- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.741
Ya varya 55 olsam da raziyim ama gel gor ki malesefEvet vucut belirli bir kiloyu benimseyip, o kiloda çakılı kalırmış. 52 yi benimsesin işte bişey diyoz mu
Evet cok gulduruyorlar insani ya benimki gecen bi sabaha karsi uyanmis bende dus aldm tirnaklarmi kesiyordum gecede bikac defa uyaniyor geri uyutuyorum hala neyse uyanip gelms banyonun kapisina gecenin bu saatinde napiyosunnnBiz de çok eğleniyoruz bakma şikayet ediyorum ama, yeni şeyler öğrendikçe gülmekten öldürüyor bizi :)
Dün gırgır demeyi öğrenmiş gırgır istiyor benden, yerleri temizleyecekmiş
Evet cok gulduruyorlar insani ya benimki gecen bi sabaha karsi uyanmis bende dus aldm tirnaklarmi kesiyordum gecede bikac defa uyaniyor geri uyutuyorum hala neyse uyanip gelms banyonun kapisina gecenin bu saatinde napiyosunnn
Kesinlikle ilk 1 yil cok sevimliler tamam ama insan birsey anlayamiyor gaz cikar emzir alt.degistir filan derkene uykusuz.kaliyoruz ac kaliyoruz kostur.kostur gergn zor 1 yildi benimki mesela... sonra git gide hersey daha guzellesti birde kendime ve esimle kendimize vakit ayirabildikce insani seyler yapmaya zamanim kalabildiginde heralde kendmi dha iyi hisseder oldum ...Hahahahah yerim yaaa
Büyüdükçe daha tatlı oluyorlar desene :))
Yaptık valla o cok güzel lavaş ekmek yapıyo bende pogacahahahaha nedense törenle değişim yaptınız gibi geldi bi an
pakistan Hindistan sınır güvenlik değişim töreni gibi
minnosluk kalpten gelen bisey
Yok canım benden haber bekliyorlar,eşimin ise gittiği birgün alicam ama sanırım öbür hafta içi bı gün olurBugun mu gelecek misafirlerin canim
Pratik bir şeyler istiyorsan tavuk sote yap canım ?Bide akşama ne yemek pisecek ya akıl verin
Saol patilim güzel şeyler siralamissin valla bende bunlari önümüzde ki günlere yayıyım da yemek derdim olmasın bı kaç gün saolPratik bir şeyler istiyorsan tavuk sote yap canım ?
Ya da fırın da tavuk patates ?
Veya Patlıcan kebabı ?
ya da buzlukta fasulyen falan varsa çıkar hemen fasulye pişir yanına pilav salata gibi..
bilemedimben akşamları eve gidince böyle pratik şeyler yapıyorum veya kıyma al hemen köfte, patates falan koy ortaya birşeyler yanına cacık
Valla ben de pazar gününden haftalık yemek listesi oluşturuyorumSaol patilim güzel şeyler siralamissin valla bende bunlari önümüzde ki günlere yayıyım da yemek derdim olmasın bı kaç gün saolşimdi kıyma var yufkada var pratik bı beyti kebap yapmak geldi aklıma onu yapicam eşim de seviyor hazır çok saol fikirlerin için
ne kadar çalışmayı düşünüyosun orda maliim :)Geceden kalmasın yani
Evet kuzum geç geldim eve malum işyeri evime çoook uzak
çalışan bayan menüsü,bizde de genelde bu tür olur,Pratik bir şeyler istiyorsan tavuk sote yap canım ?
Ya da fırın da tavuk patates ?
Veya Patlıcan kebabı ?
ya da buzlukta fasulyen falan varsa çıkar hemen fasulye pişir yanına pilav salata gibi..
bilemedimben akşamları eve gidince böyle pratik şeyler yapıyorum veya kıyma al hemen köfte, patates falan koy ortaya birşeyler yanına cacık
Aah samdanim ahh gerçek çevremde sen gibi arkadaşım dostum olacak sırtım yere gelmez ki benimetrafim genelde çakallarla dolu saolasin canimm, belki birgün bı yerlerde karşılaşır arkadaş oluruz o zmn yapar yediririm kimbilir dünya küçük
Beni anlaman ne güzel ameceyyyeni saçların da hayırlı olsun, güzelmiş
Eşin niyeti bozmuş limonsuzsende yap yedir adama,klasik elmalı kurabiye ama tadı çok güzel
Canım şekli patates kesici var bilmem bilir misin,onunla verdim
İki kat doping olur senin kocaya yerse desene kızsen ye bari birbirinizi tam tamamlarsiniz o zmn
Keşke komşularım siz olsaydınız
Geçmiş olsun canım,nazara mi geldin kiz
beyti kebap hiç yapmadım ama internetten baktım,pratik güzel bir tarif, ben de yaparım artık bir günSaol patilim güzel şeyler siralamissin valla bende bunlari önümüzde ki günlere yayıyım da yemek derdim olmasın bı kaç gün saolşimdi kıyma var yufkada var pratik bı beyti kebap yapmak geldi aklıma onu yapicam eşim de seviyor hazır çok saol fikirlerin için
Beyti eşim de seviyor,e bende midesinden bol bol geçiyim diyorum kalbine ulaşmak icin malumValla ben de pazar gününden haftalık yemek listesi oluşturuyorumhaftalık dediğime bakma balımm 3-4 günlük yani her yemeği 1 gün önce akşamdan yapıyorum ya da pratikse işten gelir gelmez hallediyorum . 4 gün evde yiyoruz, 2 gün kayınvalidem de 1 günde annemde öyle geçiştiriyorum napayımm
beyti bayılırımm
Aynen canım çok pratik hele yufkayla yapılınca daha çıtır oluyor lavaştan,önce yufkayla dene derim missbeyti kebap hiç yapmadım ama internetten baktım,pratik güzel bir tarif, ben de yaparım artık bir gün
İnşallah gün gelir de komşu oluruz samdanim benimsenin ben tatlı dilini yerimkim bilir be kuzum belki komsu bile oluruz ne de olsa biz tayinciyiz:) :) keşke denk gelsek çok güzel olurdu :)
benim şu an etrafimda iyi insanlar var hep sizler gibiAllah yokluklarini göstermesin. gurbette iyi insanlarla karşılaşmak insana çok iyi geliyo :)
Beyti eşim de seviyor,e bende midesinden bol bol geçiyim diyorum kalbine ulaşmak icin malum
Sizin sistem de iyiymiş patili arada esine de yaptır,bir gün ona ait olsun mesela mutfak girerse tabi
Aynen canım çok pratik hele yufkayla yapılınca daha çıtır oluyor lavaştan,önce yufkayla dene derim miss
İnşallah gün gelir de komşu oluruz samdanim benimAllah iyi insanlarla karşılaştırsın hep❤
Hmmmmm fal en sevdiğimmmmamin canım benim:)
fal da bakar miyizçok eğlenceli oluyo
K Kendinisevenbirii eşim yemek yapmayı çok bilmez ya
Ben yemeği yapıyorum o sofrayı kuruyor bana, sofrayı kaldırıyor, bazen makineye diziyoronun yaptığı tek şey kıymalı yumurta hazır mantı bir de makarna
Allahtan kayınvalidem yakın yoksa cinnet geçirirdim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?