- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.921
Vayy ne yapıyorsun spor olarak?Kuzularım ben azıcık spora gidiyorum.
Sonra gelirim yamacınıza
Benmde öyle.olur her dışarı çıktığımda eve geldiğimde baş ağrısından duramam aslaÖyle uykum var ki, kızlar dışarı çıktığınız gün sizin de başınız ağrıyor mu? Her gün çıkanlara demiyorum tabibenim gibi evde olanlar, mahvoldum ya soldan tuttu yine baş ağrım.
Yaaa bu da mı benziyorBenmde öyle.olur her dışarı çıktığımda eve geldiğimde baş ağrısından duramam asla
Cidden dışarı çıkardım gelmiyor
Valla bilmiyorum benm zaten auram çok düşüktürYaaa bu da mı benziyorcidden şu an bitik durumdayım, niye böyle oluyoruz sence?
Üstündekini kıyma sandım ama ceviz galiba,güzeldir eminim, geçen bizim kurumda mantarlisi çıkmıştı, ama ıspanağı çiğden yapmışlardı,güzeldi yine deEki Görüntüle 2549156
Şu hayatta seksü geyşamdan ve kertenkelelerimden sonra en sevdiğim şey sebzelerdir
Kendime folik asit bombası "cevizli ıspanak meze" hazırladım
Gebe kalmak isteyenler için şifadır
Ben de bekarken yeni evliyken kızım olursa Mehlika koyacak demiştim,eşim de su eklemişti mehlikasu koyacaktik, sonra eşimin annesi vefat ettiği için onun adını koyduk, yanina Mehlika uymaz diye koymadık,M mehlika nur kızının adı mı mehlika. Kuzum olsa adını mehlika koymak istiyordum
Kem gözden hep doğru gerçektenValla bilmiyorum benm zaten auram çok düşüktür
Hemen göze nazara gelirim etkilenirim herşeyden
Biri biseyi beğensin illa onun başına bişey gelir
Bende oyleee çok yoruldum
Di mi di miCanooom  neşen yerine geldi artık
Way hayınlar deseydin sende onlaraYa aslında çok masum bir hikayeydi ama pis emellere alet oldu
Geçenlerde eşim erken gelebilirim dedi diye (ki gelemedi de neyse) kalktım heyecanlanıp kek yaptım.
Bana da dostlar sağolsun torba torba ceviz getirdi. Bende bol buldum ya doldurdum keke
Koyarken çok koyduğumu idrak edemedim ama ciddi fazla koymuşum.
Neyse fotosunu çekip İnstaya attım. Eşimin devreleri de görmüş fotoyu özenmiş. Getir bizde yiyelim demişler. Eşim kalan dilimleri ertesi gün şubeye götürdü.
Devreleri 1 ısırık almış başlamışlar gülmeye. Bu ne bol malzemeli kek yenge bunu farklı emeller için yapmış olmasın bize getirmeseydin keşke, belli ki amacı var bu kekin demişler
Biz bunu yersek gece uyku tutmaz bizi demişler ama 2 şer dilim de gömmüşler
Zaten bebek denemelerini eşim yaydığı için üstüne cevizli kekim hiç iyi olmadı
Malesef canım 9.haftaya girmiştim düşürdüm kuzum,sonra da kürtaj oldum işteE noldu sonra kimyasal mı çıktı kuzum
Tabi canım aynen zaten bı nevi helva bu ama tadı çok güzel,hemen 5 dakka da kahve yada çay yanına çok güzel oluyorPekmezli un helvası galiba, ellerine sağlık,çok güzel görünüyor, tarif alabilir miyim
Aynen bende hep evde olduğumdan, bı çıksam hemen basım ince ince ağrıyor kaç saat geçmiyorÖyle uykum var ki, kızlar dışarı çıktığınız gün sizin de başınız ağrıyor mu? Her gün çıkanlara demiyorum tabibenim gibi evde olanlar, mahvoldum ya soldan tuttu yine baş ağrım.
Gördüm canım birazdan bulabilirsem açacak, teşekkürlerYukarı ekledim bak bir canım
Allah rahmet eylesin canım babana. Nasip de yokmuş bu isim demek kiBen de bekarken yeni evliyken kızım olursa Mehlika koyacak demiştim,eşim de su eklemişti mehlikasu koyacaktik, sonra eşimin annesi vefat ettiği için onun adını koyduk, yanina Mehlika uymaz diye koymadık,
Suanki bebeğim kız olsaydı seçeneklerden biri mehlikaydi, ama erkekmis, babamı yaklaşık iki sene önce kaybettik babamın ismini koyacaz inşaallah
YaaaDi mi di mi
Bu market güzel kuzum çol şükür.ilk defa huzurlu kafam rahat çalışıyorum.önceden hep gergin olurdum müşteriler hep fenaydı.burda geneli öğrenci.müşteri anlayışlı ,kapris yapmıyolar hiç.herif bile dedi önceden böyle değildin diyetamam durmuyoz hiç yoruluyom ama olsun
Sende lokum gibi hatunsun kesin nazar değer sanaWay hayınlar deseydin sende onlaraaz çakal degillermis bu devreler artık her Cevizli kek yediklerinde sen akıllarına gelirsin onların ama ahaha
Malesef canım 9.haftaya girmiştim düşürdüm kuzum,sonra da kürtaj oldum işte
Tabi canım aynen zaten bı nevi helva bu ama tadı çok güzel,hemen 5 dakka da kahve yada çay yanına çok güzel oluyorama biz bunu genelde mantının yanına yaparız
3-4 kaşık dolu dolu tereyagi
3-4 kaşık tepeleme un
Bunları iyice kokusu çıkana kadar bı 5 dakka bırakmadan kavur canım,sonra altını kis bı bardak pekmezi bı bardak suyla aç bunu içine dök hızlı hızlı karıştır canım hemen kıvam alıyor zaten,bı 5 dakika da öyle kavur altını kapat sonra istediğin şekli ver ,üstüne de ceviz serp şahane bı tatli
Aynen bende hep evde olduğumdan, bı çıksam hemen basım ince ince ağrıyor kaç saat geçmiyor
Rica ederim canım umarım beğenirsinizGördüm canım birazdan bulabilirsem açacak, teşekkürler
Kıçımı cimcirdimYaaamaşaallah de bir yerini kaşı nazar değmesin. Hakettin birde ev işi olsa ❤
Sende lokum gibi hatunsun kesin nazar değer sana
Rica ederim canım umarım beğenirsiniz
Samdana yürümekle meşgulmüşün pardon
Sen beni görmüştün dimi negoSende lokum gibi hatunsun kesin nazar değer sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?