- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.821
Beni neye benzeteceksiniz merak ediyorumkk birinci noteri benzetmeler gerçekten harikaaa yaa Ayşecik'i çok seviyorum cannım nasıl bildiiin cidden benziyoruz
Ben siteye ancak bağlanabildim.Çok güzel benzetmeler gelmiş.
I inessa armand @Kendinisevenbirii benzetmelerine katılıyorum kesinlikle ben de çok benzettim.
Ben çok iyi bilemiyorum bu benzetme işini daha doğrusu dizi karakterlerini
Diloşu aşk yeniden dizisindeki Zeynep'e benzettim :)
@RosSsS cuğumu hepimiz biliyoruz :) Zeynep :)
kk birinci noteri ım seni Bir Litre Gözyaşı dizisinde Sanem Çelik'in anne ve eş rolüne benzettim, Figendi yanlış hatırlamıyorsam.
Başka aklıma gelirse ben de ekleme yapayım.
Evet bence deŞimdi anladım tosyam..
Vallahi kardeşin bana çapkın bir izlenim verdi
Şimdi öncelikle kardeşini bence bir konuda ciddi uyarmalısın. Evlenmeye kesin niyetli olmadan, herşeyi oturtmadan hiçbir kız arkadaşını sizlerle tanıştırmamalı. Belki 2 ay sonra bitecek ilişkilere bu kadar müdahil olup başınız ağrıdığı ile kalırsınız.
Ciddi dahi olsalar olası bir nişan durumuna kadar ailelerden mümkün mertebe uzak durulmalı diye düşünüyorum.
Neden dersen.. Senin görümce olarak ve ailenin erkek ailesi olarak bir ağırlığınız var. Öğrenmeniz gerekenden fazla ayrıntı öğrenerek hem ilişkilerde cıvıklaşır hem de böyle bunalıma girersiniz.
Mesela kızın kardeşinin evine gittiğinden neden senin haberin var? Kardeşin herşeyini fazla anlatıyor gibi geldi. Belki o benim kardeşim, tabiki anlatacak biz birbirimize herşeyi anlatırız diyebilirsin ama bu senin ağırlığını etkileyip psikolojik olarak buhrana sokar. Ki bak öyle de olmuş.
Eğer bunları bilmeseydin birkaç sene sonra herşey rayına oturmuş vaziyette tanışıp şuankinden bambaşka bir gelin adayı görerek kızı sevebilirdin. Ya da belki 2 ay sonra bitecek saçma sapan bir durumdan hiç haberdar olmayıp beynini meşgul etmeyebilirdin.
Sanırım kardeşin ile ciddi bir konuşma yapmaya, biraz kulak çekmeye ihtiyacın var.
Şimdi anladım tosyam..
Vallahi kardeşin bana çapkın bir izlenim verdi
Şimdi öncelikle kardeşini bence bir konuda ciddi uyarmalısın. Evlenmeye kesin niyetli olmadan, herşeyi oturtmadan hiçbir kız arkadaşını sizlerle tanıştırmamalı. Belki 2 ay sonra bitecek ilişkilere bu kadar müdahil olup başınız ağrıdığı ile kalırsınız.
Ciddi dahi olsalar olası bir nişan durumuna kadar ailelerden mümkün mertebe uzak durulmalı diye düşünüyorum.
Neden dersen.. Senin görümce olarak ve ailenin erkek ailesi olarak bir ağırlığınız var. Öğrenmeniz gerekenden fazla ayrıntı öğrenerek hem ilişkilerde cıvıklaşır hem de böyle bunalıma girersiniz.
Mesela kızın kardeşinin evine gittiğinden neden senin haberin var? Kardeşin herşeyini fazla anlatıyor gibi geldi. Belki o benim kardeşim, tabiki anlatacak biz birbirimize herşeyi anlatırız diyebilirsin ama bu senin ağırlığını etkileyip psikolojik olarak buhrana sokar. Ki bak öyle de olmuş.
Eğer bunları bilmeseydin birkaç sene sonra herşey rayına oturmuş vaziyette tanışıp şuankinden bambaşka bir gelin adayı görerek kızı sevebilirdin. Ya da belki 2 ay sonra bitecek saçma sapan bir durumdan hiç haberdar olmayıp beynini meşgul etmeyebilirdin.
