- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.841
Tosi benim lisedeyken arkadaşım vardı. Kızın babası vefat edince dengesi bozuldu kızın. Bir sevgili buldu lise terk, aileler hiç uymuyor vs. Vs. Neyse yaz tatilindeyiz kızın sevgilisi bizim evin karşısında çalışıyor. Bir baktım kız orda çağırdım yanıma ama deli gibi de korkuyorum biri görecek diye. Biraz konuşunca kız tatildeyken kaçmış gelmiş çocuğa. Uyardım yapma etme dedim eve çağırdım gelmedi. Millet gördü sorup duruyor mahalle.Belki yanlış düşünüyor olabilirim ama elimde değil ben böyle düşünüyorum elalemi hiç umursamayan biri değilim, hayatın olağan bir akışı vardır ve o akışta ilerlesin isterim. Benim hayatım da çok kolay güzel olmadı kızla ilgili kötü dusunmemin sebebi kesinlikle ailesi değil tavırları davranışları. Hayırlısı olsun artık ne diyim umarım o da kardeşim de mutlu olur
Oyy benim hayırlı kertenkelemBu samimi duygular karşısında gözlerim dolu dolu yazıyorum.Allah ayırmasın sizi. Hayalleriniz gerçeğe dönüşsün inşallah canım annem. Benim de ara ara gelen gidenlerim oluyor. Taziye ziyaretleri sayesinde yüreğim biraz daha huzur buluyor. Allah dostlarımızın sayısını artırsın. İyi niyetli insanlar gerçekten hayatı daha da yaşanabilir hale getiriyor.
Sana hep ilkleri yaşatacağımdan emin olabilirsin domestos kokulu kızAyy yok ne işim var başka geyik te, 10 yıllık üyeyim o kadar aktifim ama ilk geyik sayfam burası
Tosi benim lisedeyken arkadaşım vardı. Kızın babası vefat edince dengesi bozuldu kızın. Bir sevgili buldu lise terk, aileler hiç uymuyor vs. Vs. Neyse yaz tatilindeyiz kızın sevgilisi bizim evin karşısında çalışıyor. Bir baktım kız orda çağırdım yanıma ama deli gibi de korkuyorum biri görecek diye. Biraz konuşunca kız tatildeyken kaçmış gelmiş çocuğa. Uyardım yapma etme dedim eve çağırdım gelmedi. Millet gördü sorup duruyor mahalle.
Neyse kız çocukla gitti gece yarısı abim uyandırdı bu kız senin arkadaş değil mi diye. Pijamalarla aldım eve soktum koynumda yatırdım biraz da nasihat ettim. Aynı yaşıtız. Sabah oldu annem çekti kenara sordu. Bende anlattım. Annem kızı eve soktu kapıyı kitlesi ailesine haber verdi kızı alıp gitti aile.
Lise sonda o çocuk yüzünden sınavlara girmedi vs ve okul bitince duydum ki kaçmış çocuğa. Kv birlikte oturuyor görümceler felç a kv fena ve bana dedi ki keşke annen beni bulup aileme geri verseydi. O da aileden kaçıyordu ama ailesi dört dörtlüktü.
Senin kardeşine ve ailene kötü demiyorum yanlış anlama sakın. Kaçışların sonunun iyi olmadığını söyledim sadece
İnşallah tosyam. Hayır gelmeyecek bir ilişkiyse ki bana da öyle bir izlenim verdi kızı betimleğin zaman, devam etmemesi en mantıklısı olur.Tatlım kardeşim dün gece bizdeydi, sabaha karşı 4 te çıkıp gitti evden. Dolayısıyla haberimiz oldu yoksa olmazdı zaten, gelip anlatmazdı. Kız fazlasıyla aileye dahil oldu evet annem yoğun bakımdayken de çıkıp gelmişti o zaman tanıştık. Ben onlara büyük büyük davranmak istemedim abladan ziyade arkadaş gibi olmak istedim. O yüzden fazla takılmadım bu duruma. Kardeşim kızı gerçekten çok seviyordu. Çapkınlık yapma niyetiyle kıza yaklasmadigina eminim. Kardeşim diye söylemiyorum bunları ama kötü niyetle yaklaşacak biri değildir. Ama işte salak. Sen ne diye gidip evinin anahtarını o kıza veriyorsun ki? Bu ne demek istediğin zaman gelebilirsin demek. En çok da bunun için sinirlendim zaten. Bir taraftan da neden gecenin bir yarısı geliyor diye kızıyor zaten. Kızı otobüse bindirip geri göndermiş daha önce de uyarmıştım ama yine böyle habersiz gecenin bir yarısı çıkıp geldin böyle olmaz demiş ve tamamen ilişkiyi bitirmiş söylediğine göre. Umarım öyle olmuştur.
