- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.221
Faydası oluyor mu, ben de bir ana kozmik bakım takvimine göre saçımı kestim, epilasyonu o tarihlerde yaptım
Gaçtın zaten sayfadan sanki farkında değilim
Siz niye takmıyonuz
Saç kesim boya yapıcam zaten de kozmik bakım takvimini bekliyorum
Memnun kalan çok kişi var, denemekten zarar gelmezFaydası oluyor mu, ben de bir ana kozmik bakım takvimine göre saçımı kestim, epilasyonu o tarihlerde yaptım
Saol canmm
Hoca sana taktı ross su içSaol canmm
Evet iyi geldi bir kaç arkads da vardı ortam iyiydi
Şu iciyorum yaa içmeye çalışıyorum yani
E bu sefer kutuların içine tıkıyorum, metal kutu dolu, onların içleri çarşamba pazarı bu sefer
Ben bu düzen işini beceremediiiimmm
Yok canım,ben çocuk gelişimi okuyorum,2. Sınıftayım
Al işte birde bana diyorsunuz, bende böyleyim aynıbu bi aşk tosia
benim içim rahat olmuyo cekmeceler düzenli olmayıncabide sanki biri cekmecelerimi acsa beni taciz ediyo gibi gelir. sevmiyorum kimse ellemesin benim dolaplarimi cekmecelerimi resmen içim çekiliyo
Al işte birde bana diyorsunuz, bende böyleyim aynı
Beğendim evet ama ortasında anladım ne olduğunuçırağa bugün başlıycam
Canım ay takvimine göre, kozmik bakım blog var ordan takip ediyorum, kişisel değil genel bir takvim.
Kendi saç rengim siyah başka renk düşünmüyorum canım çünkü çok işlem görmesi lazım istediğim rengin tutması için, benim saçım da tutmuyor boya.
Bakır kızıl tonları hep favorim
Tamam canım dediğim gibi limon ile sil ve dediğim gibi duşakabinin camına çamaşır deterjanı ve suyu karıştır macun kıvamına getirip iz bırakmayan bir mikrofiber bez ile sil sonra da duru su ile üzerinden geç mis gibi oluyor
Canım bak ben bu tarz ürünler diyorum, bunların hepsini de kullandım, en iyi iyi cillit bang ama diğerleri de güzel, fayans ve musluk da ki kireç lekelerinde kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2549411 Eki Görüntüle 2549412 Eki Görüntüle 2549413
Saolun kızlar denemediğim şey kalmiyorKuzu kuruluyirmusun peki cifledikten sonra posetle cifle birde istersen cnm bilemedim
Ombre en iyisi bence, ben sana tarihi yazarımoooo orjinal siyah renk de çok güzel duruyo ama yakızıl bir efsane ama işte çok fazla sey lazim boyatmak için ab ye giriş şartları gibi
ben de bakayim o zaman beraber boyariz:) sombre yaptirayim diyorum ben de :)
Saol canmm
Evet iyi geldi bir kaç arkads da vardı ortam iyiydi
Şu iciyorum yaa içmeye çalışıyorum yani
Aynen yoksa kafama tebeşir atacak gbi hissediyirmHoca sana taktı ross su iç
Canım şu mavi renk silikonlu spreyler var ya en son onunla sil o zaman kireç tutmaz çok ama dikkat et zemine gelmesin, çok fena kaydırıyorSaolun kızlar denemediğim şey kalmiyorama son dediklerinizi deniycem
Şamdan o değil suyu iciyorm bir bardak su iciyorm üç kere tuvalete gidiyormoh maşallahbence çok iyi olmuş keyifli zaman gecirmissin ne güzel
iç içyudum yudum iç
bide yarım saatte bir bardak su isleyebilir vücut. üst üste icme e mi aralıklı iç:)
Al işte birde bana diyorsunuz, bende böyleyim aynı
Yaa ne demezsin, çocuklar da kapıda siz napıyorsunuz orda desinNego kız kocanın evde olduğu tatil günleri birlikte iş güç düzen yapsaniza kocacugunla yapman belki daha çok motive eder seni yatak odasından başlayın hatta
Ay o silikonlu oldugundan mıdır nedir,cidden nereyi silsem mis gibi yapıyo,banyoda da deneyim biCanım şu mavi renk silikonlu spreyler var ya en son onunla sil o zaman kireç tutmaz çok ama dikkat et zemine gelmesin, çok fena kaydırıyor
Temizlik bahane cilvelesme şahane negooYaa ne demezsin, çocuklar da kapıda siz napıyorsunuz orda desin
Gözüö görmesin onu bulduğu yerde kıstırıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?