Sanırım kardeşin ile ciddi bir konuşma yapmaya, biraz kulak çekmeye ihtiyacın var.
Cici senin uyarın yazdıktan sonra gördüm yaDedikodu yapmayınnnn, topikte yalnız değiliz laf dinleyin acık
Evet bence de
Ailesini de tanımıyorsunuz nasıl insanlar belli degil.
I inessa armand asla merakla ilgisi yok he anne babası tam olarak ne ile meşgullerYorum yapmadan önce iyice anlamak için sorular soruyorum tosyam. Doğru yorum yapabilmek adına..
Peki kardeşin ve kız okumuyor mu? Çalışıyorlar mı? Tam olarak neyle meşguller?
I inessa armand asla merakla ilgisi yok he anne babası tam olarak ne ile meşguller
Eveeet, akran zorbalığı çileden çıkardı birdekasabalilari demi
hepsi birbirinden beter
Başkalarının ne düşündüğü önemli değil desek de insan etkileniyor. Babasını hiç gözüm tutmadi. Herkesin kendi hayatı onlar da öyle olsun istemezdi evet ama yakışan şey var yakışmayan şey var. Bari gündüz vaktinde gelseydi senin gozunde daha olumlu izlenim bırakacak şekilde davransaydi böyle uzulmezdin.Bu akşam gidip etraflıca konuşup uyaracagim zaten. Aksam gelmiş sabah 4 e kadar kapının önünde oturup beklemiş sözde. Rezalete bak 30 senelik komşularımız akrabalarımız görse nasıl açıklayacağız anneleri öldü ortalığa düştüler diyecekler arkamızdan
Eveeet, akran zorbalığı çileden çıkardı birde
Samdanim adi ne filmin ay merak ettimaynen bide hepsi ikiyüzlü
aslında hepimizin hayatında zaman zaman olan tipler var hepo yüzden de insanın siniri daha bi zıplıyo
Samdanim adi ne filmin ay merak ettim
Başkalarının ne düşündüğü önemli değil desek de insan etkileniyor. Babasını hiç gözüm tutmadi. Herkesin kendi hayatı onlar da öyle olsun istemezdi evet ama yakışan şey var yakışmayan şey var. Bari gündüz vaktinde gelseydi senin gozunde daha olumlu izlenim bırakacak şekilde davransaydi böyle uzulmezdin.
Evet zaten en büyük etken kızın davranışları. Obur türlü sorun olmazdı. İnşaallah haklarında hakkınızda hayırlısı olur.Belki yanlış düşünüyor olabilirim ama elimde değil ben böyle düşünüyorum elalemi hiç umursamayan biri değilim, hayatın olağan bir akışı vardır ve o akışta ilerlesin isterim. Benim hayatım da çok kolay güzel olmadı kızla ilgili kötü dusunmemin sebebi kesinlikle ailesi değil tavırları davranışları. Hayırlısı olsun artık ne diyim umarım o da kardeşim de mutlu olur
93'lü müsün kedicik?Ah cici ahh inşallah burda gebeyytiiimm dersin de konfeti patlatırım Hürrem Sultan gibi altın dağıtırız. ❤
Benim yaşım 25 erkek arkadaşım 36daha önce hiç evlenmedik ikimizde o yüzden pek puanlık plan yok spontene yaşıyoruz. 4 senedir birlikteyiz ☺ aileler tanışıyor ama bizim pek şuan plan dahilinde evlilik planımız yok en azından benim
Karıkoca manyak bunlarYeniden hepinize merhaba kertenkelelerim ♥
Okul yarım gün olduğu için bugün erkenden evimdeyim
Dünkü güzel oyun için önceliklekk birinci noteri a teşekkür ederiz, çok yaratıcı bir fikirdi
Gelelim gelişmelere..
Dün komiser erken salmış geyşam da erken geldi.
Konuşmayı kendisi başlattı.
Neden hakkımda kötü şeyler düşünüp beni üzüyorsun, ben herşeyi senin mutluluğun için yapmıyor muyum dedi. Bende size anlattığım şeyleri ona da anlattım.
