Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de çok eğleniyoruz bakma şikayet ediyorum ama, yeni şeyler öğrendikçe gülmekten öldürüyor bizi :)
Dün gırgır demeyi öğrenmiş gırgır istiyor benden, yerleri temizleyecekmiş
Evet cok gulduruyorlar insani ya benimki gecen bi sabaha karsi uyanmis bende dus aldm tirnaklarmi kesiyordum gecede bikac defa uyaniyor geri uyutuyorum hala neyse uyanip gelms banyonun kapisina gecenin bu saatinde napiyosunnn

Evet cok gulduruyorlar insani ya benimki gecen bi sabaha karsi uyanmis bende dus aldm tirnaklarmi kesiyordum gecede bikac defa uyaniyor geri uyutuyorum hala neyse uyanip gelms banyonun kapisina gecenin bu saatinde napiyosunnn

Hahahahah yerim yaaa
Büyüdükçe daha tatlı oluyorlar desene :))

Hahahahah yerim yaaa
Büyüdükçe daha tatlı oluyorlar desene :))
Kesinlikle ilk 1 yil cok sevimliler tamam ama insan birsey anlayamiyor gaz cikar emzir alt.degistir filan derkene uykusuz.kaliyoruz ac kaliyoruz kostur.kostur gergn zor 1 yildi benimki mesela... sonra git gide hersey daha guzellesti birde kendime ve esimle kendimize vakit ayirabildikce insani seyler yapmaya zamanim kalabildiginde heralde kendmi dha iyi hisseder oldum ...

Bide akşama ne yemek pisecek ya akıl verin
Pratik bir şeyler istiyorsan tavuk sote yap canım ?
Ya da fırın da tavuk patates ?
Veya Patlıcan kebabı ?
ya da buzlukta fasulyen falan varsa çıkar hemen fasulye pişir yanına pilav salata gibi..

bilemedim ben akşamları eve gidince böyle pratik şeyler yapıyorum veya kıyma al hemen köfte, patates falan koy ortaya birşeyler yanına cacık

Saol patilim güzel şeyler siralamissin valla bende bunlari önümüzde ki günlere yayıyım da yemek derdim olmasın bı kaç gün saol şimdi kıyma var yufkada var pratik bı beyti kebap yapmak geldi aklıma onu yapicam eşim de seviyor hazır çok saol fikirlerin için

Valla ben de pazar gününden haftalık yemek listesi oluşturuyorum haftalık dediğime bakma balımm 3-4 günlük yani her yemeği 1 gün önce akşamdan yapıyorum ya da pratikse işten gelir gelmez hallediyorum . 4 gün evde yiyoruz, 2 gün kayınvalidem de 1 günde annemde öyle geçiştiriyorum napayımm

beyti bayılırımm

çalışan bayan menüsü,bizde de genelde bu tür olur,
kışın köfteli karnıbahar ve ıspanak böreği de yapıyorum

senin ben tatlı dilini yerim kim bilir be kuzum belki komsu bile oluruz ne de olsa biz tayinciyiz:) :) keşke denk gelsek çok güzel olurdu :)
benim şu an etrafimda iyi insanlar var hep sizler gibi Allah yokluklarini göstermesin. gurbette iyi insanlarla karşılaşmak insana çok iyi geliyo :)

beyti kebap hiç yapmadım ama internetten baktım,pratik güzel bir tarif, ben de yaparım artık bir gün

Beyti eşim de seviyor,e bende midesinden bol bol geçiyim diyorum kalbine ulaşmak icin malum
Sizin sistem de iyiymiş patili arada esine de yaptır,bir gün ona ait olsun mesela mutfak girerse tabi
beyti kebap hiç yapmadım ama internetten baktım,pratik güzel bir tarif, ben de yaparım artık bir gün
Aynen canım çok pratik hele yufkayla yapılınca daha çıtır oluyor lavaştan,önce yufkayla dene derim miss
İnşallah gün gelir de komşu oluruz samdanim benim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hep

K Kendinisevenbirii eşim yemek yapmayı çok bilmez ya
Ben yemeği yapıyorum o sofrayı kuruyor bana, sofrayı kaldırıyor, bazen makineye diziyor onun yaptığı tek şey kıymalı yumurta hazır mantı bir de makarna
Allahtan kayınvalidem yakın yoksa cinnet geçirirdim herhalde

amin canım benim:)
fal da bakar miyiz çok eğlenceli oluyo

benim eşim yemek yapar ama yemek yapar mısın ya da yemeği sen yap deyince dışardan söylüyo ya da dışarı götürüyo o yüzden ben de zaman zaman cinnet gecirmekle beraber keyfin bilir diyorum kendi kendime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…