Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hahahah yok kız gücenmedim şaka yapıyorum :))
Ben ne kadar zayiflasam da 50 kilo olamadım hiç yaa, her zaman hafiften bi etine dolgundum

Mutluluğa giden yol
Mutluluklu yol
Mutluluktan dönen yol
Önü sonu sağı solu mutluluk işte biz ona bakalimaahh ah gidiyim de kocama masaj yapayım accuk
elmalı kurabiye galiba, eline sağlık,enfes görünüyor :)
salata olarak makarna salatası güzel ve pratik olur bence
Aynen elmalı kurabiye saolasin canım
Salata olarak tavuklu yıldız şehriye salatası yapicam zaten de bide belki makarna salatası yaparım aynen

Amannn bir şey olmaz, bende 74 kiloydum.
Şimdi 62 kiloyum. 2,5 ayda 12 kilo verdim.

azmedince gidiyor. Şimdi kime 62 yim desem inanmıyor, daha zayıfsın diyor ama değilim dolu dolu 61,800 kiloyum

Emzirmeyi bırakınca ya da iş koşturmacasında veririm muhtemelen ama benim basen ve kalça hiç küçülmüyor sanki yaa

Tadını çıkar canmcm

Emzirmeyi bırakınca ya da iş koşturmacasında veririm muhtemelen ama benim basen ve kalça hiç küçülmüyor sanki yaa
Ben eski resimlerimin hepsini sildim, keşke silmeseydim gösterirdim. Aslında emzirince daha çok gidiyor diyorlar, ne kaar doğru bilmiyorum tabi hiç emzirmedim de
Benim de basenlerim çokkk çokkk genişti yaklaşık 114 cm falandı suan 93 cm civarı.
1 ay spor, 1 ay aletli pilates yaptım. akşam 6dan sonra ağzıma hiçbir şey sürmdim ( meyve dahil ) günde 4 lt su 0 ekmek 0 şeker 0 tuz.
İnanki gidiyor, nasıl gittiğini bile anlamıyorsun

Hahahah yok kız gücenmedim şaka yapıyorum :))
Ben ne kadar zayiflasam da 50 kilo olamadım hiç yaa, her zaman hafiften bi etine dolgundum
Kilodan muzdarip olanlarla kilo muhabbeti yapılmaz seyine karşıyım. Vucüt belirli bir kiloyu sabitliyor ve benimsiyor. Bu boyla 75 kiloda 2 yıl gezdim. Emziriyorsun hadi bre pehlivan diye diye yemediğim şey kalmazdı. Ne bileyim oluyor birşeyler çok isteyince

Benim için öyle değil çünkü emzirdikce cok acıkıyorum ve cok yiyorum
Belki evde olmakla da ilgilidir

ben tam anlamıyla muzdarip değilim, vücudum orantılı çok sıkıntı yaşamıyorum
Sadece bazı istediğim kıyafetleri giyememek sıkıntı oluyor

Benim için öyle değil çünkü emzirdikce cok acıkıyorum ve cok yiyorum
Belki evde olmakla da ilgilidir
Olabilir canım, insan evde oldukça sıkıldıkça yiyor. Yani ben 3 ay evde oturmuştum 3 ay da 7 kilo almıştım; canım sıkıldıkça yiyordum. Sonra diyestisyene başladım sporla birlikte devam ettirdim. Boşver kilo falan gidiyor, önemli olan can sağlığı. Kilo alınır verilir

boy kilo çok iyi, ben de hamile kalmadan önce 53-54 üm, şimdi 58 oldum, boyum düz hafif kalın tabanlı bir ayakkabıyla 162 çıktı geçen gün hastanede

boy kilo çok iyi, ben de hamile kalmadan önce 53-54 üm, şimdi 58 oldum, boyum düz hafif kalın tabanlı bir ayakkabıyla 162 çıktı geçen gün hastanede
Hamilelik bu canımcm illaki deforme oluyor. 2 den fazla doğuran kadının kilosunu asla önemsemem saygı duyarım. 2 taneyle bile pert oldum. Yeni yeni toparlıyorum. Ben de kalın tabanlı spor ayakkabılarıma bayılıyorum, ayağımda exradan 20 kg taşıyor hissini saymazsak

I inessa armand Basen için;
Köprü egzersizi, Fire Hydrant Egzersizi, Squat Egzersizi ve Yukarı tekme hareketi yapabilirsin. Günde 20 dk bile yapsan bebiş uyuduktan sonra sen yatmadan önce falan etkili oluyor bir süre sonra..
Bende bunları çok yaptım, internetten pilates lastiği sipariş edip bu hareketleri lastik ile de yapabilirsin, eve ip alıp atlayabilirsin, ya da vakit bulursan günde 30 dk tempolu yürüyebilirsin benimki gittiyse seninki de kesin gider 114 cm diyorum bak

Canım benim bunları yapmam için hayati ve kendimi çok sevmem lazım, pek sevdiğim söylenemez şu an
İş dışında her anımı kızımı emzirerek geçireceğim muhtemelen
Belki yemek yemeye fırsat bulamam zayıflamış olurum

niye sildin ya,hatıra onlar,
ben de 10 küsür yalşarında tüm resimlerimin yüz kısmını silmiştim,hangi akla hizmetse, sonra çok pişman oldum, halbuki yuvarlak tatlı bir yüzüm vardı küçükken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…