- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.681
Canım kardeşin erkek mi kız mı kaçırdım orayı
Daha sormadım bile hiç eşime çünkü muhtemelen ayın 5inden sonra yapmamız gerekecek alışverişi
Şimdi ona söylersem bulur buluşturur saçma sapan bi masrafa sokar bizi. O yuzden hic bahsetmedim esime maastan sonra yaparim alisverisi :))
aynen sonra basın agriyacagina biraz idare edersinerkekler pek hesap kitap yapamiyo
o zaman artık pek işin kalmadı tosiam:) işe gitme fikrine alışmak kaldı :)
İnşaallah hemen gider.Erkek canım kardeşim.
Bence cici Meryem üzerliye benziyor
B Brunello Cicinelli Aşk Ağlatır-Ada ( neden bilmiyorum, herkes iyi olsun diye kendinden çok çok ödün veren bir karakter, sevdiğine çok aşık, çok iyi niyetli ❤Her koşulda dik durmaya çalısıyor )
AsLında fringe-Olivia karakteri de olabilir ikisini de sana çok uygun buldum
@Kendinisevenbirii Aşkı Memnu Firdevs Yöreoğlu ( neden böyle bir karakter düşündüm bilemedimama Firdevs karakteri bana hep böyle kötü birini değil de daha çok güçlü, azimli, ve kendinden emin birini çağrıştırıyor bu yüzden sana uygun olarak görüyorum, bana çağrıştırdığı karakter sebebi ile ❤ )
Amecey Yasak Elma-Ender ( seni de buna benzetmemin sebebi; Ender her ne kadar İLk bölümler de böyle kötü bir karakter olarak görünse de asLında 2. Sezondan itibaren asLında tam bir melek olduğunu yani asLında verilen yaratılan imaj da korkulacak bir kadın olmadığını göstermiş oldu izleyiciye )
@Bonus Yasak Elma- Yıldız ( Benim bu dizide en bayıldığım en çok beğendiğim karakter; sebebi de her durum da diziyi ne zaman izlesem kadının tipine, konuşmalarına bayılıyorum.. senin de her yazdığını tel tek tane tane okuyorum, neden bilmiyorum; yeri geliyor yazdıkların sürüklüyor, yeri geliyor güldürüyor)
@Cay6 Avlu-Deniz ( haksızlığa gelemeyen, kabullenemeyen güçlü kadın )
Eki Görüntüle 2548887 @Kendinisevenbirii tabiki sen. Kendinden emin akıllı ve seksü ☺ 
Eki Görüntüle 2548896 Eki Görüntüle 2548897 B Brunello Cicinelli cicim ikisi arasında kararsız kaldım. Anlatılmaz yaşanırsin
Eki Görüntüle 2548907 @samdan (çok güzel hareketler de oynuyor) mantıklı düşünceli kadir kıymet bilen, aynı zamanda da espirili ve enerjik
Eki Görüntüle 2548906
@Bonus karakterine hayranım söylemiş miydim
Eki Görüntüle 2548900Amecey disaridan soğuk dediğin ama yakinlasinca içine sokasin gelen insanlar vardır. Sen gözümde öylesin☺
Eki Görüntüle 2548901 @RosSsS sıcakkanlı anlayışlı dürüst ve çok tatlı
Eki Görüntüle 2548902 @tosia ne olursa olsun yıkılmam inadına güler ve yoluma devam ederim diyen biri gözümde canlanıyor
Eki Görüntüle 2548903 @HayatSevinceGuzeell sevimli bıcır bıcır biri beliriyor gözümde ☺
Eki Görüntüle 2548904 @Negohatun çok sağlam hatunsun
Hemkk birinci noteri ım hem annem B Brunello Cicinelli Türkan Şoray' a benzetmiş beni. Parmağınız ve yüreğiniz dert görmesin.
Oyunun bir ucundan da ben yakalayım.
Annemi " Malefiz "rolüyle Angelina Jolie ye benzettim. Kesilen kanatları olsa da yavrularına hep kol kanat geriyor. İhaneti affetmeyen mağrur bir kadın.
@samdan ımı da Sihirli Annem dizisindeki "Betüş" e benzettim. Sözcükleriyle ruh dunyamda sihir etkisi yaratan şipşirin bir şey kendisi. Görsel ekleyemedim bir dahaki oyuna hazırlıklı olurum inşallah.
