Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kredi çekmem imkansız kuzum eşimin de imkansız, kara listedeyiz :))
Kardeşime belki teklif ederim kredi çeksin ben aydan aya ona odeyeyim kasmadan diye ama bilemiyorum nasıl olur ondan da istemek istemiyorum. Hayırlısı bakalım
Kv öyle şeyler pek takmıyor canım ya, bir de ben para biriktirmeyi beceremiyorum hiç
Ben de o yüzden altın alayım kendisi nasıl isterse degerlendirsin istedim. Bir oğlu daha var sonuçta onu da evlendirecekler
Bilemedim doğru mu düşündüm ama

Yeniden hepinize merhaba kertenkelelerim ♥
Okul yarım gün olduğu için bugün erkenden evimdeyim
Dünkü güzel oyun için öncelikle kk birinci noteri a teşekkür ederiz, çok yaratıcı bir fikirdi
Gelelim gelişmelere..
Dün komiser erken salmış geyşam da erken geldi.
Konuşmayı kendisi başlattı.
Neden hakkımda kötü şeyler düşünüp beni üzüyorsun, ben herşeyi senin mutluluğun için yapmıyor muyum dedi. Bende size anlattığım şeyleri ona da anlattım.
Benim sevgimden nasıl şüphe edersin ben seni çok seviyorum sadece yeterli vakti ayıramıyorum dedi. Eve de zamanla alışacağını düşünüyorum daha düzenimiz tam oturmadı dedi.
Bebek konusunda da fiziken ve manen endişelerimi anlattım. Bu kadar korkma ben her zaman senin yanında olucam dedi. Peki sen hiç korkmuyor musun dedim. Korkuyorum dedi.
Neyden korkuyorsun dedim.
Çocuğum olmadan, çocuğumu göremeden ölmekten korkuyorum dedi.
Şaşırdım neden öyle diyorsun dedim. Polisim ben dedi.
Bu çocuğu çok istiyorum, baba olmak istiyorum onun dışında herşey önemsiz dedi. Vücudunda olacak değişimler de benim için önemli şeyler değil dedi.
Yeterince zaman ayıramadığı ve bazı davranışlarla yanlış anlaşılmaya mahal verdiği için özür diledi.
Daha yapmadığımız bebeğin aptal aşığı olmuş resmen ya hayallere dalıp dalıp gidiyor çocuğun tipini bile belirlemiş. Sarı kafalı olacakmış adı bilmem ne olacakmış. Erkek olursa takım elbise giydirecekmiş papyon takacakmış nerden biliyosun sarı kafalı olacağını dedim olur olur öyle olur diyo
Yani tatlıya bağlanmış oldu.
Daha cesaretli hissediyorum.
Sanırım onun baba olma isteğine 5 yıl yeterince engel oldum daha fazlasına hakkım yok gibi. Adam market reyonlarında bebek bezi falan seviyor
Öyle yani kuzularım.
İletişimin gözünü seveyim, en etkili ilaç sağlıklı iletişim
Bende durumlar böyle. Sizlerde nasıl bakalım?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6

Evet aynen kardeşimin kız arkadaşı gibi.
Yani bunları anlatmak istemiyorum ama kardeşim o kızın yanından ne zaman gelse boynunda bi morluk. Ve kız daha 18 yaşında yeni girdi. Bilmiyorum ben mi çok geri kafalıyım ama bu kızın ailemize uygun olduğuna pek inanmıyorum

Harika.Şimdi git dün kendine ettiğin eziyetler için kendi gönlünü al brom. Ne dedim ben?

aaaaa o zaman en mantıklı olani dusunmussun canım :) gücün yetmezse gram al ama çeyrek alcam diye zorlama. kızına oyuncak elbise falan da alırsın. hiç bisey alamicaksin bi yıl boyunca böyle hesaplarsan.

ben olsam kardeşimden isterdim ya o istese de çekerdim. sıkışmak yerine rahat rahat ödemek varken. en azından bin tl kalir elinde 2 3 yıllık bi kredi olsa bi hesapla bakalım kafana yatarsa söylersin. kızına da bi hesap actirir 100 200 neyse aylık ona yatirirsin. kendi besin yoksa bide araştırıp bes yaptır. o herkesin küçümsediği bes sayesinde 2017 mayistan beri biriken param 5 bin tl yi geçti 100 tl ile başlamıştı 140 tl kesiliyo su an kredi kartından hem de :) 5 bin de esimde var 10 bin bence gayet iyi bi para.

Görümceliğe terfi ediyorsun yavaştan. Ne kadar mantıklı davranmaya çalışırsak adımız çıkmış bi kere.
Kardeşinin boynunu morarttığı için değil de belki başka nedenlerden dolayı uygun görmüyorsundur

hangi smlie atsam bilemedim :/ inşallah gönlünüze göre sağlıklı bir evlat verir rabbim

Ayy doğru valla gidip iptal ettirdim bi de besi senin söylediklerin cok mantıklı oturup bi hesap yapayım bakalım haklısın kuzum

Yani daha 17 18 yaşında bir kızın kardeşimi boynunu morartmayi bilecek kadar öpmesi beni kızdırıyor diyeyim o zaman
Ben hem gorumce hem kaynanayim valla ne yapayim, adim da cikarsa çıksın

yaaaa çok sevindim cici şu içindeki kurtcuklara söyle seni rahat biraksinlar artık:)
şu eve alışınca beybi çalışmaları da başlasın ne kadar güzel anlatmis baba olma istediğini :) adama taş koyma artık cidden

Yani daha 17 18 yaşında bir kızın kardeşimi boynunu morartmayi bilecek kadar öpmesi beni kızdırıyor diyeyim o zaman
Ben hem gorumce hem kaynanayim valla ne yapayim, adim da cikarsa çıksın

kanları hızlı mı akıyor bu gençliğin ne

Coook sevindim,mutlu son

Durumların düzelmesine sevindim cicim, hoşgeldin
Hayırlı olsun sizin için inşallah kararlarınız

Ayy doğru valla gidip iptal ettirdim bi de besi senin söylediklerin cok mantıklı oturup bi hesap yapayım bakalım haklısın kuzum

yok iptal ettirdiğin iyi olmuş :) her bes aynı değil araştırmadan yaptırma. ben devletin zorunlu olan besini iptal ettirmiştim. benimki çalıştığım kuruma özel yapılmıştı. sepet seçme hakkin falan var devlet getirisi kadar da fon getirisi sağladı.

kızın için yapacağınız en güzel şey birikim hesabi olur bence. sen o borcu her türlü ödeyeceksin zaten. zamana yay ki zamanı geldiğinde acil durumlar için elinde paran olsun

kredi kartından kesilince insan hissetmiyo da :) biz de oğlana açtıral diyoruz bi hesap bakalım işe baslayim da :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…