- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.941
Yaa ne güzel enerjin var senin, gerçekten maşaallah, her şey önce kendini sevmekle başlar derler ya sende onu görüyorumSen beni görmüştün dimi negobu arada yeri gelmisken hep diyim diyom unutuyom ya,seni şu YouTube da şenelle lezzetler diye bı kanal Varya,o kadına benzetiyorum ya ne zmn profilini görsem o Hanım'ın sen geliyorsun aklıma,bunuda buraya iliştiriyim
Ben ayna da o kdr severim ki kendimi çok seksüyüm diyeeşim de der poponu kaşı kendine nazarın değecek diye değerse kendi kendime nazar degdiriyorumdur ben kesin
K Kendinisevenbirii geçenlerde benim tarifi yapcaktın kocaya,noldu işe yaradı mı
Şeker komasına girmedi adam inşallah
Sana da yürüyüm mü maaliiiiSamdana yürümekle meşgulmüşün pardon
Yaş farkını hissetmiyoruz bile desem.93'lü müsün kedicik?
Maşallah baya yaş farkınız varmış kız
Ne işle meşguldünüz ikinizde?
Bu arada hamileyim diyeceğim gün bana o kadar uzak ve benle alakasız geliyor ki anlatamam. Bir gün öyle bir haber vermek, ne bileyim..
Eki Görüntüle 2549146
Boşuna nickim kendinisevenbirii değilYaa ne güzel enerjin var senin, gerçekten maşaallah, her şey önce kendini sevmekle başlar derler ya sende onu görüyorum
Hiç bilmiyorum bakıyım bir o kadına
Ne izliyorsunuz kızlar, çocuklarla izleyebileceğimiz güzel bir film tavsiye edebilir misiniz
Amin canım, zaten hamile kalmadan önce oğlum olursa babamın adını koyacam diyordum, içime hep erkek doğmuştu, kıza benziyor denilince kızdır diye düşünüyorduk erkekmis,Allah rahmet eylesin canım babana. Nasip de yokmuş bu isim demek ki
Negom sitenin spor salonuna gidiyorum. Alet açısından çok zengin ama iş görüyor. Bugün kapalıymış gidemedim zaten geri döndümVayy ne yapıyorsun spor olarak?
Kıyma hiç yiyemem mehlikamÜstündekini kıyma sandım ama ceviz galiba,güzeldir eminim, geçen bizim kurumda mantarlisi çıkmıştı, ama ıspanağı çiğden yapmışlardı,güzeldi yine de
Çok üzüldüm seksü şempazemWay hayınlar deseydin sende onlaraaz çakal degillermis bu devreler artık her Cevizli kek yediklerinde sen akıllarına gelirsin onların ama ahaha
Malesef canım 9.haftaya girmiştim düşürdüm kuzum,sonra da kürtaj oldum işte
Tabi canım aynen zaten bı nevi helva bu ama tadı çok güzel,hemen 5 dakka da kahve yada çay yanına çok güzel oluyorama biz bunu genelde mantının yanına yaparız
3-4 kaşık dolu dolu tereyagi
3-4 kaşık tepeleme un
Bunları iyice kokusu çıkana kadar bı 5 dakka bırakmadan kavur canım,sonra altını kis bı bardak pekmezi bı bardak suyla aç bunu içine dök hızlı hızlı karıştır canım hemen kıvam alıyor zaten,bı 5 dakika da öyle kavur altını kapat sonra istediğin şekli ver ,üstüne de ceviz serp şahane bı tatli
Aynen bende hep evde olduğumdan, bı çıksam hemen basım ince ince ağrıyor kaç saat geçmiyor
Tersyüzü açtım canım izliyorlar,mısır patlatacam şimdi
Kuzum tam bilmemekle ilgili nacizane birsey diyecegim simdi regl bugun bittigne gore son adet tarhin ekimin 20 li tarihlerinden biri hani kasimda da hamile kalsan son adetten hesaplanirya gebelik yasi sigorta acisindan sikinti ckmasin sonra diye bi ufak uyarmak.istedm belkide alakasi yoktur kendmce bi soylemek istedim ... kapsam disi kalmayasn sonra diye seettimdiAmin gülişim
Sigorta kapsamındaki son regl im bugün itibari ile bitti
Ama sigortacı kasımdan itibaren gebe kalabilirsin dediği için kasımı bekliyoruz.
