- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.761
Ah canım eşinde kendimi gördümYeniden hepinize merhaba kertenkelelerim ♥
Okul yarım gün olduğu için bugün erkenden evimdeyim
Dünkü güzel oyun için öncelikle @samdan a teşekkür ederiz, çok yaratıcı bir fikirdi
Gelelim gelişmelere..
Dün komiser erken salmış geyşam da erken geldi.
Konuşmayı kendisi başlattı.
Neden hakkımda kötü şeyler düşünüp beni üzüyorsun, ben herşeyi senin mutluluğun için yapmıyor muyum dedi. Bende size anlattığım şeyleri ona da anlattım.
Benim sevgimden nasıl şüphe edersin ben seni çok seviyorum sadece yeterli vakti ayıramıyorum dedi. Eve de zamanla alışacağını düşünüyorum daha düzenimiz tam oturmadı dedi.
Bebek konusunda da fiziken ve manen endişelerimi anlattım. Bu kadar korkma ben her zaman senin yanında olucam dedi. Peki sen hiç korkmuyor musun dedim. Korkuyorum dedi.
Neyden korkuyorsun dedim.
Çocuğum olmadan, çocuğumu göremeden ölmekten korkuyorum dedi.
Şaşırdım neden öyle diyorsun dedim. Polisim ben dedi.
Bu çocuğu çok istiyorum, baba olmak istiyorum onun dışında herşey önemsiz dedi. Vücudunda olacak değişimler de benim için önemli şeyler değil dedi.
Yeterince zaman ayıramadığı ve bazı davranışlarla yanlış anlaşılmaya mahal verdiği için özür diledi.
Daha yapmadığımız bebeğin aptal aşığı olmuş resmen ya hayallere dalıp dalıp gidiyorçocuğun tipini bile belirlemiş. Sarı kafalı olacakmış adı bilmem ne olacakmış. Erkek olursa takım elbise giydirecekmiş papyon takacakmış nerden biliyosun sarı kafalı olacağını dedim olur olur öyle olur diyo
Yani tatlıya bağlanmış oldu.
Daha cesaretli hissediyorum.
Sanırım onun baba olma isteğine 5 yıl yeterince engel oldum daha fazlasına hakkım yok gibi. Adam market reyonlarında bebek bezi falan seviyor
Öyle yani kuzularım.
İletişimin gözünü seveyim, en etkili ilaç sağlıklı iletişim
Bende durumlar böyle. Sizlerde nasıl bakalım?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
Gerçekten bende çok etkilendim inan ki.. Benim polise askere ayrı bir duygusallığım var. Görünce dayanamam ne bileyim annem de böyle benim yolda asker görür polis görür adamları çevirir Allah'ım ayağınıza taş değdirmesin der falan. Ben tv de ne zaman haber duysam izlesem oturur ağlarım.Yaa seni güzel yüreğinden, duygusal ponçikliğinden öperim Patilim
Artık kesin kararlıyım Patilim. Ben yapacağım kararımı verdim ama olur mu o kısım Allahın takdiridir.
Tek bir cümlesi ile beni ikna etti şu polislikle ilgili olan.
Bende çok etkilendim
Evlenmek mi istiyorlar tosyam? Bu konuda birşey dediler mi size?Canım inanki insanların ilişkilerine en son karışacak insan benim, tanısan bilirsin.
Evlilik öncesi sonrası bilmem ne umurumda bile değil, kardeşim dahi olsa dediğin gibi reşit. Ama bu hayatta neler neler görüyoruz. 17 den 18 e geçince bir anda reşit olunamiyor ki. Yasal olarak evet reşit ama bu kız benim gözümde olsa olsa çocuk gelin olur.
Kardeşimle bu konuları ilk morlugu gördüğümde geçen sene konuştum. Annem pek konuşamaz bunları çünkü babam da malum yok gibi. Dikkatli olması gerektiğini yanlış birşey yapmaması gerektiğini, o kızı gerçekten seviyorsa zor bir durumda bırakmaması gerektiğini açıkladım.
