- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.781
kk birinci noteri benim adama çoğu zaman bahane ya da şaka sunmaya gerek kalmıyor genelde yorgun geldiği için o bana bayıldım şakası yapıyor ama çok gerçekçi şaka, ertesi gün 2 ye 3 e kadar sürdürüyor bayılma şakasını
Bir erkek bir kadın favorim ya o çift e bulduğum kdr bir de ciiye guldm
O çifte çok guluyirm ben yaaaa
Ya kuzum benimki bir değişik oldu. O kadar cinselliğe düşkün adam eğitimden sonra hep kıçım başım ağrıyor modunda. Şaplı mıdır nedirben sana ne diyom cici
adami alistirma şöylebak ilerde pisman olursan görürsün. sen beklersin onun basının ağrısının geçmesini
bazı erkekler uykuya aşık oluyo. ben senin kadar toleransli olmazdim yorgunum uykum var diye hep uyumasina sanırım :) seni de kiskirtmayim gece gece
Ya kuzum benimki bir değişik oldu. O kadar cinselliğe düşkün adam eğitimden sonra hep kıçım başım ağrıyor modunda. Şaplı mıdır nedirSeninki de eğitimden dönünce öyle oldu mu acaba, geçici dönem midir. Geçen cinsellik kategorisine bir polis eşi daha açmış aynı şeyleri söylüyor. Ne yedirip içiriyorlar bunlara
Uyku sevdası hep vardı da bu kadar değildi. Ay bilmiyorum vallahi napıcam. Müsade ettiğimde yok ki, tepki gösteriyorum kızıyorum küsüyorum ama uyuduktan sonra ne önemi var. Yılını doldursun diye bekliyorum işte. Hala böyle olursa kadırgalıyı tadacakbenimki evlendigimizde üç yıllık memurdu canım. işte diyorum ya. erkeklerin çoğu uykusu aşırı seviyo. polislikte de fazla calisiyolar ya uyku ağır basiyo cinsellikten. onlara bakma onlarin hep bi yerleri agrir yorgun olur uykusu olur....
ama siz evlisiniz maddi manevi tüm sorumluluklarini yerine getirmek zorunda. aciyip da adami yatirirsan yarın öbür gün bu keyiften olmamak için sana cemkirir yorgunum dinlenemiyorum diye. esimin 12 saatten fazla uyuyup üç beş gün evde olduğu zaman da degismiyo mesela. yorgunluk hep var. ben müsade etmediğim için bos bos otursun ama uyumasin. mottom bu
şaptan değil de yurdum erkeği fazla nazlı ve uykusever :)
Uyku sevdası hep vardı da bu kadar değildi. Ay bilmiyorum vallahi napıcam. Müsade ettiğimde yok ki, tepki gösteriyorum kızıyorum küsüyorum ama uyuduktan sonra ne önemi var. Yılını doldursun diye bekliyorum işte. Hala böyle olursa kadırgalıyı tadacak
Önümüzdeki ay alt devreler geliyor çok rahatlıcaz herşey düzelecek diyor bakalım. Gelsin gönlümün sultanları artık
hosbuldum çiçeeemmmHoşgeldin gönlümün böcüğü. Ne kaynatçaz benle eğleniyorlar işteAnkaranın hangi karanlık semti benim kadırgalı ruhuma uygun diye kararlaştırmaya çalışıyorlar ummalı bir şekilde
hosbuldum sen yenisin galibakaynana kaynatcaz galiba bu gece balbocucum :) hoşgeldin
hosbuldum ay ne cok hosbuldum dedim bugunHoşgeldin bebekimmmmm nasılsın
Evet yaş denk dusmuyorz bocugum nerelerdesn sen :)hosbuldum ay ne cok hosbuldum dedim bugun
yorgun bitkinnn sen kuzuum görüsemyoz bu aralar
Ohh afiyet olsun sefan tabiki olsun :)Cumadan beri manitayla görüşemiyorduk bugün buluştuk❤ keyfim yerinde boş köpüklü kahve yaptım bitanede halley kaptım sefam olsun gece gece
Hoşgeldin caylim :)/İyi geceler fıstıklar nasılsınız ☺
is hayatina atildim kuzum evde is yapip para kazanyommEvet yaş denk dusmuyorz bocugum nerelerdesn sen :)
Aaaa ciddi misn neymiş kız ois hayatina atildim kuzum evde is yapip para kazanyomm
İyim tatlım oğlanı uyutuyorumHoşgeldin caylim :)/
İyiyim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?