- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.981
Ama bu kadar da düz olma be bromDüz kadınım ben.
Düz kadın Sabri
Yaaa çok tatlı çok güzel
Maşallah yav
İnsan kendi çocuğunun tipini de çok merak ediyor
Ne duydun ne duydunAh cicimmm senin adına cok sevindimbende bugun cok güzel seyler duydum gerçekten oyle mutluyum ki
İki kalbe dokunabilmişim ya nasıl oldu bende bilmiyorum ama depresyonda olan iki kişi kazanmışım ben haberim yokNe duydun ne duydun
Biraz Harun Sinanoğlu, biraz Oğuzhan Koç, biraz mastercheff Hakan'ı al bir kaba. Karıştır iyice, kar böyle.Ama bu kadar da düz olma be bromadam yememiş içmemiş bebe resmî bulmuş öyle cevap verilir mi Adamın içinde patlamıştır resmen üzdü bütün tipi kocana benzesin de görrr
Ya sen nasıl birşeysinBiraz Harun Sinanoğlu, biraz Oğuzhan Koç, biraz mastercheff Hakan'ı al bir kaba. Karıştır iyice, kar böyle.
Ortaya eşim çıkıyor.
Gerçekten benzesin mi bidaha düşün
Dün sence güzel bir bebeğimiz olur mu diye sordum geyşama.Ya sen nasıl birşeysin
Ey allahımm yarabbimmm
Bilemedim şuankararsız kaldım o zaman günün sözü şu olsun bir oğlu olmalı insanın, gözleri sevdiği adama benzeyen
Neden oğlan dedim bilemedim
Doğru dedin kız şamdanım
Adam seçmece çocuk istiyor. Arada yolluyor böyle bundan olsun şundan olsun. Saçı şöyle olsun ayakları böyle olsun
Doktor bana sen bir fabrikasın demişti, fabrika ne kadar iyi olursa çıkan ürün o kadar iyi olur demişti.
Geyşam fabrika kısmını yanlış anlamış olsa gerek, tarif vermeye başladı adam
Onu yapacak vaktim yok ki samdanım, Çarşamba günü mesai başlıyor, Perşembe günü toplantı için şehir dışına cıkıcam Cumartesi geri döneceğim.. yardımcı olabilecek kimse de yok, zaten büyük bir şey konuşmadık. Makul fiyatlı ve normal birşey olacak çok şaşalı gösterişli olmayacak 8-10 kişiye de haber verdim
İyi dememiş sana ‘şu tipe bi bahhh şu tipe bi bahhh bunu babasııı emzirmiş’ diyeDün sence güzel bir bebeğimiz olur mu diye sordum geyşama.
Kendini gösterip sen şu tipe bakıyor musun sen güzel çocuğun olma ihtimalini benimle evlenerek öldürdün diyo
Demekki oğlan istiyorsun
Bugün gittim almaya a101 de eker yoktu şamdanım. Altınkılıç ın miniğini aldım denemelik. Seversem litreliğini alırım. Ben en revaçta olarak radohayı biliyorum şamdanım. Kasiyer geçmişimden hatırladığım kadarıyla raflara kefir adı altında ilk radoha girmişti. Bu benim çalıştığım market ile ilgili bir durum değilse radoha başı çekmiş olabilir.
Fiyat açısından da diğer markalardan daha pahalı. Keçi kefiri falan da var hatta.
Ama tadı içilecek gibi değil Allah affetsin
Haklısın
Bugün ilk defa Altınkılıç denicem.
Ekerden çok memnundum. Bakalım sana söylerim hangisi daha iyi diye onu alırsın. Diğer tüm markaları denemiş olmalıyım
Best'im eker.
Bakalım Altınkılıç üstüne çıkabilecek mi
Ama bu bebiş coook tatlıEki Görüntüle 2549176
Eşimin bebek konusundaki darlamaları ve benim ibretlik cevabım.
