- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.661
1 hafta mı ☺☺
Hiç yeme az sık dişini 1 yıl kadar zaman sonra toparlarsın.
Kendini tabiki de sev, kimse için değil zaten kendin için yap; kendini sevdiğin için yap. Çünkü senden başka 1 tane daha tosia yok ki :)Canım benim bunları yapmam için hayati ve kendimi çok sevmem lazım, pek sevdiğim söylenemez şu an
İş dışında her anımı kızımı emzirerek geçireceğim muhtemelen
Belki yemek yemeye fırsat bulamam zayıflamış olurum
Olmaz olsun öyle hatıraniye sildin ya,hatıra onlar,
ben de 10 küsür yalşarında tüm resimlerimin yüz kısmını silmiştim,hangi akla hizmetse, sonra çok pişman oldum, halbuki yuvarlak tatlı bir yüzüm vardı küçükken
Ne zaman başlıyor mesainÇalışırken ben akşam erken yatıyorum canım, gece yemek yeme alışkanlığı bitiyor yani inşallah bugünden sonra :)
O baya fark ettirecek diye düşünüyorum
ayakkabıyla mı boyun ölçülmüştü,Hamilelik bu canımcm illaki deforme oluyor. 2 den fazla doğuran kadının kilosunu asla önemsemem saygı duyarım. 2 taneyle bile pert oldum. Yeni yeni toparlıyorum. Ben de kalın tabanlı spor ayakkabılarıma bayılıyorum, ayağımda exradan 20 kg taşıyor hissini saymazsak
Ne zaman başlıyor mesain
Kendini tabiki de sev, kimse için değil zaten kendin için yap; kendini sevdiğin için yap. Çünkü senden başka 1 tane daha tosia yok ki :)
bol bol ama az az ye , diğer türlüsü çok sağlıklı değil ki. Ben gnde 7 öğün yiyorumöküzlükten değil ama yanlış anlaşılmasın
Yok ayakkabıyla değil. Çıplak minnoş ayaklarımla ölçüldü. Kamburlaşmışmıydım dik durmaya mı başladım bilmiyorumayakkabıyla mı boyun ölçülmüştü,
benim ayakkabıyla ölçüldü 162 normalde 160ım bence
Hayırlısı olsun canım, güzel geçsin ilk gün inşallahYarın gideceğim muhtemelen başlarım direk
Kendini sevmediğin için beğenmedim yorumu hıhİşte diyorum ya o kadar sevmiyorum hayatı ve kendimi seversem belki uğraşırım :))
Akşamları gelirsin, arayı açmazsın. Ne bileyim özlersin sankiYarın gideceğim muhtemelen başlarım direk
hiç 70 in üstüne çıkmadım, ilk 2 hamileliğimde 70 le doğuma gittim, ama senin boyunda var biraz,Olmaz olsun öyle hatıra
74 kilo hatıra mı olur
before-after oldum resmen .. evlenirken de çok zayıftım 59 kilo ile evlendim 2 yılda 15 kilo almıştım; artık dur demenin vakti idi.
Kendini sevmediğin için beğenmedim yorumu hıh
Akşamları gelirsin, arayı açmazsın. Ne bileyim özlersin sanki
25 e kadar uzanabiliyormuş, uzamışsındır ya da daha önce yanlış ölçmüşlerdirYok ayakkabıyla değil. Çıplak minnoş ayaklarımla ölçüldü. Kamburlaşmışmıydım dik durmaya mı başladım bilmiyorum
Artık yememe içmeme dikkat ediyorum zaten mehlikam; akşamları 6dan sonra yemiyorum daha, hamur işlerini bıraktım. tatlı falan yemiyorum ve artık hiçbirini yiyeceğimi sanmıyorum. hafta da 1 gün sadece kendime izin veriyorum o da genelde pazar sabahları oluyor. ben 2 yılda çok bilinçsiz beslendim herşeyi yedim sürekli dışardan yemekler derken fil gibi oldum. pazartesi baslayıp salı sabah bırakanlardandım. Boyum çok uzun değil benim kuzum 1,66 yani öyle aman aman ahım şahım bir boy yok. 1,66 için 74 kilo zaten çok fazla bir kiloydu ve benim alt bölgem çok aşırı fazla idi üst bacaklarım ve basenlerim. artık her yememe dikkat ediyorum, bir daha bu ızdırabı çekmemek için.hiç 70 in üstüne çıkmadım, ilk 2 hamileliğimde 70 le doğuma gittim, ama senin boyunda var biraz,
ben 52 ye kadar düşünce 57-58 kilodaki fotolarım kilolu gelmeye başlamıştı,
sen de fotolara bakınca bir zamanlar böyleydim diyip yemene içmene daha fazla dikkat ederdin
Ayakkabılarla yapılan ölçüm doğru olmaz ki zaten. Olabilir 5 yıl önce 25 tim25 e kadar uzanabiliyormuş, uzamışsındır ya da daha önce yanlış ölçmüşlerdir
Canın sağolsunŞimdi takar misim bundan dolayi sana bütün topicleri gezer beğenmedim atarmisim :)))
Ayakkabılarla yapılan ölçüm doğru olmaz ki zaten. Olabilir 5 yıl önce 25 tim
166 boy çok iyi bence,ben kadınlarda çok uzun boy sevmiyorum, en fazla 175 olmalı,Artık yememe içmeme dikkat ediyorum zaten mehlikam; akşamları 6dan sonra yemiyorum daha, hamur işlerini bıraktım. tatlı falan yemiyorum ve artık hiçbirini yiyeceğimi sanmıyorum. hafta da 1 gün sadece kendime izin veriyorum o da genelde pazar sabahları oluyor. ben 2 yılda çok bilinçsiz beslendim herşeyi yedim sürekli dışardan yemekler derken fil gibi oldum. pazartesi baslayıp salı sabah bırakanlardandım. Boyum çok uzun değil benim kuzum 1,66 yani öyle aman aman ahım şahım bir boy yok. 1,66 için 74 kilo zaten çok fazla bir kiloydu ve benim alt bölgem çok aşırı fazla idi üst bacaklarım ve basenlerim. artık her yememe dikkat ediyorum, bir daha bu ızdırabı çekmemek için.
senin kilon çok iyi bence. iyisin yani . hayatında hiç 70 i görmemen eksiklik değil inangit 2 rekat şükür namazı kıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?