- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.641
75 lerden bu rakama indim be canım. Emzirmeyi bırakalı ay oldu. Dik yürümeye başladım, kuaföre bile gidiyorum artık. Biraz tadını çıkarıyorum, çok zor dönemlerden geçtim. Kişisel bakımım diş fırçalamaktan öteye gitmiyordu. Gücendirmek için yazmadım, geleceğin noktayı hedefle diye yazdım
Önü sonu sağı solu mutluluk işte biz ona bakalimMutluluğa giden yol
Mutluluklu yol
Mutluluktan dönen yol
Aynen elmalı kurabiye saolasin canımelmalı kurabiye galiba, eline sağlık,enfes görünüyor :)
salata olarak makarna salatası güzel ve pratik olur bence
Amannn bir şey olmaz, bende 74 kiloydum.70lerrrr
Amannn bir şey olmaz, bende 74 kiloydum.
Şimdi 62 kiloyum. 2,5 ayda 12 kilo verdim.
azmedince gidiyor. Şimdi kime 62 yim desem inanmıyor, daha zayıfsın diyor ama değilim dolu dolu 61,800 kiloyum
Tadını çıkar canmcmÖnü sonu sağı solu mutluluk işte biz ona bakalimaahh ah gidiyim de kocama masaj yapayım accuk
Aynen elmalı kurabiye saolasin canım
Salata olarak tavuklu yıldız şehriye salatası yapicam zaten de bide belki makarna salatası yaparım aynen
Ben eski resimlerimin hepsini sildim, keşke silmeseydim gösterirdim. Aslında emzirince daha çok gidiyor diyorlar, ne kaar doğru bilmiyorum tabi hiç emzirmedim deEmzirmeyi bırakınca ya da iş koşturmacasında veririm muhtemelen ama benim basen ve kalça hiç küçülmüyor sanki yaa
Kilodan muzdarip olanlarla kilo muhabbeti yapılmaz seyine karşıyım. Vucüt belirli bir kiloyu sabitliyor ve benimsiyor. Bu boyla 75 kiloda 2 yıl gezdim. Emziriyorsun hadi bre pehlivan diye diye yemediğim şey kalmazdı. Ne bileyim oluyor birşeyler çok isteyinceHahahah yok kız gücenmedim şaka yapıyorum :))
Ben ne kadar zayiflasam da 50 kilo olamadım hiç yaa, her zaman hafiften bi etine dolgundum
Hadi ya yeni bitti, halıya hiç denemedim tühHerşeyi hallediyor, mucize gibi. Çocuklar duvarı boyadıklarında, halıya herhangi bir içecek döküldüğünde hemencecik çıkarıyor
Ben eski resimlerimin hepsini sildim, keşke silmeseydim gösterirdim. Aslında emzirince daha çok gidiyor diyorlar, ne kaar doğru bilmiyorum tabi hiç emzirmedim de
Benim de basenlerim çokkk çokkk genişti yaklaşık 114 cm falandısuan 93 cm civarı.
1 spor, 1 ay aletli pilates yaptım. akşam 6dan sonra ağzıma hiçbir şey sürmdim ( meyve dahil ) günde 4 lt su 0 ekmek 0 şeker 0 tuz.
İnanki gidiyor, nasıl gittiğini bile anlamıyorsun
Denemelisin, bir tek aşk acısını silmez sanırımHadi ya yeni bitti, halıya hiç denemedim tüh
Kilodan muzdarip olanlarla kilo yapılmaz muhabbetine karşıyım. Vucüt belirli bir kiloyu sabitliyor ve benimsiyor. Bu boyla 75 kiloda 2 yıl gezdim. Emziriyorsun hadi bre pehlivan diye diye yemediğim şey kalmazdı. Ne bileyim oluyor birşeyler çok isteyince
Olabilir canım, insan evde oldukça sıkıldıkça yiyor. Yani ben 3 ay evde oturmuştum 3 ay da 7 kilo almıştım; canım sıkıldıkça yiyordum. Sonra diyestisyene başladım sporla birlikte devam ettirdim. Boşver kilo falan gidiyor, önemli olan can sağlığı. Kilo alınır verilirBenim için öyle değil çünkü emzirdikce cok acıkıyorum ve cok yiyorum
Belki evde olmakla da ilgilidir
boy kilo çok iyi, ben de hamile kalmadan önce 53-54 üm, şimdi 58 oldum, boyum düz hafif kalın tabanlı bir ayakkabıyla 162 çıktı geçen gün hastanede1.60 sandığım boyum 162 çıktı. 5 yılda 2cm uzamış olamam sanırım. 52 kiloyum . Genel olarak tayt sweat takılacam. Yani bu rakamlar olmasaydı da yine bu saçı isterdim. Yüz hatlarına bağlı daha çok fizikten ziyade
Gecenin bir körü kaşar ekmek yemeği acilen bırakmalısın. Çabuk bonus gelmedenben tam anlamıyla muzdarip değilim, vücudum orantılı çok sıkıntı yaşamıyorum
Sadece bazı istediğim kıyafetleri giyememek sıkıntı oluyor
Hamilelik bu canımcm illaki deforme oluyor. 2 den fazla doğuran kadının kilosunu asla önemsemem saygı duyarım. 2 taneyle bile pert oldum. Yeni yeni toparlıyorum. Ben de kalın tabanlı spor ayakkabılarıma bayılıyorum, ayağımda exradan 20 kg taşıyor hissini saymazsakboy kilo çok iyi, ben de hamile kalmadan önce 53-54 üm, şimdi 58 oldum, boyum düz hafif kalın tabanlı bir ayakkabıyla 162 çıktı geçen gün hastanede
Gecenin bir körü kaşar ekmek yemeği acilen bırakmalısın. Çabuk bonus gelmeden
I inessa armand Basen için;
Köprü egzersizi, Fire Hydrant Egzersizi, Squat Egzersizi ve Yukarı tekme hareketi yapabilirsin. Günde 20 dk bile yapsan bebiş uyuduktan sonra sen yatmadan önce falan etkili oluyor bir süre sonra..
Bende bunları çok yaptım, internetten pilates lastiği sipariş edip bu hareketleri lastik ile de yapabilirsin, eve ip alıp atlayabilirsin, ya da vakit bulursan günde 30 dk tempolu yürüyebilirsinbenimki gittiyse seninki de kesin gider 114 cm diyorum bak
1 hafta mıValla 1 haftadır yemiyorum bıraktım farkında olmadan
niye sildin ya,hatıra onlar,Ben eski resimlerimin hepsini sildim, keşke silmeseydim gösterirdim. Aslında emzirince daha çok gidiyor diyorlar, ne kaar doğru bilmiyorum tabi hiç emzirmedim de
Benim de basenlerim çokkk çokkk genişti yaklaşık 114 cm falandısuan 93 cm civarı.
1 ay spor, 1 ay aletli pilates yaptım. akşam 6dan sonra ağzıma hiçbir şey sürmdim ( meyve dahil ) günde 4 lt su 0 ekmek 0 şeker 0 tuz.
İnanki gidiyor, nasıl gittiğini bile anlamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?