İnşallah tosyam. Hayır gelmeyecek bir ilişkiyse ki bana da öyle bir izlenim verdi kızı betimleğin zaman, devam etmemesi en mantıklısı olur.
Kız da bir psikolojik yardım alsa ne güzel olur.
Sen sıkma canını.
En nihayetinde hayat kardeşinin.
Başını derde soksa da kendi kararıdır. Yaptığı herşeyin sorumluluğunu üstlenmek mecburiyetinde.
Halayı naptın?
Artık çok geç yaşadım
Yüksek Lisans tez konumdu efenim, akran zorbalığı, herhangi bir zorbalık durumunda bir tuş kadar uzaktayımEveeet, akran zorbalığı çileden çıkardı birde
Geyşam benim aileme ya da ben geyşamın ailesine baksak ne onu ne de beni alan olmazdıBelki yanlış düşünüyor olabilirim ama elimde değil ben böyle düşünüyorum elalemi hiç umursamayan biri değilim, hayatın olağan bir akışı vardır ve o akışta ilerlesin isterim. Benim hayatım da çok kolay güzel olmadı kızla ilgili kötü dusunmemin sebebi kesinlikle ailesi değil tavırları davranışları. Hayırlısı olsun artık ne diyim umarım o da kardeşim de mutlu olur
Vaaav beni kendine hayran bıraktın yineYüksek Lisans tez konumdu efenim, akran zorbalığı, herhangi bir zorbalık durumunda bir tuş kadar uzaktayım
CanımsınNeden beni ağlattın ki şimdi
Canım benim ya.. Sen çok güçlü birisin Patilim ♥
Duygusal ama aynı zamanda çok güçlü bir kadınsın. Yaşadığın çok kötü bir durum. Allah kimseye yaşatmasın. Ama eminim çok tatlı bebelerin sahibi olacağına ♥
Sana annelik çok yakışacak Patilim
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Tabiki hazır hissettiğin zaman
Geyşam benim aileme ya da ben geyşamın ailesine baksak ne onu ne de beni alan olmazdı
Ailelerden ziyade dediğin gibi kişinin kendi karakteri önemli yoksa kimse ailesini kendisi seçmiyor ki
KoptumKarıkoca manyak bunlarherifi de kendine benzetmiş yeminle
Çiçim çok sevindim senin adına normale dönmenize.kolay değil yaşadıklarınız ev taşımayı beğenemiyon mu.bunalım sebebi resmen.bak ben de taşınamıyom diye bunalıyorumhayrınıza şu garibana da dua edin de ben de taşınim.aa allah koyu yazdırdı zaar
yok kız elim değmiş
Bombalar üst üste geliyor hayatında şu sıralar tosyam farkındayım.Hala ailenin ortasına bombayı bıraktı gitti. Kv ve eşim küstüler yine, kv bana da tavırlı gibi. Eşim gelmelerini istemedi diye. Ki ben yine de aldım misafir ettim.
Bu hayatta ne olursan ol gelin olma yani. Olayın benle ilgisi yok ama kabak benim başıma patlıyor görüyorsun. Bunun sülalesinden de bıktım zaten
Valla birşey de doğru dürüst gitsin.
