Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben sana ne diyom cici

adami alistirma şöyle bak ilerde pisman olursan görürsün. sen beklersin onun basının ağrısının geçmesini
bazı erkekler uykuya aşık oluyo. ben senin kadar toleransli olmazdim yorgunum uykum var diye hep uyumasina sanırım :) seni de kiskirtmayim gece gece

Bir erkek bir kadın favorim ya o çift e bulduğum kdr bir de ciiye guldm

O çifte çok guluyirm ben yaaaa

aynen yaaa ben lohusayken tlcde verilmeye başlamıştı geceleri. bebek aglarken bebege bakarken izlerdim. belki de lohusaligim ondan kolay gecti terapi gibiydi resmen :)

Ya kuzum benimki bir değişik oldu. O kadar cinselliğe düşkün adam eğitimden sonra hep kıçım başım ağrıyor modunda. Şaplı mıdır nedir Seninki de eğitimden dönünce öyle oldu mu acaba, geçici dönem midir. Geçen cinsellik kategorisine bir polis eşi daha açmış aynı şeyleri söylüyor. Ne yedirip içiriyorlar bunlara

benimki evlendigimizde üç yıllık memurdu canım. işte diyorum ya. erkeklerin çoğu uykusu aşırı seviyo. polislikte de fazla calisiyolar ya uyku ağır basiyo cinsellikten. onlara bakma onlarin hep bi yerleri agrir yorgun olur uykusu olur....

ama siz evlisiniz maddi manevi tüm sorumluluklarini yerine getirmek zorunda. aciyip da adami yatirirsan yarın öbür gün bu keyiften olmamak için sana cemkirir yorgunum dinlenemiyorum diye. esimin 12 saatten fazla uyuyup üç beş gün evde olduğu zaman da degismiyo mesela. yorgunluk hep var. ben müsade etmediğim için bos bos otursun ama uyumasin. mottom bu

şaptan değil de yurdum erkeği fazla nazlı ve uykusever :)

Uyku sevdası hep vardı da bu kadar değildi. Ay bilmiyorum vallahi napıcam. Müsade ettiğimde yok ki, tepki gösteriyorum kızıyorum küsüyorum ama uyuduktan sonra ne önemi var. Yılını doldursun diye bekliyorum işte. Hala böyle olursa kadırgalıyı tadacak
Önümüzdeki ay alt devreler geliyor çok rahatlıcaz herşey düzelecek diyor bakalım. Gelsin gönlümün sultanları artık

işte polislik bahane uyku şahane cici.
bizimki de eskiden öyleydi sonradan düzeldi. şimdi çocuk geceleri uyumuyo esimde beni rüyasında görüyo anca

çocuk olmadan değerlendirmesi lazım vaktini. çocuktan sonra kafana estiği gibi olmuyo. bence bizimki tek çocuk kalmak için uyumuyo

sen dev et itiraz etmeye. pes etme :) alt devreler gelince değişiklik olmazsa masayla kopar etlerini onun

Hoşgeldin gönlümün böcüğü. Ne kaynatçaz benle eğleniyorlar işte Ankaranın hangi karanlık semti benim kadırgalı ruhuma uygun diye kararlaştırmaya çalışıyorlar ummalı bir şekilde
hosbuldum çiçeeemmm
ankara nerden cıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…