- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.861
Bombalar üst üste geliyor hayatında şu sıralar tosyam farkındayım.
Zaten hep öyle olur herşey ya üst üste gelir ya güllük gülistanlık olur.
Kv ye fazla yüz vermeyin derim. Bilmem farkında mısın ama tepenize çıkmış. Söz geçirebildiğini fark edince tabi..
Sen kendi hanene bakmak zorundasın. Eşin gelmelerini istemiyorsa o konu kapanmıştır adamını atmamalı kimse.
Kv ister patlasın, ister çatlasın, ister trip atsın.
Bırakın yahu.
Eşini ezip kv yi dinlemekten acilen vazgeçmelisin tosyam. Yoksa önünü alamazsın bu kadının. Benden demesi.
OluuurBenim de
Alalım mı bir drink?
CansınHerkesin hayatının sınavı başkadır. Herkesin binip terketmek istediği bir tramwayı vardır. Önemli olan bir olmak. Yaşıyorsak hala umut var demektir. M. ANLI feat amecey
Benim de ailem felaketti canım anlatmıştım sana da zaten. Dediğin gibi aileyle hiçbir ilgisi yok. Biz de ona bakarsan sen de ben de evimizden kaçıp kendimizi bir adamın merhametine teslim edebilirdik. Ama yapmadık, sevdiğimiz mutlu olduğumuz birilerini bulunca, mesleğimizi edinince evlendik. Ki böyle bile ne kadar sorun yaşıyoruz düşünsene. Ben 23 yaşında evlendiğime bile pişmanım keşke biraz daha bekleseydim diyorum.
Kibar salon kadınlığın beni çok etkiliyor tosyamEvet suyunu çıkarttı biraz, onun da suyu ısındı
Beni kibar salon kadını çizgimden çıkartmak üzereler. Halledeceğiz. Şu an ki sorunlarımın içinde en ufağı o benim için :))
İşte bu arkadaşta gece yarısı atlamış gelmiş çocuğun yanına ne cesaret dedim. Sadece şunu söyleyeyim kız kafaya koyduysa yapıyor. İnşallah hakkınızda hayırlısı olurTatlım kardeşimin zaten ailesi yok, tek ben varım
Kötü de olabilir aynen dediğin gibi, kardeşim de kötülük edebilir allah korusun, insan kimseye asla yapmaz diyemez ki.
Ben bu durumda en çok üzülecek tarafın kız olduğunu düşünüyorum zaten. Normal bir ilişkileri varken zaten karışmıyordum, kızın hoşlanmadığım davranışlarını kardeşime söylemedim bile etkilenmesin diye. Sadece uyarıyordum dikkatli olun, kızı zora sokacak bir davranışta bulunma diyordum. Ama kız iyice çığırından çıktı, gece yarıları kalkıp İstanbul'a gelmeler filan... Buna kızıyorum kızı düşündüğüm için kızıyorum en çok. Allah korusun o otogarda ya başına bir iş gelse?
Kaçanın mutlu olduğu nadirdir zaten.
Kibar salon kadınlığın beni çok etkiliyor tosyam
Bizde geyşamla 18 yaşımdayken tanıştık. O benim okuduğum üniversiteyi kazanınca yakuzagillerle mecburen tanışmak zorunda kaldım
Ki bak bu bizim aramızın kötü olmasında çok büyük bir etkendir.
Öğrenciydik, deli doluyduk, saçmalıyorduk. Biz mutluyduk ama herşey yakuzagillerin gözüne çok battı.
Zaten göçmenleri de sevmedikleri için birkaç şey de eklenince (mesela benim babam da alkolikti şimdi ağzına içki sürmez, annem değişik bir karakterdir, anne baba aşırı geçimsiz bir evdi evim ) bana karşı oldukça olumsuz bir izlenim sahibi oldular.(anne tarafı için konuşuyorum, babası ve baba tarafı oldum olası beni çok sever)
İlişkimiz de 4 yıl sürünce 4 yıl boyunca bu insanlarla birbirimize maruz kalmak zorunda kaldık. Yakuza 4 sene ayrılalım diye az tırnak yiyip beklememiştir bende inşallah gerçek anası bu değildir de Hastahanede karışmıştır da gerçek anası ortaya çıkar belki diye
Sonuç olarak evlendik. Ama neler yaşadım evlenene kadar gel bana sor.
Eğer ailesiyle 18 de değil de tam evlenmeden önce meslek sahibi olmuş vaziyette tanışsaydım bir ihtimal herşey daha iyi olabilirdi.
Kız kasıma ne kaldı şurdaSigorta kapsamındaki son regl im bugün itibari ile bitti
Ama sigortacı kasımdan itibaren gebe kalabilirsin dediği için kasımı bekliyoruz.
1 kasım için hain planlarım var
Ay patilimm ağlaya ağlaya okudumYok balım benim tek yumurta ikizleri idi, monokoryonik ikizlerdi yani tek kese tek plesanta.
