- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.801
Yorum yapmadan önce iyice anlamak için sorular soruyorum tosyam. Doğru yorum yapabilmek adına..
Peki kardeşin ve kız okumuyor mu? Çalışıyorlar mı? Tam olarak neyle meşguller?
Ne özrü brom olur mu öyle şeyYaaa çok özür dilerim ben eski evliliğinden gibi hatırladım.Belki de kajmery ile karıştırmış da olabilirim. Çünkü onun önceki evliliğinden 1 kaybı vardı.
Çok üzüldüm Patilim çok tazeymiş daha..
Psikolojik durumunda son derece haklısın. Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman denemelisin. Doktor zaten ne kadar süre gebe kalmaman gerektiğini söylemiştir.
İnşallah bahara hazır olursun
Sen iki topiğe de aynı anda nasıl yetişiyorsun negom ya. Wonder woman mısın senÇocuklar birbirini yemezse tadını çıkarıcam
Oo tam benim tarzım yani
Sen sanki kız müzisyen demiştin tosyam. Keman mı çalıyordu ne. Bizde mükemmel uyum demiştik, sahaf ve müzisyen.Kız lise sonda okuyor canım, hemşirelik okuyor yanlış hatırlamıyorsam. Kardeşim çalışıyor sahaf, işi gücü iyi yerinde cok sukur.
Kız üniversiteye mi hazırlanıyor ne yapıyor bilmiyorum ama kardeşimle ayrı oldukları halde çıkıp gelmiş dün gece ve bu ilk kez olmuyor. Off valla içim o kadar sıkıldı ki
İnsan kötü olmaz mı Patilim ya, bende çok üzüldüm şuan..Ne özrü brom olur mu öyle şeykarıştırmış olabilirsin, nerden bilebilirsin kiii :)
Doktor 3 ay gebe kalmamam gerektiğini söyledi yani doktorun verdiği süre bu ay doldu.. ama ben minnoşumla da konuştum, suan istemediğimi güzel bir dille anlattım. Çok istemesine rağmen anlayışla karşıladı, çünkü kürtajdan cıktıgıMDa narkozunda etkisi ile cok ağlamıştım narkozluydum ama ayıktım hatırlıyorum.. Eşimin başımda ne kadar çok ağladığını da hem gördüm hem duydum; o yüzden tekrardan o psikolojiyi yaşarım diye en çokta eşimi tekrar öyle ağlatırım diye çok korkuyorum
Bahar'a inşallaahhh
Sürekli tartışıyorlar, küçük doğduğu zaman yani konuşana kadar büyük çok merhametli korumacıydı, ne zaman ki konuşmaya bende varım oğluuum demeye başladıhiç iki dk durmuyolar galiba. ben cok benzettim sana kahramanı bakalım sen de izleyince benle aynı düşüncek misin:)
Hangi iki üç üçSen iki topiğe de aynı anda nasıl yetişiyorsun negom ya. Wonder woman mısın sen
Üçüncü neSürekli tartışıyorlar, küçük doğduğu zaman yani konuşana kadar büyük çok merhametli korumacıydı, ne zaman ki konuşmaya bende varım oğluuum demeye başladıkavgalar da başladı
Hangi iki üç üç
Sen sanki kız müzisyen demiştin tosyam. Keman mı çalıyordu ne. Bizde mükemmel uyum demiştik, sahaf ve müzisyen.
Bu müzisyen kız başka kız mı?
Yoksa aynı kişi mi bunlar da ben yanlış hatırlıyorumdur belki.
Kendi sayfam, burası, zayıflama takımıÜçüncü ne
Onu biliyorum ya. Yürüyen libido resmen. Erkek gördüğü zaman tadına bakmadan duramıyorBence degilsin, boynunda morluk diyince aklıma kk da cinsellik konularında çokça gördüm bir kız aklıma geldi,Anna bilmem ne, o da erkek arkadaşının boynunu morarttigi için oğlanın annesi görüşmesini yasaklamıştı
Sürekli tartışıyorlar, küçük doğduğu zaman yani konuşana kadar büyük çok merhametli korumacıydı, ne zaman ki konuşmaya bende varım oğluuum demeye başladıkavgalar da başladı
Hangi iki üç üç
Amin canım inşaallah sağoldemekki abilikte çene yarışı baslayana kadarmisayyy şimdi çok didisiyolar ama ilerde çok güzel kardeş ilişkileri olur
Allah sana sabır selamet versin:)
Yok balım benim tek yumurta ikizleri idi, monokoryonik ikizlerdi yani tek kese tek plesanta.İnsan kötü olmaz mı Patilim ya, bende çok üzüldüm şuan..
