Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bilerek morartmistir kıskançlık sorunu var demiştin ya kızın. aklı sıra damgaliyo
çocukluk bence yaptığı herşey tosiam ya. aklı başında olan biri böyle yapmazdi

Ay evet hiç aklıma gelmemişti bu
Cidden ruh hastası gibi kıskanç
Kardeşim sahaf söylemiştim ya zaten, kadın müşteriler için bile olay çıkartıyor
Kardeşimin google hesabını bulmuş hangi sitelere girdiğine filan bakıyormuş

Bu kız akrep burcu mu, hem kıskanç, hem .......

Bu kız akrep burcu mu, hem kıskanç, hem .......

Hahahaah bilmiyorum ki burcunu hiç olabilir yani hem libidosu yüksek demek istedin galiba
Off ben 18 yaşındayken libidonun anlamını bilmiyordum yaa zaman ne kadar değişiyor

manyağı teki desene ya ama sen karışma Allah kurtarsın kardeşini. kesinlikle onun hayatında biri var densin diye yapıyo morluğu kasıtlı olarak. yoksa görünmeyecek yerini de morartir ki istediği fantezi olduktan sonra

salak salak hareketlerle elinde tutmaya çalışıyo olmadi sen eşinle konuşursun o da oma göre kardesinle konuşur tosiam

İnsallah yani ben geri kafalı değilim değil mi kızlar? Kendimi de suçluyorum art niyetli miyim ben diye ama bana çok ters geliyor bu hareketler
Yaaa gülmeyinnnnnn
Tosyam şimdi nacizene fikrimi söyleyeceğim. Lütfen ben yanlış anlama. Tabiki bu benim kendi fikrim.
Reşitlerse ve korunmayı biliyorlarsa cinsel hayatları onlara kalmış bir durum.
Bence sizler aileler olarak daha farklı kısımlardan değerlendirmelisiniz onları. Kardeşinin boynunu afedersin gülmeden söylemeye çalışıcam ama emikliyor olması ( ) kötü bir gelin olacağını, hayırsız bir eş olacağını, kötü biri olduğunu göstermez.
Sanırım senin yerinde olsam kardeşimle bu durumu oturup açık açık konuşurdum. Korunmaya dikkat etmezlerse başlarına gelecekleri birinin açık yüreklilik ile anlatması gerek.
Kaldı ki belki o çeşit bir münasebet de yok. Belki sadece öpüşüp koklaşıyorlar yahu.
Genç bunlar. Olur öyle.

Anna reyiz

Hahahaah bilmiyorum ki burcunu hiç olabilir yani hem libidosu yüksek demek istedin galiba
Off ben 18 yaşındayken libidonun anlamını bilmiyordum yaa zaman ne kadar değişiyor
Evet onu demek istedim, ben de aynen 26 yaşıma kadar hiç bir şey bilmiyordum, şimdiki gençlik nereye gidiyor , Allah çocuklarımızı korusun

Yaa seni güzel yüreğinden, duygusal ponçikliğinden öperim Patilim
Artık kesin kararlıyım Patilim. Ben yapacağım kararımı verdim ama olur mu o kısım Allahın takdiridir.
Tek bir cümlesi ile beni ikna etti şu polislikle ilgili olan.
Bende çok etkilendim

Ay ben kocama bakmıyorum anaaam simdikiler pek fena

Çocuk özlemi isteği çok ağır basan bir duygu....
Ama sorumluluğu çok fazla kimse eskisi gibi olmayacak. Atsan atılmaz satsan asasatılmaz bir parçan olacak. Hep sana muhtaç.
Tabiki çok güzel yanları vardır. En basiti sevdiğin adama kadına benzemesi.... Paha biçilemez. Rabbim banada kıvırcık iri ela gözlü bir ömür nasip etsin. Öf öfff yaramı deştiniz

Canım inanki insanların ilişkilerine en son karışacak insan benim, tanısan bilirsin.
Evlilik öncesi sonrası bilmem ne umurumda bile değil, kardeşim dahi olsa dediğin gibi reşit. Ama bu hayatta neler neler görüyoruz. 17 den 18 e geçince bir anda reşit olunamiyor ki. Yasal olarak evet reşit ama bu kız benim gözümde olsa olsa çocuk gelin olur.
Kardeşimle bu konuları ilk morlugu gördüğümde geçen sene konuştum. Annem pek konuşamaz bunları çünkü babam da malum yok gibi. Dikkatli olması gerektiğini yanlış birşey yapmaması gerektiğini, o kızı gerçekten seviyorsa zor bir durumda bırakmaması gerektiğini açıkladım.
Fakat şimdi aklıma istemsiz olarak farklı şeyler geliyor. Şu an kız kardeşime korunuyorum dese, bilinçli olarak hamile kalıp evlenelim dese hiç şaşırmam. 20 yaşında kardeşimin daha hayatında hiçbirşey yaşamadan evlenip aile gecindirmesini hic istemiyorum. Bu yuzden hiç ama hiç hoşlanmıyorum bu kızın bu tavırlarından.
Evet kötü eş olmayabilir belki, kötü gelini geçtim zaten kardeşim uzak olsun isterse ama iyi olsun kafasındayım. 18 yaşında eş olunmaz benim için. Daha çok çok çok erken ikisi için de

Amin kedicik
Sende mi isteyenlerdensin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…