Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vayy ne yapıyorsun spor olarak?
Negom alet açısından zengin değil yazacakken alet açısından zengin yazmışım şimdi farkettim. Düzeltmiş olayım.
Çayım şimdi şöyle.
6 regl dönemi bekleme süremiz vardı.
Mayısta yaptık sigortayı. Mayısta 1. Regl, haziran 2, temmuz 3, ağustos 4, Eylül 5, Ekim de 6.reglimi bitirdim.
Dolayısıyla kasımdan itibaren gebe kalabiliyorum.
Hatta biz sigortayı 25 mayısta yaptırdık, 25 ekimde sona eriyor aslında sistem öyle gösteriyor. Ama biz yine de sigortacı Kasım dedi diye kasıma kadar bekliyoruz.

Nasıl yani brocum. Daha açık anlat bakayım
Tepkisizlik mesela brom.
Hiç hoşlanmadığım şekersiz kahveyi alıp içmek gibi ama normalde ağzıma sürmem, orta olmalı
Nar lekesi mesela, dün olsaydı internet kıyamet çözümünü arayıp çıksın diye uğraşırdım. Hiç umrumda değil gibi, en sevdiğim beyaz ayakkabım öylece duruyor.

E sen şuan benim yaşam biçimimi anlattın
Bu bildiğin benim.
Ama oldum olası böyleyim.
Alnıma koy totona rahvan gitsin diye dövme yaptırmadığım kaldı bi
Sen neden böyle oldun?

K Kendinisevenbirii bebisim bu aralar denk gelemedik pek özledim seni

@Negohatun kuzum bitti mi film:) :) merakla yorumunu bekliyorum
Samdanim bende seni özledim cancağızım
Amin cicim amiinnn inşallah
Eki Görüntüle 2549176
Eşimin bebek konusundaki darlamaları ve benim ibretlik cevabım.
Fevkalade bir diyalog örneği
Bebek konusuyla muhteşem ilgiliyim
@patilibirhayat
K Kendinisevenbirii
Ahaha yaa kocanın cevabı ne oldu senin cevabı okuduktan sonra ciciii Allah iyiliğini versin emi ahaha yazık adama yaa
Yürü bana koş banatüh içmedi yani
Kocacugnun yürümedigi kadar yürür,kosmadigi kadar koşarım bak mali sana bı daha düşün
Benim herif içti kız ama fazla enerji depoların beni öldürmek mi istiyorsun sen bu enerjiyle duvarlara tirmanirim bak diye dalga geçti aklinca ama sütlü karışımlı gecenin finali güzel bitti onu düşünmemisti zaar
Allah acil şifalar versin canım

Supersinnn bu dha guzel bi hediye tabiki istiyormusta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…