- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.281
Evet canım tanıştım ve pek hoşlanmadım :)Owwww tam eksindan uzak kalmışım
Bence akışına bırak canmm herşeyi
Su akar yoluni bulur kuzum
Sen tanistin mi kizla
Uyurken nasıl bidon kazancam
Anneannen nasıl oldu?Ben çoktan düşmüştüm bacım :))
Off içim bulaniyiiii (anneannemin deyimiyle)
Heeee anladım baya coskulular
Anneannen nasıl oldu?
Klasik, katlı kestiririm :)olsun demekki beyazsin :) :) saçını nasil kestirmeyi düşünüyosun peki:)
Onun içinde çok acı tabi evladını kaybettiEh işte canım onunki tamamen psikolojik. Annemi kaybettikten sonra panik atak hastası oldu
Kalbinden filan da rahatsız, sürekli kalple karıştırılıyor o yüzden sıkıntıları.
Kafası da gidip gelmeye başlamış, dün bana diyor ki annenle dayını bekledim bekledim yemeğe gelmediler
Onun içinde çok acı tabi evladını kaybetti
Klasik, katlı kestiririm :)
Nesini sevmedinEvet canım tanıştım ve pek hoşlanmadım :)
Gecenin 3 ünde gözümü zor aciom nasıl telefonu alicam kızişte tuvaletten telefonla durursan uyumazsin diye seettimdi
Saçım gür olsa dümdüz omuzda kestiririm çok severim ama saçım az o yüzden kat güzel oluyor anca bende dekatlı kesim çok severim ama ben de beklenen etkiyi vermiyo hiçbenim sadık yarim düz kesim:)
Nesini sevmedin
Konuşmasını mi
Tarzını mi
Saygısız mi
Dalgalaniyorlar yaniHahahah aynen coşkun ırmaklar gibiii
Yaa çok üzüldümEvet canım annem onunla beraber kalıyordu bir de, ona bakıyordu. Annemden 10 ay önce de dayım vefat etmişti. Dayım da onunla yaşıyordu eşi yoktu. Bir dayım daha var sağ, alt katında oturuyor ama beş para etmez biri... Tamamen yalnız kaldı gibi birsey
18 yaşında hangimiz olgundukÇocuk daha canım yaa, çocuk yani bildiğin
Yaşı ufak zaten ama kendisi de pek olgun değil. Hareketleri filan da hoşuma gitmedi pek anla işte
Dalgalaniyorlar yani
18 yaşında hangimiz olgunduk
Biraz zaman tanı kuzum
Kardeşin de anlar zamanla belki
18 yaşında evlenmeyi cesaretlenen biri aklını yemiş heraldeO yüzden diyorum zaten evlenme fikirleri var gibi geliyor, daha erken onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?