- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.741
bilerek morartmistir kıskançlık sorunu var demiştin ya kızın. aklı sıra damgaliyo
çocukluk bence yaptığı herşey tosiam ya. aklı başında olan biri böyle yapmazdi
Benim de aklıma gelmişti o konusen de çok derin izler bırakıyo bu bdv
Bu kız akrep burcu mu, hem kıskanç, hem .......Ay evet hiç aklıma gelmemişti bu
Cidden ruh hastası gibi kıskanç
Kardeşim sahaf söylemiştim ya zaten, kadın müşteriler için bile olay çıkartıyor
Kardeşimin google hesabını bulmuş hangi sitelere girdiğine filan bakıyormuş
Bu kız akrep burcu mu, hem kıskanç, hem .......
Ay evet hiç aklıma gelmemişti bu
İnsallah yani ben geri kafalı değilim değil mi kızlar? Kendimi de suçluyorum art niyetli miyim ben diye ama bana çok ters geliyor bu hareketler
Tosyam şimdi nacizene fikrimi söyleyeceğim. Lütfen ben yanlış anlama. Tabiki bu benim kendi fikrim.Yaaa gülmeyinnnnnn
Boga da olabiliyorlarHahahaah bilmiyorum ki burcunu hiç olabilir yanihem libidosu yüksek demek istedin galiba
Off ben 18 yaşındayken libidonun anlamını bilmiyordum yaa zaman ne kadar değişiyor
Anna reyizBence degilsin, boynunda morluk diyince aklıma kk da cinsellik konularında çokça gördüm bir kız aklıma geldi,Anna bilmem ne, o da erkek arkadaşının boynunu morarttigi için oğlanın annesi görüşmesini yasaklamıştı
Evet onu demek istedim, ben de aynen 26 yaşıma kadar hiç bir şey bilmiyordum, şimdiki gençlik nereye gidiyor , Allah çocuklarımızı korusunHahahaah bilmiyorum ki burcunu hiç olabilir yanihem libidosu yüksek demek istedin galiba
Off ben 18 yaşındayken libidonun anlamını bilmiyordum yaa zaman ne kadar değişiyor
Benim yükselenegim boğaBoga da olabiliyorlar
Yaa seni güzel yüreğinden, duygusal ponçikliğinden öperim PatilimB Brunello Cicinelli
Çocuğum olmadan, çocuğumu göremeden ölmekten korkuyorum dedi.
Şaşırdım neden öyle diyorsun dedim. Polisim ben dedi.
Bu çocuğu çok istiyorum, baba olmak istiyorum onun dışında herşey önemsiz dedi. Vücudunda olacak değişimler de benim için önemli şeyler değil dedi.
şu bölüme ciddi anlamda gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu.
Artık sende kafandan at bu düşünceleri brom 5 yıl uzun bir süre, artık vakti gelmişvücudunda ki değişimlerin seven adam için ne önemi var kiii :) üstelik belki de kilo almadan fit bir şekilde geçirirsin hamileliği belli mi olur yani 3-5 kilo alırsın belkiii :) benim arkadaşım 9 ayda sadece 5 kilo almıştı her bünye bir değil ki ve eminim çok güzel bir aney olacaksın :) üzme artık geyşanı da kendini de :) bak hislerin yersizmiş.. onun içinde zordur bazı şeyler. Birbirinize destek olun,yardımcı olun, anlamaya çalışın.Anlattıkların ile mükemmel bir çift olduğunuz aşikar, mükemmel bir ebeveyn olmayı da hakediyorsunuz
Ay ben kocama bakmıyorum anaaam simdikiler pek fenaAy evet hiç aklıma gelmemişti bu
Anna .....gibi bir şeydiAnna reyiz
Aynen tatlım aşk hayatına yetişemiyoruz artık bıraktım konularına bakmayıAnna boleyna gibi bir şeydi
Çocuk özlemi isteği çok ağır basan bir duygu....Yeniden hepinize merhaba kertenkelelerim ♥
Okul yarım gün olduğu için bugün erkenden evimdeyim
Dünkü güzel oyun için önceliklekk birinci noteri a teşekkür ederiz, çok yaratıcı bir fikirdi
Gelelim gelişmelere..
