Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gaçtın zaten sayfadan sanki farkında değilim

Siz niye takmıyonuz

Saç kesim boya yapıcam zaten de kozmik bakım takvimini bekliyorum
Faydası oluyor mu, ben de bir ana kozmik bakım takvimine göre saçımı kestim, epilasyonu o tarihlerde yaptım

E bu sefer kutuların içine tıkıyorum, metal kutu dolu, onların içleri çarşamba pazarı bu sefer
Ben bu düzen işini beceremediiiimmm

bu bi aşk tosia
benim içim rahat olmuyo cekmeceler düzenli olmayınca bide sanki biri cekmecelerimi acsa beni taciz ediyo gibi gelir. sevmiyorum kimse ellemesin benim dolaplarimi cekmecelerimi resmen içim çekiliyo

bu bi aşk tosia
benim içim rahat olmuyo cekmeceler düzenli olmayınca bide sanki biri cekmecelerimi acsa beni taciz ediyo gibi gelir. sevmiyorum kimse ellemesin benim dolaplarimi cekmecelerimi resmen içim çekiliyo
Al işte birde bana diyorsunuz, bende böyleyim aynı

oooo orjinal siyah renk de çok güzel duruyo ama ya kızıl bir efsane ama işte çok fazla sey lazim boyatmak için ab ye giriş şartları gibi
ben de bakayim o zaman beraber boyariz:) sombre yaptirayim diyorum ben de :)

Kuzu kuruluyirmusun peki cifledikten sonra posetle cifle birde istersen cnm bilemedim
Saolun kızlar denemediğim şey kalmiyor ama son dediklerinizi deniycem

oooo orjinal siyah renk de çok güzel duruyo ama ya kızıl bir efsane ama işte çok fazla sey lazim boyatmak için ab ye giriş şartları gibi
ben de bakayim o zaman beraber boyariz:) sombre yaptirayim diyorum ben de :)
Ombre en iyisi bence, ben sana tarihi yazarım

Saol canmm
Evet iyi geldi bir kaç arkads da vardı ortam iyiydi

Şu iciyorum yaa içmeye çalışıyorum yani

oh maşallah bence çok iyi olmuş keyifli zaman gecirmissin ne güzel

iç iç yudum yudum iç
bide yarım saatte bir bardak su isleyebilir vücut. üst üste icme e mi aralıklı iç:)

Saolun kızlar denemediğim şey kalmiyor ama son dediklerinizi deniycem
Canım şu mavi renk silikonlu spreyler var ya en son onunla sil o zaman kireç tutmaz çok ama dikkat et zemine gelmesin, çok fena kaydırıyor

oh maşallah bence çok iyi olmuş keyifli zaman gecirmissin ne güzel

iç iç yudum yudum iç
bide yarım saatte bir bardak su isleyebilir vücut. üst üste icme e mi aralıklı iç:)
Şamdan o değil suyu iciyorm bir bardak su iciyorm üç kere tuvalete gidiyorm

Nefrt ettim o yüzden

Al işte birde bana diyorsunuz, bende böyleyim aynı

yok bi konuda takigim ama seni çok iyi anlıyorum. cidden geriliyorum eve yatılı misafir gelip de rahat rahat etrafı karıştırınca. sırtım ensem falan karincalaniyo ta

Nego kız kocanın evde olduğu tatil günleri birlikte iş güç düzen yapsaniza kocacugunla yapman belki daha çok motive eder seniyatak odasından başlayın hatta
Yaa ne demezsin, çocuklar da kapıda siz napıyorsunuz orda desin
Gözüö görmesin onu bulduğu yerde kıstırıyor zaten

Canım şu mavi renk silikonlu spreyler var ya en son onunla sil o zaman kireç tutmaz çok ama dikkat et zemine gelmesin, çok fena kaydırıyor
Ay o silikonlu oldugundan mıdır nedir,cidden nereyi silsem mis gibi yapıyo,banyoda da deneyim bi

Yaa ne demezsin, çocuklar da kapıda siz napıyorsunuz orda desin
Gözüö görmesin onu bulduğu yerde kıstırıyor zaten
Temizlik bahane cilvelesme şahane negoo Ross derken derken sende kalican mi kız bu ara bebek mi düşünüyorsunuz yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…