- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.261
Ayy tosimm neler oldu ben kaçırdım baya geçmişi
Bende çok sıkıştırıyorum da bı türlü tutturamadik Ross,bizim evde sistem yanlış işliyor,hep ben sıkıştırıyom ondan mi aceba ajhsjsjZaten bu işler sıkısa sıkısa oluyor
Sayfama gittim kimler yazmıştan baktım mesajına, dün yazmışsın görmedim ki ciciAaa ne zaman sordun, mümkün değil görüp de cevap vermemem
Hiç anlamam Ombre sombre samdan, ben düz kadınım
Sirke beyaz temizlik sirkesi mi olsun yoksa elma üzüm farkeder mi?Bulaşık deterjanının içine aynı oranda sirke katıp tercihen fıs fısla sıkın camlara.
Ovalayıp kaynar suyu tutun.
Zaten sıcak su kurutucak ama en son bi penye bezle (eski atlet don tabiki) kurulayın.
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli ön camda da leke varsa önede yapıp kurulayın.
Çıkmazsa konuşalım.
Yazın iki buçuk litre su içiyordum bu kdr isemiyordum
Yemin olsun tyvalaette uyuyup kalcam diye korkuyorm
Yok maalesef bembeyaz değilim :)yaz hz Google çıkariyo bı sürü seçenek:) belki senin de hoşuna gider :) ben de araştırıp buluyom bildiğimden değilama simsiyah saça karşı secer miydim başka renk bilemedim senin tenin de beyaz mi peki:)
Sirke beyaz temizlik sirkesi mi olsun yoksa elma üzüm farkeder mi?
işte çok susuz kalmış kuzum vücut. sen bikmadan icmeye devam ettuvalette bi bidon da sen kazanırsın belki Bonus gibi:)
Wc de oturuyodum bi kere. Su içmiyorum bende. İçtiğim su hayatta kalıcak kadar.
Aleykümselam bdv güzeli. Çok genç yaşta düştün :)
Owwww tam eksindan uzak kalmışımAyy sorma tatlım, daha fazla bu konuyla herkesi baymak istemiyorum
Ama kısaca erkek kardeşimin şehir dışındaki sevgilisi aklına estikçe kardeşimin evinde alıyor soluğu. Kız 18 e yeni girmiş, kardeşim 20 yaşında. Kız ailesinden filan habersiz çıkıp çıkıp geliyor ayrı oldukları halde bile. Kardeşim bizde kalırken bir telefonla bastı gitti gecenin 4 ünde. Olaylar olaylarrr :)
Owwww tam eksindan uzak kalmışım
Bence akışına bırak canmm herşeyi
Su akar yoluni bulur kuzum
Sen tanistin mi kizla
Biraz o skstirsin bı de öyle dene bakalım guzelimmBende çok sıkıştırıyorum da bı türlü tutturamadik Ross,bizim evde sistem yanlış işliyor,hep ben sıkıştırıyom ondan mi aceba ajhsjsj
Yok maalesef bembeyaz değilim :)
Uyurken nasıl bidon kazancamişte çok susuz kalmış kuzum vücut. sen bikmadan icmeye devam ettuvalette bi bidon da sen kazanırsın belki Bonus gibi:)
Heeee anladım baya coskulularÖyle akarsu kimin değil biraz coşkun bir su renkli bide. Allı morlu.
Wc de oturuyodum bi kere. Su içmiyorum bende. İçtiğim su hayatta kalıcak kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?