Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet suyunu çıkarttı biraz, onun da suyu ısındı
Beni kibar salon kadını çizgimden çıkartmak üzereler. Halledeceğiz. Şu an ki sorunlarımın içinde en ufağı o benim için :))

Evet suyunu çıkarttı biraz, onun da suyu ısındı
Beni kibar salon kadını çizgimden çıkartmak üzereler. Halledeceğiz. Şu an ki sorunlarımın içinde en ufağı o benim için :))
Kibar salon kadınlığın beni çok etkiliyor tosyam
Bizde geyşamla 18 yaşımdayken tanıştık. O benim okuduğum üniversiteyi kazanınca yakuzagillerle mecburen tanışmak zorunda kaldım
Ki bak bu bizim aramızın kötü olmasında çok büyük bir etkendir.
Öğrenciydik, deli doluyduk, saçmalıyorduk. Biz mutluyduk ama herşey yakuzagillerin gözüne çok battı.
Zaten göçmenleri de sevmedikleri için birkaç şey de eklenince (mesela benim babam da alkolikti şimdi ağzına içki sürmez, annem değişik bir karakterdir, anne baba aşırı geçimsiz bir evdi evim ) bana karşı oldukça olumsuz bir izlenim sahibi oldular.(anne tarafı için konuşuyorum, babası ve baba tarafı oldum olası beni çok sever)
İlişkimiz de 4 yıl sürünce 4 yıl boyunca bu insanlarla birbirimize maruz kalmak zorunda kaldık. Yakuza 4 sene ayrılalım diye az tırnak yiyip beklememiştir bende inşallah gerçek anası bu değildir de Hastahanede karışmıştır da gerçek anası ortaya çıkar belki diye
Sonuç olarak evlendik. Ama neler yaşadım evlenene kadar gel bana sor.
Eğer ailesiyle 18 de değil de tam evlenmeden önce meslek sahibi olmuş vaziyette tanışsaydım bir ihtimal herşey daha iyi olabilirdi.

İşte bu arkadaşta gece yarısı atlamış gelmiş çocuğun yanına ne cesaret dedim. Sadece şunu söyleyeyim kız kafaya koyduysa yapıyor. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur

Senin yakuzagiller bence ruh hastası cicim, kendinle bu durumu kıyaslama bile :))
Ben deli doluluktan anlarım, eğlenceden anlarım, bakma ruhu yaşlı emekli bir kadın gibi göründüğüme. Normal bir ilişkileri olsa çılgınlık da yaparlar, kardeşim de çıkar gider, tatile de kaçarlar inan ki takmam. Evet düşünürüm iyiler mi keyifleri nasıl diye ama engellemem, hoş şimdi de engellemiyorum. Siz üniversite okuyan gelecek planları yapan birbirini seven iki gencmissiniz. Bu çok farklı birşey. Bence onlar sevmemeye bahane arıyorlarmis seni sevmemek icin :))

Sigorta kapsamındaki son regl im bugün itibari ile bitti
Ama sigortacı kasımdan itibaren gebe kalabilirsin dediği için kasımı bekliyoruz.
1 kasım için hain planlarım var
Kız kasıma ne kaldı şurda bebiş tutuyum oluyum diyene kdr kasımın sonu gelir zaten,bugün bide son günmüş hem, eşinin hain planları olmasın sakın bu geceyle alâkalı
Ay patilimm ağlaya ağlaya okudum Allah hayırlı zamanda sağlıklı ikizler nasip etsin inşallah size

İşte bu arkadaşta gece yarısı atlamış gelmiş çocuğun yanına ne cesaret dedim. Sadece şunu söyleyeyim kız kafaya koyduysa yapıyor. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur

İnsallah canım ne diyelim ben de öyle diyorum. Ben istesem de önüne geçemem zaten birseylerin, su an tek yapabilecegim kardesime tavsiyede bulunup ona güvenmek.

Ben çıkıyorum kızlar simdi de anneannem rahatsizlanmis. Zaten bazi seyler ust üste gelmese olmaz iyi akşamlar hepinize.

Koptum
Artık benim kimseye taşın diye dua edesim gelmiyor malim.
Kimse taşınmasın diye dua edesim geliyor yaşadıklarımdan sonra taşınmak kelimesini duyunca totomdaki tüyler bile diken diken oluyor
Bi ayrıcalık yap bana ne var yani .eziyet çekiyorum işten eve git gel yaparken

Yok tosyam o kızla kendimi bir tutmam
Benim psikolojim ve karakterim hiçbir zaman sorgulanmadı Allah var.
Biz deli doluyduk, fazla mutluyduk. Oldum olası mutlu olmamız gözlerine battı.
Onlar kendi ırklarından bir gelin istedi tosyam. Mesela okumuş bir gelin de istemediler.
Ne çeşit bir komplekstir bilmiyorum ama özgüvenli, kendi ayakları üzerinde duran bir gelin asla istemiyorlar. Ezip sömürecekleri gelin istiyorlar.
Bende bu profile uymadığımı 18imde de fazlaca belli ettim.
Teyzesi tezgahtar kızlarla benden ayırıp çok baş göz etmeye çalıştı eşimi zamanında.
Diyorum ya zırdeli bunlar.
Akıl sır mantık ermiyor.

Bu gece olmaz seksü şempazem, kasımda gebe kalabilirsin dedi diye biz kasımı bekliyoruz
Hayaller cumaya kaldı

Bu gece olmaz seksü şempazem, kasımda gebe kalabilirsin dedi diye biz kasımı bekliyoruz
Hayaller cumaya kaldı
Aynen canım siz kendinizi kasıma hazirlamissiniz, inşallah gönlünüze göre olur hersey

Tarif istiyorummmm
Semizotu da folik asit olarak çok iyi.
Cici ben cevizi çok yedim hamileyken, balık yiyemedim ilkte tiksindiğim için omega 3 kullandım, ikinci de hem yiyebildim hem takviye aldım.
Valla çok zeki benim oğlanlar, bana çekmemişler şükür cevizin gücü diyorum

Çok geçmiş olsun canım

Senden zaten aksi çıkar mıydı negom
Tarifi çok basit.
Ispanakları iyice yıka temizle. Doğra. Ardından kaynar suda yumuşayıncaya kadar beklet.
Bir yandan yoğurtlu sosu için:
3 kaşık ev yoğurdu 3 kaşık süzme yoğurt mayonez 1 2 diş sarımsak (ben sevmediğim için sarımsak katmadım), pul biber, sumak, biraz limon, tuz koy karıştır.
Yumuşayan ıspanağa ceviz çekip koy Biraz pul biber koy. Ardından yoğurtlu sosu ekle. Biraz zeytinyağı ekle. Sonra en son ceviz ekle gene tepeye.
Bitti gitti afiyet olsun

Offf ağzım sulandı yaaa sebze çoook severim, çiğ bile yerim ıspanak karnabahar brokoliyi
Afiyet olsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…