Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicim en iyisi içindekileri anlatmandi iyiki de yaptın bak anlastiniz. Sorun ortadan kalkıyor. Allah ağzınızın tadını bozmasın ❤
Amin gülişim
Ah canım eşinde kendimi gördüm hemen başla bebiş çalışmalarına daha fazla bekletme eşini bence cicim,rabbim aratmadan versin en kısa zamanda inşallah ❤
Sigorta kapsamındaki son regl im bugün itibari ile bitti
Ama sigortacı kasımdan itibaren gebe kalabilirsin dediği için kasımı bekliyoruz.
1 kasım için hain planlarım var
Oyy yerim ben seni
Gerçekten iyiki varlar, Allah ayaklarını taşa değdirtmesin
Kasım 1 de çalışmalara başlıycaz
Neden Kasım dersen sağlık sigortamın bekleme sürecindeydik. Kasım itibariyle süreç sona eriyor
Sizde mi düşünüyorsunuz
Vay be yerim sizi
Ne kadardır birliktesiniz, yaşlar kaçtı kedicik?
Hadi elinizi çabuk tutun.
Çabuk tutamıyoruz daha kasıma 3 gün var
Yaaa sen duygusal bir ponçik misin
İnşallah negom.
Bakalım Allah ne zaman uygun görür de nasip ederse artık..
Cok sevindim kuzum benim arada olur öyle şeyler çok takılma. Rabbim korusun sizi uzun ömürler versin ve inşallah tatlı sarı kafalı bir minnak nasip eder
Amin perim ağzından bal damlıyor
Sana da versin, sende yap bak hepimiz yapıyoruz

I inessa armand kuzum endişelerinde haklısın. Aslında boyun morartısından ziyade diğer şeylere bakın derken bu tip problemleri kasdetmiştim. Kızın psikolojik durumu sorunluysa bu çok belirleyici olumsuz bir durum.
Yalnız benim anlamadığım madem kardeşin ayrılmak istiyor, neden sizle tanıştırıyor o zaman?

Benim bitane sarı kafalı 3.5 yasında bi sıpacığım var zaten cicim benimki istiyor 2. Yi ama henüz erken geliyor bana azdaha dursun

Benim bitane sarı kafalı 3.5 yasında bi sıpacığım var zaten cicim benimki istiyor 2. Yi ama henüz erken geliyor bana azdaha dursun
Biliyorum perim bende ikinciyi yap dedim zaten
2,3,4 herkes doğursun
Ben doğuracaksam herkes doğurmalı anca beraber kanca beraber

Yılbaşında tanışmıştık, 10 ay geçti aradan kuzum 11 ay olacak. Bu arada kıskançlık problemleri çıktı ortaya birsuru sorun çıktı ayrıldılar tekrar barıştılar düzelecek diye. Kardesim de seviyor kızı belli ki.
Az önce zar zor ikna ettm konuştuk kardeşimle
Babasi eve alkollü gelmiş de kavga etmişler o da çıkıp kardeşime gelmiş, ayrı oldukları halde.
Yani benim aklım almıyor bu özgüveni. Benim kardeşim ona kötü birşey yapsa ne olacak?

neden ki iş yaparken izlenmeyecek kadar güzel mi buldun yoksa
kadın çok etkileyici yaaa tıpkı sen
Yok ondan değil daha yeni başladı güzel mi değil mi bilmiyorum
Çok yorgunum ya yeter, atom karınca mıyım ben iş iş, oturucam

B Brunello Cicinelli balımm evet düşünüyoruz ama şuan değil, geçen Ponçiği kaybettiğimiz gün burdan birine yazmıştın patilinin eski evliliğinden bir kaybı var diye o an cevap veremedim ama o kayıp eski evliliğimden değil benim, yaklaşık 3-4 ay önce kaybettim ben. Söylemiştim ama arada kaynamış sanırım Temmuz ayın da kürtaj oldum 3,5 aylık ikizlerimi kaybettim
Şuanda da psikolojik olarak henüz net ve emin değilim o yüzden şimdilik isteyemiyorum maalesef .. yaza doğru dedim, nasip tabi. Tekrar aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum.

Kardeşin okuduğu için mi ayrı evde kalıyor kuzum? Sizden farklı bir şehirde mi?

Yok ondan değil daha yeni başladı güzel mi değil mi bilmiyorum
Çok yorgunum ya yeter, atom karınca mıyım ben iş iş, oturucam

ay bence de otur zaten nego yaşlılıkta da lazım bu vücut azicik canının kıymetini bil. zaten hergun sabahın nurunda kalkiyosun

söyle keyifli keyifli izle bakalım. filmin kahramanı da kendinde arıyo bazı şeylerin nedenini sorguluyo kendini :)

Kardeşin okuduğu için mi ayrı evde kalıyor kuzum? Sizden farklı bir şehirde mi?

Hayır annem vefat ettikten sonra kendi evinde yalnız yaşamaya başladı. Anneannemler ve dayimlarla ayni binada oturuyor.

Çocuklar birbirini yemezse tadını çıkarıcam
Oo tam benim tarzım yani

Yaaa çok özür dilerim ben eski evliliğinden gibi hatırladım. Belki de kajmery ile karıştırmış da olabilirim. Çünkü onun önceki evliliğinden 1 kaybı vardı.
Çok üzüldüm Patilim çok tazeymiş daha..
Psikolojik durumunda son derece haklısın. Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman denemelisin. Doktor zaten ne kadar süre gebe kalmaman gerektiğini söylemiştir.
İnşallah bahara hazır olursun

Hayır annem vefat ettikten sonra kendi evinde yalnız yaşamaya başladı. Anneannemler ve dayimlarla ayni binada oturuyor.
Yorum yapmadan önce iyice anlamak için sorular soruyorum tosyam. Doğru yorum yapabilmek adına..
Peki kardeşin ve kız okumuyor mu? Çalışıyorlar mı? Tam olarak neyle meşguller?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…