1 kasım için hain planlarım var
Oyy yerim ben seni
Gerçekten iyiki varlar, Allah ayaklarını taşa değdirtmesin ♥
Kasım 1 de çalışmalara başlıycaz
Neden Kasım dersen sağlık sigortamın bekleme sürecindeydik. Kasım itibariyle süreç sona eriyor
Sizde mi düşünüyorsunuz
Vay be yerim sizi
Ne kadardır birliktesiniz, yaşlar kaçtı kedicik?
Çabuk tutamıyoruz daha kasıma 3 gün var
Yaaa sen duygusal bir ponçik misin
İnşallah negom.
Bakalım Allah ne zaman uygun görür de nasip ederse artık..
Amin perim ağzından bal damlıyor
Sana da versin, sende yap bak hepimiz yapıyoruz
Eki Görüntüle 2549176
Eşimin bebek konusundaki darlamaları ve benim ibretlik cevabım.
Fevkalade bir diyalog örneği
Bebek konusuyla muhteşem ilgiliyim
Kefir hazır mı kendin mi yapıyorsun canımHadi ya
Ben çay da içmiyorum
Sevdiğim şeylerin bu kadar faydalı, sevmediklerimin zararlı olduğunu bilmiyordum vallahi. Değerleri görünce doktor givi bende şok geçirdim
Çayı bırak negom.
Bak ben her akşam 1 fincan şekersiz Türk kahvesi içerim yemekten sonra. Sindirime iyidir.
Ve yatmadan evvel de mutlaka 1 bardak kefir içerim.
Sebze de yiyen insansan dediklerimi yap bak değişikliği göreceksin.
Hmm burda demişsin zatenVallahi negom hiç mayalamadım.
Tek alıp içtiğim kefir ekerin litrelik kefiri.
Onla d vitamini uçurmuşum zaten. 1 2 senedir arada unutsam da düzenli içmeye çalışmıştım.
Zaten yarıyormuş neden uğraşayım mayalamakla şimdisende boşver al iç.
Markette ekerinki kalmamış altınyıldız aldım küçük bakayım onu da deneyeceğim.
Radoha aldım sevemedim tadını
Kefir konusunda seçiciyim.
Kız canımmYeni.dogacak kiz mi erkek mi canim bugun annemlere geldim sonra da disari ciktik pek takilamadim buraya geriden okumaya calisiyorum yazmissindir belki henuz gormedim ... herkes ceyrek vs getiriyor ya ozel bisey olsun ve hatira kalsinn istiyorsun sanirim benim kizima halalarindan bir tanesi ayni bu sekilde dusunup kupe almisti cokta hosuma gitmisti
Kendi iletişimimize bende çok gülüyorum şamdanımhakkaten sizden çok güzel sitcom olur ciciyarildim resmen gülmekten
Kız canımm
Ama ben baby shower yapacağım ablam için karar verdim bir organizasyon şirketi ile konuştum hafta sonu yapıcammresim paylaşırım, mevlidinde de küçük altın takarım ya da künye yaptırırım ❤
Kefir hazır mı kendin mi yapıyorsun canım
Kendi sorup kendi cevabını bulan insanlara hayranlığım..Hmm burda demişsin zaten
Kendi iletişimimize bende çok gülüyorum şamdanım
Hatta bazen bazı kesitleri böyle sosyal medya hesabımdan paylaşıyorum akrabalar, eş dostta çok gülüyor
Adam bebek diye diye kafayı kırdı iyi mi
Kendi sorup kendi cevabını bulan insanlara hayranlığım..
Evet hazır alıyorum gülparem ♥
Mayalasam sevmem muhtemelen. Çok marka denedim içebildiğim marka var. Daha iyisini yapamam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?