Kayıpta herhangi bir genetik durum söz konusu mu peki? Tedavi falan olman gereken?
yok balım, benim tek yumurta ikizleri idi yani monokoryonik ikizlerdi tek kese tek plesanta.. 100de 1 gibi bir şey. Zaten doktor ikiz olduğunu söylediğinden beri çok olumlu konuşmamıştı; maalesef. Yani bana şöyle düşün 4 dilim pasta var 3 dilimini biri yiyor 1 dilimini biri.. ve doğal olarak biri gelişemiyor; gelişemediği içinde ölüyor aralarında bunları ayıran bir zar olmadığı içinde birinin ölümünden diğeri de zehirlenip ölüyor demişti. Aralarında zaten 2 hafta vardı biri hep geri de kaldı belki o 3,5-4 aylık süreçte 10 tane farklı doktora gittim, ne kadar perinatoloji riskli gebelik dalında prof varsa hepsini gezdik ama maalesef hiçbiri olumlu bir şey söylemedi. Sonra bir gün :) rüyamda kendimi bir mezarın başında gördüm ( rüyalarım hep çıkar, rüyamda gördüğümü hep yaşarım ) elimde bir bebek eşim başımda ağlarken sabah kalktım eşime dedim x bebeklere bir şey olacak hiç iyi şeyler hissetmiyorum diye. Aradan 1 hafta geçti ben işyerinde biraz fenalaştım, gözlerime falan perde indi apar topar hastaneye gittik; ultrasona girdiğimde maalesef ikisindee öldüğünü beni zehirlemeye başladıklarını öğrendik sonra o gece kürtaja girdim . 5 ay sahip olmak için uğraştım o 5 ay bana 5 sene geldi ama benden içimden koparmaları sadece 10 dk sürdü en kötüsü de buİnsan kötü olmaz mı Patilim ya, bende çok üzüldüm şuan..
Kayıpta herhangi bir genetik durum söz konusu mu peki? Tedavi falan olman gereken?
Bu samimi duygular karşısında gözlerim dolu dolu yazıyorum.Allah ayırmasın sizi. Hayalleriniz gerçeğe dönüşsün inşallah canım annem. Benim de ara ara gelen gidenlerim oluyor. Taziye ziyaretleri sayesinde yüreğim biraz daha huzur buluyor. Allah dostlarımızın sayısını artırsın. İyi niyetli insanlar gerçekten hayatı daha da yaşanabilir hale getiriyor.Yeniden hepinize merhaba kertenkelelerim ♥
Okul yarım gün olduğu için bugün erkenden evimdeyim
Dünkü güzel oyun için önceliklekk birinci noteri a teşekkür ederiz, çok yaratıcı bir fikirdi
Gelelim gelişmelere..
Dün komiser erken salmış geyşam da erken geldi.
Konuşmayı kendisi başlattı.
Neden hakkımda kötü şeyler düşünüp beni üzüyorsun, ben herşeyi senin mutluluğun için yapmıyor muyum dedi. Bende size anlattığım şeyleri ona da anlattım.
Benim sevgimden nasıl şüphe edersin ben seni çok seviyorum sadece yeterli vakti ayıramıyorum dedi. Eve de zamanla alışacağını düşünüyorum daha düzenimiz tam oturmadı dedi.
Bebek konusunda da fiziken ve manen endişelerimi anlattım. Bu kadar korkma ben her zaman senin yanında olucam dedi. Peki sen hiç korkmuyor musun dedim. Korkuyorum dedi.
Neyden korkuyorsun dedim.
Çocuğum olmadan, çocuğumu göremeden ölmekten korkuyorum dedi.
Şaşırdım neden öyle diyorsun dedim. Polisim ben dedi.
Bu çocuğu çok istiyorum, baba olmak istiyorum onun dışında herşey önemsiz dedi. Vücudunda olacak değişimler de benim için önemli şeyler değil dedi.
Yeterince zaman ayıramadığı ve bazı davranışlarla yanlış anlaşılmaya mahal verdiği için özür diledi.
Daha yapmadığımız bebeğin aptal aşığı olmuş resmen ya hayallere dalıp dalıp gidiyorçocuğun tipini bile belirlemiş. Sarı kafalı olacakmış adı bilmem ne olacakmış. Erkek olursa takım elbise giydirecekmiş papyon takacakmış nerden biliyosun sarı kafalı olacağını dedim olur olur öyle olur diyo
Yani tatlıya bağlanmış oldu.
Daha cesaretli hissediyorum.
Sanırım onun baba olma isteğine 5 yıl yeterince engel oldum daha fazlasına hakkım yok gibi. Adam market reyonlarında bebek bezi falan seviyor
Öyle yani kuzularım.
İletişimin gözünü seveyim, en etkili ilaç sağlıklı iletişim
Bende durumlar böyle. Sizlerde nasıl bakalım?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
Sığacık diye bir yer var oraya geziyoruz kuzum
Şimdi anladım tosyam..Yok tatlım bu kardeşimin kaç senelik sevgilisi.
O arkadaşım demişti, müzisyen kız için. Bu kızla da bayadir ayrilardi ama kız arayip duruyoru. Bu kızla 3 4 senedir sevgililer canım normalde.
Bende geyik için başka yerlere de mi gidiyorsun, yetemiyor muyuz diye kırılmış bir kıza dönecektim tamKendi sayfam, burası, zayıflama takımı
Dedikodu yapmayınnnn, topikte yalnız değiliz laf dinleyin acıkOnu biliyorum ya. Yürüyen libido resmen. Erkek gördüğü zaman tadına bakmadan duramıyor
Ayy yok ne işim var başka geyik te, 10 yıllık üyeyim o kadar aktifim ama ilk geyik sayfam burasıBende geyik için başka yerlere de mi gidiyorsun, yetemiyor muyuz diye kırılmış bir kıza dönecektim tam
Göz yaşım pıt, kalbim çıt edecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?