Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim için öyle değil çünkü emzirdikce cok acıkıyorum ve cok yiyorum
Belki evde olmakla da ilgilidir
Yapıyla da alakalı olabilir. Çünkü ben emzirdikçe kilo verenlerdenim. Sadece toparlanmak için yüzmeye gittim (hiç kilo vermedim ) evdeyim çok yiyorum ama kilom sabit hatta düşüyor.
Bu arada kilo vermek için uğraşırsan kesinlikle kilo alıyorum.

Basit matematikteki yaş problemleri ağladı şu an patili
Amecey adlı kız 5 yıl önce 25 yaşında ise şu an yaşı kaçtır :))
ayyy be 5 yıl önce 25 olduğunu kaçırmışım ya da okumuş ama unutmuş olabilirim hahahahaha
o zaman 30 bildim

kaç yıllık evlisin, hayattan bezmiş gördüm seni, daha çok erken bunlar için, sev sevil neşelen, bonus gelse de bir şarkı patlatsa :))

2 yıllık evliyim. 2 yılın içinde 14 aylık bir bebek olunca daha çabuk beziyorsun galiba. Ben evlilik insanı değilmişim bence :))

Nerede bu Bonus yaa

2 yıllık evliyim. 2 yılın içinde 14 aylık bir bebek olunca daha çabuk beziyorsun galiba. Ben evlilik insanı değilmişim bence :))

Nerede bu Bonus yaa
Vallaha bana da sorsalar evlenmezdim hangi akla hizmet hele küçük yaş ta evlenipte çocuk gelin oldum bilmem gerçi 24 çokta cocuk gelin değil ama okul bittiği gibi evlenmekte pek akıl karı olmasa.

İlk 2 3 ay emzirdikçe verdim ben de kilo, ama sonra depresyondaydım yedikçe yedim yedikçe yedim

Nerede bu Bonus yaa
evlenince hemen çocuk yapmamak lazım galiba,
benim eşime kalsa 5 yıl çocuk yapmıcaktım, sonra 3. yılımızda oldu

evlenince hemen çocuk yapmamak lazım galiba,
benim eşime kalsa 5 yıl çocuk yapmıcaktım, sonra 3. yılımızda oldu

Bence de hemen çocuk yapmamalı kesinlikle
En az 2 yıl, 3 yıl beklemeli diye düşünüyorum
Hele de yaş gençken insanın fikirleri çabuk değişiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…