Dün komiser erken salmış geyşam da erken geldi.
Konuşmayı kendisi başlattı.
Neden hakkımda kötü şeyler düşünüp beni üzüyorsun, ben herşeyi senin mutluluğun için yapmıyor muyum dedi. Bende size anlattığım şeyleri ona da anlattım.
Benim sevgimden nasıl şüphe edersin ben seni çok seviyorum sadece yeterli vakti ayıramıyorum dedi. Eve de zamanla alışacağını düşünüyorum daha düzenimiz tam oturmadı dedi.
Bebek konusunda da fiziken ve manen endişelerimi anlattım. Bu kadar korkma ben her zaman senin yanında olucam dedi. Peki sen hiç korkmuyor musun dedim. Korkuyorum dedi.
Neyden korkuyorsun dedim.
Çocuğum olmadan, çocuğumu göremeden ölmekten korkuyorum dedi.
Şaşırdım neden öyle diyorsun dedim. Polisim ben dedi.
Bu çocuğu çok istiyorum, baba olmak istiyorum onun dışında herşey önemsiz dedi. Vücudunda olacak değişimler de benim için önemli şeyler değil dedi.
Yeterince zaman ayıramadığı ve bazı davranışlarla yanlış anlaşılmaya mahal verdiği için özür diledi.
Daha yapmadığımız bebeğin aptal aşığı olmuş resmen ya hayallere dalıp dalıp gidiyorçocuğun tipini bile belirlemiş. Sarı kafalı olacakmış adı bilmem ne olacakmış. Erkek olursa takım elbise giydirecekmiş papyon takacakmış nerden biliyosun sarı kafalı olacağını dedim olur olur öyle olur diyo
Yani tatlıya bağlanmış oldu.
Daha cesaretli hissediyorum.
Sanırım onun baba olma isteğine 5 yıl yeterince engel oldum daha fazlasına hakkım yok gibi. Adam market reyonlarında bebek bezi falan seviyor
Öyle yani kuzularım.
İletişimin gözünü seveyim, en etkili ilaç sağlıklı iletişim
Bende durumlar böyle. Sizlerde nasıl bakalım?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
Üye dedikodusunda gitmeyin mehlikam, topikte yalnız değiliz unutmayınAnna boleyna gibi bir şeydi
Tosyam şimdi nacizene fikrimi söyleyeceğim. Lütfen ben yanlış anlama. Tabiki bu benim kendi fikrim.
Reşitlerse ve korunmayı biliyorlarsa cinsel hayatları onlara kalmış bir durum.
Bence sizler aileler olarak daha farklı kısımlardan değerlendirmelisiniz onları. Kardeşinin boynunu afedersin gülmeden söylemeye çalışıcam ama emikliyor olması () kötü bir gelin olacağını, hayırsız bir eş olacağını, kötü biri olduğunu göstermez.
Sanırım senin yerinde olsam kardeşimle bu durumu oturup açık açık konuşurdum. Korunmaya dikkat etmezlerse başlarına gelecekleri birinin açık yüreklilik ile anlatması gerek.
Kaldı ki belki o çeşit bir münasebet de yok. Belki sadece öpüşüp koklaşıyorlar yahu.
Genç bunlar. Olur öyle.
Ama 30 kusurlu yaşlardan sonra coştum önce böyle değildim vallahiHadi yaaaa
Ahhahaha
Amin kedicikÇocuk özlemi isteği çok ağır basan bir duygu....
Ama sorumluluğu çok fazla kimse eskisi gibi olmayacak. Atsan atılmaz satsan asasatılmaz bir parçan olacak. Hep sana muhtaç. ❤
Tabiki çok güzel yanları vardır. En basiti sevdiğin adama kadına benzemesi.... Paha biçilemez. Rabbim banada kıvırcık iri ela gözlü bir ömür nasip etsin. ❤ Öf öfff yaramı deştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?