- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.801
İyi geceler ne işi acaba benimde ihtiyacım var?is hayatina atildim kuzum evde is yapip para kazanyomm
Gel bebişim yamacıma dizimde yatırayım seni
Allah kolaylık versin böcüğümis hayatina atildim kuzum evde is yapip para kazanyomm
Aaa ah hangimizin yok kiİyi geceler ne işi acaba benimde ihtiyacım var?
Ben hamile kalmak için tedavi görüyorum. Kıpırdadıkça para gidiyorAllah kolaylık versin böcüğüm☺
Aaa ah hangimizin yok ki
tas dizim isi cnm hani kiyafetlerde oluyoya taşlı desenler onlar isteAaaa ciddi misn neymiş kız o
tesekkurler limonsuzumAllah kolaylık versin böcüğüm☺
Aaa ah hangimizin yok ki
taş dizim işi ama her yerde olmuyo bu işİyi geceler ne işi acaba benimde ihtiyacım var?
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısıyla evlatların olur inşAllahBen hamile kalmak için tedavi görüyorum. Kıpırdadıkça para gidiyorAllah yardımcımız olsun inşaallah
Bi de hızlı olman lazım. Az yaparsan kazancın da az olur. Eline iğne batıyor mutaş dizim işi ama her yerde olmuyo bu iş
Nerden buldun nerde oturuyorsun?taş dizim işi ama her yerde olmuyo bu iş
Amin amin inşaallah Allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım. Hayırlısıyla evlatların olur inşAllah
istanbul. etrafinda yokmu hic evlere is veren yerler araştir bi sen de oturyonNerden buldun nerde oturuyorsun?
Minik fareniz geldiiiiOy oy oy aman da kim gelmiş hoş gelmiş ☺
Çok araştırdım yok malesef muğla da oturuyorumistanbul. etrafinda yokmu hic evlere is veren yerler araştir bi sen de oturyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?