Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tosi benim lisedeyken arkadaşım vardı. Kızın babası vefat edince dengesi bozuldu kızın. Bir sevgili buldu lise terk, aileler hiç uymuyor vs. Vs. Neyse yaz tatilindeyiz kızın sevgilisi bizim evin karşısında çalışıyor. Bir baktım kız orda çağırdım yanıma ama deli gibi de korkuyorum biri görecek diye. Biraz konuşunca kız tatildeyken kaçmış gelmiş çocuğa. Uyardım yapma etme dedim eve çağırdım gelmedi. Millet gördü sorup duruyor mahalle.
Neyse kız çocukla gitti gece yarısı abim uyandırdı bu kız senin arkadaş değil mi diye. Pijamalarla aldım eve soktum koynumda yatırdım biraz da nasihat ettim. Aynı yaşıtız. Sabah oldu annem çekti kenara sordu. Bende anlattım. Annem kızı eve soktu kapıyı kitlesi ailesine haber verdi kızı alıp gitti aile.
Lise sonda o çocuk yüzünden sınavlara girmedi vs ve okul bitince duydum ki kaçmış çocuğa. Kv birlikte oturuyor görümceler felç a kv fena ve bana dedi ki keşke annen beni bulup aileme geri verseydi. O da aileden kaçıyordu ama ailesi dört dörtlüktü.
Senin kardeşine ve ailene kötü demiyorum yanlış anlama sakın. Kaçışların sonunun iyi olmadığını söyledim sadece

Oyy benim hayırlı kertenkelem
Rabbim gönlüne hiç üzüntü düşürmesin kıymetlim benim.
Sen ki burada bile bu kadar sevilen birisin, gerçek hayatta kimbilir nasılsındır. Senin gibi insanların çevresinde tabiki iyi niyetli gerçek dostlar olur
Daha iyi hissediyor musun?

Tatlım kardeşimin zaten ailesi yok, tek ben varım
Kötü de olabilir aynen dediğin gibi, kardeşim de kötülük edebilir allah korusun, insan kimseye asla yapmaz diyemez ki.
Ben bu durumda en çok üzülecek tarafın kız olduğunu düşünüyorum zaten. Normal bir ilişkileri varken zaten karışmıyordum, kızın hoşlanmadığım davranışlarını kardeşime söylemedim bile etkilenmesin diye. Sadece uyarıyordum dikkatli olun, kızı zora sokacak bir davranışta bulunma diyordum. Ama kız iyice çığırından çıktı, gece yarıları kalkıp İstanbul'a gelmeler filan... Buna kızıyorum kızı düşündüğüm için kızıyorum en çok. Allah korusun o otogarda ya başına bir iş gelse?
Kaçanın mutlu olduğu nadirdir zaten.

İnşallah tosyam. Hayır gelmeyecek bir ilişkiyse ki bana da öyle bir izlenim verdi kızı betimleğin zaman, devam etmemesi en mantıklısı olur.
Kız da bir psikolojik yardım alsa ne güzel olur.
Sen sıkma canını.
En nihayetinde hayat kardeşinin.
Başını derde soksa da kendi kararıdır. Yaptığı herşeyin sorumluluğunu üstlenmek mecburiyetinde.
Halayı naptın?

Hala ailenin ortasına bombayı bıraktı gitti. Kv ve eşim küstüler yine, kv bana da tavırlı gibi. Eşim gelmelerini istemedi diye. Ki ben yine de aldım misafir ettim.
Bu hayatta ne olursan ol gelin olma yani. Olayın benle ilgisi yok ama kabak benim başıma patlıyor görüyorsun. Bunun sülalesinden de bıktım zaten
Valla birşey de doğru dürüst gitsin.
Eşime dedim ki bugün sana güvensem, adam gibi evinin başında işinin başında duracağını bilsem ev alıp defolup gideceğim herkesten uzağa. Bugün onu da payladım yani. Kızımı alıp herkesten kaçasım var

