- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.001
İlk rüyayı ben gördümManyaklık ♥ Biz
Bende kız olsa iyi olur ama erkeğe de hayır demem modundayım.
Ama herkes nedense bana senin oğlun olacak diyor. Hatta bu akımı ilkByNkoaLa başlattı. Artık kaynana tipimi gördüyse bir oğlun olacak dedi sonra herkes oğlun olacak demeye başladı sülalede
Marka bahane kefir içmek şahane be şamdanım
Senin adamın kalbine giden yol midesinden geçiyor anlaşıldı mehlikam
Çok geçmiş olsun canım geçecek Allah'ın izniyle üzülme lütfenHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim. Kızım faranjit olmuş ve dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor. Etiketlerinize bakamadım büyük ihtimalle gece bakarım siz uyuyor olursunuz. Yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim.
Niye böyle veda eder gibi yazdım bilmiyorum. Yorgun uykusuz ve endişeliyim.Şimdi çocukları uyutup size bakmaya geldim ama yine gidiyorum çünkü sayiklamaya başladı yine yukseliyor galibahayırlı akşamlar canlarım
Çok geçmiş.olsin canmmmHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim. Kızım faranjit olmuş ve dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor. Etiketlerinize bakamadım büyük ihtimalle gece bakarım siz uyuyor olursunuz. Yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim.
Niye böyle veda eder gibi yazdım bilmiyorum. Yorgun uykusuz ve endişeliyim.Şimdi çocukları uyutup size bakmaya geldim ama yine gidiyorum çünkü sayiklamaya başladı yine yukseliyor galibahayırlı akşamlar canlarım
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim. Kızım faranjit olmuş ve dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor. Etiketlerinize bakamadım büyük ihtimalle gece bakarım siz uyuyor olursunuz. Yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim.
Evet,aynen, içli köfteyi çok seviyor ve daha hiç yapmadım, dün yapacaktık rondo bozulmuş soğanları çekemedim, bugün elde doğrayıp içi hazırladım çok sevindi haspam, yarın yaparız ise gitmeden diyor,yarın öğleden sonra ise gidecekManyaklık ♥ Biz
Bende kız olsa iyi olur ama erkeğe de hayır demem modundayım.
Ama herkes nedense bana senin oğlun olacak diyor. Hatta bu akımı ilkByNkoaLa başlattı. Artık kaynana tipimi gördüyse bir oğlun olacak dedi sonra herkes oğlun olacak demeye başladı sülalede
Marka bahane kefir içmek şahane be şamdanım
Senin adamın kalbine giden yol midesinden geçiyor anlaşıldı mehlikam
HaaaaaaaayırrrrrrrrrrrB Brunello Cicinelli
Türkan Şoray filmi izlerken çıkan yorumcuya baksenin yakuza YouTube da yorum yapıyo galiba
Eki Görüntüle 2549209
Haaaaaaaayırrrrrrrrrrr
Bir youtube kalmıştı ele geçirmediği.
YouTube kapatılsın
Artık boykot ediyoruz yaşasın dailymotion
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim. Kızım faranjit olmuş ve dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor. Etiketlerinize bakamadım büyük ihtimalle gece bakarım siz uyuyor olursunuz. Yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun mirandamHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim. Kızım faranjit olmuş ve dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor. Etiketlerinize bakamadım büyük ihtimalle gece bakarım siz uyuyor olursunuz. Yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim.
Sen ve senin şu ifşa olma korkun gerçekten beni bitiriyorEger anlatırsam ifşa olabilirim.. :) sınıfımda ciddi depresyonda olan bi kadın vardı bayağı ilaç falan kullanıyo ilk sınıfa geldiğinde gülme yok konuşma yok diyodum heralde sevmedi beni neyse gecen hafta baktım kadın gülüyo aaa dedim güldü sasırdım falan içimden de sevindim meğer kadın depresyondan dolayı böyleymiş benim derslerime başladıktan sonra dr a kontrole gitmiş ve dr sende cok güzel ilerleme var demiş artık evde temizlik yapmaya bile başlamış :)))) kv si ise oda aynı şekil demiş sanki bi öğretmen değil de evlat evlat demiş :)
Ama konuyu yazsam herkes biliyo çevremde yani kesin anlaşılırım konu ender konulardan bi tanesiÇok geçmiş olsun mirandam
Çocuklar hasta ola ola büyür güzel kuzum benim üzme kendini bu kadar. Allah dermansız dert vermesin. Faranjit laranjit hepsi geçer. Birkaç güne kalmaz toparlar ♥
Sen ve senin şu ifşa olma korkun gerçekten beni bitiriyor
Tamam tamam kapalı profilinde kara para akladığını kimseye söylemicem korkma tamam
Oyy yerim seni yaSen mükemmel birisin (henüz çarpılmadım) bunları duymak beni şaşırtmıyor
Şaka bir yana gerçekten seninle gurur duyuyorum kutsişim ♥
Senin gibi mesleğini severek yapan tüm meslektaşlarımla gurur duyuyorum. Sen benim buz tutmuş kalbime bile dokundun herkesin kalbine de dokunursun elbet
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallahhHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim. Kızım faranjit olmuş ve dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor. Etiketlerinize bakamadım büyük ihtimalle gece bakarım siz uyuyor olursunuz. Yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim.
