Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

öyle deme kız bi kez evlenip bunları yasamak istediği halde yasayamayanlar var :) iyi ko de yapmışsınız çok da iyi olmuş
benim de herşeyim kabus gibiydi ondan tekrar yapmak istiyorum ama bakalım nasıl olur ne olur zaman gostericek:)

Peki bir şey soracağımmm :) Baby Shower yapsam ???
Ya da bu baby Shower ne zaman yapılıyor doğuma 2-3 hafta var tahminii . Olur mu yani yapılır mı

biz arkadaşa tam da böyle doğuma bi iki hafta kala yapmıştık:) çok az kişiydik ve çok eglenmistik:) bence süper fikir

Ayyy deme neden kabustu
O zaman inşallah istediğin zaman istediğin şekilde 1 kez daha yaparsın samdanım vazgeçme bu hayalinden bu hayatın 1 tekrarı daha yok, bakma benim ki istisna idi
Bir daha gelmeyeceğiz dünyaya o yüzden ben yaşanması yapılması gereken herşeyi yapıp görmekten yanayım

Okula ilk başladığı günü hatırlıyorum. İlk ayrılığımızdı.... Odasına geçip hüzünlenmiştim,sıpam yok diye.
Şimdi de neden okul yok diye hüzünlenmiyor değilim yani
Benmde.oyleydi valla bnde çok huzunluydum
Yokluklarina alıştıkça evde olduklarında tuhaf geliyor valla

şimdi tamam sevgiliyken hoş gelebilir de bu tarz bi kafayla evlilik yürümez ki. bugün babasina kafasi atip sevgilisine gelen yarin kafasi atınca habersizce evi de terk eder...

kardeşin de zorlanır durup durup tartışıp terk edilmeyi barışmayi nasıl normallestirecek ki.
kız fazla özgür ruh sanırım. ya acıya acıya söküp atacak ya da kız artık kendine çeki düzen verecek. Allah yardımcın olsun tosiam cidden zor bi durum

Sabah 9dan beri onlara teslim oldum. Bir de şartları vardır.
1. Telefon asla elde olmayacak, onlara tam konsantre olunacak.
2. Oyun fuzili şeyler için bölünmeyecek. Sigara,kahve vs
3. Onlar bitti demeden bitirilmeyecek
4. Kahvaltı bile oyuna dahil olacak.
Lozan anlaşmasından hallice

Bence çok tatlı ve masumca şartlarrr
Bu kadar zeki bebeler olduğu için gurur duymalısın bence

aynı şekilde düşünüyorum kuzum ben de :)
geçti gitti işte o zamanlar her cephede savaşan bir savasciydim ama önümüzde uzun yıllar var inşallah 10. yılda falan yaparız güzel bi kutlama:) benim 5 senem kaldı

hayalimde olan şeyleri yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş:)

Allah esinle muhabbetinizi artırsın:)

benim oğlanla aynı seninkiler de kendi odasında beni oturtup telefonumu salona koyup geliyo bittiiiiii diyo

ama ben bisey yaparken her türlü bölüyo bu nasil adalet amecey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…