Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam duyacam bi sinir geliyor :))
Ama olur öyle arada diyeceğim kiiiii arada değil hep olduğunu düşünüyorum ablamdan dolayı oyüzden bişey demiyorum anneler hep haklı Bizim en büyük yeğen ablamla oyun oynamak istiyor saklambaç ablam oğlum ama bak karnım da kardeş var zarar görür diyor kardeş istiyor muyum bana sormadın o yüzden bende saklambaç oynarken ondan izin alacak değilim diyor
Çocuk haklı bence

Rabbim hepimizin inşallahh canımm
Kimsenin yuvası huzuru bozulmasın

anaaaaammmm lafa bak
nerden akıllarına geliyo anlamıyorum ki bu laflar çok fena bir yeğenin var sanırım patili

Amin canım benim amin
Kardeşime güveniyorum, kızı da aslında severim belki iyi bir kızdır bilemiyorum inan hiç kötü düşünmek istemiyorum. Herşeyden önemlisi çok genç, yaşı çok ufak daha sağlıklı düşünemiyor olabilir. Ama benim annem yok ve kardeşime sahip çıkmak zorundayım, ne yaparsa yapsin yaşasın görsün deme lüksüm yok. Kardeşimin de hayatını zora sokma lüksü yok, arkamızı toplayacak bi anne babamız yok. Bunları düşünerek hareket eder umarım ne diyim

anaaaaammmm lafa bak
nerden akıllarına geliyo anlamıyorum ki bu laflar çok fena bir yeğenin var sanırım patili
Hemde nasılll daha ne laflarıı varr 1 söyle 1000 işit derler ya o da o misal
Annesine diyor ki hep kardeş hep kardeş artık sıra teyzeme geçsin yeter ben kardeş istemiyorum neden anlamak istemiyonnnnn
Çocuk bile 4 tane olmayı kabullenemiyor

aynen kuzum ben de öyle düşünüyorum. bu şekilde yazmak istemedim sadece ama bence kardeşin de mantıklı biri. yani o da biliyo herşeyi bence. bakalım zamanla yoluna girmezse yollarini ayırırlar.

inşallah ikisi de zarar görmez. ama ben ne yalan söyleyeyim kıza güvenemedim tamam iyi olabilir belki özünde ama evliliği yürütmek için yetmez. umarim bı çılgınlık yapmazlar. evlilik coklu bi denklem bizim de başımızda. nerelerden ne sorunlar çıkıyo insam hesap edemiyo ki herşeyi. bak dün hala geldi. evlenirken aklına gelir miydi kadının bu kadar canını sıkacağı

inşallah aklını başına toplar kız da

Ah canım zaten evliliğin e sini dusunmemeleri lazım suan, kardesim daha 20 yaşında
Kız da 18
Daha kucucukler, okuyup gezip eglenecekleri yastalar
Yani benim ailem de cok problemliydi, annem babam ayriydi, evden kacip uzaklasmak icin cok sebebim vardı ama öyle yapmadım
Yalnız yasadim yine de kendimi bi adamın vicdanına bırakmadım
Ne bileyim ya kız cok cahil ya da birseylerin eksiklikligini duyuyor
Allah hayır etsin sonumuzu ne diyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…