- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.961
Okuyarak gelince böyle oluyorKendi sorup kendi cevabını bulan insanlara hayranlığım..
Evet hazır alıyorum gülparem ♥
Mayalasam sevmem muhtemelen. Çok marka denedim içebildiğim marka var. Daha iyisini yapamam diye düşünüyorum
Doğru dedin kız şamdanımisteyisi de çok güzel yalnıznasıl 5 sene hayır dedin sen bu adama
nazara gelirsiniz paylaşma öyle akraba eş dost görmesin
sonra üzüm üzüm üzülüyon be cici
Onu yapacak vaktim yok ki samdanım, Çarşamba günü mesai başlıyor, Perşembe günü toplantı için şehir dışına cıkıcam Cumartesi geri döneceğim.. yardımcı olabilecek kimse de yok, zaten büyük bir şey konuşmadık. Makul fiyatlı ve normal birşey olacak çok şaşalı gösterişli olmayacak 8-10 kişiye de haber verdimşirket tutacak kadar büyük bişeye gerek var mi sence :) iki ayağını bi pabuca sokma istersen beybi:) ufak samimi bişey yeterli diye düşünüyorum:) sadece ablani rahatlatacak mutlu edecek az sayıda kişi cagirirsin:)
Yürü bana koş banaSana da yürüyüm mü maaliiii
Bı tane çikolata eksikti senin saydiklarindan,içine atamadim onu sadece ama yaptım gibi bişey
Sen beni öldürmek mi istiyorsun dedi sadece kocacuğum
Bugün gittim almaya a101 de eker yoktu şamdanım. Altınkılıç ın miniğini aldım denemelik. Seversem litreliğini alırım. Ben en revaçta olarak radohayı biliyorum şamdanım. Kasiyer geçmişimden hatırladığım kadarıyla raflara kefir adı altında ilk radoha girmişti. Bu benim çalıştığım market ile ilgili bir durum değilse radoha başı çekmiş olabilir.biz de hep altinkilic alırız ilk kefir çıkaran marka da o galiba:) gerçek kefire tadi en yakin olan da o :)
eğer eker bulamazsan altınkılıç her yerde var sanırıma 101 de falan
HaklısınOkuyarak gelince böyle oluyor
En son 2013 gibi içmiştim birdaha içmedim bi istek geldi sen diyince bir alayım bakalım ekerinkini❤
Çok sağ ol cicimmmmHaklısın
Bugün ilk defa Altınkılıç denicem.
Ekerden çok memnundum. Bakalım sana söylerim hangisi daha iyi diye onu alırsın. Diğer tüm markaları denemiş olmalıyım
Best'im eker.
Bakalım Altınkılıç üstüne çıkabilecek mi
Oo
KoptumBiraz susun lan gözlerimkitap okurdum bu kadar mesaj okurken
Koptum
Ne zaman yılarsan, artık okuyacak derman bulamazsan ve pes etmenin eşiğine gelirsen ilk emri hatırla...
İlk emri içinde hisset.
İlk emir yankılansın kulaklarında..
Ben öyle yapıyorum
Görmedimmm balımm dönmek için hazırlanıyoruz hemen bakıyorum aşk böceğiiiiiOo
Bakalım heyecanlandım şimdi. Biran önce içmeliyim ama önce kahve keyfim var
Bir ön sayfada geyşamın msjına etiketledim seni ama görmedin bak da gör beni nasıl daraldığına
Yaaa broommEki Görüntüle 2549176
Eşimin bebek konusundaki darlamaları ve benim ibretlik cevabım.
Fevkalade bir diyalog örneği
Bebek konusuyla muhteşem ilgiliyim
poncikvegece
@Kendinisevenbirii
Yazamadan gideceğim vaktim yok çünkü sevmiyorum tatilleri
Enişteme üzüldüm üzme sende adamı
TatillerHızlı okudum bi mok anlamadım bazı yerlerde ama beğendim emek var ortada.
Bırakamıyosun ya ilerde bi konu varda bilemezsen geri dönüp bulamazsam?
Bi ara dedim cici gebe kalır geçmiş bitene.
Düz kadınım ben.Yaaa broommadamın kursağında neden bırakıyorsun ay üzüldüm enişte beye yaa keşke deseydin biz bundan güzelini yapacağızzz kocişkommm diyeee
Yaaa çok tatlı çok güzelB Brunello Cicinelli gör kaldırıcam
Bu da benim prensesimmm❤ Yeğenim Mislinaama biz bunu sokakta bulduk çünkü bizim aile ile uzaktan yakından alakası yok kıyısından köşesinden bile bize benzemiyor aynı babaaaaa
Ah cicimmm senin adına cok sevindimYeniden hepinize merhaba kertenkelelerim ♥
Okul yarım gün olduğu için bugün erkenden evimdeyim
Dünkü güzel oyun için önceliklekk birinci noteri a teşekkür ederiz, çok yaratıcı bir fikirdi
Gelelim gelişmelere..
Dün komiser erken salmış geyşam da erken geldi.
Konuşmayı kendisi başlattı.
Neden hakkımda kötü şeyler düşünüp beni üzüyorsun, ben herşeyi senin mutluluğun için yapmıyor muyum dedi. Bende size anlattığım şeyleri ona da anlattım.
Benim sevgimden nasıl şüphe edersin ben seni çok seviyorum sadece yeterli vakti ayıramıyorum dedi. Eve de zamanla alışacağını düşünüyorum daha düzenimiz tam oturmadı dedi.
Bebek konusunda da fiziken ve manen endişelerimi anlattım. Bu kadar korkma ben her zaman senin yanında olucam dedi. Peki sen hiç korkmuyor musun dedim. Korkuyorum dedi.
Neyden korkuyorsun dedim.
Çocuğum olmadan, çocuğumu göremeden ölmekten korkuyorum dedi.
Şaşırdım neden öyle diyorsun dedim. Polisim ben dedi.
Bu çocuğu çok istiyorum, baba olmak istiyorum onun dışında herşey önemsiz dedi. Vücudunda olacak değişimler de benim için önemli şeyler değil dedi.
Yeterince zaman ayıramadığı ve bazı davranışlarla yanlış anlaşılmaya mahal verdiği için özür diledi.
Daha yapmadığımız bebeğin aptal aşığı olmuş resmen ya hayallere dalıp dalıp gidiyorçocuğun tipini bile belirlemiş. Sarı kafalı olacakmış adı bilmem ne olacakmış. Erkek olursa takım elbise giydirecekmiş papyon takacakmış nerden biliyosun sarı kafalı olacağını dedim olur olur öyle olur diyo
Yani tatlıya bağlanmış oldu.
Daha cesaretli hissediyorum.
Sanırım onun baba olma isteğine 5 yıl yeterince engel oldum daha fazlasına hakkım yok gibi. Adam market reyonlarında bebek bezi falan seviyor
Öyle yani kuzularım.
İletişimin gözünü seveyim, en etkili ilaç sağlıklı iletişim
Bende durumlar böyle. Sizlerde nasıl bakalım?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?