Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorum yapmadan önce iyice anlamak için sorular soruyorum tosyam. Doğru yorum yapabilmek adına..
Peki kardeşin ve kız okumuyor mu? Çalışıyorlar mı? Tam olarak neyle meşguller?

Kız lise sonda okuyor canım, hemşirelik okuyor yanlış hatırlamıyorsam. Kardeşim çalışıyor sahaf, işi gücü iyi yerinde cok sukur.
Kız üniversiteye mi hazırlanıyor ne yapıyor bilmiyorum ama kardeşimle ayrı oldukları halde çıkıp gelmiş dün gece ve bu ilk kez olmuyor. Off valla içim o kadar sıkıldı ki

Ne özrü brom olur mu öyle şey karıştırmış olabilirsin, nerden bilebilirsin kiii :)
Doktor 3 ay gebe kalmamam gerektiğini söyledi yani doktorun verdiği süre bu ay doldu.. ama ben minnoşumla da konuştum, suan istemediğimi güzel bir dille anlattım. Çok istemesine rağmen anlayışla karşıladı, çünkü kürtajdan cıktıgıMDa narkozunda etkisi ile cok ağlamıştım narkozluydum ama ayıktım hatırlıyorum.. Eşimin başımda ne kadar çok ağladığını da hem gördüm hem duydum; o yüzden tekrardan o psikolojiyi yaşarım diye en çokta eşimi tekrar öyle ağlatırım diye çok korkuyorum
Bahar'a inşallaahhh

Sen sanki kız müzisyen demiştin tosyam. Keman mı çalıyordu ne. Bizde mükemmel uyum demiştik, sahaf ve müzisyen.
Bu müzisyen kız başka kız mı?
Yoksa aynı kişi mi bunlar da ben yanlış hatırlıyorumdur belki.

İnsan kötü olmaz mı Patilim ya, bende çok üzüldüm şuan..
Kayıpta herhangi bir genetik durum söz konusu mu peki? Tedavi falan olman gereken?

hiç iki dk durmuyolar galiba. ben cok benzettim sana kahramanı bakalım sen de izleyince benle aynı düşüncek misin:)
Sürekli tartışıyorlar, küçük doğduğu zaman yani konuşana kadar büyük çok merhametli korumacıydı, ne zaman ki konuşmaya bende varım oğluuum demeye başladı kavgalar da başladı
Sen iki topiğe de aynı anda nasıl yetişiyorsun negom ya. Wonder woman mısın sen
Hangi iki üç üç

Üçüncü ne

Yok tatlım bu kardeşimin kaç senelik sevgilisi.
O arkadaşım demişti, müzisyen kız için. Bu kızla da bayadir ayrilardi ama kız arayip duruyoru. Bu kızla 3 4 senedir sevgililer canım normalde.

Onu biliyorum ya. Yürüyen libido resmen. Erkek gördüğü zaman tadına bakmadan duramıyor

demekki abilikte çene yarışı baslayana kadarmis ayyy şimdi çok didisiyolar ama ilerde çok güzel kardeş ilişkileri olur

Allah sana sabır selamet versin:)

Kayıpta herhangi bir genetik durum söz konusu mu peki? Tedavi falan olman gereken?
Yok balım benim tek yumurta ikizleri idi, monokoryonik ikizlerdi yani tek kese tek plesanta.
yok balım, benim tek yumurta ikizleri idi yani monokoryonik ikizlerdi tek kese tek plesanta.. 100de 1 gibi bir şey. Zaten doktor ikiz olduğunu söylediğinden beri çok olumlu konuşmamıştı; maalesef. Yani bana şöyle düşün 4 dilim pasta var 3 dilimini biri yiyor 1 dilimini biri.. ve doğal olarak biri gelişemiyor; gelişemediği içinde ölüyor aralarında bunları ayıran bir zar olmadığı içinde birinin ölümünden diğeri de zehirlenip ölüyor demişti. Aralarında zaten 2 hafta vardı biri hep geri de kaldı belki o 3,5-4 aylık süreçte 10 tane farklı doktora gittim, ne kadar perinatoloji riskli gebelik dalında prof varsa hepsini gezdik ama maalesef hiçbiri olumlu bir şey söylemedi. Sonra bir gün :) rüyamda kendimi bir mezarın başında gördüm ( rüyalarım hep çıkar, rüyamda gördüğümü hep yaşarım ) elimde bir bebek eşim başımda ağlarken sabah kalktım eşime dedim x bebeklere bir şey olacak hiç iyi şeyler hissetmiyorum diye. Aradan 1 hafta geçti ben işyerinde biraz fenalaştım, gözlerime falan perde indi apar topar hastaneye gittik; ultrasona girdiğimde maalesef ikisindee öldüğünü beni zehirlemeye başladıklarını öğrendik sonra o gece kürtaja girdim . 5 ay sahip olmak için uğraştım o 5 ay bana 5 sene geldi ama benden içimden koparmaları sadece 10 dk sürdü en kötüsü de bu
Rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın bu acıyı..
Baya kendime gelemedim yaklaşık 1 ay boyunca her gece rüyamda kürtaja girip çıktığımı gördüm çok etkilendim. Daha yeni yeni toparlandık sayılır suan olmaması daha iyi olacak diye düşünüyorum.. şimdilik aklımda Nisan Mayıs gibi çalışmalara başlamak var; takdir Rabbimin ne zaman verirse, kabulüm ❤