Eşime dedim ki bugün sana güvensem, adam gibi evinin başında işinin başında duracağını bilsem ev alıp defolup gideceğim herkesten uzağa. Bugün onu da payladım yani. Kızımı alıp herkesten kaçasım var
Hayır sen bir çıtırsın. Kalite kontrol yaparak aldım hepinizi topiğe.Artık çok geç yaşadım
Allah gönlüne göre versin. Üzülme sakın.Yok balım benim tek yumurta ikizleri idi, monokoryonik ikizlerdi yani tek kese tek plesanta.
yok balım, benim tek yumurta ikizleri idi yani monokoryonik ikizlerdi tek kese tek plesanta.. 100de 1 gibi bir şey. Zaten doktor ikiz olduğunu söylediğinden beri çok olumlu konuşmamıştı; maalesef. Yani bana şöyle düşün 4 dilim pasta var 3 dilimini biri yiyor 1 dilimini biri.. ve doğal olarak biri gelişemiyor; gelişemediği içinde ölüyor aralarında bunları ayıran bir zar olmadığı içinde birinin ölümünden diğeri de zehirlenip ölüyor demişti. Aralarında zaten 2 hafta vardı biri hep geri de kaldı belki o 3,5-4 aylık süreçte 10 tane farklı doktora gittim, ne kadar perinatoloji riskli gebelik dalında prof varsa hepsini gezdik ama maalesef hiçbiri olumlu bir şey söylemedi. Sonra bir gün :) rüyamda kendimi bir mezarın başında gördüm ( rüyalarım hep çıkar, rüyamda gördüğümü hep yaşarım ) elimde bir bebek eşim başımda ağlarken sabah kalktım eşime dedim x bebeklere bir şey olacak hiç iyi şeyler hissetmiyorum diye. Aradan 1 hafta geçti ben işyerinde biraz fenalaştım, gözlerime falan perde indi apar topar hastaneye gittik; ultrasona girdiğimde maalesef ikisindee öldüğünü beni zehirlemeye başladıklarını öğrendik sonra o gece kürtaja girdim . 5 ay sahip olmak için uğraştım o 5 ay bana 5 sene geldi ama benden içimden koparmaları sadece 10 dk sürdü en kötüsü de bu
Rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın bu acıyı..
Baya kendime gelemedim yaklaşık 1 ay boyunca her gece rüyamda kürtaja girip çıktığımı gördüm çok etkilendim. Daha yeni yeni toparlandık sayılır suan olmaması daha iyi olacak diye düşünüyorum.. şimdilik aklımda Nisan Mayıs gibi çalışmalara başlamak var; takdir Rabbimin ne zaman verirse, kabulüm ❤
Benim deVaaav beni kendine hayran bıraktın yineakran zorbalığı tahammül edemediğim bir konu
Üzülmüyorum kiAllah gönlüne göre versin. Üzülme sakın.
Yaa çok teşekkür ederim PatilimCanımsın ❤ Aslında ne zaman hamile birini görsem gözlerim hala doluyor, ama alışmak zorunda olduğumun güçlü olmam gerektiğinin farkındayım. Böylesi hayırlıymış değil mi, belki de o bebekler doğsaydı hayırlı evlatlar olmayacaktı belki çok çok büyük tedavi edilemeyecek hastalıkları olacaktı bilemeyiz ki. Ben 1 üzüldüysem eşim 10 üzüldü, unutmam için hatırlamamam için elinden geleni yapıyor. O yüzden bende hatırlamamaya calısıyorum; onu üzmemek adına❤ Kim bilir belki tekrardan ikizlere sahip olurum❤
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hemen isteyenlere hemen, sonra isteyenlere de zamanı gelince.
Ağlatmak üzmek istememiştimkısa kısa hayatımdan kesitler verip kendimi tanıtıyorum asLında
Ama sana bir şey diyeyim mi ilk eşim istediğinde bende hiç istemiyordum ilk denemede, sonra o 5 Ay boyunca olmadı olmadı diye kendimi yiyip bitirdim; meğerse ondan daha çok istiyormuşum :) sende öyle olacaksın.. mükemmel bir anne adayısın ❤
Herkesin hayatının sınavı başkadır. Herkesin binip terketmek istediği bir tramwayı vardır. Önemli olan bir olmak. Yaşıyorsak hala umut var demektir. M. ANLI feat ameceyÜzülmüyorum ki
Üzüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?