Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ombre en iyisi bence, ben sana tarihi yazarım

sombre ombreden daha doğal duran bi islemmis negom. birden ombre yaptiramam sanirim gözüm almıyo. sombre deneyim güzel olursa ilerde ombre de denerim:)
aynen yazabilirsen tarihi iyi olur kuzum benim için de :)

Temizlik bahane cilvelesme şahane negoo Ross derken derken sende kalican mi kız bu ara bebek mi düşünüyorsunuz yoksa
O kendi kendine düşünüyor
Cilve anlayışımız farklı, ben narin hassas o odun

sombre ombreden daha doğal duran bi islemmis negom. birden ombre yaptiramam sanirim gözüm almıyo. sombre deneyim güzel olursa ilerde ombre de denerim:)
aynen yazabilirsen tarihi iyi olur kuzum benim için de :)
Hiç anlamam Ombre sombre samdan, ben düz kadınım

Şamdan o değil suyu iciyorm bir bardak su iciyorm üç kere tuvalete gidiyorm

Nefrt ettim o yüzden

işte sen anla vücut ne kadar susuz kalmış sürekli işliyo suyu zamanla daha az gidersin rosss. ama bak bu da bi sinyal vücut su istiyo. bebegin suyu da devir daim yapıyo ya sürekli

işte sen anla vücut ne kadar susuz kalmış sürekli işliyo suyu zamanla daha az gidersin rosss. ama bak bu da bi sinyal vücut su istiyo. bebegin suyu da devir daim yapıyo ya sürekli
Yazın iki buçuk litre su içiyordum bu kdr isemiyordum

Yemin olsun tyvalaette uyuyup kalcam diye korkuyorm

Kertenkelelerim hayırlı akşamlar dilerim., ♥Öncelikle hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun
Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum
Bugün törendir vesairedir derken gelemedim. Geyşam da evde zaten.
Eşimin ilkokul arkadaşının anne ve babası bizim siteye taşınıyor. Eşim yardıma gitti. Bende poğaça yapıyorum götüreceğim. Fırına attım sizlere koştum
Ne var ne yok bakalım
Kızlar bu duşa kabindeki su kireç lekeleri nasıl çıkacak ya bı akıl verin
Vallahi aynı şeyi @Negohatun un topiğine uğrayıp sordum ama beni iplemedi, cevap vermedi, hayallerim kırık kalbimde yara var
@tosia tosyam söylediğin herşeye katılıyorum ama yaş konusu dışında neden dersen.. Olacak bir ilişki erken yaşta da olabiliyor. Biz evlenirken ben 22'ydim eşim 23'dü. Allah a bin şükür bir gün kötü kavgamız dahi olmadı. Ama mesela arkadaşımın abisi 35'de evlendi. Evlendiği kadın da kendinden 2 3 yaş büyük. 1 ay evli kaldılar boşanıyorlar.
Yani yaş ambargosu koyma derim. Hele kardeşini yok bil sözü biraz ağır olmuş gibi. İlişkilerinde huzur ve mutluluk yoksa zaten yürümemeli. İlişkisi mantık çerçevesinde olan insanlar için yaş sadece lanet bir sayıdır
Ama kaldı ki illa evleneceğim derlerse de sen sözünü edip çekilirsin karar onlarındır. Yaptığı hatadan ders alacak olan, sonuçlarına katlanacak olan da odur. Kardeşin kendi başına birey. Çalışan, reşit yaştan daha büyük, kendi ayaklarının üzerinde duran, doğru veya değil kendi kararlarını verebilen bir birey.
Kaldı ki kendi yaşını da 25 dedin diye hatırlıyorum, kardeşin kaçtı 20 ya da 23. yanılmıyorsam yaş farkınız da çok az.
Bence salmalısın. Bir ömür arkasında durup yönlendirme yapamazsın. Zaten şöyle de bir gerçek var ki olacak ve öleceğin önüne ne yapsan da geçemezsin. Uyardıysan sen üstüne düşeni yaptın kuzum.
Kendini yıpratmaktan lütfen vazgeç..
@tosia

Hoşgeldin marifetli cicinom
Bayramın kutlu olsun seninde kuzum

Hoşgeldin cicimm
Söylediklerinde haklısın ama işte kendime engel olabilsem
Ben kardeşim için konuşuyorum, dediğin gibi bunlar, yaşlar sayıdan ibaret değişkenlik gösterir. Ve annemi kaybedeli daha 1 yıl olmuşken bu kadar problemli bir ilişki içerisinde kardeşimin 20 yaşında evlenmesini sozlenmesini nişanlanmasini uygun bulmuyorum... Çünkü ikisi de daha olgun düşünemiyorlar, sağlıklı düşünmüyorlar. Başkalarıyla ilgili değil kardeşimle ve sevgilisiyle ilgili fikrim bu ve değişmiyor. Umarım aklını başına toplar başka birşey diyemiyorum.

Ayy tosimm neler oldu ben kaçırdım baya geçmişi

Hoşgeldin canim,yorulmuşsundur bugün zaten bide üstüne poğaça yapmışsın ellerin kolların dert görmesin valla bu duşa kabin öldürecek beni,çare bulursan bana da de

Bulaşık deterjanının içine aynı oranda sirke katıp tercihen fıs fısla sıkın camlara.
Ovalayıp kaynar suyu tutun.
Zaten sıcak su kurutucak ama en son bi penye bezle (eski atlet don tabiki) kurulayın.

K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli ön camda da leke varsa önede yapıp kurulayın.

Çıkmazsa konuşalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…