Fakat şimdi aklıma istemsiz olarak farklı şeyler geliyor. Şu an kız kardeşime korunuyorum dese, bilinçli olarak hamile kalıp evlenelim dese hiç şaşırmam. 20 yaşında kardeşimin daha hayatında hiçbirşey yaşamadan evlenip aile gecindirmesini hic istemiyorum. Bu yuzden hiç ama hiç hoşlanmıyorum bu kızın bu tavırlarından.
Evet kötü eş olmayabilir belki, kötü gelini geçtim zaten kardeşim uzak olsun isterse ama iyi olsun kafasındayım. 18 yaşında eş olunmaz benim için. Daha çok çok çok erken ikisi için de
Hep oyleler hepAma 30 kusurlu yaşlardan sonra coştum önce böyle değildim vallahi
Çok..... Ama yaşım genç en başta evlenmedim daha oda var ahhahahahahaAmin kedicik♥
Sende mi isteyenlerdensin?
Hadi elinizi çabuk tutun.Amin kedicik♥
Sende mi isteyenlerdensin?
Yükselen burç 30 dan sonra etkili olmaya başlıyor çünküAma 30 kusurlu yaşlardan sonra coştum önce böyle değildim vallahi
Evlenmek mi istiyorlar tosyam? Bu konuda birşey dediler mi size?
Canım hepsini okudum, endişelerinde yerden göğe kadar haklısın. Eşin ciddi bir konuşma yapsın bence. Kız takıntılı gibi hiç normal gelmedi o yaşta o tavırlar.Kardeşim istemiyor canım. Hem daha erken olduğunu düşünüyor hem de kızın kıskançlık problemleri filan düşündürüyor onu.
Ama kardeşim aşırı merhametli vicdanlı biri. Ve hamilelik filan olması durumunda kesinlikle zor durumda bırakmamak için evlenir yani biliyorum.
Kız daha çocuk yahu, reklam yıldızı olucam ben dizi yıldızı olucam ben diyip duruyor kardeşime. Bir taraftan da kardeşim evinin anahtarını vermiş kıza nedense artık, kız da kabul etmiş almış bu anahtarı ve gecenin 4 ünde çıkıp kardeşimin evine gelmiş
Öyle mutlu oldum ki şu mesajaYeniden hepinize merhaba kertenkelelerim ♥
Dünkü güzel oyun için öncelikle @samdan a teşekkür ederiz, çok yaratıcı bir fikirdi
Gelelim gelişmelere..
Neden hakkımda kötü şeyler düşünüp beni üzüyorsun, ben herşeyi senin mutluluğun için yapmıyor muyum dedi. Bende size anlattığım şeyleri ona da anlattım.
Benim sevgimden nasıl şüphe edersin ben seni çok seviyorum sadece yeterli vakti ayıramıyorum dedi. Eve de zamanla alışacağını düşünüyorum daha düzenimiz tam oturmadı dedi.
Bebek konusunda da fiziken ve manen endişelerimi anlattım. Bu kadar korkma ben her zaman senin yanında olucam dedi. Peki sen hiç korkmuyor musun dedim. Korkuyorum dedi.
Bu çocuğu çok istiyorum, baba olmak istiyorum onun dışında herşey önemsiz dedi. Vücudunda olacak değişimler de benim için önemli şeyler değil dedi.
Yeterince zaman ayıramadığı ve bazı davranışlarla yanlış anlaşılmaya mahal verdiği için özür diledi.
Daha yapmadığımız bebeğin aptal aşığı olmuş resmen ya hayallere dalıp dalıp gidiyorçocuğun tipini bile belirlemiş. Sarı kafalı olacakmış adı bilmem ne olacakmış. Erkek olursa takım elbise giydirecekmiş papyon takacakmış nerden biliyosun sarı kafalı olacağını dedim olur olur öyle olur diyo
Sanırım onun baba olma isteğine 5 yıl yeterince engel oldum daha fazlasına hakkım yok gibi. Adam market reyonlarında bebek bezi falan seviyor
Öyle yani kuzularım.
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
Canım hepsini okudum, endişelerinde yerden göğe kadar haklısın. Eşin ciddi bir konuşma yapsın bence. Kız takıntılı gibi hiç normal gelmedi o yaşta o tavırlar.
