- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.841
ahaha cok doqru söledin rossumOoo hadi iyisini eee taş gbi hatuna tas dizimi yakışır tabi
Ne zaman yanlış birşey dedim benahaha cok doqru söledin rossum
günaydınn❤
Ooo enişte de yardım etmiş. İyi iyiYa aslında fasulyeyi iki gun önce aldım canım,iki gündür duruyor öyle başka işlerim vardı gecemedim başına,bu sbhta kuzenim msj atmış yarın sana ev görmeye gelicez 6 kişiyiz diye kabul ettim artık bayramdan önce aradan çıksın diye, o şekilde bugün temizlik hazırlığa giriştim hızlıca.ama dün gece 1 gibiydi eşimle birlikte fasulyeyi temizledik kırdık bugün sadece kavrulup paketlencek işte oda beni oyaliyor malesef
Aynen bende kirip bi haslanmis suda şoklayip atiyorum buzlagaOoo enişte de yardım etmiş. İyi iyi☺
Ben biraz haşlayıp koyuyorum.
Daha pratikAynen bende kirip bi haslanmis suda şoklayip atiyorum buzlaga
Aynen gii aman ne ugrasacam kavurmayla falan bi rengi dönsün diye haslanmis suya atip iki dakika bekletip cikariyorum sogutup buzlaga ohh missDaha pratik ☺ diğer türlü yapmaya hem zamanım hem sabrım olmuyor
Kışlık hazırlık miDaha pratik ☺ diğer türlü yapmaya hem zamanım hem sabrım olmuyor
Günaydın bnmde ayni öyle :)Günaydın herkese gözlerim açıldı ama bedenim asla ama asla uyanmadı. Beynim bile uyuyor
Günaydın bnmde ayni öyle :)
Heryerm uyuyor ama mutfakta daa kahvaltı hazirliyirm bir yandan
Nerdeyse onu bu sabah bende yapıyordumBak ne geldi aklıma biz geçen sene tatile gittik gittiğimiz yerde yazlığı var orda kaldık. Ev olunca pek dışarıda yemem yedirtmem sabah böyle uyanamamışım kahvaltı hazırlıyorum, benimki ekmek almaya gidiyor başka birşey istiyor musun dedi, yumurtaları kaseye kıracağım çatlayıp 2 tane lavaboya kırdım kabukları kaseye koydum yok canım al gel dedim ama ne şaşkınlıkla bakıyor benimki bir kahkaha koptu uyanamayınca zor
Hic almadm canm kullanmadm da bilmiyirmEki Görüntüle 2294229
Kızlar dün bu markanın kapatıcı sını aldın çalışan biri öneridekullanan var mı nasıl? Ben yıllardır note nin cc kapatıcı sını kullanırım...
Yok kuzum daha tam değilKışlık hazırlık mi
tabiki yanlisliga senin kitabinda yer yok efenimmNe zaman yanlış birşey dedim ben
Günaydın taslim
Aynen balım :)tabiki yanlisliga senin kitabinda yer yok efenimm
napyon bakim
Ooo enişte de yardım etmiş. İyi iyi☺
Ben biraz haşlayıp koyuyorum.
Aynen Eşim yardım etti sağolsunAynen bende kirip bi haslanmis suda şoklayip atiyorum buzlaga
aynen o neymis ole 160 tlye neler alinmazAynen balım :)
Kulak ağrısı cekiyirm doktor baktık bulamadık hepsi ameliyata girmiş
Bir tane özel vardı orası da 160/lira istedi
160 liraya kendime neler alirm bi kulak için o kdr para veremicem dedm
Şimdi yarının olmasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?