Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

inşaallah kardeşin bir an evvel bu yanlıştan döner

Ben demin ne okudum, izninle kopuyorum tosyam

Godiva alsaydın barii
Bdv de bi gelin vardı ya, kayinbabasi dolaptaki godiva çikolatasını yemiş diye konu açmıştı

ayyy ne rezil bi konuydu yaaa hem adamı özel işleri için kullaniyolar hem de nasıl yer dolabimi açar diye yaygara kopariyolar

ah tosiam ya nerden geldi aklına

ayyy ne rezil bi konuydu yaaa hem adamı özel işleri için kullaniyolar hem de nasıl yer dolabimi açar diye yaygara kopariyolar

ah tosiam ya nerden geldi aklına

Nerede bir çikolata lafı geçse aklıma o geliyor

İnsallah yani ben geri kafalı değilim değil mi kızlar? Kendimi de suçluyorum art niyetli miyim ben diye ama bana çok ters geliyor bu hareketler
Bence degilsin, boynunda morluk diyince aklıma kk da cinsellik konularında çokça gördüm bir kız aklıma geldi,Anna bilmem ne, o da erkek arkadaşının boynunu morarttigi için oğlanın annesi görüşmesini yasaklamıştı

B Brunello Cicinelli
Çocuğum olmadan, çocuğumu göremeden ölmekten korkuyorum dedi.
Şaşırdım neden öyle diyorsun dedim. Polisim ben dedi.
Bu çocuğu çok istiyorum, baba olmak istiyorum onun dışında herşey önemsiz dedi. Vücudunda olacak değişimler de benim için önemli şeyler değil dedi.

şu bölüme ciddi anlamda gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu.

Artık sende kafandan at bu düşünceleri brom 5 yıl uzun bir süre, artık vakti gelmiş vücudunda ki değişimlerin seven adam için ne önemi var kiii :) üstelik belki de kilo almadan fit bir şekilde geçirirsin hamileliği belli mi olur yani 3-5 kilo alırsın belkiii :) benim arkadaşım 9 ayda sadece 5 kilo almıştı her bünye bir değil ki ve eminim çok güzel bir aney olacaksın :) üzme artık geyşanı da kendini de :) bak hislerin yersizmiş.. onun içinde zordur bazı şeyler. Birbirinize destek olun,yardımcı olun, anlamaya çalışın.Anlattıkların ile mükemmel bir çift olduğunuz aşikar, mükemmel bir ebeveyn olmayı da hakediyorsunuz

hangi smlie atsam bilemedim :/ inşallah gönlünüze göre sağlıklı bir evlat verir rabbim
Amin miniğim
Koymayacağım artık şamdanım kesin kararlıyım.
Hatta bazı tavsiyeler de alacağım yakında sizden
Coook sevindim,mutlu son
Çok şükür mehlikam
Durumların düzelmesine sevindim cicim, hoşgeldin ❤
Hayırlı olsun sizin için inşallah kararlarınız
Amin tosyam
Godiva alsaydın barii
Bdv de bi gelin vardı ya, kayinbabasi dolaptaki godiva çikolatasını yemiş diye konu açmıştı
Godiva güzel ama ingiliççe
Ben anlamam godiva modiva. Toblerone alamazdık küçükken benim için en üstte o var. Bide pringles
Koptum konuya ya. Çok üzülmeseymiş üstten girdiği gibi 2 3 saate alttan çıkar, alırdı geriye

Benim de aklıma gelmedi değil hani
Yasaklayamam da en fazla dikkatli ol diyorum

Cicim en iyisi içindekileri anlatmandi iyiki de yaptın bak anlastiniz. Sorun ortadan kalkıyor. Allah ağzınızın tadını bozmasın ❤

Ayy benim de okuduğum en eğlenceli konulardan biriydi

İnsallah yani ben geri kafalı değilim değil mi kızlar? Kendimi de suçluyorum art niyetli miyim ben diye ama bana çok ters geliyor bu hareketler

bilerek morartmistir kıskançlık sorunu var demiştin ya kızın. aklı sıra damgaliyo
çocukluk bence yaptığı herşey tosiam ya. aklı başında olan biri böyle yapmazdi

Aynen benim de beste 6 bin civarı birikti, esiminki çok uzun yıllardır birikiyor 50 bin civarı olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…