Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni neye benzeteceksiniz merak ediyorum

Evet bence de
Ailesini de tanımıyorsunuz nasıl insanlar belli degil.

Tatlım kardeşim dün gece bizdeydi, sabaha karşı 4 te çıkıp gitti evden. Dolayısıyla haberimiz oldu yoksa olmazdı zaten, gelip anlatmazdı. Kız fazlasıyla aileye dahil oldu evet annem yoğun bakımdayken de çıkıp gelmişti o zaman tanıştık. Ben onlara büyük büyük davranmak istemedim abladan ziyade arkadaş gibi olmak istedim. O yüzden fazla takılmadım bu duruma. Kardeşim kızı gerçekten çok seviyordu. Çapkınlık yapma niyetiyle kıza yaklasmadigina eminim. Kardeşim diye söylemiyorum bunları ama kötü niyetle yaklaşacak biri değildir. Ama işte salak. Sen ne diye gidip evinin anahtarını o kıza veriyorsun ki? Bu ne demek istediğin zaman gelebilirsin demek. En çok da bunun için sinirlendim zaten. Bir taraftan da neden gecenin bir yarısı geliyor diye kızıyor zaten. Kızı otobüse bindirip geri göndermiş daha önce de uyarmıştım ama yine böyle habersiz gecenin bir yarısı çıkıp geldin böyle olmaz demiş ve tamamen ilişkiyi bitirmiş söylediğine göre. Umarım öyle olmuştur.

Dedikodu yapmayınnnn, topikte yalnız değiliz laf dinleyin acık
Cici senin uyarın yazdıktan sonra gördüm ya üye adı yazmam kesinlikle de ne bilim üzerine gelince yazdım. Dikkat ederim
Eşinle aranın düzelmesine çok sevindim.

Evet bence de
Ailesini de tanımıyorsunuz nasıl insanlar belli degil.

Bu akşam gidip etraflıca konuşup uyaracagim zaten. Aksam gelmiş sabah 4 e kadar kapının önünde oturup beklemiş sözde. Rezalete bak 30 senelik komşularımız akrabalarımız görse nasıl açıklayacağız anneleri öldü ortalığa düştüler diyecekler arkamızdan

I inessa armand asla merakla ilgisi yok he anne babası tam olarak ne ile meşguller

Babası ne iş yapıyor ya da yapıyor mu bilmiyorum ama yazmıştım daha önce de kızlarının cüzdanından para çalan bi adammış, alkolik filan sanırım. Annesi de ev hanimiymis. Annesi bir dönem boşanmaya karar verdi kız benden yardım istedi adliyede çalışıyorum diye, yardımcı oldum sonra boşanmaktan vazgeçmiş.

Başkalarının ne düşündüğü önemli değil desek de insan etkileniyor. Babasını hiç gözüm tutmadi. Herkesin kendi hayatı onlar da öyle olsun istemezdi evet ama yakışan şey var yakışmayan şey var. Bari gündüz vaktinde gelseydi senin gozunde daha olumlu izlenim bırakacak şekilde davransaydi böyle uzulmezdin.

Belki yanlış düşünüyor olabilirim ama elimde değil ben böyle düşünüyorum elalemi hiç umursamayan biri değilim, hayatın olağan bir akışı vardır ve o akışta ilerlesin isterim. Benim hayatım da çok kolay güzel olmadı kızla ilgili kötü dusunmemin sebebi kesinlikle ailesi değil tavırları davranışları. Hayırlısı olsun artık ne diyim umarım o da kardeşim de mutlu olur

Evet zaten en büyük etken kızın davranışları. Obur türlü sorun olmazdı. İnşaallah haklarında hakkınızda hayırlısı olur.

93'lü müsün kedicik?
Maşallah baya yaş farkınız varmış kız
Ne işle meşguldünüz ikinizde?
Bu arada hamileyim diyeceğim gün bana o kadar uzak ve benle alakasız geliyor ki anlatamam. Bir gün öyle bir haber vermek, ne bileyim..

Karıkoca manyak bunlar herifi de kendine benzetmiş yeminle
Çiçim çok sevindim senin adına normale dönmenize.kolay değil yaşadıklarınız ev taşımayı beğenemiyon mu.bunalım sebebi resmen.bak ben de taşınamıyom diye bunalıyorum hayrınıza şu garibana da dua edin de ben de taşınim.aa allah koyu yazdırdı zaar
yok kız elim değmiş

Neden beni ağlattın ki şimdi
Canım benim ya.. Sen çok güçlü birisin Patilim
Duygusal ama aynı zamanda çok güçlü bir kadınsın. Yaşadığın çok kötü bir durum. Allah kimseye yaşatmasın. Ama eminim çok tatlı bebelerin sahibi olacağına
Sana annelik çok yakışacak Patilim
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Tabiki hazır hissettiğin zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…