Hayır ya hayıryaaaaa işte cicibenim oğlum benziyo mesela kaynanama napayim yine de seviyorum bazen ettiğin dua aynen kabul oluyo bazen tam tersi inşallah benzemez seninki
Yaaaa canımsın yasenin için YouTube u bile boykot ederimne demek sen emret piremsesim
Yav sen duygusal bir ponçik misin yavAma konuyu yazsam herkes biliyo çevremde yani kesin anlaşılırım konu ender konulardan bi tanesi
ahhh cici yemin ederim bak yemin ederim duydum bunu bana söylediler yA gözlerim doldu aglamaklı oldum dedim gercekten ben bunu yaptım mı ya bi insanın gülmesine sebep oldum mutüylerim diken diken oldu hayatı boyunca bütün ailesini kaybetmiş annesini babasını eşini çocuğunu kaybetmiş bi insanın kalbine dokunmak... yıllardır depresyonda olan bi kadına gülme sebebi olmak ilerleme sebebi olabilmek... sırf o sınıfta ben öğretmen olduğum için gelen insanların olduğunu duymak bilmiyorum gururlanmadım asla ama cok mutlu oldum ve sevinç gözyaşlarım kalbimle beraber aktı...
Hayır ya hayır
Bana benzesin. Tamam geyşama bile benzetmesine razıyım ama yakuza
Şuan sanırım yeniden vazgeçiyorum
Seni pıtırcık sana benziyor bu arada
Valla ben bu kadar etki bıraktığımı bilmiyodumYav sen duygusal bir ponçik misin yavBen hiç şaşırmadım kuzum senin muhteşem bir öğretmen olduğunu çok iyi biliyorum çok eminim bundan ♥
Ne şanslı çocuklar sana sahip oldukları için
Anaç kadınsın en başında.
Öğretmenlik için yaratılmışsın bu çok belli.
Koptum YADÜKaman be benzesin nolcak cicimAllah başka dert vermesin kızınca babannesi kılıklı dersin
ben de bana benzetiyorum ama herkes aynı babasi diyosağlıklı olsun da cicim gerisi cidden boş
QUOTE="Brunello Cicinelli, post: 61578717, member: 902580"]
Yaaaa canımsın ya
YouTube da beni kesmez ki direkt yakuza kapatılsın
ben YADÜK olarak kapatırım onu ahlaka mugayir hareketten
YADÜK= yakuza ve ailesini denetleme üst kurulu
Koptum YADÜK
En azından 1 haftalığına kapatılsa da yerine penguen belgeselleri verilse ne mutlu olurdum şamdanım
Babannesi mi kılıklı mı diye mi severim mi
Ben
Çocuğumu
Babannesi kılıklı diye
Ben.
Yakuza kılıklı diye.
Severim.
Ben.
Benim hayatına girmeme hiç elhamdülillah dediğin yok.Valla ben bu kadar etki bıraktığımı bilmiyodumo kadar mutlu oldum ki bugun elhamdulillah dedim Allah’a şükürler olsun ki bu mesleği yapıyorum ve her gün de derse severek gidiyorum canım cicimmmm❤❤❤❤
Engerek belgesiengerek belgeseli koymayı düşünmüştüm ben yerine
ama penguen de olur neden olmasin :)
kız cici be çocuk dediğin herşeye herkese cekebiliyoen azından anası sensin öyle düşün eğip büküp insana dönüştürürsn sen onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?