Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne izliyorsunuz kızlar, çocuklarla izleyebileceğimiz güzel bir film tavsiye edebilir misiniz

Aa hasuda neymiş gıı,palıza fln varda onu bilmiyorum hiçbelki de bildiğim biseydir de adı yabancı gelmiştir.aynen pekmezle yaptım az da ceviz serptim kocaya enerci
Sivasa özgü bir tatlı, özellikle Lohusalara güç versin diye yapılırmış ama biz her şartta seviyoruz un su şekerle muhallebi gibi yapılıyor üstüne tereyağ yakılıyor, değişik bir tatlı

Vallahi negom hiç mayalamadım.
Tek alıp içtiğim kefir ekerin litrelik kefiri.
Onla d vitamini uçurmuşum zaten. 1 2 senedir arada unutsam da düzenli içmeye çalışmıştım.
Zaten yarıyormuş neden uğraşayım mayalamakla şimdi sende boşver al iç.
Markette ekerinki kalmamış altınyıldız aldım küçük bakayım onu da deneyeceğim.
Radoha aldım sevemedim tadını
Kefir konusunda seçiciyim.

Evet eker demiştin, her markette var mı acaba yoksa migros gibi marketler de mi var?

Yeni.dogacak kiz mi erkek mi canim bugun annemlere geldim sonra da disari ciktik pek takilamadim buraya geriden okumaya calisiyorum yazmissindir belki henuz gormedim ... herkes ceyrek vs getiriyor ya ozel bisey olsun ve hatira kalsinn istiyorsun sanirim benim kizima halalarindan bir tanesi ayni bu sekilde dusunup kupe almisti cokta hosuma gitmisti

Sivasa özgü bir tatlı, özellikle Lohusalara güç versin diye yapılırmış ama biz her şartta seviyoruz un su şekerle muhallebi gibi yapılıyor üstüne tereyağ yakılıyor, değişik bir tatlı
Zaten asideye çok benziyormus ama yağı üstüne yakiliyormus bunun bide pekmezsizmis,ama bunu da deneyim bi bakalım

Aaa aceba neden hiç bilmiyorum

Allasen anlat nasıl kaçırmışım,kesin ekşınlı libişli biseydir afshjd
Ya aslında çok masum bir hikayeydi ama pis emellere alet oldu
Geçenlerde eşim erken gelebilirim dedi diye (ki gelemedi de neyse) kalktım heyecanlanıp kek yaptım.
Bana da dostlar sağolsun torba torba ceviz getirdi. Bende bol buldum ya doldurdum keke
Koyarken çok koyduğumu idrak edemedim ama ciddi fazla koymuşum.
Neyse fotosunu çekip İnstaya attım. Eşimin devreleri de görmüş fotoyu özenmiş. Getir bizde yiyelim demişler. Eşim kalan dilimleri ertesi gün şubeye götürdü.
Devreleri 1 ısırık almış başlamışlar gülmeye. Bu ne bol malzemeli kek yenge bunu farklı emeller için yapmış olmasın bize getirmeseydin keşke, belli ki amacı var bu kekin demişler
Biz bunu yersek gece uyku tutmaz bizi demişler ama 2 şer dilim de gömmüşler
Zaten bebek denemelerini eşim yaydığı için üstüne cevizli kekim hiç iyi olmadı

Yok anacim yıllardır adamın ağzına tikmadigim şey kalmadı bı tutturamadik bı defaya mahsus hamile kaldım onda da hala şok oluyoruz aklımıza geldikce,nasıl olduda tuttu aceba diye
E noldu sonra kimyasal mı çıktı kuzum

Ne izliyorsunuz kızlar, çocuklarla izleyebileceğimiz güzel bir film tavsiye edebilir misiniz
Komedi olarak yol arkadaşım ı tavsiye edebilirim.
Özellikle ikincisi düştüyse İnternete mutlaka izleyin

Evet eker demiştin, her markette var mı acaba yoksa migros gibi marketler de mi var?
Migrosta kesin var ama diğerlerini bilmiyorum negom. Bir bakman lazım çevrendeki marketlere.
Bimde olmadığı kesin de.

Tirbiyesizler
Komedi olarak yol arkadaşım ı tavsiye edebilirim.
Özellikle ikincisi düştüyse İnternete mutlaka izleyin
İlkini izlemistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…