- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.621
Kızzz çok zevkliiiiihele ki sevdiğin adamla 2. kez evlenmek daha heyecan ve zevk verici olabilir benceee bende 10. yılda nikah tazelemeyi düşünüyrum neyse azı gitti çoğu kaldı ( kalan 8 yıl )
Yani 2 kere düğün yapmak zevkli tabibir de benim gibi sanki ilk kez evleniyormuşcasına söz kına düğün falan bir de bi havalara giriyorsun sanki ilk kez evleniyormuş gibi bir afralar bir tafralar
neyse şaka bir yana benim eşimin ilk evliliği olduğu için hepsini tekrar yaşamak zorunda kaldım. bana kalsa bi isteme bi nikah yapardım
Peki bir şey soracağımmm :) Baby Shower yapsam ???
Ya da bu baby Shower ne zaman yapılıyordoğuma 2-3 hafta var tahminii . Olur mu yani yapılır mı
Okula ilk başladığı günü hatırlıyorum. İlk ayrılığımızdı.... Odasına geçip hüzünlenmiştim,sıpam yok diye.Evet okul yok
Tatiller
Ayyy deme neden kabustuöyle deme kız bi kez evlenip bunları yasamak istediği halde yasayamayanlar var :) iyi ko de yapmışsınız çok da iyi olmuş
benim de herşeyim kabus gibiydi ondan tekrar yapmak istiyorumama bakalım nasıl olur ne olur zaman gostericek:)
Benmde.oyleydi valla bnde çok huzunluydumOkula ilk başladığı günü hatırlıyorum. İlk ayrılığımızdı.... Odasına geçip hüzünlenmiştim,sıpam yok diye.
Şimdi de neden okul yok diye hüzünlenmiyor değilim yani
Ahh samdanim ah valla yoruldum
Kendisi seviyor kızı belli ki ama böyle olsun istemiyor
Kız da okuyor kendisi de planları var normal bi iliski yürütmek istiyor, uzak mesafe iliskisi ama her hafta sonu gorusuyorlardi
Kız bi tuhaf bağımlı mıdır nedir
Daha 2 3 sene önce de aynısını yapıyordu düşünsene 15 yaşında kalkmış farklı bir şehirden ailesine yalan söyleyip İstanbula gelmis. Kardeşimin evi haritadan bulmuş bahsettikleri kadariyla falan.
İnsallah hem kendi başını derde sokmaz hem de bizim başımızı belaya sokmaz
Sabah 9dan beri onlara teslim oldum. Bir de şartları vardır.Çok tanıdık geldi ama sen her gün bunu yapıyorsundur ben arada bir3 tane yeğenim var ve en büyüğü 5 yaşında diğerleri de çüçük daha biri 2 biri 3,5 hepsi oyun oynamak istiyor biri Barbie oynamak istiyor diğerleri oyuncak araba bir elimde oyuncak araba olup diğer elimde barbie olan zamanları da hatırlıyorum o yüzden suan ki halini tahmin edebildim zorlu bir savaştan çıkmışsın gözün aydın
Var tabiii@tosia
Amecey
kk birinci noteri
@Limonsuzzcay
ByNkoaLa
@Negohatun
@malii
C Cay6
poncikvegece
@_Gulnihal_
@mehlika nur
@HayatSevinceGuzeell
Mutfağınızda böyle acil durum stabilize malzemesi var mı?
O da yadırgadı.Okula gidip, okulun olmadığını kendi gözleriyle görmek istiyor.Benmde.oyleydi valla bnde çok huzunluydum
Yokluklarina alıştıkça evde olduklarında tuhaf geliyor valla
Bence çok tatlı ve masumca şartlarrrSabah 9dan beri onlara teslim oldum. Bir de şartları vardır.
1. Telefon asla elde olmayacak, onlara tam konsantre olunacak.
2. Oyun fuzili şeyler için bölünmeyecek. Sigara,kahve vs
3. Onlar bitti demeden bitirilmeyecek
4. Kahvaltı bile oyuna dahil olacak.
Lozan anlaşmasından hallice
Birkaç saate toparlanma ümidiyle iyiyim :))ve aleyküm selam ameceyimnapiyon
AhhahahaO da yadırgadı.Okula gidip, okulun olmadığını kendi gözleriyle görmek istiyor.
Ayyy deme neden kabustu
O zaman inşallah istediğin zaman istediğin şekilde 1 kez daha yaparsın samdanım vazgeçme bu hayalindenbu hayatın 1 tekrarı daha yok, bakma benim ki istisna idi
Bir daha gelmeyeceğiz dünyaya o yüzden ben yaşanması yapılması gereken herşeyi yapıp görmekten yanayım
Tam duyacam bi sinir geliyor :))Bence çok tatlı ve masumca şartlarrr☺❤
Bu kadar zeki bebeler olduğu için gurur duymalısın bence
Sabah 9dan beri onlara teslim oldum. Bir de şartları vardır.
1. Telefon asla elde olmayacak, onlara tam konsantre olunacak.
2. Oyun fuzili şeyler için bölünmeyecek. Sigara,kahve vs
3. Onlar bitti demeden bitirilmeyecek
4. Kahvaltı bile oyuna dahil olacak.
Lozan anlaşmasından hallice
1.sınıfa başladığında ve önümüzdeki tüm eğitim hayatı boyunca aynı performansı bekliyorum. Neyseki havalar güzel. Şuan için yerine getirilebilir istekAhhahaha
Nasıl bir aşk yaşıyor okulla
Birkaç saate toparlanma ümidiyle iyiyim :))
1 karış boylular tarafından yönetilmek çok ilginçbenim oğlanla aynı seninkiler dekendi odasında beni oturtup telefonumu salona koyup geliyo bittiiiiii diyo
ama ben bisey yaparken her türlü bölüyobu nasil adalet amecey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?