- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.881
Morpa kampüs bomboş negom. Ben hiç sevmiyorum da okulistik daha zengin içeriğe sahip negom. Onu tavsiye edebilirim.
Yaa afiyet şifa olsun inşallah ballı lokmamEki Görüntüle 2549156
Şu hayatta seksü geyşamdan ve kertenkelelerimden sonra en sevdiğim şey sebzelerdir
Kendime folik asit bombası "cevizli ıspanak meze" hazırladım
Gebe kalmak isteyenler için şifadır
Yaaa süper, az kalsın morpaya üye oluyorduk, iyi ki sordum sana, cansınMorpa kampüs bomboş negom. Ben hiç sevmiyorum da okulistik daha zengin içeriğe sahip negom. Onu tavsiye edebilirim.
Bende çok severim negomOfff ağzım sulandı yaaasebze çoook severim, çiğ bile yerim ıspanak karnabahar brokoliyi
Afiyet olsun canım
Kızz bizde bunun bir değişiği hasuda, sen bunu pekmezle yaptın dimi.Yaa afiyet şifa olsun inşallah ballı lokmam
Bende duramadim yöresel bı aside tatlimiz var onu yaptım eşimeakşam gelince yesin güç kuvvet olsun yiğidime diye
Eki Görüntüle 2549159
OooooYaa afiyet şifa olsun inşallah ballı lokmam
Bende duramadim yöresel bı aside tatlimiz var onu yaptım eşimeakşam gelince yesin güç kuvvet olsun yiğidime diye
Eki Görüntüle 2549159
Et bende çok aramam, arada bir vücut istiyor o da kavurma olacakBende çok severim negom
Etle aram yok malesef, sebzeciyim. Ondan folik asitim de yüksek çıktı değerlerimde
GörevimizYaaa süper, az kalsın morpaya üye oluyorduk, iyi ki sordum sana, cansın❤
İyi iyi nego
Hadi yaEt bende çok aramam, arada bir vücut istiyor o da kavurma olacak
Maşaallah değerlerine, ben çayı çok içtiğçm6için maalesef o değerler yerle bir
Aa hasuda neymiş gıı,palıza fln varda onu bilmiyorum hiçKızz bizde bunun bir değişiği hasuda, sen bunu pekmezle yaptın dimi.
Kocaya enerji mi depoluyorsun sen
Yaa kızma bana, bunaltmadan araya serpiştiriyorum veli sorularıGörevimiz♥
Görünce aklıma sen geliyorsun, düşün nedenİyi iyi negoula bu emoji çirkin ya ama kanımı kaynatiyor
Sen benim kek muhabbetini biliyor musun seksü şempazemAa hasuda neymiş gıı,palıza fln varda onu bilmiyorum hiçbelki de bildiğim biseydir de adı yabancı gelmiştir.aynen pekmezle yaptım az da ceviz serptim kocaya enerci
Ben sana kızar muyum domestos kokulumYaa kızma bana, bunaltmadan araya serpiştiriyorum veli soruları
Görünce aklıma sen geliyorsun, düşün neden
He bizde kaldığımız yerden çalışmalara yeniden başlayalım dedik cicimOoooo
Tam da enerji verecek güç kuvvet verecek birşeye benziyor zaten. Eline sağlık
Çay mutluluk kaynağım ciciHadi ya
Ben çay da içmiyorum
Sevdiğim şeylerin bu kadar faydalı, sevmediklerimin zararlı olduğunu bilmiyordum vallahi. Değerleri görünce doktor givi bende şok geçirdim
Çayı bırak negom.
Bak ben her akşam 1 fincan şekersiz Türk kahvesi içerim yemekten sonra. Sindirime iyidir.
Ve yatmadan evvel de mutlaka 1 bardak kefir içerim.
Sebze de yiyen insansan dediklerimi yap bak değişikliği göreceksin.
Böyle şeyler yerse enişte hemde nasıl tutarHe bizde kaldığımız yerden çalışmalara yeniden başlayalım dedik cicimbelki tutar,enerji olsun saolasin balım
Aaa aceba neden hiç bilmiyorumGörünce aklıma sen geliyorsun, düşün neden
Allasen anlat nasıl kaçırmışım,kesin ekşınlı libişli biseydir afshjdSen benim kek muhabbetini biliyor musun seksü şempazem
Yok anacim yıllardır adamın ağzına tikmadigim şey kalmadı bı tutturamadikBöyle şeyler yerse enişte hemde nasıl tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?