Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk rüyayı ben gördüm
İlk erkeği ben hissettim

Sonra msjlar üst üste gelmeye başladı

Çok geçmiş olsun canım geçecek Allah'ın izniyle üzülme lütfen

Çok geçmiş.olsin canmmm

çok geçmiş olsun limonsuzum yaaa Allah acil şifalar versin inşallah
üzme kendini iyileşir kuzucuk sen çok güzel bakiyosundur

Evet,aynen, içli köfteyi çok seviyor ve daha hiç yapmadım, dün yapacaktık rondo bozulmuş soğanları çekemedim, bugün elde doğrayıp içi hazırladım çok sevindi haspam, yarın yaparız ise gitmeden diyor,yarın öğleden sonra ise gidecek

Haaaaaaaayırrrrrrrrrrr
Bir youtube kalmıştı ele geçirmediği.
YouTube kapatılsın
Artık boykot ediyoruz yaşasın dailymotion

senin için YouTube u bile boykot ederimne demek sen emret piremsesim

Çok geçmiş olsun kuzum korkma bu geceden sonra farkeder inşallah ❤

Çok geçmiş olsun mirandam
Çocuklar hasta ola ola büyür güzel kuzum benim üzme kendini bu kadar. Allah dermansız dert vermesin. Faranjit laranjit hepsi geçer. Birkaç güne kalmaz toparlar
Sen ve senin şu ifşa olma korkun gerçekten beni bitiriyor
Tamam tamam kapalı profilinde kara para akladığını kimseye söylemicem korkma tamam
Oyy yerim seni ya Sen mükemmel birisin (henüz çarpılmadım) bunları duymak beni şaşırtmıyor
Şaka bir yana gerçekten seninle gurur duyuyorum kutsişim
Senin gibi mesleğini severek yapan tüm meslektaşlarımla gurur duyuyorum. Sen benim buz tutmuş kalbime bile dokundun herkesin kalbine de dokunursun elbet

Ama konuyu yazsam herkes biliyo çevremde yani kesin anlaşılırım konu ender konulardan bi tanesi

ahhh cici yemin ederim bak yemin ederim duydum bunu bana söylediler yA gözlerim doldu aglamaklı oldum dedim gercekten ben bunu yaptım mı ya bi insanın gülmesine sebep oldum mu tüylerim diken diken oldu hayatı boyunca bütün ailesini kaybetmiş annesini babasını eşini çocuğunu kaybetmiş bi insanın kalbine dokunmak... yıllardır depresyonda olan bi kadına gülme sebebi olmak ilerleme sebebi olabilmek... sırf o sınıfta ben öğretmen olduğum için gelen insanların olduğunu duymak bilmiyorum gururlanmadım asla ama cok mutlu oldum ve sevinç gözyaşlarım kalbimle beraber aktı...

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallahh

yaaaaa işte cici benim oğlum benziyo mesela kaynanama napayim yine de seviyorum bazen ettiğin dua aynen kabul oluyo bazen tam tersi inşallah benzemez seninki
Hayır ya hayır
Bana benzesin. Tamam geyşama bile benzetmesine razıyım ama yakuza
Şuan sanırım yeniden vazgeçiyorum
Seni pıtırcık sana benziyor bu arada

Yav sen duygusal bir ponçik misin yav Ben hiç şaşırmadım kuzum senin muhteşem bir öğretmen olduğunu çok iyi biliyorum çok eminim bundan
Ne şanslı çocuklar sana sahip oldukları için
Anaç kadınsın en başında.
Öğretmenlik için yaratılmışsın bu çok belli.

Hayır ya hayır
Bana benzesin. Tamam geyşama bile benzetmesine razıyım ama yakuza
Şuan sanırım yeniden vazgeçiyorum
Seni pıtırcık sana benziyor bu arada

aman be benzesin nolcak cicim Allah başka dert vermesin kızınca babannesi kılıklı dersin
ben de bana benzetiyorum ama herkes aynı babasi diyo sağlıklı olsun da cicim gerisi cidden boş

QUOTE="Brunello Cicinelli, post: 61578717, member: 902580"]
Yaaaa canımsın ya
YouTube da beni kesmez ki direkt yakuza kapatılsın
[/QUOTE]

ben YADÜK olarak kapatırım onu ahlaka mugayir hareketten
YADÜK= yakuza ve ailesini denetleme üst kurulu

Valla ben bu kadar etki bıraktığımı bilmiyodum o kadar mutlu oldum ki bugun elhamdulillah dedim Allah’a şükürler olsun ki bu mesleği yapıyorum ve her gün de derse severek gidiyorum canım cicimmmm

Koptum YADÜK
En azından 1 haftalığına kapatılsa da yerine penguen belgeselleri verilse ne mutlu olurdum şamdanım
Babannesi mi kılıklı mı diye mi severim mi
Ben
Çocuğumu
Babannesi kılıklı diye
Ben.
Yakuza kılıklı diye.
Severim.
Ben.

engerek belgeseli koymayı düşünmüştüm ben yerine
ama penguen de olur neden olmasin :)

kız cici be çocuk dediğin herşeye herkese cekebiliyo en azından anası sensin öyle düşün eğip büküp insana dönüştürürsn sen onu :)

Benim hayatına girmeme hiç elhamdülillah dediğin yok.
Hiç yüreğine dokundum diyip duygulanıp ağladığın yok.
Derse severek girersin topikten topuklayıp kaçarsın.
Herkese şapır şupur bize gelince yarabbi şükür zaten.

Engerek belgesi
Altıma edicem gülmekten
Yakuzaya benzerse eğip bükmem, kırıp dökerim bak peşinen söylüyorum.
Allahım nasip etme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…