- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.701
akroşların iyi yönü de var ama şimdiyani bana göre, yükseleni boğa olan bir hatun olarak
İntikaaaaammmmm diye gezen bir tosi gördüm sankiŞimdi de senin sayfanı gezip her yere kızgın emojisi atmak zorunda kalicam off
kalk silkelen ve 25 yaşında bir kadın gibi ol lütfenHiç o kadar eğlenceli değildi aslında :))
İntikaaaaammmmm diye gezen bir tosi gördüm sanki
kalk silkelen ve 25 yaşında bir kadın gibi ol lütfen
Şu profil resminde ki hatunun hakkını ver, dünya yansa umrumda değil gibii
24 yaşı da küşük ama ya,25-26 daha iyi sanki, ben 27 de evlendim, o zamana göre evde kalmış sayılacaktım az dahaVallaha bana da sorsalar evlenmezdimhangi akla hizmet hele küçük yaş ta evlenipte çocuk gelin oldum bilmem gerçi 24 çokta cocuk gelin değil ama okul bittiği gibi evlenmekte pek akıl karı olmasa.
Ben 30da evlendim eğer daha erken evlenseydim 3 yıl beklerdim. Evliliğimin 2. Yılında oğlumu kucağıma aldım. Doğumdan sonra eşimle daha 5 6 aydır eskisi gibiyiz.evlenince hemen çocuk yapmamak lazım galiba,
benim eşime kalsa 5 yıl çocuk yapmıcaktım, sonra 3. yılımızda oldu
Vallaha bana da sorsalar evlenmezdimhangi akla hizmet hele küçük yaş ta evlenipte çocuk gelin oldum bilmem gerçi 24 çokta cocuk gelin değil ama okul bittiği gibi evlenmekte pek akıl karı olmasa.
O sapık senin miydi? Hatırladım onuBazıları takıyor ya öyle kafaya
Bdv de tartışıyorlar beğenmedim atıyorlar, sonra tek tek geziyorlar bütün mesajları, vardı bi tane öyle sapığım
O sapık senin miydi? Hatırladım onu
ben de 30 umda kızımı kucağıma aldım, 3 yıl 4 ay sonra da oğlumu,Ben 30da evlendim eğer daha erken evlenseydim 3 yıl beklerdim. Evliliğimin 2. Yılında oğlumu kucağıma aldım. Doğumdan sonra eşimle daha 5 6 aydır eskisi gibiyiz.
Seni bu kadar hayattan soğutan nedir tatlışArtık çok geç canım, evli ve çocuklu bir kadınım ben
Dünya yansa umurumda olur tabii
daha hayatının baharındasın, senin için de iyi olsun lütfenHahahah benim için iyi bir yön değil maalesef :))
2 yaşında şu an. Ben doğumdan sonra çok sıkıntı yaşadım. Meme reddi peşinden gaz sancıları, göğüs yaraları, kilolar, sürekli ağlayan bir bebek. Eşim de anşayışlıydı ama o da tecrübesizdi. Bunları herkes yaşamıştır ama benimki maksimumdu. Oğlumla dışarı bir yere gidemem çünkü sürekli peşindeyim. Aşırı hareketli bir çocuk.ben de 30 umda kızımı kucağıma aldım, 3 yıl 4 ay sonra da oğlumu,
oğlun kaç yaşında? doğum sonra niye kopuyor eşler anlamam
evliliğinin 4. ayında ne demek ya, niye evlenmiş o halde pis herifSeni bu kadar hayattan soğutan nedir tatlışevli mutlu çocuklu şarkısını sana armağan ediyorum
hayatımdan kısa bir kesit vereyim sanabah şincik
24 yaşında ünv çalışma eko. end. ilişkileri bölümünden mezun oldum, hemen evlendim(poh varmış gibi ) , evliliğimin 4. ayından itibaren aldatılmanın vermiş olduğu haklı gurur ile10. ayımda aldatıldığımı öğrendim kızın biri bir gün seninle görüşmek sitiyorum diye yazdı kocamın mesajları resimleri önüme çarşaffff gibi kondu
eve dönüp eşyalarımı alıp babamın evine gittim. kocam olacak arkadaş aradı aradı açmadım, mesaj geldi ' hayatım nerdesin ' benden cevap ' senin hayatını bitiricem, donuna kadar alıcam, boşanıyorum senden '
neyse boşandık . tüm arkadaşlarımı sildim, hayatım bittii resmen, babam dahil herksten nefret ettim sırf erkek olduğu için; 6 ay psikolojik tedavi gördüm. bu süre zarfında abimi kaybettik. falannn falannnn ( içim karardı daha devam edemicem )
sonra dedim kiii; ne olursa olsun bu hayat yaşamaya değer kalk patili. Sen güçlüsün. seni ne yıkabilir ki
ahh ahh.. herkesin bir sıkıntısı derdi var; ama inan kii sana 30 yıllık hayatımı anlatsam kucak açar gel bi sarılam la sana dersin
sen özelsinsenden başka yok yaptığın herşeyden keyif al
evliliğin 120. günü demekevliliğinin 4. ayında ne demek ya, niye evlenmiş o halde pis herif
sıkıntıların üstüne çok şükür hayat yüzüne güldü, her şeyde vardır bir hayır
inşaallah bundan sonrası iyi olur,2 yaşında şu an. Ben doğumdan sonra çok sıkıntı yaşadım. Meme reddi peşinden gaz sancıları, göğüs yaraları, kilolar, sürekli ağlayan bir bebek. Eşim de anşayışlıydı ama o da tecrübesizdi. Bunları herkes yaşamıştır ama benimki maksimumdu. Oğlumla dışarı bir yere gidemem çünkü sürekli peşindeyim. Aşırı hareketli bir çocuk.
Arkadaş diyor ki senin oğlunun 1 saatlik hareketini benim oğlum 1 günde yapıyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?