Geyşam benim aileme ya da ben geyşamın ailesine baksak ne onu ne de beni alan olmazdı
Ailelerden ziyade dediğin gibi kişinin kendi karakteri önemli yoksa kimse ailesini kendisi seçmiyor ki

Yüksek Lisans tez konumdu efenim, akran zorbalığı, herhangi bir zorbalık durumunda bir tuş kadar uzaktayım
Vaaav beni kendine hayran bıraktın yine akran zorbalığı tahammül edemediğim bir konu

Canımsın Aslında ne zaman hamile birini görsem gözlerim hala doluyor, ama alışmak zorunda olduğumun güçlü olmam gerektiğinin farkındayım. Böylesi hayırlıymış değil mi, belki de o bebekler doğsaydı hayırlı evlatlar olmayacaktı belki çok çok büyük tedavi edilemeyecek hastalıkları olacaktı bilemeyiz ki. Ben 1 üzüldüysem eşim 10 üzüldü, unutmam için hatırlamamam için elinden geleni yapıyor. O yüzden bende hatırlamamaya calısıyorum; onu üzmemek adına Kim bilir belki tekrardan ikizlere sahip olurum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hemen isteyenlere hemen, sonra isteyenlere de zamanı gelince.
Ağlatmak üzmek istememiştim kısa kısa hayatımdan kesitler verip kendimi tanıtıyorum asLında
Ama sana bir şey diyeyim mi ilk eşim istediğinde bende hiç istemiyordum ilk denemede, sonra o 5 Ay boyunca olmadı olmadı diye kendimi yiyip bitirdim; meğerse ondan daha çok istiyormuşum :) sende öyle olacaksın.. mükemmel bir anne adayısın

Geyşam benim aileme ya da ben geyşamın ailesine baksak ne onu ne de beni alan olmazdı
Ailelerden ziyade dediğin gibi kişinin kendi karakteri önemli yoksa kimse ailesini kendisi seçmiyor ki

Benim de ailem felaketti canım anlatmıştım sana da zaten. Dediğin gibi aileyle hiçbir ilgisi yok. Biz de ona bakarsan sen de ben de evimizden kaçıp kendimizi bir adamın merhametine teslim edebilirdik. Ama yapmadık, sevdiğimiz mutlu olduğumuz birilerini bulunca, mesleğimizi edinince evlendik. Ki böyle bile ne kadar sorun yaşıyoruz düşünsene. Ben 23 yaşında evlendiğime bile pişmanım keşke biraz daha bekleseydim diyorum.

Koptum
Artık benim kimseye taşın diye dua edesim gelmiyor malim.
Kimse taşınmasın diye dua edesim geliyor yaşadıklarımdan sonra taşınmak kelimesini duyunca totomdaki tüyler bile diken diken oluyor

Bombalar üst üste geliyor hayatında şu sıralar tosyam farkındayım.
Zaten hep öyle olur herşey ya üst üste gelir ya güllük gülistanlık olur.
Kv ye fazla yüz vermeyin derim. Bilmem farkında mısın ama tepenize çıkmış. Söz geçirebildiğini fark edince tabi..
Sen kendi hanene bakmak zorundasın. Eşin gelmelerini istemiyorsa o konu kapanmıştır adımını atamamalı kimse.
Kv ister patlasın, ister çatlasın, ister trip atsın.
Bırakın yahu.
Eşini ezip kv yi dinlemekten acilen vazgeçmelisin tosyam. Yoksa önünü alamazsın bu kadının. Benden demesi.

Son düzenleme:
Allah gönlüne göre versin. Üzülme sakın.

Yaa çok teşekkür ederim Patilim
Dediğin gibi olacağı allahtan başka kimse bilemez.. Her şerde bir hayır vardır.
İnan bunda bile bir hayır vardır.
Allah herşeyi kararlamıştır
Eminim herşey çok güzel olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…