yok balım, benim tek yumurta ikizleri idi yani monokoryonik ikizlerdi tek kese tek plesanta.. 100de 1 gibi bir şey. Zaten doktor ikiz olduğunu söylediğinden beri çok olumlu konuşmamıştı; maalesef. Yani bana şöyle düşün 4 dilim pasta var 3 dilimini biri yiyor 1 dilimini biri.. ve doğal olarak biri gelişemiyor; gelişemediği içinde ölüyor aralarında bunları ayıran bir zar olmadığı içinde birinin ölümünden diğeri de zehirlenip ölüyor demişti. Aralarında zaten 2 hafta vardı biri hep geri de kaldı belki o 3,5-4 aylık süreçte 10 tane farklı doktora gittim, ne kadar perinatoloji riskli gebelik dalında prof varsa hepsini gezdik ama maalesef hiçbiri olumlu bir şey söylemedi. Sonra bir gün :) rüyamda kendimi bir mezarın başında gördüm ( rüyalarım hep çıkar, rüyamda gördüğümü hep yaşarım ) elimde bir bebek eşim başımda ağlarken sabah kalktım eşime dedim x bebeklere bir şey olacak hiç iyi şeyler hissetmiyorum diye. Aradan 1 hafta geçti ben işyerinde biraz fenalaştım, gözlerime falan perde indi apar topar hastaneye gittik; ultrasona girdiğimde maalesef ikisindee öldüğünü beni zehirlemeye başladıklarını öğrendik sonra o gece kürtaja girdim . 5 ay sahip olmak için uğraştım o 5 ay bana 5 sene geldi ama benden içimden koparmaları sadece 10 dk sürdü en kötüsü de bu
Rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın bu acıyı..
Baya kendime gelemedim yaklaşık 1 ay boyunca her gece rüyamda kürtaja girip çıktığımı gördüm çok etkilendim. Daha yeni yeni toparlandık sayılır suan olmaması daha iyi olacak diye düşünüyorum.. şimdilik aklımda Nisan Mayıs gibi çalışmalara başlamak var; takdir Rabbimin ne zaman verirse, kabulüm ❤
İşte bu arkadaşta gece yarısı atlamış gelmiş çocuğun yanına ne cesaret dedim. Sadece şunu söyleyeyim kız kafaya koyduysa yapıyor. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur
Bi ayrıcalık yap bana ne var yaniKoptum
Artık benim kimseye taşın diye dua edesim gelmiyor malim.
Kimse taşınmasın diye dua edesim geliyor yaşadıklarımdan sonra taşınmak kelimesini duyunca totomdaki tüyler bile diken diken oluyor
Yok tosyam o kızla kendimi bir tutmamSenin yakuzagiller bence ruh hastası cicim, kendinle bu durumu kıyaslama bile :))
Ben deli doluluktan anlarım, eğlenceden anlarım, bakma ruhu yaşlı emekli bir kadın gibi göründüğüme. Normal bir ilişkileri olsa çılgınlık da yaparlar, kardeşim de çıkar gider, tatile de kaçarlar inan ki takmam. Evet düşünürüm iyiler mi keyifleri nasıl diye ama engellemem, hoş şimdi de engellemiyorum. Siz üniversite okuyan gelecek planları yapan birbirini seven iki gencmissiniz. Bu çok farklı birşey. Bence onlar sevmemeye bahane arıyorlarmis seni sevmemek icin :))
Bu gece olmaz seksü şempazem, kasımda gebe kalabilirsin dedi diye biz kasımı bekliyoruzKız kasıma ne kaldı şurdabebiş tutuyum oluyum diyene kdr kasımın sonu gelir zaten,bugün bide son günmüş hem, eşinin hain planları olmasın sakın bu geceyle alâkalı
Ay patilimm ağlaya ağlaya okudumAllah hayırlı zamanda sağlıklı ikizler nasip etsin inşallah size
Tamam o zaman "MUTLU OLUP ASLA PİŞMAN OLMAYACAĞIN BİR EVE" taşınmanı diliyorum malimBi ayrıcalık yap bana ne var yani.eziyet çekiyorum işten eve git gel yaparken
Aynen canım siz kendinizi kasıma hazirlamissiniz, inşallah gönlünüze göre olur herseyBu gece olmaz seksü şempazem, kasımda gebe kalabilirsin dedi diye biz kasımı bekliyoruz
Hayaller cumaya kaldı
Tarif istiyorummmmEki Görüntüle 2549156
Şu hayatta seksü geyşamdan ve kertenkelelerimden sonra en sevdiğim şey sebzelerdir
Kendime folik asit bombası "cevizli ıspanak meze" hazırladım
Gebe kalmak isteyenler için şifadır
Çok geçmiş olsun canımİnsallah canım ne diyelim ben de öyle diyorum. Ben istesem de önüne geçemem zaten birseylerin, su an tek yapabilecegim kardesime tavsiyede bulunup ona güvenmek.
Ben çıkıyorum kızlar simdi de anneannem rahatsizlanmis. Zaten bazi seyler ust üste gelmese olmaz iyi akşamlar hepinize.
Senden zaten aksi çıkar mıydı negomTarif istiyorummmm
Semizotu da folik asit olarak çok iyi.
Cici ben cevizi çok yedim hamileyken, balık yiyemedim ilkte tiksindiğim için omega 3 kullandım, ikinci de hem yiyebildim hem takviye aldım.
Valla çok zeki benim oğlanlar, bana çekmemişler şükürcevizin gücü diyorum
Offf ağzım sulandı yaaaSenden zaten aksi çıkar mıydı negom
Tarifi çok basit.
Ispanakları iyice yıka temizle. Doğra. Ardından kaynar suda yumuşayıncaya kadar beklet.
Bir yandan yoğurtlu sosu için:
3 kaşık ev yoğurdu 3 kaşık süzme yoğurt mayonez 1 2 diş sarımsak (ben sevmediğim için sarımsak katmadım), pul biber, sumak, biraz limon, tuz koy karıştır.
Yumuşayan ıspanağa ceviz çekip koy Biraz pul biber koy. Ardından yoğurtlu sosu ekle. Biraz zeytinyağı ekle. Sonra en son ceviz ekle gene tepeye.
Bitti gitti afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?