Kardeşinin sizinle yaşama durumu vardı ya bence siz bunu acil bir şekilde devreye sokun.
Cok sevindim kuzum benim arada olur öyle şeyler çok takılma. Rabbim korusun sizi uzun ömürler versin ve inşallah tatlı sarı kafalı bir minnak nasip ederYeniden hepinize merhaba kertenkelelerim ♥
Gelelim gelişmelere..
Öyle yani kuzularım.
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
Canım hiç görümcelik yaptığını düşünmedim, rahat ol bu konuda. Dediğin gibi tam tersi sen aslında kızı korumuş oluyorsun. Ailesine de inanamıyorum cidden, şurda gözümüzden sakınıyoruz, onların rahatlığı çok yanlış.Kardeşm ona da yanaşmıyor şu an ikna olmuştu ve vazgeçmiş durumda. Beni de bu durum düşündürüyor kızla beraber yaşama planları mı yapıyor yoksa diye. Of negom of inan ki kötü niyetten ya da gorumcelikten filan değil düşüncelerim. Daha önce de yazdım belki özünde çok iyi bir kızdır ama ben bu durumu en çok kız açısından düşünüyorum. Kızın kendi annesinin ablasının yapmadığını yapmaya çalışıyorum onu da korumaya çalışıyorum. Çünkü ne kadar bu durumu beğenmesem de kardeşim erkek, ona gelecek laf kıza gelecek lafın yanında hiçbirşey olmaz. Kız muhtemelen kendi ailesindeki sorunlardan kaçıp kardeşime sığınmaya çalışıyor ama bu beraberlik ikisini de mutlu etmez uzun vadede. Çünkü ikisi de daha çocuk günden güne bile fikirleri değişiyor. Oturup ciddi anlamda konuşmam lazım bugün kardeşimle. Hatta akşam çıkıp evine gideceğim sanırım sürpriz yapmış gibi. Kız da Oradaysa ikisiyle de konuşacağım. Eşim müdahil olmaz hayatta arkadaş gibiler kardeşimle araları bozulsun istemez.
Canım hiç görümcelik yaptığını düşünmedim, rahat ol bu konuda. Dediğin gibi tam tersi sen aslında kızı korumuş oluyorsun. Ailesine de inanamıyorum cidden, şurda gözümüzden sakınıyoruz, onların rahatlığı çok yanlış.
Bu yaşta evlilik akıl karı değil, yazık olur ikisine de.
Konuşman en doğrusu, ben şunu anlamadım aile apartmanı demiştin, kız nasıl rahat kalabiliyor?
Arasalar böyle olur muydu, kızda kendince sığınacak liman olarak bulmuş kardeşiniBen de anlamadım ki kuzenimin ağzını aradım kardeşimi gördün mü sabah oralarda diye yok evde yoktu sende kaldı dimi dedi bana. Sessiz sessiz girdi herhalde içeri
Babası zaten beş para etmez belliki, kızlarının cüzdanından para çalan biriymiş. Kız kendisi anlatmış kardeşime. Söylediğine göre annesi de kendi halinde biriymiş. Yani aklım almıyor bu kız 2 3 senedir gidip geliyor İstanbula, yani 15 yaşındayken ailesinden gizli şehir değiştiriyor filan. Hiç mi arkasını aramıyorlar
Arasalar böyle olur muydu, kızda kendince sığınacak liman olarak bulmuş kardeşini
Bilmiyordum,asıl burcum kovaYükselen burç 30 dan sonra etkili olmaya başlıyor çünkü
Kızım da kova .Bilmiyordum,asıl burcum kova
Çok haklısın, kendini koruması dikkatli olması lazım, bu zaman da attığımız adım tehlikeli hale geldi, paranoyak oldum ben bile yürürken ıssız bir yere denk gelsemEvet ona da üzülüyorum inan ki ama böyle de olmaz yani, yolu bu değil. Kazansın üniversite gitsin üniversite okusun bir yerde ailesinden uzaklaşmak istiyorsa. Ki benim kardeşim diye söylemiyorum kardeşim zarar verecek birşey yapmaz belki ama ya kötü birilerine denk gelse. Gecenin bir yarısı otogarda ben kocamla bile durmaya korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?