Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle uykum var ki, kızlar dışarı çıktığınız gün sizin de başınız ağrıyor mu? Her gün çıkanlara demiyorum tabi benim gibi evde olanlar, mahvoldum ya soldan tuttu yine baş ağrım.
Benmde öyle.olur her dışarı çıktığımda eve geldiğimde baş ağrısından duramam asla

Cidden dışarı çıkardım gelmiyor

Benmde öyle.olur her dışarı çıktığımda eve geldiğimde baş ağrısından duramam asla

Cidden dışarı çıkardım gelmiyor
Yaaa bu da mı benziyor cidden şu an bitik durumdayım, niye böyle oluyoruz sence?

Yaaa bu da mı benziyor cidden şu an bitik durumdayım, niye böyle oluyoruz sence?
Valla bilmiyorum benm zaten auram çok düşüktür
Hemen göze nazara gelirim etkilenirim herşeyden
Biri biseyi beğensin illa onun başına bişey gelir

Bende oyleee çok yoruldum

Üstündekini kıyma sandım ama ceviz galiba,güzeldir eminim, geçen bizim kurumda mantarlisi çıkmıştı, ama ıspanağı çiğden yapmışlardı,güzeldi yine de

M mehlika nur kızının adı mı mehlika. Kuzum olsa adını mehlika koymak istiyordum
Ben de bekarken yeni evliyken kızım olursa Mehlika koyacak demiştim,eşim de su eklemişti mehlikasu koyacaktik, sonra eşimin annesi vefat ettiği için onun adını koyduk, yanina Mehlika uymaz diye koymadık,
Suanki bebeğim kız olsaydı seçeneklerden biri mehlikaydi, ama erkekmis, babamı yaklaşık iki sene önce kaybettik babamın ismini koyacaz inşaallah

Valla bilmiyorum benm zaten auram çok düşüktür
Hemen göze nazara gelirim etkilenirim herşeyden
Biri biseyi beğensin illa onun başına bişey gelir

Bende oyleee çok yoruldum
Kem gözden hep doğru gerçekten kocam gelince okutayım, yeşil gözlü, onların okuduğu da nazarı da etkili olur derler
Benim son zamanlarda ev karman çorman, görülmüş şey değil, ona da kesin nazar değdi

Canooom  neşen yerine geldi artık
Di mi di mi
Bu market güzel kuzum çol şükür.ilk defa huzurlu kafam rahat çalışıyorum.önceden hep gergin olurdum müşteriler hep fenaydı.burda geneli öğrenci.müşteri anlayışlı ,kapris yapmıyolar hiç.herif bile dedi önceden böyle değildin diye tamam durmuyoz hiç yoruluyom ama olsun

Way hayınlar deseydin sende onlara az çakal degillermis bu devreler artık her Cevizli kek yediklerinde sen akıllarına gelirsin onların ama ahaha
E noldu sonra kimyasal mı çıktı kuzum
Malesef canım 9.haftaya girmiştim düşürdüm kuzum,sonra da kürtaj oldum işte
Pekmezli un helvası galiba, ellerine sağlık,çok güzel görünüyor, tarif alabilir miyim
Tabi canım aynen zaten bı nevi helva bu ama tadı çok güzel,hemen 5 dakka da kahve yada çay yanına çok güzel oluyor ama biz bunu genelde mantının yanına yaparız

3-4 kaşık dolu dolu tereyagi
3-4 kaşık tepeleme un
Bunları iyice kokusu çıkana kadar bı 5 dakka bırakmadan kavur canım,sonra altını kis bı bardak pekmezi bı bardak suyla aç bunu içine dök hızlı hızlı karıştır canım hemen kıvam alıyor zaten,bı 5 dakika da öyle kavur altını kapat sonra istediğin şekli ver ,üstüne de ceviz serp şahane bı tatli
Öyle uykum var ki, kızlar dışarı çıktığınız gün sizin de başınız ağrıyor mu? Her gün çıkanlara demiyorum tabi benim gibi evde olanlar, mahvoldum ya soldan tuttu yine baş ağrım.
Aynen bende hep evde olduğumdan, bı çıksam hemen basım ince ince ağrıyor kaç saat geçmiyor

Allah rahmet eylesin canım babana. Nasip de yokmuş bu isim demek ki

Yaaa maşaallah de bir yerini kaşı nazar değmesin. Hakettin birde ev işi olsa
Sende lokum gibi hatunsun kesin nazar değer sana
Gördüm canım birazdan bulabilirsem açacak, teşekkürler
Rica ederim canım umarım beğenirsiniz

Sende lokum gibi hatunsun kesin nazar değer sana
Sen beni görmüştün dimi nego bu arada yeri gelmisken hep diyim diyom unutuyom ya,seni şu YouTube da şenelle lezzetler diye bı kanal Varya,o kadına benzetiyorum ya ne zmn profilini görsem o Hanım'ın sen geliyorsun aklıma,bunuda buraya iliştiriyim
Ben ayna da o kdr severim ki kendimi çok seksüyüm diye eşim de der poponu kaşı kendine nazarın değecek diye değerse kendi kendime nazar degdiriyorumdur ben kesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…