmadık indirip kaçmak, enseden sinsice yaklaşıp soğuk su dökmek gibi şakalarım var. Sonra mizah anlayışın ne kadar sığ deyip kavga ediyor benle
Ben oraların bebesiyim canım Çinçin yeni doğan Hıdırlık torbacilarin olduğu yerdeydim falçata emsiiiiiii
Ayyy ben onları yapsam kesin basıma daha kötüsü gelir hahahahahaha
Ayyy ben onları yapsam kesin basıma daha kötüsü gelir hahahahahaha
Sen başım ağrıyor bu gece olmaz şakası yap, seninkine en iyi şaka oBana sakalar onerin ben de yapayım saka challenge
diş macununa siringayla ayakkabı boyası sıkBana sakalar onerin ben de yapayım saka challenge
Böceklerden. Çok korkar hele ki büyüklerden hahahahahahageçen yaparsın aşkım da kadin anlatiyodu. esi ölmüş böcek bulmus is yerinde kocaman. evde iple bağlamış. karısı uyurken yastığın üstüne koymuş. sonra da yavaş yavaş cekmis kadin uyanınca. kadin ölecek gibi olunca demis saka saka o böcek ölü diyeo ışık var mi kocanda
HahahahahahaSen başım ağrıyor bu gece olmaz şakası yap, seninkine en iyi şaka o
Ya ben çocuğu yaparım yapmasına da çocuktan sıkılırsam napıcam, hadi vazgeçtim git de denmez çocuk o kadar kalkıp gelmiş dönüşü olmayan bir yolonlari ben de yapıyorum ama cici yakırk yılda bir olsa da yapıyorum. ama bizde artık kavga olmuyo. adam veletten vakit kalsin da naparsan yap havasinda
çocuk yap çocuk hasret kalsin pis şakalara
Biraz oyle oldu abammmmmtereciye tere sattim desene
cahalligima ver aplammm :)
Böceklerden. Çok korkar hele ki büyüklerden hahahahahaha
Ayy ama güzel sakaymis haaaa
Hahahahahahahahahahhshahahdiş macununa siringayla ayakkabı boyası sık
Ayak baş parmağımdaki tüyler ağrıyor bu gece olmazı da denedin miHahahahahaha
Kirpik diplerinde agriyor mi diyor bana o zaman onu yemiyor artik tubim hHahahahaha
Ya ben çocuğu yaparım yapmasına da çocuktan sıkılırsam napıcam, hadi vazgeçtim git de denmez çocuk o kadar kalkıp gelmiş dönüşü olmayan bir yol
Biraz oyle oldu abammmmm
Hahahahahahahahahahah intikam olarak eve ne KDE korktugm hayvan varsa doldururoyuncak böcek al o zaman sen bı kaç tane
hatta oyuncak tarantula al evcil hayvan beslemek yerine örümcek beslicem de. güzelce cam fanusa da koy
Bu aksam onu deneyeyimAyak baş parmağımdaki tüyler ağrıyor bu gece olmazı da denedin mi
Hahahahahahahahahahah intikam olarak eve ne KDE korktugm hayvan varsa doldurur
Aaaa olurmu öyle şey abammm nedemisler insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşayok o aşk yaaa :) insan ne kadar ölüp bitse de bıkıp vazgecemiyoAllah onun sevgisini sabrını ayrı veriyo cicim :)
bundan böyle rutbemi bilicemtekrarı olmaz saygısızlıgin ablam
Bu aksam onu deneyeyim
Bir erkek bir kadın favorim ya o çift e bulduğum kdr bir de ciiye guldmişte pis sakanin sonu da yok kibir erkek bir kadında da öyle bi bölüm vardi rosa izlemediysen onu da izle.
sac kurutma makinesine un koymustu mesela biri onda
O çifte çok guluyirm ben yaaaaişte pis sakanin sonu da yok kibir erkek bir kadında da öyle bi bölüm vardi rosa izlemediysen onu da izle.
sac kurutma makinesine un koymustu mesela biri onda
Aaaa olurmu öyle şey abammm nedemisler insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?