Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun tatlım kulak ağrısı beterdir

sırf beklememek için verirdim ben ya demek ondan bomboş benim gardrop

bana ince hesap öğret beybisi

inşallah yarın hallolur ya kulak da zordur

ben de senin gibi yapıyorum kendiniseven yalnız hissetme

İns cnm bakalım nasip
Ohioo beyni ogretirim
Mesela kaç tane bileklik alirm of of of

benden bildiriyorum sıffır sıffır sıffır tane bileklik var
cidden ihtiyacim var yonlendirilmeye
öğretin bana hayrına be
valla bazen ben bile kendimden soguyom

Eki Görüntüle 2294229

Kızlar dün bu markanın kapatıcı sını aldın çalışan biri öneride kullanan var mı nasıl? Ben yıllardır note nin cc kapatıcı sını kullanırım...
Kuzum ben kapatıcı kullanmıyorum. Cildim çok hassas olduğu için bb krem kullanıyorum onu da birkaç günde bir sürerim. Farmasiden satın aldım, ürünlerini beğenirim. Cildim reaksiyon vermiyor farmasiye.
Özel günlerde de loreal infallible fondöten kullanırım. Farmasi dışında tek alışveriş ettiğim marka loreal maskara için falan da dahil. Revulation ürünleri hakkında hiçbir bilgim yok ama duyulduk bir marka, güzeldir diye tahmin ediyorum

senin balina derken kocişmi
evt bak agri yapar o cnm dikat et yarn yine bi git istrsen
Balina diyorsa kesin akroştur. İyi birşey dediğinde kesin beni kasdediyordur, ByNkoaLa dili ve edebiyatını en iyi ben bilirim
Kız sen niye uyumadın böcük?

Aaaa neden kiz
Kendine birşey almaz misin ayy bana biraksalar neler neler bakarm alirm

daha rahatca alacak maddi durumu elde edemedim yıllardır

şimdi yavaş yavaş almaya baslicam. işe döndüğümde de daha rahat olucam inşallah.

bu yaşıma kadar da doğru düzgün alışveriş yapamadığım için özellikle aksesuar konusunda sıkıntı büyük. mesela altın gümüş alıp mi kullansam yoksa daha uygun fiyata normal aksesuarları mi kullansam bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…