Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bazı şeyler içten geliyo tosiam. sen zorluk karşısında mücadele etmişsin. dikkat ettiysen bu topikteki kadinlar da hep öyle. mantıklı sağduyulu biseyleri yoluna koymaya çalışan insanlar.

ama bide kardeşinin arkadaşı gibi olanlar var. başına bı sıkıntı geldiğinde kaçan, yanlış yapan, kolayı seçen, sonunu düşünmeden hareket eden... onları da zaten en iyi sen bilirsin müge anlıya çıkan insanlar genelde böyle. hiç doğru bisey yok hayatlarında baktığın zaman. yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışarak hayatlarını kaydiriyolar.

eğer kız kendini düzeltmek yerine bu yoldan giderse ilişkileri de biter bence. çünkü kardeşinin önünde örnek olarak sen varsın bak. o kadar sıkıntıya rağmen kendine bi hayat kurup yuvani yavrunu sevdiklerini koruyosun. o yüzden ben zamanla herşeyin düzeleceğini düşünüyorum sen sakin kalmaya çalış tosiam. inşallah düzelecek herşey

Aynen dediğin gibi yapmaya çalışıyorum kuzum, ters bi tepki verip kardesimi kendimden uzaklastirmak istemiyorum...
Dediğin gibi kardeşimin önünde örnek ben ve annem vardık ilk basta ve o da hep söyler senin soylediklerini, annem de benim gibiydi çünkü. Kimseye eyvallah etmezdi. Gerektiği zaman ayakta durmayı bilmeli her kadın. O kız da ne güzel bir bölümde okuyor güzel bir mesleği olacak. Insallah aklını başına toplar annesi de kendi halinde safca bi kadınmış, pek mudahil degil yani anladığım kadarıyla kızının hayatına. Onların da üzülmesini hiç istemem. O kadar da güzel bi kız ki görsen. Insallah kötü birseyler gelmez başına

ya kuzum benim
sen herkesin her anlattığına bak annem safça dediğine de inanma. ben de insanlarin söylediğine inanirdim eskiden. üniversiteden bı arkadaşım annem şöyle ezik böyle çilekeş şöyle sessiz deyip dururdu. neyse kadını hiç görmemiştim. arkadaşım evlenirken evlerine gittim aman Allah'ım o kadın ezik ve sessizse biz topikce melek azize falaniz yani dilsiziz ağzımızdan laf çıkmıyo bizlerin
o zamandam beri inanmıyorum

o zaman senin kardeşinin hata yapacağı tek nokta vicdanı sanıp kıza sahip cikmam lazım kafasına girmesi olur. hani herkes annem ve ablam gibi güçlü olmayabilir, ben sahip cikmazsam olmaz kafasına girmesin dikkat et ona.

hepimizin hayatında sorunlar oluyo ama mantıklı davranmayan insana karşı vicdan yapmanin da bi anlamı yok. kardeşinle konuştuktan sonra bi gozlemlersin. eğer bu kafada gidiyosa uyarirsin

Allah akıl fikir versin o kıza da kendilerini harciyolar resmen bu şekilde

Cidden sadece bana anlatılanı biliyorum
Evet izleyelim görelim bakalım, umarım kardeşim gelip bana kendisi anlatır ne olup bittiğini
Eşime güvenmiş anlatmış şimdi onu ezip geçmek sormak istemiyorum kendisi anlatsın diye bekliyorum

aynen eşinle de çok güzel demekki iletişimi :) olmazsa eşin alır karşısına konuşur. hani senin böyle yapamazsin demenle eşinin böyle olmaz kardesim demesi ayni olmaz

soylemese de bisey deme. sen üzülme diye esine haber vermiştir. demekki o da bunaldi ki kızdan eşine bahsetti.

Allah yüreğini ferahlatsin tosiam

Çok sağol samdanim senle konusmak cok iyi geldi :)
Tam yurdanur oldun tammmm

Çok sağol samdanim senle konusmak cok iyi geldi :)
Tam yurdanur oldun tammmm

teşekkür ederim tosiam teveccühün :)

sen işe de baslicaksin ya iyice gerildin. işlerini halletmeye bak :) bence kardesin 20 yaş olgunluğunda değil 25 28 falan var :) korkma hiç bisey olmaz
eşinden de Allah razı olsun bak ne kadar güzel abilik yapıyo sana da haber vermiş saklamamis.

neler kaldi anlat bakalım

Yaa sorma hala sanki ise baslamiycak gibiyim, bi tuhafım hiç istemiyorum baslamak
Onun da gerginliği var üstümde. Pek bi isim kalmadı bakalım kızımdan nasıl ayrılacağım onu düşünüyorum sadece
Meme meme meme diye deliriyor bütün gün.

Evet eşime güveniyor anlatıyor araları iyi eşim fazla müdahale etmez gerekmediği takdirde ama benim de sert çıkmamdan korkuyor kardeşim
Off o kadar ters ki herşey

yok kuzum artık yaşını geçti meme alışkanlıktan istiyo ihtiyaçtan değil biraz aglar ama sonra o da rahat eder. sen sıkma canını. bak ne kadar güzel bakan ilgili bi babaanesi var işten gelince doya doya sever yatirirsin.

eminim cok zordur başlama fikri. Allah kolaylık versin. inşallah sorun olmaz alışveriş yapicaktin ertelendi mi o

Canım kardeşin erkek mi kız mı kaçırdım orayı

Daha sormadım bile hiç eşime çünkü muhtemelen ayın 5inden sonra yapmamız gerekecek alışverişi
Şimdi ona söylersem bulur buluşturur saçma sapan bi masrafa sokar bizi. O yuzden hic bahsetmedim esime maastan sonra yaparim alisverisi :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…