- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.641
Ama olur öyle arada diyeceğim kiiiii arada değil hep olduğunu düşünüyorum ablamdan dolayıTam duyacam bi sinir geliyor :))
1 karış boylular tarafından yönetilmek çok ilginç
Ay ben bunu hiç akıl etmedimBakalım alicaz da ins bunda da çatlak.olmaz
Diğerlerinde hiç olmamıştı ne güzel
Tatlı badem yağını saçımda kullanıyorum çok güzel yapio yumuşacık
Rabbim hepimizin inşallahh canımmaynı şekilde düşünüyorum kuzum ben de :)
geçti gitti işte o zamanlar her cephede savaşan bir savasciydimama önümüzde uzun yıllar var inşallah 10. yılda falan yaparız güzel bi kutlama:) benim 5 senem kaldı
hayalimde olan şeyleri yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş:)
Allah esinle muhabbetinizi artırsın:)
Ama olur öyle arada diyeceğim kiiiii arada değil hep olduğunu düşünüyorum ablamdan dolayıoyüzden bişey demiyorum anneler hep haklı Bizim en büyük yeğen ablamla oyun oynamak istiyor saklambaç ablam oğlum ama bak karnım da kardeş var zarar görür diyor kardeş istiyor muyum bana sormadın o yüzden bende saklambaç oynarken ondan izin alacak değilim diyor
Çocuk haklı bence
Dur şimdi 2 yaşındaki olan boyama kalemlerini getirmiş. Beni unutun.dik dur eğilme Arizona seninle
Rabbim hepimizin inşallahh canımm ❤
Kimsenin yuvası huzuru bozulmasın ❤
Dur şimdi 2 yaşındaki olan boyama kalemlerini getirmiş. Beni unutun. Eki Görüntüle 2549040
Kahvemi sigaramı içtim tık yok. Kendimi dışarı atarım gibi geliyor. Bizimkiler nişanlandılar bile.
Çok çok sevdiğim bir karakterBen şuleyi tanımıyorum yainş iyi biridir ya rebbim
şimdi tamam sevgiliyken hoş gelebilir de bu tarz bi kafayla evlilik yürümez ki. bugün babasina kafasi atip sevgilisine gelen yarin kafasi atınca habersizce evi de terk eder...
kardeşin de zorlanır durup durup tartışıp terk edilmeyi barışmayi nasıl normallestirecek ki.
kız fazla özgür ruh sanırım. ya acıya acıya söküp atacak ya da kız artık kendine çeki düzen verecek. Allah yardımcın olsun tosiam cidden zor bi durum
Hemde nasılll daha ne laflarıı varr 1 söyle 1000 işit derler ya o da o misalanaaaaammmmlafa bak
nerden akıllarına geliyo anlamıyorum ki bu laflarçok fena bir yeğenin var sanırım patili
Öyle devam ediyor o1.sınıfa başladığında ve önümüzdeki tüm eğitim hayatı boyunca aynı performansı bekliyorum. Neyseki havalar güzel. Şuan için yerine getirilebilir istek
Evet canm banyodan.once yirmi dakika kadar bekletiyirm yikiyorm sonraAy ben bunu hiç akıl etmedimbanyodan önce mi suruyirsun canım?
Amin canım benim amin
Kardeşime güveniyorum, kızı da aslında severim belki iyi bir kızdır bilemiyorum inan hiç kötü düşünmek istemiyorum. Herşeyden önemlisi çok genç, yaşı çok ufak daha sağlıklı düşünemiyor olabilir. Ama benim annem yok ve kardeşime sahip çıkmak zorundayım, ne yaparsa yapsin yaşasın görsün deme lüksüm yok. Kardeşimin de hayatını zora sokma lüksü yok, arkamızı toplayacak bi anne babamız yok. Bunları düşünerek hareket eder umarım ne diyim
aynen kuzum ben de öyle düşünüyorum. bu şekilde yazmak istemedim sadece ama bence kardeşin de mantıklı biri. yani o da biliyo herşeyi bence. bakalım zamanla yoluna girmezse yollarini ayırırlar.
inşallah ikisi de zarar görmez. ama ben ne yalan söyleyeyim kıza güvenemedimtamam iyi olabilir belki özünde ama evliliği yürütmek için yetmez. umarim bı çılgınlık yapmazlar. evlilik coklu bi denklem bizim de başımızda. nerelerden ne sorunlar çıkıyo insam hesap edemiyo ki herşeyi. bak dün hala geldi. evlenirken aklına gelir miydi kadının bu kadar canını sıkacağı
inşallah aklını başına toplar kız da
Vat didin gulümI inessa armand
Amecey
kk birinci noteri
@Limonsuzzcay
ByNkoaLa
@Negohatun
@malii
@Cay6
poncikvegece
Jawlensky
@mehlika nur
@HayatSevinceGuzeell
Mutfağınızda böyle acil durum stabilize malzemesi var mı?
Ay ben de deneyeyim bari bı. Saçlarım kuru cansız ve fazla elektirikli. Belkim iyi gelirEvet canm banyodan.once yirmi dakika kadar bekletiyirm yikiyorm sonra
Hem yumuşak hem canlı yapıyor saçı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?