- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.159
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.621
Vaaav bayılıyorum bu modeleBenim de gitti. Kendi rızam ve isteğimle aynı böyleEki Görüntüle 2549477
Herşeyi hallediyor, mucize gibi. Çocuklar duvarı boyadıklarında, halıya herhangi bir içecek döküldüğünde hemencecik çıkarıyorYaa bu çok güzel bir ürün, fırını harika yapıyor. Nar lekesi için mi kullandın vayy
Ama çok güzel oldu. Nerden baksan duş alırken tam 10 dk kardayımVaaav bayılıyorum bu modeleçelme aklımı
Mutluluğa giden yolAa ne yolu o yol aceba
elmalı kurabiye galiba, eline sağlık,enfes görünüyor :)
Gideyim de yeni havalı saçlarımla birlikte tavuklu pilav yapayım.Gideyim tek başıma kahvaltı yapayım
Gideyim de yeni havalı saçlarımla birlikte tavuklu pilav yapayım.
Mügeyi izlemeyi bıraktım desem o kadar geride kaldım ki toparlayamıyorumBen de üstten çıkan korkunç saçlarımla Müge anlı izleyeyim.
Mügeyi izlemeyi bıraktım desem o kadar geride kaldım ki toparlayamıyorum
Sen çok üzüldün şu sıralar. Şu korkularını atlatıp, miniğinin mutlu olduğu düzeni yakalamaya ihtiyacın var tosim. Sıkma canımı. Herşeyin başı stres. Saçlarını da halledersin. Yeterki koyverme kendiniBen de öylesine izliyorum işte
Yaprak dökümü bile daha güzel
Sen çok üzüldün şu sıralar. Şu korkularını atlatıp, miniğinin mutlu olduğu düzeni yakalamaya ihtiyacın var tosim. Sıkma canımı. Herşeyin başı stres. Saçlarını da halledersin. Yeterki koyverme kendini
Hadi sen de yaptır bu modelin aynısındanHaklısın hameceyim, geçecek sadece bir süreç bu biliyorum. Yeni düzene de alisacagiz. Teşekkür ederim sana ❤ güzel saçlı kadın
Hadi sen de yaptır bu modelin aynısından
1.60 sandığım boyum 162 çıktı. 5 yılda 2cm uzamış olamam sanırım. 52 kiloyum . Genel olarak tayt sweat takılacam. Yani bu rakamlar olmasaydı da yine bu saçı isterdim. Yüz hatlarına bağlı daha çok fizikten ziyadeBenim o modeli yaptırabilmem için 20 kilo filan vermem lazım
1.60 sandığım boyum 162 çıktı. 5 yılda 2cm uzamış olamam sanırım. 52 kiloyum . Genel olarak tayt sweat takılacam. Yani bu rakamlar olmasaydı da yine bu saçı isterdim. Yüz hatlarına bağlı daha çok fizikten ziyade
Kaç kilosun sen tosiaSus be zayıf zayıf konuşup sinirimi bozma benim
75 lerden bu rakama indim be canım. Emzirmeyi bırakalı ay oldu. Dik yürümeye başladım, kuaföre bile gidiyorum artık. Biraz tadını çıkarıyorum, çok zor dönemlerden geçtim. Kişisel bakımım diş fırçalamaktan öteye gitmiyordu. Gücendirmek için yazmadım, geleceğin noktayı hedefle diye yazdımSus be zayıf zayıf konuşup sinirimi bozma benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?