Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen sonra basın agriyacagina biraz idare edersin erkekler pek hesap kitap yapamiyo
o zaman artık pek işin kalmadı tosiam:) işe gitme fikrine alışmak kaldı :)

aynen sonra basın agriyacagina biraz idare edersin erkekler pek hesap kitap yapamiyo
o zaman artık pek işin kalmadı tosiam:) işe gitme fikrine alışmak kaldı :)

Hiç sorma nasıl alisacaksam :))
Evet canım eşim hiç hesap bilmiyor
Ben birşey istediğimde bunu emir kabul edip yapmaya çalışıyor sonra birlikte sıkıntı çekiyoruz :)
Bisey istemeye korkar oldum

Bence cici Meryem üzerliye benziyor
B Brunello Cicinelli
İstanbullu Gelin Süreyya :)
O da az çekmedi yakuzasindan ama sonra düzeldi araları
Eki Görüntüle 2548912
Kertenkelelerim öncelikle benzetmeler için çok teşekkür ederim
Vallahi bayıldım benzetmelere.
Sanırım benzetildiklerim içinde en fazla benzediğim karakter Harley Quinn. Birçok yönden kendimi benzetiyorum hatta bu yakışıklı avatarımı bulana dek avatarım hep Harley Quinn'di.
Benimle ortak noktalarına gelirsek.
Öncelikle bu kızımız da benim gibi ailevi problemler ile büyümüş özellikle babası ile ciddi problemleri ve sevgi eksikliği var. Oldukça zeki bir kadın. Ve aynı benim gibi psikolojiye meraklı. Okuyor ve psikiyatr oluyor. Asıl adı Dr. Quinzell.
Bir akıl hastahanesinde baktığı bir hasta olan, batman'in can düşmanı Joker'e aşık oluyor. İşte burdan sonrası bana daha çok benziyor ki Joker'e karşı aşırı bağımlı bir aşk duyuyor. Onun için herşeyi yapabilecek kadar büyük bir aşk.. Aşktan da öte hastalıklı bir bağımlılık.
Joker için değişiyor, Joker için azılı bir katile dönüşüyor, Joker için Harley Quinn oluyor. Ve Joker'in yardımcısı oluyor.
Karakterin hem geçmişi, hem çatlaklığı hem de Joker'e duyduğu aşk yönünden hemde acucuk tip yönünden kendime yakın bulup seviyorum.
İzlemek isteyenlere de tavsiye olsun.

Hiç sorma nasıl alisacaksam :))
Evet canım eşim hiç hesap bilmiyor
Ben birşey istediğimde bunu emir kabul edip yapmaya çalışıyor sonra birlikte sıkıntı çekiyoruz :)
Bisey istemeye korkar oldum

benim eşim de böyleydi tosiam :) havaya para ödeye ödeye gayet idareli bi adam oldu ama bi ev parasi odemisizdir borclara tabi ev derken ankarada uygun fiyatlı bi ev istanbul değil
bence cimri erkekten daha çekilir bi durum cimri adamla ömür geçmez bırak yapmaya çalışsın her dediğini

Evet iyi gelebilir kulağa ama sen de yaşamışsın biliyosun işte sıkıntılarını.. Ben ondan daha dikkatli harcama taraftariyim ama o Ben birşey istediysem onu illa yapacak. O yüzden bisey sormadan önce kendim anlamaya çalışıyorum paramız yeter mi yetmez mi, var mi yok mu diye :))
Biz de ödüyoruz valla, ise baslayinca da odeyecegiz bol bolll.allah yardimcimiz olsun hepimizin

yok ben kocamdan şikayet ettim savruk diye ama cimri adamla hayatta yapamazdim benimki de çift ruhlu olduğu için bazen savruk tarafi gidi cimri tarafi çıkıyo deli ediyo beni tam bir kaynana ruhu var eşimin içinde

evlendikten sonra borç pek biten bişey değil sanırım tosiam:) borçla yaşamaya alışıyo insam sadece:)
bide burda topikler var çok güzel para altin vs birikim yapiyolar :) olmadi sen de onlara katilirsin borçlar hale yola girince

Ben de evet şikayet etmiyim cimri adamla daha da zor olurdu :))
Benim 1 sene kadar borç ödemem gerekecek kuzum sanırım, baya kredi borçlarım vardı icralık oldu hepsi eşim de işsiz kaldı bi ara, ben ücretsiz izindeyken filan. Onları çok çok ödeyip kapatmak istiyorum.
Bir de kv kızıma bakacak ya bir iki ay içinde kendimi toparlayinca kv ye her ay bir çeyrek altın almak istiyorum. Kadın o kadar bakacak emek verecek, bakıcı tutsam kaç bin para verecektim. Para filan istemiyor kv ama ben ona en azından altın yapmak istiyorum. Geriye pek birşey kalmayacak borçlarla beraber allah büyük öderiz inşallah :)

kk birinci noteri boyama kitapları var
Bazen beni çizmeye çalışıyorlar

yaaaa çok tatlı biz hep kendimiz ciziyoruz henüz boyama kitabı almadik resim yeteneğimo gelistiriyorum oğlum da günes nane falan ciziyo

benzetiyolar mi peki sana çizdiklerini

bence kayınvalidene ceyrek yerine ufak ufak biriktirip bi bilezik künye falan alsan da hoş olur hatira kalir :) Allah bin kere razı olsun gözü gibi bakiyo cidden maşallah. benimki gelmiyo bile sadece arayınca özledik diyo.

faiz düşmüşken kredi çekip sıkılmadan ödesen iyi olmaz mi tosiam ya. maas komple gidince de zorlanabilirsin. insan bunaliyo çünkü. çekme imkanın var mı

Offf şaka olmalı herhalde bu. İnşallah aklını başına toplar kardeşim
Öteki türlü çok kötü şeyler yaşanabilirdi.
Kız kıbrısta üniv. Okuyordu. Kaçıp kaçıp kardeşimin yanına gidiyor, kardeşim yanıma gelse kız soluğu bende alıyordu. Kız ayılıp bayılıyordu, malesef hiç uygun olmayan ve kendileri adına daha mantıklı kararlar alıp verimli olabilecekleri zamanlarında nişanlandılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…