Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekim Ayı Yay Burcu Günleri
Bu seçeneği -burcu ne olursa olsun- saçının hızlı uzamasını isteyenler tercih etmeli. Fakat asıl sorununuz saç dökülmesi ya da saçın yanık vb.gibi bir probleme sahip olmasıysa bu seçenek size göre değil. Çünkü saçı onarmak, güçlendirmek gibi vaatleri yok.
Bu kesimi üç ay üst üste tekrar etmemiz gerekmez, çünkü tedavi amaçlı kullanmıyoruz. Bu seçenek bazen çok ciddi bir uzama sağlar:) (her zaman olmaz bu), böyle zamanlarda bu fırsatı değerlendirmek gerekir. Yani, yeni bir kesim yapmadan bu uzamayı bir süre değerlendirmek akıllıca olur. Durduğunda yeni bir kesim yapıp, böyle bir süreci yeniden başlatabiliriz.
Bu kesimin 30 Ekim 2019 02.12’den 31 Ekim 2019 16.22’ye kadar yapılması gerekir.

kk birinci noteri Ekim ayının son kesim tarihi.
Ben kasımı bekleyebilirim çünkü onarım istiyorum saçıma

Limonsuzum a ne oldu ay ilk defa biri bana çaycim dedi şaşkınım
Tatlım su içiyorsun demi
Çok geçmiş olsun canım benim, şimdi gördüm
Şu an iyi mi durumu?

ByNkoaLa sana da çok geçmiş olsun tatlım
Sağol canım benim. Şimdi biraz daha iyi ama sanki yine gece ateşi çıkacak gibi
Buarada canım konunda tıkandım kaldım. Burdan yazayım son olarak dedim sen herşeyi başarırsın balım hiç üzülme. Kızın da alışacak. (burda daha samimi oldu yazmak)

Ah insallah çıkmaz yaaa.
Bilmiyorum kuzum ama biraz daha iyi hissettim kendimi. Daha çok anneye ulaşırım belki tavsiyede bulunurlar dedim. Hala içim sıkılıyor ama geçecek inşallah

Ellerine sağlık hamarat hatun
Canım dusakanimi en iyi cif temizliyordu. Azıcık ugrastirir ama güzel oluyordu. Aklında bulunsun

I inessa armand kuzum üzme kendini inşallah düzelecek herşey. kardeşinin vicdanina oynamıştır o da ortada birakamam diye düşünmüştür. zamanla o da görür herşeyi

ben anlıyorum nasıl bi tiple karşı karşıya olduğunu. hani ben 22 23 yaşında evlendim ama bana ağır geldi 17 yaşında evlenip çok güzel evini çekip cevirenler de var. tamamen yaşla ilgili değil ama kızın da bı olgunluğu bur ağırlığı yok. önünü ardını düşünen biri olmamasi da seni rahatsiz etmiştir. beni çok rahatsız eder öyle insanlar. bakalım zaman ne gösterecek. belki nisanlanirlar ama nisan sürecinde olur ayrılık. sevgililim farklı evlilik yolu evlilik çok farklı. sen sakin olmaya çalış

Ah insallah çıkmaz yaaa.
Bilmiyorum kuzum ama biraz daha iyi hissettim kendimi. Daha çok anneye ulaşırım belki tavsiyede bulunurlar dedim. Hala içim sıkılıyor ama geçecek inşallah
İnşAllah gülüm.
Bak zamanı gelince boşuna yipratmisim kendimi diyeceksin

ben önceki gün kestirmistim galiba:) yani yakalamis miyim

Vicdanına oynamasa bile kardeşim vicdan yapar, birşey yaşadılarsa ortada bırakmam düşüncesi vardır kesin, tanıyorum çünkü onu. Birbirlerini seviyorlarsa ben ne diyebilirim ki zaten kuzum, elini kolunu bağlayıp eve kitleyemem ya, kendisi seçer kendisi bilir.
Benim tek istediğim dikkatli olsunlar, saçma sapan şeylere kalkışmasınlar, olmadık zamanda evlilik planlarına girmesinler.
3 sene geçer 5 sene geçer kendileri bilirler hala istiyorlarsa ben karışmam zaten. Şu an kardeşim sırf o ailesiyle sorun yaşıyor diye kendisini mecbur hisseder de ciddi bir adım atmaya kalkarsa gerçekten silerim ama onu. Çünkü defalarca uyardım. Hayırlısı olsun artık ne diyelim

İnşAllah gülüm.
Bak zamanı gelince boşuna yipratmisim kendimi diyeceksin❤

Valla her yerimde sivilce hortladı sıkıntıdan, o kadar kötü bir hafta geçiriyorum ki. İnşallah geçer biran önce bu süreç

doktora ne zaman gidicektin sen kuzu:) bu hafta mi gitceksin:) Allah kolaylık versin inşallah cidden çok emek veriyosun simdiden. inşallah akıllı uslu uykulu bi bebek olsun
Artık onumzdeki haftaya kaldı canm
Çarşamba Perşembe herhangi bi gün
Her anne kadar işte kuzummmm verdiğimiz emek

İns çok uslu olur Yaaa
Uyusun da büyüsün diye diye dua ediyirm

Arada çaycı da demek lazm

Caylaaaaaarrrrr diye bagirmalisn mesela

İciyorm iciyom

Hayırlıı akşamlarr

Limonsuzzcay I inessa armand ByNkoaLa geçmiş olsuun. I inessa armand kız gerçekten sıkıntılı epey. Kendi kardeşimi kendimi düşündüm de böyle bi drumda ne yapılır ki diye.. Sıkıntılı. Bence kardeşin de her ne kadar yaşından olgunda olsa sonuçta 20 yaş daha çok toz pembe. Dediğin gibi kız üniversiteye başlayınca büyük ihtimalle çok başka durumlar olur. İnşallah kısa zamanda yoluna gider, korktukların olmaz.

@Brunello Cicinelli 1 Kasım'a da bişey kalmadı hanii İnşallah hayırlısıylaa güzel bii evladın olsun Ciciim yakuzagillere asla benzemeyen

@samdan ıımm nasılsıınn saçların vee senn

@Negohatun nasılsıınn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…