Benim sevgimden nasıl şüphe edersin ben seni çok seviyorum sadece yeterli vakti ayıramıyorum dedi. Eve de zamanla alışacağını düşünüyorum daha düzenimiz tam oturmadı dedi.
Bebek konusunda da fiziken ve manen endişelerimi anlattım. Bu kadar korkma ben her zaman senin yanında olucam dedi. Peki sen hiç korkmuyor musun dedim. Korkuyorum dedi.
Neyden korkuyorsun dedim.
Çocuğum olmadan, çocuğumu göremeden ölmekten korkuyorum dedi.
Şaşırdım neden öyle diyorsun dedim. Polisim ben dedi.
Bu çocuğu çok istiyorum, baba olmak istiyorum onun dışında herşey önemsiz dedi. Vücudunda olacak değişimler de benim için önemli şeyler değil dedi.
Yeterince zaman ayıramadığı ve bazı davranışlarla yanlış anlaşılmaya mahal verdiği için özür diledi.
Daha yapmadığımız bebeğin aptal aşığı olmuş resmen ya hayallere dalıp dalıp gidiyorçocuğun tipini bile belirlemiş. Sarı kafalı olacakmış adı bilmem ne olacakmış. Erkek olursa takım elbise giydirecekmiş papyon takacakmış nerden biliyosun sarı kafalı olacağını dedim olur olur öyle olur diyo
Yani tatlıya bağlanmış oldu.
Daha cesaretli hissediyorum.
Sanırım onun baba olma isteğine 5 yıl yeterince engel oldum daha fazlasına hakkım yok gibi. Adam market reyonlarında bebek bezi falan seviyor
Öyle yani kuzularım.
İletişimin gözünü seveyim, en etkili ilaç sağlıklı iletişim
Bende durumlar böyle. Sizlerde nasıl bakalım?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
Neden beni ağlattın ki şimdiYok balım benim tek yumurta ikizleri idi, monokoryonik ikizlerdi yani tek kese tek plesanta.
yok balım, benim tek yumurta ikizleri idi yani monokoryonik ikizlerdi tek kese tek plesanta.. 100de 1 gibi bir şey. Zaten doktor ikiz olduğunu söylediğinden beri çok olumlu konuşmamıştı; maalesef. Yani bana şöyle düşün 4 dilim pasta var 3 dilimini biri yiyor 1 dilimini biri.. ve doğal olarak biri gelişemiyor; gelişemediği içinde ölüyor aralarında bunları ayıran bir zar olmadığı içinde birinin ölümünden diğeri de zehirlenip ölüyor demişti. Aralarında zaten 2 hafta vardı biri hep geri de kaldı belki o 3,5-4 aylık süreçte 10 tane farklı doktora gittim, ne kadar perinatoloji riskli gebelik dalında prof varsa hepsini gezdik ama maalesef hiçbiri olumlu bir şey söylemedi. Sonra bir gün :) rüyamda kendimi bir mezarın başında gördüm ( rüyalarım hep çıkar, rüyamda gördüğümü hep yaşarım ) elimde bir bebek eşim başımda ağlarken sabah kalktım eşime dedim x bebeklere bir şey olacak hiç iyi şeyler hissetmiyorum diye. Aradan 1 hafta geçti ben işyerinde biraz fenalaştım, gözlerime falan perde indi apar topar hastaneye gittik; ultrasona girdiğimde maalesef ikisindee öldüğünü beni zehirlemeye başladıklarını öğrendik sonra o gece kürtaja girdim . 5 ay sahip olmak için uğraştım o 5 ay bana 5 sene geldi ama benden içimden koparmaları sadece 10 dk sürdü en kötüsü de bu
Rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın bu acıyı..
Baya kendime gelemedim yaklaşık 1 ay boyunca her gece rüyamda kürtaja girip çıktığımı gördüm çok etkilendim. Daha yeni yeni toparlandık sayılır suan olmaması daha iyi olacak diye düşünüyorum.. şimdilik aklımda Nisan Mayıs gibi çalışmalara başlamak var; takdir Rabbimin ne zaman verirse, kabulüm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?