Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok zor şeyler yaşamışsın, abin için de çok üzüldüm basın sağolsun
Ama işte dediğin gibi herkesin hayatı farklı, herkesin sıkıntılar sorunlar karşısında verdiği tepkiler de farklı
Hayatimda hiç herşeyden acayip keyif alan biri olmadım :))

Teşekkür ederim canım.. Tabi ki öyle, herkes bir olamıyor kaldı ki kardeşler bile bir değil. Her şey biz insanoğlu için..
Çok keyif almana gerek yok aslında ama şey düşünebilirsin, hani daha soğuk kanlı olmayı ya da ne bileyim daha pozitif bakmayı desem daha yerinde olur sanırım. 5-10 sene sonra belki de kafana taktığın herşeye gülüp geçeceksin o yüzden kendini yıpratmana vs ne gerek var ki? Hayatta ki en özel ve güzel şeye sahipsin bir kere bebeğin var, canından bir can :)

her şey gönlünce olsun umarım

Teşekkür ederim canım ama ben böyle gayet stabil bir yaşam sürüyorum zaten
Sadece aaa hayat ne güzel, kuşlar, böcekler diyen bir yapım yok
Geldik bu hayata yaşıyoruz işte :)))

Bugun mu gelecek misafirlerin canim

Ya bende emzirme donemi hic ozel bisey yapmadigim halde cocgm gazli filandi gece 2 den once uyumazdi derken 49 kiloya dusmustum.ne genc kizlgmda hatirlarim boyle zayif oldgmu ne de heralde bidaha olamam cnku hayatmdaki en zayif en karnimin dumduz oldgu halimdi emzirmeyi biraktm 1 senede hizlaaa 60 oldum daha cok yedgmden degil benim vucudumun alisik oldugu her daim.yer yapmis kilom bu

2 yıllık evliyim. 2 yılın içinde 14 aylık bir bebek olunca daha çabuk beziyorsun galiba. Ben evlilik insanı değilmişim bence :))

Nerede bu @Bonus yaa
Cok cabuk bebis sahibi oldgn icin evliligi tam yassmadan hamilelik hormonlari zor olmustur ustune bebis uykusuz her gece bir bebek dogar bir anne dogar

Cok cabuk bebis sahibi oldgn icin evliligi tam yassmadan hamilelik hormonlari zor olmustur ustune bebis uykusuz her gece bir bebek dogar bir anne dogar

Aynen öyle canım
Geçen gün kızı babaannesine gönderdik eşimle oturalım sakin sakin yemek filan yiyelim kahve içelim dedik o zaman farkettik biz çocuk yokken de hiç öyle keyif yapamamışız hamile kaldığımda 3 aylık evliydik daha, balayı misafirlik iş filan derken hopp hamile kaldım
Hamilelikte aşırı zordu, kusuyordum sürekli annemde kaldım uzun zaman mecburen, eşim işteydi aklı bende kalıyordu.
Artık iyiyim evime döneyim diyordum geldiğim gün yine bulantım başlıyordu kendi evimden tiksinmistim :))

Biz 3 bucuk sene sonra bebek dusunduk, hamile kaldim dogum derken 4 sene 4 ay sonra kizimizi kucagimiza aldik ama o ilk 1 yil da bizde de soyle bisey oldu birbirimzle takilnaya her an rahatca yasamaya alistgmz icin bi adaptasyon sorunu oldu benim ilgimin bebege bolunmesine esim alisamadi filan ilk sene cok zordu hic dusundugum.gbi degildi B Brunello Cicinelli bunu okuyunca smdi gene saracak korkular ama sonra sonra 3 umuz daha keyifli yasamaya basladik alistik ve okdr egleniyoruzki smdilerde kizimda 3 yasnda kendimize de ozel zaman ayirabiliyoruz rahatca esimle bin sukur... ilk 3 bucuk 4 sene de iyiki basbasa olup doyasiya biseyler paylasmisiz diyorum . Herseyin tadi apayri evlat tabiki cok guzel ama Allah nasip ederse ileride evlat sahibi olunur ama cocjtan sonra asla ikili yasama cock yokmus gbi olunmayacagi icin ben de hemen cock yapilmamasi taraftariyim... ama tabi hersey nasip kader kismete de bakiyor

Evet vucut belirli bir kiloyu benimseyip, o kiloda çakılı kalırmış. 52 yi benimsesin işte bişey diyoz mu

Biz de çok eğleniyoruz bakma şikayet ediyorum ama, yeni şeyler öğrendikçe gülmekten öldürüyor bizi :)
Dün gırgır demeyi öğrenmiş gırgır istiyor benden, yerleri temizleyecekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…