Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahh seksi geyşann aaklıı çıkmıştır geçmiş olsun canım benim, sınavdan sonra birkaö günlüğüne arkadaşımın memleketine geldim de giremememiştim yine olaylar olaylar olmuş sana.

ChocolateCookie öyle gittiği için ben de kırıldım evet..

Kizz ne kiriliyorsun aaa evet haber vermem gerekiyordu ama aniden gelisti böyle oldu malesef ama geldim ya geri giii ne kirilmasiymis buu Seni cöpcüklerim bak

Ajssjsjdh kız sen neymişsin enseye soğuk su dökmek neyse de,herifin donunu indirip kaçmak ney an sızın sıkıştırıp intikam almak isterse nabcan

Günaydın canlarım nasılsınız çok işim var ama hiç yapasım yok yine
Ben iyiyim canım,benimde çok işim var bugün ama benimde hiç yapasim yok bura daha tatlı geliyor şahsen çıkmak istemiyorum forumdan hiç:) ama iş bizi bekler

Bi ara bende deniyim bakalım ne olacak

Ev işi baş belasıonunla da olmuyor onsuz da olmuyor
Yaa valla ben denesem eşim beni camdan atar hiç sevmez öyle şakaları
Benim bide yarın misafirim gelicek,şimdi hem temizlik hem hazırlık yapıcambide taze fasulye aldım 10 kilo onunla uğraşıyorum şuan bide onu çıkardım başıma

Kendine bunu neden yaptın ki fasulye yi yarın yapsan olmaz mı? Bugün çok işin varmış.

Kendine bunu neden yaptın ki fasulye yi yarın yapsan olmaz mı? Bugün çok işin varmış.
Ya aslında fasulyeyi iki gun önce aldım canım,iki gündür duruyor öyle başka işlerim vardı gecemedim başına,bu sbhta kuzenim msj atmış yarın sana ev görmeye gelicez 6 kişiyiz diye kabul ettim artık bayramdan önce aradan çıksın diye, o şekilde bugün temizlik hazırlığa giriştim hızlıca.ama dün gece 1 gibiydi eşimle birlikte fasulyeyi temizledik kırdık bugün sadece kavrulup paketlencek işte oda beni oyaliyor malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…