- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.021
Ulan ben buraya niye geri döndüm sanıyosun He ??Benim hayatına girmeme hiç elhamdülillah dediğin yok.
Hiç yüreğine dokundum diyip duygulanıp ağladığın yok.
Derse severek girersin topikten topuklayıp kaçarsın.
Herkese şapır şupur bize gelince yarabbi şükür zaten.
Eki Görüntüle 2549228
Niye. Söyle de bilelim.Ulan ben buraya niye geri döndüm sanıyosun He ??
Buradan(son Arizona kertenkeleleri) nefret ettiğim için olamaz heraldeNiye. Söyle de bilelim.
Evde mini mini yakuzalar oo lal llaaaHayır ya hayır
Bana benzesin. Tamam geyşama bile benzetmesine razıyım ama yakuza
Şuan sanırım yeniden vazgeçiyorum
Seni pıtırcık sana benziyor bu arada
Negom alet açısından zengin değil yazacakken alet açısından zengin yazmışımVayy ne yapıyorsun spor olarak?
Çayım şimdi şöyle.Kuzum tam bilmemekle ilgili nacizane birsey diyecegim simdi regl bugun bittigne gore son adet tarhin ekimin 20 li tarihlerinden biri hani kasimda da hamile kalsan son adetten hesaplanirya gebelik yasi sigorta acisindan sikinti ckmasin sonra diye bi ufak uyarmak.istedm belkide alakasi yoktur kendmce bi soylemek istedim ... kapsam disi kalmayasn sonra diye seettimdi
Sana dunde yazdim esin sana aciklama yapip konustugunuzda duzeleceksiniz insallah diye cok sevindim Allah gonlunuze gore verir insallah her seyi en.basta huzuru cnmm...
OlabilirBuradan(son Arizona kertenkeleleri) nefret ettiğim için olamaz heralde
Buz gibi oldum şuan, içim ürperdiEvde mini mini yakuzalar oo lal llaaa
Nasıl yani brocum. Daha açık anlat bakayımBi durgunluk bi sakinlik böyle nasıl anlatsam, size de arada oluyor mu?
Nasıl düşünebilirsin bunuOlabilir
Buz gibi oldum şuan, içim ürperdi
Çok düşünceli olduğum için herşeyi düşünebilirimNasıl düşünebilirsin bunu
Bu konuları ben düşünürüm sen düşünmeÇok düşünceli olduğum için herşeyi düşünebilirim
Tepkisizlik mesela brom.Nasıl yani brocum. Daha açık anlat bakayım
Çok düşünceli olduğum için herşeyi düşünebilirim
Çok düşünceli gördüm siziBu konuları ben düşünürüm sen düşünme
Allah kahretmesin gene düşünceliyim bugünde düşünceliyimÇok düşünceli gördüm sizi
E sen şuan benim yaşam biçimimi anlattınTepkisizlik mesela brom.
Hiç hoşlanmadığım şekersiz kahveyi alıp içmek gibi ama normalde ağzıma sürmem, orta olmalı
Nar lekesi mesela, dün olsaydı internet kıyamet çözümünü arayıp çıksın diye uğraşırdım. Hiç umrumda değil gibi, en sevdiğim beyaz ayakkabım öylece duruyor.
SamdanimK Kendinisevenbiriibebisim bu aralar denk gelemedik pek özledim seni
@Negohatun kuzum bitti mi film:) :) merakla yorumunu bekliyorum
Amin cicim amiinnn inşallahNegom sitenin spor salonuna gidiyorum. Alet açısından çok zengin ama iş görüyor. Bugün kapalıymış gidemedim zaten geri döndüm
Kıyma hiç yiyemem mehlikam
Köfte haliyle az yerim sadece. Herhangi birşeyin içindeki kıymaya tahammül edemiyorum
Evet ceviz. Bende çiğden yaptım. Kaynar suya basıp yumuşatıyorsun. Herhangi bir pişirme işlemi yok.
Ekşili güzel birşey oluyor.
Çok üzüldüm seksü şempazem
İnşallah rabbim kaybının yerine de ikiz ikiz bebeler versin
Ahaha yaa kocanın cevabı ne oldu senin cevabı okuduktan sonra ciciiiEki Görüntüle 2549176
Eşimin bebek konusundaki darlamaları ve benim ibretlik cevabım.
Fevkalade bir diyalog örneği
Bebek konusuyla muhteşem ilgiliyim
@patilibirhayat
K Kendinisevenbirii
Kocacugnun yürümedigi kadar yürür,kosmadigi kadar koşarım bak mali sana bı daha düşünYürü bana koş banatüh içmedi yani
Allah acil şifalar versin canımHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim. Kızım faranjit olmuş ve dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor. Etiketlerinize bakamadım büyük ihtimalle gece bakarım siz uyuyor olursunuz. Yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim.
Niye böyle veda eder gibi yazdım bilmiyorum. Yorgun uykusuz ve endişeliyim.Şimdi çocukları uyutup size bakmaya geldim ama yine gidiyorum çünkü sayiklamaya başladı yine yukseliyor galibahayırlı akşamlar canlarım
38 k kimde kaldı
Supersinnn bu dha guzel bi hediye tabiki istiyormustaKız canımm
Ama ben baby shower yapacağım ablam için karar verdim bir organizasyon şirketi ile konuştum hafta sonu yapıcammresim paylaşırım, mevlidinde de küçük altın takarım ya da künye yaptırırım ❤
Cenemiz durmuyor ki, K bize yetisemiyor artıkK ları atlar olduk çok sık gelmeye başlayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?