- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.301
18 yaşında hangimiz olgunduk
Biraz zaman tanı kuzum
Kardeşin de anlar zamanla belki
18 yaşında evlenmeyi cesaretlenen biri aklını yemiş heralde
23 yaşında evlendigim halde alisamadm kaldı ki 18 çok daha küçük
Bnce gezip eğlenme taraftari onlar
Yoksa kız smdiye annesine babasına söylerdi kesin
Gecenin 3 ünde gözümü zor aciom nasıl telefonu alicam kız
Saçım gür olsa dümdüz omuzda kestiririm çok severim ama saçım az o yüzden kat güzel oluyor anca bende de
Off ailesi peşine dusmuyor mu kızınKızın ailevi problemleri var, kardeşimi tutunacak bir dal gibi görüyor galiba. O yüzden evde sorun yaşayıp onlardan habersiz kaçıp kaçıp İstanbul'a geliyor, gecenin yarılarında sokaklarda, otogarda geziyor. Başına bir iş gelse ailesi kardeşimde arayacak. Bu da benim sinirimi bozuyor doğal olarak
Evet canım kullandım, yapısı böyle çok da etkilemiyor öyle şeyler maalesefyağlar var onlar gurlestirebilir negom:) kullanmis miydin daha önce
bide Hint yağı çok iyi geliyormuş sanırım.
Off ailesi peşine dusmuyor mu kızın
Vay arkadaş
Tez zamanda hayırlısı olsun kuzum yaa
Zor işler valla cidden bişey demeye söylemeye gelmiyor tak alnında bitiveriyor herşey
Gerçekten çok zorheeeo zaman haklısın :) analık zor beeee cennet boşuna ayaklarının altında değil rosss
Evet canım kullandım, yapısı böyle çok da etkilemiyor öyle şeyler maalesef
Hiç ustura ile kesmediler kuzum, inşaallah vakit bulur da giderim artık kestirmeyeo zaman katlı kesimden devam :) ama usturayla kestirme saçını. katlı keserken hep usturayla keser kuaförler saçın hem yapısını bozuyo hem zayıflatıyo döküyo baya
Bnde aynı şeyi düşündüm ciddi anlamda ailesinin umrunda değilDüşmüyorlar ya da kız öyle bir izlenim veriyor bilemiyorum inanki. Ama ilgili anne baba olsalar kızlarının gecenin bir yarısı farklı bir şehre gittiğinden az çok haberdar olurlar diye düşünüyorum. Dediğin gibi kınamak hiç istemiyorum birşey demek istemiyorum ama hem kendi başını hem kardeşimin başını yakacak böyle giderse. Hayırlısı artık
Kokusu önemli değil ya çıkardıktan sonra,deneyim bi yarın bakalım saolasinFarketmez kuzum su koyma ama içine sirke zaten sulu. Kokuya aldırma sirke kötü kokar ama uçar kokusu kalmaz.
Arada o da sıkıştırıyor benden fırsat buldukca canimBiraz o skstirsin bı de öyle dene bakalım guzelimm
Eğer o skstirio da olursa doğru yildasn demektir
Gerçekten çok zor
İnsndan insn çıkıyor
Aynen kuzumm Allah bnm yardımcım olsun
Hiç ustura ile kesmediler kuzum, inşaallah vakit bulur da giderim artık kestirmeye
Şekerpare yerine bir salata çeşiti daha yap canımBu ara komşular gelicekmis oturmaya ben size önden menümü sayayım bi
Yıldız şehriye salatası
Şerit poğaça
Elmalı kurabiye
Şekerpare
Trileçe
Ama aklıma farklı şeyler gelmedi iyi mi sizce?
Şuan elmalı kurabiyeyi yapıyorum bı yandan
tatlı sayısı fazla sanki kuzum ya:) birini iptal et bence bütün bina faaliyette olursa belki deprem oldu sanarsinizBu ara komşular gelicekmis oturmaya ben size önden menümü sayayım bi
Yıldız şehriye salatası
Şerit poğaça
Elmalı kurabiye
Şekerpare
Trileçe
Kesim tarihi gelsin şartları zorluycamboşver cekmeceleri kuaföre gitcekmecelere dalarsan gidemicen gibi
Bu ara komşular gelicekmis oturmaya ben size önden menümü sayayım bi
Yıldız şehriye salatası
Şerit poğaça
Elmalı kurabiye
Şekerpare
Trileçe
Kesim tarihi gelsin şartları zorluycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?