B Brunello Cicinelli
İstanbullu Gelin Süreyya :)
O da az çekmedi yakuzasindan ama sonra düzeldi araları
Eki Görüntüle 2548912
Kertenkelelerim öncelikle benzetmeler için çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2548926
B Brunello Cicinelli la casa de papel tokyo karekteri
Eki Görüntüle 2548930
@Limonsuzzcay anaç ve tatlı diliyle kadın dizisindeki bahar karekterine
Eki Görüntüle 2548931
@patilibirhayat medcezirdeki eylül karekterine
Eki Görüntüle 2548932
I inessa armand merhamet dizisindeki çok bilmiş narin karekterine Eki Görüntüle 2548933
@Kutsal_zebra bazen tatlı bazen ağır arızaya bağlayan aşkı memnu dizisindeki nihal karekterineEki Görüntüle 2548934
@Negohatun bizim hikayedeki sürekli temizlik kokan şeyma karekterine
Eki Görüntüle 2548936
@Kendinisevenbirii medcezirdeki ender karekterineEki Görüntüle 2548937
@RosSsS prison breakteki sarah karekterineEki Görüntüle 2548938
@Bonus Dexterdaki debra karekterine. Dövüyor mu sövüyor mu belli değilEki Görüntüle 2548942
kk birinci noteri How ı meet your motherdeki lili karekterine. Sadık ve toparlayıcı,tatlı dilli
İnsallahİnşaallah hemen gider.
Hiç sorma nasıl alisacaksam :))
Evet canım eşim hiç hesap bilmiyor
Ben birşey istediğimde bunu emir kabul edip yapmaya çalışıyor sonra birlikte sıkıntı çekiyoruz :)
Bisey istemeye korkar oldum
benim eşim de böyleydi tosiam :) havaya para ödeye ödeye gayet idareli bi adam olduama bi ev parasi odemisizdir borclara tabi ev derken ankarada uygun fiyatlı bi ev istanbul değil
bence cimri erkekten daha çekilir bi durumcimri adamla ömür geçmez bırak yapmaya çalışsın her dediğini
Evet iyi gelebilir kulağa ama sen de yaşamışsın biliyosun işte sıkıntılarını.. Ben ondan daha dikkatli harcama taraftariyim ama o Ben birşey istediysem onu illa yapacak. O yüzden bisey sormadan önce kendim anlamaya çalışıyorum paramız yeter mi yetmez mi, var mi yok mu diye :))
Biz de ödüyoruz valla, ise baslayinca da odeyecegiz bol bolll.allah yardimcimiz olsun hepimizin
yok ben kocamdan şikayet ettim savruk diye ama cimri adamla hayatta yapamazdimbenimki de çift ruhlu olduğu için bazen savruk tarafi gidi cimri tarafi çıkıyo deli ediyo beni tam bir kaynana ruhu var eşimin içinde
evlendikten sonra borç pek biten bişey değil sanırım tosiam:) borçla yaşamaya alışıyo insam sadece:)
bide burda topikler var çok güzel para altin vs birikim yapiyolar :) olmadi sen de onlara katilirsin borçlar hale yola girince
I inessa armand aynı durumdayken nişanlılığa terfi ettiler ansızın. Kendilerinden emin olsunlar da
Kardeşim 22 gelinimiz 19 oldu.Yaaa ciddi misin? Kaç yaşındaydılar?
Offf şaka olmalı herhalde bu. İnşallah aklını başına toplar kardeşimKardeşim 22 gelinimiz 19 oldu.
Tövbe deyaaaa çok tatlıbiz hep kendimiz ciziyoruz henüz boyama kitabı almadik resim yeteneğimo gelistiriyorum oğlum da günes nane falan ciziyo
benzetiyolar mi peki sana çizdiklerini
Ben de evet şikayet etmiyim cimri adamla daha da zor olurdu :))
Benim 1 sene kadar borç ödemem gerekecek kuzum sanırım, baya kredi borçlarım vardı icralık oldu hepsi eşim de işsiz kaldı bi ara, ben ücretsiz izindeyken filan. Onları çok çok ödeyip kapatmak istiyorum.
Bir de kv kızıma bakacak ya bir iki ay içinde kendimi toparlayinca kv ye her ay bir çeyrek altın almak istiyorum. Kadın o kadar bakacak emek verecek, bakıcı tutsam kaç bin para verecektim. Para filan istemiyor kv ama ben ona en azından altın yapmak istiyorum. Geriye pek birşey kalmayacak borçlarla beraber allah büyük öderiz inşallah :)
Öteki türlü çok kötü şeyler yaşanabilirdi.Offf şaka olmalı herhalde bu. İnşallah aklını başına toplar kardeşim
Tövbe de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?