- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.159
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.681
Çok havalısınGideyim de yeni havalı saçlarımla birlikte tavuklu pilav yapayım.
şuan da çok gençsin bence,25 dediğin ne ki, o yaşta ben bekardımBen de 5 yıl önce 20 ydim
Nasıl geçti zaman görüyor musun
Gençtim ama öyle fazla genç değildim yani
şuan da çok gençsin bence,25 dediğin ne ki, o yaşta ben bekardım
Basit matematikteki yaş problemleri ağladı şu an patili
kaç yıllık evlisin, hayattan bezmiş gördüm seni, daha çok erken bunlar için, sev sevil neşelen, bonus gelse de bir şarkı patlatsa :))Keşke ben de bekar olsaydım
Yapıyla da alakalı olabilir. Çünkü ben emzirdikçe kilo verenlerdenim. Sadece toparlanmak için yüzmeye gittim (hiç kilo vermedimBenim için öyle değil çünkü emzirdikce cok acıkıyorum ve cok yiyorum
Belki evde olmakla da ilgilidir
ayyy be 5 yıl önce 25 olduğunu kaçırmışımBasit matematikteki yaş problemleri ağladı şu an patili
Amecey adlı kız 5 yıl önce 25 yaşında ise şu an yaşı kaçtır :))
kaç yıllık evlisin, hayattan bezmiş gördüm seni, daha çok erken bunlar için, sev sevil neşelen, bonus gelse de bir şarkı patlatsa :))
bu akroşlar mı hayattan bezdiriyor anlamadım kiKeşke ben de bekar olsaydım
Vallaha bana da sorsalar evlenmezdim2 yıllık evliyim. 2 yılın içinde 14 aylık bir bebek olunca daha çabuk beziyorsun galiba. Ben evlilik insanı değilmişim bence :))
Nerede buBonus yaa
Kızdım sana tosiİşte diyorum ya o kadar sevmiyorum hayatı ve kendimi seversem belki uğraşırım :))
Yapıyla da alakalı olabilir. Çünkü ben emzirdikçe kilo verenlerdenim. Sadece toparlanmak için yüzmeye gittim (hiç kilo vermedim) evdeyim çok yiyorum ama kilom sabit hatta düşüyor.
Bu arada kilo vermek için uğraşırsan kesinlikle kilo alıyorum.
evlenince hemen çocuk yapmamak lazım galiba,2 yıllık evliyim. 2 yılın içinde 14 aylık bir bebek olunca daha çabuk beziyorsun galiba. Ben evlilik insanı değilmişim bence :))
Nerede buBonus yaa
bu akroşlar mı hayattan bezdiriyor anlamadım ki
vurucam kırbacı vurucam kırbacı gibi olduİlk 2 3 ay emzirdikçe verdim ben de kilo, ama sonra depresyondaydım yedikçe yedim yedikçe yedim
Kızdım sana tosi
evlenince hemen çocuk yapmamak lazım galiba,
benim eşime kalsa 5 yıl çocuk yapmıcaktım, sonra 3. yılımızda oldu
akroşların iyi yönü de var ama şimdiBence kesinlikle onlar bezdiriyor evet :))
vurucam kırbacı vurucam kırbacı gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?