Fevkalade bir diyalog örneği
Bebek konusuyla muhteşem ilgiliyim
poncikvegece
@Kendinisevenbirii
Aaaa kim onlar, noldu anlat bakim,İki kalbe dokunabilmişim ya nasıl oldu bende bilmiyorum ama depresyonda olan iki kişi kazanmışım ben haberim yok
Allah kahretmesindeseydin ya geysaya özel sipariş almıyoruz şıtandart ürün var diyefaprikasyon bunu gerektirir ne de olsa
insan o kadar isteyince hayal de kuruyo tabi :) senin sadece geysa istek yolluyo. ben hamileyken arkadaşlarım senin bebegin şöyle olsun burası böyle olsun diye sipariş veriyolardi
hatta bizim bi şef vardi bı gün oğlunu getirmiş is yerine eşi. bebek aynı babasi. arkadaşım tuttu dedi ki samdan bakma bebeğin ona benzer sonrahamilelik boyunca ne sefe ne çocuğuna baktirmadilar
Evet ben nazar ettimKem gözden hep doğru gerçektenkocam gelince okutayım, yeşil gözlü, onların okuduğu da nazarı da etkili olur derler
Benim son zamanlarda ev karman çorman, görülmüş şey değil, ona da kesin nazar değdi
Eger anlatırsam ifşa olabilirim.. :) sınıfımda ciddi depresyonda olan bi kadın vardı bayağı ilaç falan kullanıyo ilk sınıfa geldiğinde gülme yok konuşma yok diyodum heralde sevmedi beni neyse gecen hafta baktım kadın gülüyo aaa dedim güldü sasırdım falan içimden de sevindim meğer kadın depresyondan dolayı böyleymiş benim derslerime başladıktan sonra dr a kontrole gitmiş ve dr sende cok güzel ilerleme var demiş artık evde temizlik yapmaya bile başlamış :)))) kv si ise oda aynı şekil demiş sanki bi öğretmen değil de evlat evlat demiş :)Aaaa kim onlar, noldu anlat bakim,
Allah kahretmesin
Vallahi yakuzaya benzemesin de herşey kabulum
Cok geçmiş olsun balımHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim. Kızım faranjit olmuş ve dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor. Etiketlerinize bakamadım büyük ihtimalle gece bakarım siz uyuyor olursunuz. Yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim.
Niye böyle veda eder gibi yazdım bilmiyorum. Yorgun uykusuz ve endişeliyim.Şimdi çocukları uyutup size bakmaya geldim ama yine gidiyorum çünkü sayiklamaya başladı yine yukseliyor galibahayırlı akşamlar canlarım
Manyaklıkİyi dememiş sana ‘şu tipe bi bahhh şu tipe bi bahhh bunu babasııı emzirmiş’ diye
Ya siz nasıl bir çiftsinizben bize manyak diyordum ama yok bizden de manyakları varmış duydum okudum şahit oldum inandım
Durum eşinin dediği gibi ise şuan %99 ihtimalle broma benzesin istedim
Erkek olsa iyi olur ama Kıza da yok demeyiz
Marka bahane kefir içmek şahane be şamdanımhmm olabilir o zaman kuzu marketci olan sensin ne de olsa
benim annem mayalardi ben ilk öyle icmistim 7 8 sene önceona en cok altınkılıç benziyodu benim denediklerimde :)
ictikten sonra marka önemli değil zaten önemli olan kefir
Senin adamın kalbine giden yol midesinden geçiyor anlaşıldı mehlikamAma bu bebiş coook tatlı
Ben de içli köfte harcı yaptım eşime fotosunu attım, çok güzel şeyler yazmış, canım karım, kıymetlimbilseydim çok önceden yapardım
Çok geçmiş olsun, Rabb'im acil şifalar versinHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim. Kızım faranjit olmuş ve dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor. Etiketlerinize bakamadım büyük ihtimalle gece bakarım siz uyuyor olursunuz. Yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim.
Niye böyle veda eder gibi yazdım bilmiyorum. Yorgun uykusuz ve endişeliyim.Şimdi çocukları uyutup size bakmaya geldim ama yine gidiyorum çünkü sayiklamaya başladı yine yukseliyor galibahayırlı akşamlar canlarım
Aaaa kim onlar, noldu anlat bakim,
Allah kahretmesin
Vallahi yakuzaya benzemesin de herşey kabulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?