- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.821
Günaydın kertenkelelerimDün hastahaneye gittim, hastahanede bayıldım beni kan tutuyor. Her kan aldırma muhabbetinde zaten fenalaşırdım ama hiç bayılmamıştım. Bu sefer de o kadar sakindim ki normalde çocuk gibi ağlarım bana hemşireler falan çocukları örnek gösterip bak o bile ağlamıyor utanmalısın tavırları sergiler bu sefer gayet güzel oturdum, sakince kanı verdim. Kalktım teşekkür edip çıktım. Eşim de şaşırdı. Aferin beni rezil etmedin bu sefer falan diyor Sonra oturduk lab. çıkışındaki sandalyelere. Tutturdu kolunu aşağı sal. Ya diyorum bırak kolumu. Bu sefer tutturdu pamuğu kaldır bant yapıştıralım.ii istemem istersin derken pamuğu kaldırdı kolumdan bir kan fışkır. Ben onu görünce ses görüntü gitti. Bir baktım acile taşıyorlar Dedim bırakın beni gerek yok şimdi kendime gelirim. Neyse yatırdılar biraz,kendime geldim. Ama kendime geldiğimde ter içinde kalmışım, doğum yapmış gibi uyandım Eşimde başımda kıyamam aşkım sana, sen ağla kan verirken en iyisi, sakin durunca daha kötü oluyor diyor. Dedim Allahın belası senin yüzünden oldu Hayatımda ilk defa rezil olmadığım bir kan verme anım olacaktı daha büyük rezillik yaşandı
Çarşamba yapılacak tahlillerim var daha. Sanırım sonuçları almam önümüzdeki haftayı bulacak.
Kızlar bir de muneye sordum ChocolateCookie yi, kendi isteği ile üyelik iptali yaptı dedi. Ama habersiz gitmesine kırıldım ve üzüldüm gerçekten.
K Kendinisevenbirii bebitom sen gittin mi tüp bebek muhabbeti için gidecektin noldu?
Limonsuzzcay çok geçmiş olsun babana kuzum, acil şifalar diliyorum
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii
@hizuran @Kutsal zebra @Psikolojik Deliii @balbocuuu @Blue_PeriiLimonsuzzcay @Minikriko @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Rojjin
kk birinci noteri @Chocolita @fenomen HayatSevinceGuzel @KedidirKedii @Gizem erva
Kizz ne kiriliyorsun aaa evet haber vermem gerekiyordu ama aniden gelisti böyle oldu malesef ama geldim ya geri giii ne kirilmasiymis buu Seni cöpcüklerim bakAhh seksi geyşann aaklıı çıkmıştırgeçmiş olsun canım benim, sınavdan sonra birkaö günlüğüne arkadaşımın memleketine geldim de giremememiştim yine olaylar olaylar olmuş sana.
ChocolateCookie öyle gittiği için ben de kırıldım evet..
Ajssjsjdh kız sen neymişsinBizde iğrenç şaka anlayışı olan benim. Benim adamın donunu evde olur olmadık indirip kaçmak, enseden sinsice yaklaşıp soğuk su dökmek gibi şakalarım var. Sonra mizah anlayışın ne kadar sığ deyip kavga ediyor benle
Belki de asıl istediği odurAjssjsjdh kız sen neymişsinenseye soğuk su dökmek neyse de,herifin donunu indirip kaçmak ney an sızın sıkıştırıp intikam almak isterse nabcan
Ahaha o zmn böylesi sakalarla yakın zamanda emeline ulaşır bizim kiBelki de asıl istediği odur
Ben iyiyim canım,benimde çok işim var bugün ama benimde hiç yapasim yokGünaydın canlarım nasılsınızçok işim var ama hiç yapasım yok yine
Bi ara bende deniyim bakalım ne olacakAhaha o zmn böylesi sakalarla yakın zamanda emeline ulaşır bizim ki
Ev işi baş belasıBen iyiyim canım,benimde çok işim var bugün ama benimde hiç yapasim yokbura daha tatlı geliyor şahsen çıkmak istemiyorum forumdan hiç:) ama iş bizi bekler
Yaa valla ben denesem eşim beni camdan atar hiç sevmez öyle şakalarıBi ara bende deniyim bakalım ne olacak
Ev işi baş belasıonunla da olmuyor onsuz da olmuyor
Kendine bunu neden yaptın kiYaa valla ben denesem eşim beni camdan atar hiç sevmez öyle şakaları
Benim bide yarın misafirim gelicek,şimdi hem temizlik hem hazırlık yapıcambide taze fasulye aldım 10 kilo onunla uğraşıyorum şuan bide onu çıkardım başıma
Ya aslında fasulyeyi iki gun önce aldım canım,iki gündür duruyor öyle başka işlerim vardı gecemedim başına,bu sbhta kuzenim msj atmış yarın sana ev görmeye gelicez 6 kişiyiz diye kabul ettim artık bayramdan önce aradan çıksın diye, o şekilde bugün temizlik hazırlığa giriştim hızlıca.ama dün gece 1 gibiydi eşimle birlikte fasulyeyi temizledik kırdık bugün sadece kavrulup paketlencek işte oda beni oyaliyor malesefKendine bunu neden yaptın kifasulye yi yarın yapsan olmaz mı? Bugün çok işin varmış.
Gunaydin balliimm sen hep içimizde olGünaydin benim Kertenkele bacilarimm❤
Oyyy gadasini aldigimm agzin bal yisinn Ketemm hep burdayim bidaha gidermiyim hiiiccc cok Özledimm SiziGunaydin balliimm sen hep içimizde ol
Ooo hadi iyisini eee taş gbi hatuna tas dizimi yakışır tabitas dizim isi cnm hani kiyafetlerde oluyoya taşlı desenler onlar iste
O sıra seni düşünüyordum kesin@balbocuuu neden Ankara bende bilmiyorum ruhumda Ankaralı tipii gördüler herhalde
@KedidirKedii ooo neler yaptınız kız manitle anlat acuk
Limonsuzzcay oğlanı uyuttuğun gibi beni de uyutsaaina
ByNkoaLa sultanım uyuyor musun, ne yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?