Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düz kadınım ben.
Düz kadın Sabri

Yaaa çok tatlı çok güzel
Maşallah yav
İnsan kendi çocuğunun tipini de çok merak ediyor
Ama bu kadar da düz olma be brom adam yememiş içmemiş bebe resmî bulmuş öyle cevap verilir mi Adamın içinde patlamıştır resmen üzdü bütün tipi kocana benzesin de görrr

Ama bu kadar da düz olma be brom adam yememiş içmemiş bebe resmî bulmuş öyle cevap verilir mi Adamın içinde patlamıştır resmen üzdü bütün tipi kocana benzesin de görrr
Biraz Harun Sinanoğlu, biraz Oğuzhan Koç, biraz mastercheff Hakan'ı al bir kaba. Karıştır iyice, kar böyle.
Ortaya eşim çıkıyor.
Gerçekten benzesin mi bidaha düşün

Biraz Harun Sinanoğlu, biraz Oğuzhan Koç, biraz mastercheff Hakan'ı al bir kaba. Karıştır iyice, kar böyle.
Ortaya eşim çıkıyor.
Gerçekten benzesin mi bidaha düşün
Ya sen nasıl birşeysin
Ey allahımm yarabbimmm
Bilemedim şuan kararsız kaldım o zaman günün sözü şu olsun bir oğlu olmalı insanın, gözleri sevdiği adama benzeyen

Neden oğlan dedim bilemedim

Ya sen nasıl birşeysin
Ey allahımm yarabbimmm
Bilemedim şuan kararsız kaldım o zaman günün sözü şu olsun bir oğlu olmalı insanın, gözleri sevdiği adama benzeyen

Neden oğlan dedim bilemedim
Dün sence güzel bir bebeğimiz olur mu diye sordum geyşama.
Kendini gösterip sen şu tipe bakıyor musun sen güzel çocuğun olma ihtimalini benimle evlenerek öldürdün diyo
Demekki oğlan istiyorsun

deseydin ya geysaya özel sipariş almıyoruz şıtandart ürün var diye faprikasyon bunu gerektirir ne de olsa

insan o kadar isteyince hayal de kuruyo tabi :) senin sadece geysa istek yolluyo. ben hamileyken arkadaşlarım senin bebegin şöyle olsun burası böyle olsun diye sipariş veriyolardi
hatta bizim bi şef vardi bı gün oğlunu getirmiş is yerine eşi. bebek aynı babasi. arkadaşım tuttu dedi ki samdan bakma bebeğin ona benzer sonra hamilelik boyunca ne sefe ne çocuğuna baktirmadilar

oyyy Allah yardımcın olsun kuzum o zaman iyi yapmışsın sirketle anlasarak inşallah çok çok eglenirsiniz :) çok güzel geçsin

Dün sence güzel bir bebeğimiz olur mu diye sordum geyşama.
Kendini gösterip sen şu tipe bakıyor musun sen güzel çocuğun olma ihtimalini benimle evlenerek öldürdün diyo
Demekki oğlan istiyorsun
İyi dememiş sana ‘şu tipe bi bahhh şu tipe bi bahhh bunu babasııı emzirmiş’ diye
Ya siz nasıl bir çiftsiniz ben bize manyak diyordum ama yok bizden de manyakları varmış duydum okudum şahit oldum inandım
Durum eşinin dediği gibi ise şuan %99 ihtimalle broma benzesin istedim
Erkek olsa iyi olur ama Kıza da yok demeyiz

hmm olabilir o zaman kuzu marketci olan sensin ne de olsa
benim annem mayalardi ben ilk öyle icmistim 7 8 sene önce ona en cok altınkılıç benziyodu benim denediklerimde :)

ictikten sonra marka önemli değil zaten önemli olan kefir

İki kalbe dokunabilmişim ya nasıl oldu bende bilmiyorum ama depresyonda olan iki kişi kazanmışım ben haberim yok
Aaaa kim onlar, noldu anlat bakim,
Allah kahretmesin
Vallahi yakuzaya benzemesin de herşey kabulum

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim. Kızım faranjit olmuş ve dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor. Etiketlerinize bakamadım büyük ihtimalle gece bakarım siz uyuyor olursunuz. Yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim.
Niye böyle veda eder gibi yazdım bilmiyorum. Yorgun uykusuz ve endişeliyim.Şimdi çocukları uyutup size bakmaya geldim ama yine gidiyorum çünkü sayiklamaya başladı yine yukseliyor galibahayırlı akşamlar canlarım

Evet ben nazar ettim
Ne kdar düzenli ne kadar istikrarlı dedim

Evin boyanmaya kalktı itiraf ediyorm

Allah kahretmesin
Eger anlatırsam ifşa olabilirim.. :) sınıfımda ciddi depresyonda olan bi kadın vardı bayağı ilaç falan kullanıyo ilk sınıfa geldiğinde gülme yok konuşma yok diyodum heralde sevmedi beni neyse gecen hafta baktım kadın gülüyo aaa dedim güldü sasırdım falan içimden de sevindim meğer kadın depresyondan dolayı böyleymiş benim derslerime başladıktan sonra dr a kontrole gitmiş ve dr sende cok güzel ilerleme var demiş artık evde temizlik yapmaya bile başlamış :)))) kv si ise oda aynı şekil demiş sanki bi öğretmen değil de evlat evlat demiş :)

Cok geçmiş olsun balım

Manyaklık Biz

Bende kız olsa iyi olur ama erkeğe de hayır demem modundayım.
Ama herkes nedense bana senin oğlun olacak diyor. Hatta bu akımı ilk ByNkoaLa başlattı. Artık kaynana tipimi gördüyse bir oğlun olacak dedi sonra herkes oğlun olacak demeye başladı sülalede
Marka bahane kefir içmek şahane be şamdanım
Ama bu bebiş coook tatlı
Ben de içli köfte harcı yaptım eşime fotosunu attım, çok güzel şeyler yazmış, canım karım, kıymetlim bilseydim çok önceden yapardım
Senin adamın kalbine giden yol midesinden geçiyor anlaşıldı mehlikam

Çok geçmiş olsun, Rabb'im acil şifalar versin

Allah kahretmesin

yaaaaa işte cici benim oğlum benziyo mesela kaynanama napayim yine de seviyorum bazen ettiğin dua aynen kabul oluyo bazen tam tersi inşallah benzemez seninki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…