Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa afiyet şifa olsun inşallah ballı lokmam
Bende duramadim yöresel bı aside tatlimiz var onu yaptım eşime akşam gelince yesin güç kuvvet olsun yiğidime diye

Offf ağzım sulandı yaaa sebze çoook severim, çiğ bile yerim ıspanak karnabahar brokoliyi
Afiyet olsun canım
Bende çok severim negom
Etle aram yok malesef, sebzeciyim. Ondan folik asitim de yüksek çıktı değerlerimde

Bende çok severim negom
Etle aram yok malesef, sebzeciyim. Ondan folik asitim de yüksek çıktı değerlerimde
Et bende çok aramam, arada bir vücut istiyor o da kavurma olacak
Maşaallah değerlerine, ben çayı çok içtiğim için maalesef o değerler yerle bir

Et bende çok aramam, arada bir vücut istiyor o da kavurma olacak
Maşaallah değerlerine, ben çayı çok içtiğçm6için maalesef o değerler yerle bir
Hadi ya
Ben çay da içmiyorum
Sevdiğim şeylerin bu kadar faydalı, sevmediklerimin zararlı olduğunu bilmiyordum vallahi. Değerleri görünce doktor givi bende şok geçirdim
Çayı bırak negom.
Bak ben her akşam 1 fincan şekersiz Türk kahvesi içerim yemekten sonra. Sindirime iyidir.
Ve yatmadan evvel de mutlaka 1 bardak kefir içerim.
Sebze de yiyen insansan dediklerimi yap bak değişikliği göreceksin.

Kızz bizde bunun bir değişiği hasuda, sen bunu pekmezle yaptın dimi.
Kocaya enerji mi depoluyorsun sen
Aa hasuda neymiş gıı,palıza fln varda onu bilmiyorum hiçbelki de bildiğim biseydir de adı yabancı gelmiştir.aynen pekmezle yaptım az da ceviz serptim kocaya enerci

Aa hasuda neymiş gıı,palıza fln varda onu bilmiyorum hiçbelki de bildiğim biseydir de adı yabancı gelmiştir.aynen pekmezle yaptım az da ceviz serptim kocaya enerci
Sen benim kek muhabbetini biliyor musun seksü şempazem

Ooooo
Tam da enerji verecek güç kuvvet verecek birşeye benziyor zaten. Eline sağlık
He bizde kaldığımız yerden çalışmalara yeniden başlayalım dedik cicimbelki tutar,enerji olsun saolasin balım

Çay mutluluk kaynağım cici o da olmasa rahatlayamıyorum. Aslında yemeklerle beraber içilmese bu kadar zararı olmaz da kahvaltı çaysız ııı ıı
B12 iyi ama demir d vitamini sürünüyor
Kefiri unutuyorum ya, aslında kendim mayalamak istiyorum Kefiri

Böyle şeyler yerse enişte hemde nasıl tutar
Yok anacim yıllardır adamın ağzına tikmadigim şey kalmadı bı tutturamadik bı defaya mahsus hamile kaldım onda da hala şok oluyoruz aklımıza geldikce,nasıl olduda tuttu aceba diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…