Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi sorup kendi cevabını bulan insanlara hayranlığım..
Evet hazır alıyorum gülparem ♥
Mayalasam sevmem muhtemelen. Çok marka denedim içebildiğim marka var. Daha iyisini yapamam diye düşünüyorum
Okuyarak gelince böyle oluyor
En son 2013 gibi içmiştim birdaha içmedim bi istek geldi sen diyince bir alayım bakalım ekerinkini

isteyisi de çok güzel yalnız nasıl 5 sene hayır dedin sen bu adama

nazara gelirsiniz paylaşma öyle akraba eş dost görmesin
sonra üzüm üzüm üzülüyon be cici
Doğru dedin kız şamdanım
Adam seçmece çocuk istiyor. Arada yolluyor böyle bundan olsun şundan olsun. Saçı şöyle olsun ayakları böyle olsun
Doktor bana sen bir fabrikasın demişti, fabrika ne kadar iyi olursa çıkan ürün o kadar iyi olur demişti.
Geyşam fabrika kısmını yanlış anlamış olsa gerek, tarif vermeye başladı adam

Onu yapacak vaktim yok ki samdanım, Çarşamba günü mesai başlıyor, Perşembe günü toplantı için şehir dışına cıkıcam Cumartesi geri döneceğim.. yardımcı olabilecek kimse de yok, zaten büyük bir şey konuşmadık. Makul fiyatlı ve normal birşey olacak çok şaşalı gösterişli olmayacak 8-10 kişiye de haber verdim

biz de hep altinkilic alırız ilk kefir çıkaran marka da o galiba:) gerçek kefire tadi en yakin olan da o :)
eğer eker bulamazsan altınkılıç her yerde var sanırım a 101 de falan
Bugün gittim almaya a101 de eker yoktu şamdanım. Altınkılıç ın miniğini aldım denemelik. Seversem litreliğini alırım. Ben en revaçta olarak radohayı biliyorum şamdanım. Kasiyer geçmişimden hatırladığım kadarıyla raflara kefir adı altında ilk radoha girmişti. Bu benim çalıştığım market ile ilgili bir durum değilse radoha başı çekmiş olabilir.
Fiyat açısından da diğer markalardan daha pahalı. Keçi kefiri falan da var hatta.
Ama tadı içilecek gibi değil Allah affetsin
Okuyarak gelince böyle oluyor
En son 2013 gibi içmiştim birdaha içmedim bi istek geldi sen diyince bir alayım bakalım ekerinkini❤
Haklısın
Bugün ilk defa Altınkılıç denicem.
Ekerden çok memnundum. Bakalım sana söylerim hangisi daha iyi diye onu alırsın. Diğer tüm markaları denemiş olmalıyım
Best'im eker.
Bakalım Altınkılıç üstüne çıkabilecek mi

Çok sağ ol cicimmmm bak bakalım sayende biz de sebeplenelim

Biraz susun lan gözlerim kitap okurdum bu kadar mesaj okurken
Koptum
Ne zaman yılarsan, artık okuyacak derman bulamazsan ve pes etmenin eşiğine gelirsen ilk emri hatırla...
İlk emri içinde hisset.
İlk emir yankılansın kulaklarında..
Ben öyle yapıyorum

Koptum
Ne zaman yılarsan, artık okuyacak derman bulamazsan ve pes etmenin eşiğine gelirsen ilk emri hatırla...
İlk emri içinde hisset.
İlk emir yankılansın kulaklarında..
Ben öyle yapıyorum

Hızlı okudum bi mok anlamadım bazı yerlerde ama beğendim emek var ortada.
Bırakamıyosun ya ilerde bi konu varda bilemezsen geri dönüp bulamazsam?

Bi ara dedim cici gebe kalır geçmiş bitene.

Oo
Bakalım heyecanlandım şimdi. Biran önce içmeliyim ama önce kahve keyfim var
Bir ön sayfada geyşamın msjına etiketledim seni ama görmedin bak da gör beni nasıl daraldığına
Görmedimmm balımm dönmek için hazırlanıyoruz hemen bakıyorum aşk böceğiiiii

Yazamadan gideceğim vaktim yok çünkü sevmiyorum tatilleri

Enişteme üzüldüm üzme sende adamı
Hızlı okudum bi mok anlamadım bazı yerlerde ama beğendim emek var ortada.
Bırakamıyosun ya ilerde bi konu varda bilemezsen geri dönüp bulamazsam?

Bi ara dedim cici gebe kalır geçmiş bitene.
Tatiller Sen

70 sayfa birikmiş bulduğum oldu mesela. Dünde 50 sayfa buldum.
Çaresiz idim.
Yılgın idim.
Berduş idim.
Okusam kör olurdum okumasam muhabbeti kaçırırdım, önemli birşeyler konuşulmuş olabilir miydi?..
Uslu bir çocuk oldum ve okudum hepsini. Arada hınzırlığa yenik düşüp bazı sayfaları atlaya atlaya okudum.
Artık eskisi gibi görmüyor gözlerim.
Ama olsundu..
Mutluydum..

Ponçik yarime hepimiz üzüldük.
Bende dün üzüldüm ama bugün geçti

Yaaa broomm adamın kursağında neden bırakıyorsun ay üzüldüm enişte beye yaa keşke deseydin biz bundan güzelini yapacağızzz kocişkommm diyeee
Düz kadınım ben.
Düz kadın Sabri
Yaaa çok tatlı çok güzel
Maşallah yav
İnsan kendi çocuğunun tipini de çok merak ediyor

Ah cicimmm senin adına cok sevindim bende bugun cok güzel seyler duydum gerçekten oyle mutluyum ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…