Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo enişte de yardım etmiş. İyi iyi
Ben biraz haşlayıp koyuyorum.

Daha pratik ☺ diğer türlü yapmaya hem zamanım hem sabrım olmuyor
Aynen gii aman ne ugrasacam kavurmayla falan bi rengi dönsün diye haslanmis suya atip iki dakika bekletip cikariyorum sogutup buzlaga ohh miss

Günaydın bnmde ayni öyle :)
Heryerm uyuyor ama mutfakta daa kahvaltı hazirliyirm bir yandan
Bak ne geldi aklıma biz geçen sene tatile gittik gittiğimiz yerde yazlığı var orda kaldık. Ev olunca pek dışarıda yemem yedirtmem sabah böyle uyanamamışım kahvaltı hazırlıyorum, benimki ekmek almaya gidiyor başka birşey istiyor musun dedi, yumurtaları kaseye kıracağım çatlayıp 2 tane lavaboya kırdım kabukları kaseye koydum yok canım al gel dedim ama ne şaşkınlıkla bakıyor benimki bir kahkaha koptu uyanamayınca zor

Nerdeyse onu bu sabah bende yapıyordum
Son anda ayiktim vallahi

tabiki yanlisliga senin kitabinda yer yok efenimm

napyon bakim
Aynen balım :)

Kulak ağrısı cekiyirm doktor baktık bulamadık hepsi ameliyata girmiş
Bir tane özel vardı orası da 160/lira istedi
160 liraya kendime neler alirm bi kulak için o kdr para veremicem dedm
Şimdi yarının olmasını bekliyorum

Ooo enişte de yardım etmiş. İyi iyi
Ben biraz haşlayıp koyuyorum.
Aynen bende kirip bi haslanmis suda şoklayip atiyorum buzlaga
Aynen Eşim yardım etti sağolsun valla bende koca bı tencereye fasulyeleri doldurup üstüne bilmem kaç kilo domates rendeleyip koyup kapağını kapatıyorum o sekilde unutuyorum onu 40 dakika sonra gelip bı alt üst yapıp altını kapatıp sogutuyorum,sonra paketlenip buzluğa ayy ne çok ugrasiyomuşum ya öf saf gibi hissettim kendimi

aynen o neymis ole 160 tlye neler alinmaz

gecmis olsun kuzum ikisidemi agriyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…