Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa ne güzel enerjin var senin, gerçekten maşaallah, her şey önce kendini sevmekle başlar derler ya sende onu görüyorum
Hiç bilmiyorum bakıyım bir o kadına

Yaş farkını hissetmiyoruz bile desem. Ne gözle görülür ne elle tutulur inan Allah herkesin hakkı da hayırlısı nasip etsin.

Hahahahahaha bu capse hep gülerim ama varya ilk o testi yapıp öğrendiğinde gülmeyecek ağlayacaksın inanıyorum demiş ti dersin

Yaa ne güzel enerjin var senin, gerçekten maşaallah, her şey önce kendini sevmekle başlar derler ya sende onu görüyorum
Hiç bilmiyorum bakıyım bir o kadına
Boşuna nickim kendinisevenbirii değil sağolasın

Allah rahmet eylesin canım babana. Nasip de yokmuş bu isim demek ki
Amin canım, zaten hamile kalmadan önce oğlum olursa babamın adını koyacam diyordum, içime hep erkek doğmuştu, kıza benziyor denilince kızdır diye düşünüyorduk erkekmis,
4 . Olsaydı kız olsun isterdim ama bu yaştan sonra zor ve bir kez daha hamile kalırsam herif furur beni

Vayy ne yapıyorsun spor olarak?
Negom sitenin spor salonuna gidiyorum. Alet açısından çok zengin ama iş görüyor. Bugün kapalıymış gidemedim zaten geri döndüm
Üstündekini kıyma sandım ama ceviz galiba,güzeldir eminim, geçen bizim kurumda mantarlisi çıkmıştı, ama ıspanağı çiğden yapmışlardı,güzeldi yine de
Kıyma hiç yiyemem mehlikam
Köfte haliyle az yerim sadece. Herhangi birşeyin içindeki kıymaya tahammül edemiyorum
Evet ceviz. Bende çiğden yaptım. Kaynar suya basıp yumuşatıyorsun. Herhangi bir pişirme işlemi yok.
Ekşili güzel birşey oluyor.
Çok üzüldüm seksü şempazem
İnşallah rabbim kaybının yerine de ikiz ikiz bebeler versin

Kuzum tam bilmemekle ilgili nacizane birsey diyecegim simdi regl bugun bittigne gore son adet tarhin ekimin 20 li tarihlerinden biri hani kasimda da hamile kalsan son adetten hesaplanirya gebelik yasi sigorta acisindan sikinti ckmasin sonra diye bi ufak uyarmak.istedm belkide alakasi yoktur kendmce bi soylemek istedim ... kapsam disi kalmayasn sonra diye seettimdi
Sana dunde yazdim esin sana aciklama yapip konustugunuzda duzeleceksiniz insallah diye cok sevindim Allah gonlunuze gore verir insallah her seyi en.basta huzuru cnmm...

Kefir hazır mı kendin mi yapıyorsun canım

Hmm burda demişsin zaten

Kız canımm
Ama ben baby shower yapacağım ablam için karar verdim bir organizasyon şirketi ile konuştum hafta sonu yapıcamm resim paylaşırım, mevlidinde de küçük altın takarım ya da künye yaptırırım

hakkaten sizden çok güzel sitcom olur cici yarildim resmen gülmekten
Kendi iletişimimize bende çok gülüyorum şamdanım
Hatta bazen bazı kesitleri böyle sosyal medya hesabımdan paylaşıyorum akrabalar, eş dostta çok gülüyor
Adam bebek diye diye kafayı kırdı iyi mi

şirket tutacak kadar büyük bişeye gerek var mi sence :) iki ayağını bi pabuca sokma istersen beybi:) ufak samimi bişey yeterli diye düşünüyorum:) sadece ablani rahatlatacak mutlu edecek az sayıda kişi cagirirsin:)

isteyisi de çok güzel yalnız nasıl 5 sene hayır dedin sen bu adama

nazara gelirsiniz paylaşma öyle akraba eş dost görmesin
sonra üzüm üzüm üzülüyon be cici

Kendi sorup kendi cevabını bulan insanlara hayranlığım..
Evet hazır alıyorum gülparem ♥
Mayalasam sevmem muhtemelen. Çok marka denedim içebildiğim marka var. Daha iyisini yapamam diye düşünüyorum

biz de hep altinkilic alırız ilk kefir çıkaran marka da o galiba:) gerçek kefire tadi en yakin olan da o :)
eğer eker bulamazsan altınkılıç her yerde var sanırım a 101 de falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…