- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.901
Ne izliyorsunuz kızlar, çocuklarla izleyebileceğimiz güzel bir film tavsiye edebilir misinizay bence de otur zaten negoyaşlılıkta da lazım bu vücut azicik canının kıymetini bil. zaten hergun sabahın nurunda kalkiyosun
söyle keyifli keyifli izle bakalım. filmin kahramanı da kendinde arıyo bazı şeylerin nedenini sorguluyo kendini :)
Sivasa özgü bir tatlı, özellikle Lohusalara güç versin diye yapılırmış ama biz her şartta seviyoruzAa hasuda neymiş gıı,palıza fln varda onu bilmiyorum hiçbelki de bildiğim biseydir de adı yabancı gelmiştir.aynen pekmezle yaptım az da ceviz serptim kocaya enerci
Vallahi negom hiç mayalamadım.Çay mutluluk kaynağım cicio da olmasa rahatlayamıyorum. Aslında yemeklerle beraber içilmese bu kadar zararı olmaz da kahvaltı çaysız ııı ıı
B12 iyi ama demir d vitamini sürünüyor
Kefiri unutuyorum ya, aslında kendim mayalamak istiyorum Kefiri
Canım animasyon mu ne tür seversiniz?Ne izliyorsunuz kızlar, çocuklarla izleyebileceğimiz güzel bir film tavsiye edebilir misiniz
Evet eker demiştin, her markette var mı acaba yoksa migros gibi marketler de mi var?Vallahi negom hiç mayalamadım.
Tek alıp içtiğim kefir ekerin litrelik kefiri.
Onla d vitamini uçurmuşum zaten. 1 2 senedir arada unutsam da düzenli içmeye çalışmıştım.
Zaten yarıyormuş neden uğraşayım mayalamakla şimdisende boşver al iç.
Markette ekerinki kalmamış altınyıldız aldım küçük bakayım onu da deneyeceğim.
Radoha aldım sevemedim tadını
Kefir konusunda seçiciyim.
Yeni.dogacak kiz mi erkek mi canim bugun annemlere geldim sonra da disari ciktik pek takilamadim buraya geriden okumaya calisiyorum yazmissindir belki henuz gormedim ... herkes ceyrek vs getiriyor ya ozel bisey olsun ve hatira kalsinn istiyorsun sanirim benim kizima halalarindan bir tanesi ayni bu sekilde dusunup kupe almisti cokta hosuma gitmistiYeni doğmuş minnoşa künye alınmaz dimihiç doğurmadım da bilmiyorum ki
ben en iyisi küçük altın takayım ya en mantıklısı o görünüyor sanki.. calısmıyor olsam diğer 3 deliyi alır 1 hafta bakarım da çalışıyorum olmaz ki nasıl bakacam3 tane onlar 2 tane de bende ki 4 ayaklı aman yarabbiiii
Zaten asideye çok benziyormus ama yağı üstüne yakiliyormus bunun bide pekmezsizmis,ama bunu da deneyim bi bakalımSivasa özgü bir tatlı, özellikle Lohusalara güç versin diye yapılırmış ama biz her şartta seviyoruzun su şekerle muhallebi gibi yapılıyor üstüne tereyağ yakılıyor, değişik bir tatlı
Yaa yirim senin duaniTamam o zaman "MUTLU OLUP ASLA PİŞMAN OLMAYACAĞIN BİR EVE" taşınmanı diliyorum malim
Ya aslında çok masum bir hikayeydi ama pis emellere alet olduAaa aceba neden hiç bilmiyorum
Allasen anlat nasıl kaçırmışım,kesin ekşınlı libişli biseydir afshjd
E noldu sonra kimyasal mı çıktı kuzumYok anacim yıllardır adamın ağzına tikmadigim şey kalmadı bı tutturamadikbı defaya mahsus hamile kaldım onda da hala şok oluyoruz aklımıza geldikce,nasıl olduda tuttu aceba diye
Pekmezli un helvası galiba, ellerine sağlık,çok güzel görünüyor, tarif alabilir miyimYaa afiyet şifa olsun inşallah ballı lokmam
Bende duramadim yöresel bı aside tatlimiz var onu yaptım eşimeakşam gelince yesin güç kuvvet olsun yiğidime diye
Eki Görüntüle 2549159
Komedi olarak yol arkadaşım ı tavsiye edebilirim.Ne izliyorsunuz kızlar, çocuklarla izleyebileceğimiz güzel bir film tavsiye edebilir misiniz
Migrosta kesin var ama diğerlerini bilmiyorum negom. Bir bakman lazım çevrendeki marketlere.Evet eker demiştin, her markette var mı acaba yoksa migros gibi marketler de mi var?
TirbiyesizlerYa aslında çok masum bir hikayeydi ama pis emellere alet oldu
Geçenlerde eşim erken gelebilirim dedi diye (ki gelemedi de neyse) kalktım heyecanlanıp kek yaptım.
Bana da dostlar sağolsun torba torba ceviz getirdi. Bende bol buldum ya doldurdum keke
Koyarken çok koyduğumu idrak edemedim ama ciddi fazla koymuşum.
Neyse fotosunu çekip İnstaya attım. Eşimin devreleri de görmüş fotoyu özenmiş. Getir bizde yiyelim demişler. Eşim kalan dilimleri ertesi gün şubeye götürdü.
Devreleri 1 ısırık almış başlamışlar gülmeye. Bu ne bol malzemeli kek yenge bunu farklı emeller için yapmış olmasın bize getirmeseydin keşke, belli ki amacı var bu kekin demişler
Biz bunu yersek gece uyku tutmaz bizi demişler ama 2 şer dilim de gömmüşler
Zaten bebek denemelerini eşim yaydığı için üstüne cevizli kekim hiç iyi olmadı
İlkini izlemistikKomedi olarak yol arkadaşım ı tavsiye edebilirim.
Özellikle ikincisi düştüyse İnternete mutlaka izleyin
Çocuklar animasyona bayılıyor ama öbür türlü de olurCanım animasyon mu ne tür seversiniz?
Tamam canımMigrosta kesin var ama diğerlerini bilmiyorum negom. Bir bakman lazım çevrendeki marketlere.
Bimde olmadığı kesin de.
Yukarı ekledim bak bir canımÇocuklar animasyona bayılıyor ama öbür türlü de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?