Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
18 yaşında hangimiz olgunduk
Biraz zaman tanı kuzum
Kardeşin de anlar zamanla belki

Ben ayrıl görüşme filan demiyorum bu arada, dışarıda ne halt yiyorsanız yiyin ama öyle kafasına her estiğinde çıkıp çıkıp soluğu kardeşimin evinde almasına kızıyorum, gitmiş gece yarısı oraya beklemiş 4 e kadar, 4 te arıyor kardeşimi geldim ben kapıdayım diye.

Kızın ailevi problemleri var, kardeşimi tutunacak bir dal gibi görüyor galiba. O yüzden evde sorun yaşayıp onlardan habersiz kaçıp kaçıp İstanbul'a geliyor, gecenin yarılarında sokaklarda, otogarda geziyor. Başına bir iş gelse ailesi kardeşimde arayacak. Bu da benim sinirimi bozuyor doğal olarak

Saçım gür olsa dümdüz omuzda kestiririm çok severim ama saçım az o yüzden kat güzel oluyor anca bende de

yağlar var onlar gurlestirebilir negom:) kullanmis miydin daha önce
bide Hint yağı çok iyi geliyormuş sanırım.

Off ailesi peşine dusmuyor mu kızın
Vay arkadaş
Tez zamanda hayırlısı olsun kuzum yaa
Zor işler valla cidden bişey demeye söylemeye gelmiyor tak alnında bitiveriyor herşey

Off ailesi peşine dusmuyor mu kızın
Vay arkadaş
Tez zamanda hayırlısı olsun kuzum yaa
Zor işler valla cidden bişey demeye söylemeye gelmiyor tak alnında bitiveriyor herşey

Düşmüyorlar ya da kız öyle bir izlenim veriyor bilemiyorum inanki. Ama ilgili anne baba olsalar kızlarının gecenin bir yarısı farklı bir şehre gittiğinden az çok haberdar olurlar diye düşünüyorum. Dediğin gibi kınamak hiç istemiyorum birşey demek istemiyorum ama hem kendi başını hem kardeşimin başını yakacak böyle giderse. Hayırlısı artık

Evet canım kullandım, yapısı böyle çok da etkilemiyor öyle şeyler maalesef

o zaman katlı kesimden devam :) ama usturayla kestirme saçını. katlı keserken hep usturayla keser kuaförler saçın hem yapısını bozuyo hem zayıflatıyo döküyo baya

o zaman katlı kesimden devam :) ama usturayla kestirme saçını. katlı keserken hep usturayla keser kuaförler saçın hem yapısını bozuyo hem zayıflatıyo döküyo baya
Hiç ustura ile kesmediler kuzum, inşaallah vakit bulur da giderim artık kestirmeye

Bnde aynı şeyi düşündüm ciddi anlamda ailesinin umrunda değil
Ne kadar sorunlu bir evlat olursa olsun hadi babasıyla arası kötü diyekim annesi de mi merak etmiyor şaşırdım ciddi anlamda

Gerçekten feraha çıkarsın Allah ona korktuklarin olmaz canmm

Farketmez kuzum su koyma ama içine sirke zaten sulu. Kokuya aldırma sirke kötü kokar ama uçar kokusu kalmaz.
Kokusu önemli değil ya çıkardıktan sonra,deneyim bi yarın bakalım saolasin
Biraz o skstirsin bı de öyle dene bakalım guzelimm
Eğer o skstirio da olursa doğru yildasn demektir
Arada o da sıkıştırıyor benden fırsat buldukca canim ama bi türlü tutmadı

Bu ara komşular gelicekmis oturmaya ben size önden menümü sayayım bi
Yıldız şehriye salatası
Şerit poğaça
Elmalı kurabiye
Şekerpare
Trileçe
Ama aklıma farklı şeyler gelmedi iyi mi sizce?
Şuan elmalı kurabiyeyi yapıyorum bı yandan

Gerçekten çok zor
İnsndan insn çıkıyor
Aynen kuzumm Allah bnm yardımcım olsun

doktora ne zaman gidicektin sen kuzu:) bu hafta mi gitceksin:) Allah kolaylık versin inşallah cidden çok emek veriyosun simdiden. inşallah akıllı uslu uykulu bi bebek olsun

Şekerpare yerine bir salata çeşiti daha yap canım

tatlı sayısı fazla sanki kuzum ya:) birini iptal et bence bütün bina faaliyette olursa belki deprem oldu sanarsiniz

Bence de tatlılar fazla canım, şekerpare ya da trilece yerine farklı bir tuzlu yap derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…