Bu samimi duygular karşısında gözlerim dolu dolu yazıyorum.Allah ayırmasın sizi. Hayalleriniz gerçeğe dönüşsün inşallah canım annem. Benim de ara ara gelen gidenlerim oluyor. Taziye ziyaretleri sayesinde yüreğim biraz daha huzur buluyor. Allah dostlarımızın sayısını artırsın. İyi niyetli insanlar gerçekten hayatı daha da yaşanabilir hale getiriyor.

Yok tatlım bu kardeşimin kaç senelik sevgilisi.
O arkadaşım demişti, müzisyen kız için. Bu kızla da bayadir ayrilardi ama kız arayip duruyoru. Bu kızla 3 4 senedir sevgililer canım normalde.
Şimdi anladım tosyam..
Vallahi kardeşin bana çapkın bir izlenim verdi
Şimdi öncelikle kardeşini bence bir konuda ciddi uyarmalısın. Evlenmeye kesin niyetli olmadan, herşeyi oturtmadan hiçbir kız arkadaşını sizlerle tanıştırmamalı. Belki 2 ay sonra bitecek ilişkilere bu kadar müdahil olup başınız ağrıdığı ile kalırsınız.
Ciddi dahi olsalar olası bir nişan durumuna kadar ailelerden mümkün mertebe uzak durulmalı diye düşünüyorum.
Neden dersen.. Senin görümce olarak ve ailenin erkek ailesi olarak bir ağırlığınız var. Öğrenmeniz gerekenden fazla ayrıntı öğrenerek hem ilişkilerde cıvıklaşır hem de böyle bunalıma girersiniz.
Mesela kızın kardeşinin evine gittiğinden neden senin haberin var? Kardeşin herşeyini fazla anlatıyor gibi geldi. Belki o benim kardeşim, tabiki anlatacak biz birbirimize herşeyi anlatırız diyebilirsin ama bu senin ağırlığını etkileyip psikolojik olarak buhrana sokar. Ki bak öyle de olmuş.
Eğer bunları bilmeseydin birkaç sene sonra herşey rayına oturmuş vaziyette tanışıp şuankinden bambaşka bir gelin adayı görerek kızı sevebilirdin. Ya da belki 2 ay sonra bitecek saçma sapan bir durumdan hiç haberdar olmayıp beynini meşgul etmeyebilirdin.
Sanırım kardeşin ile ciddi bir konuşma yapmaya, biraz kulak çekmeye ihtiyacın var.

Kendi sayfam, burası, zayıflama takımı
Bende geyik için başka yerlere de mi gidiyorsun, yetemiyor muyuz diye kırılmış bir kıza dönecektim tam
Göz yaşım pıt, kalbim çıt edecekti

Ah cici ahh inşallah burda gebeyytiiimm dersin de konfeti patlatırım Hürrem Sultan gibi altın dağıtırız.
Benim yaşım 25 erkek arkadaşım 36 daha önce hiç evlenmedik ikimizde o yüzden pek puanlık plan yok spontene yaşıyoruz. 4 senedir birlikteyiz aileler tanışıyor ama bizim pek şuan plan dahilinde evlilik planımız yok en azından benim

Bende geyik için başka yerlere de mi gidiyorsun, yetemiyor muyuz diye kırılmış bir kıza dönecektim tam
Göz yaşım pıt, kalbim çıt edecekti
Ayy yok ne işim var başka geyik te, 10 yıllık üyeyim o kadar aktifim ama ilk geyik sayfam burası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…