- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.761
Ben hiç anlamam kız,bol bol sıkarım fal diyinceamin canım benim:)
fal da bakar miyizçok eğlenceli oluyo
Ahaha ya o bile bişey bilmese de mutfakta yardım da etse kârK Kendinisevenbirii eşim yemek yapmayı çok bilmez ya
Ben yemeği yapıyorum o sofrayı kuruyor bana, sofrayı kaldırıyor, bazen makineye diziyoronun yaptığı tek şey kıymalı yumurta hazır mantı bir de makarna
Allahtan kayınvalidem yakın yoksa cinnet geçirirdim herhalde
Ben hiç anlamam kız,bol bol sıkarım fal diyince
Yok benim ki yemek yapar mısın dediğim de o zamannnn salçalıııı makaroniiii diyorbenim eşim yemek yapar ama yemek yapar mısın ya da yemeği sen yap deyince dışardan söylüyoya da dışarı götürüyo o yüzden ben de zaman zaman cinnet gecirmekle beraber keyfin bilir diyorum kendi kendime
Tövbe ya tutarsa diye de korkarimeğlencesi orda zateninsan sıkma gücünü ölçüyo
kk birinci noteri çok şükür şubatta kv gidecek ya, tekrar ücretsiz izin alma hakkim varmış şimdi öğrendim ❤❤❤
Hmmm fena sayılmammmanlar mısın bakmaktan
yaaaa tosiam cok sevindim
bak en azından bi konuda artık için rahatbundan sonra da inşallah hep böyle güzel haberler alırsın herşey gönlünce olur
Yok benim ki yemek yapar mısın dediğim de o zamannnn salçalıııı makaroniiii diyoryemeğe de götürmüyor yemek olayımz bizim ayda 1 kez onun haricinde yemez
O yüzden kayınvalidem elim ayağım benim, iyi ki yakınız yoksa gerçekten çalışırken cok zor olabilirdi sanırım.. 6-6:30 eve geliyorum eşim de benden 15 dk sonra evde15 dk da nasıl yapayım yemek yoksa kayınvalideme uğrayıp alıp eve geçiyorum ya da o eve bırakıyor tabi bu hep olmuyor en az 3 gün evde yemek pişiyor yani beceriksiz değilim cok becerimliyimdir ama biraz üşengecim
KesinlikleAhaha ya o bile bişey bilmese de mutfakta yardım da etse kâr
Tövbe ya tutarsa diye de korkarim
Hmmm fena sayılmammmenerjim yüksekse o gün güzel baktığımı söylerler ama bazende hiç içimden gelmez
Yaa aşkımız depreşti yine dimi kocislerimize maşallah diyelimKesinliklecanım kocişkom kalp ben
akşam ona en sevdiği tatlıyı magnolyayı yapmaya niyet ettim hadisevap pointlerim artsın
Insallah samdanimmm bu fikri sen verdin bana cok cok tesekkur ederim kuzum
Herkese izin vermiyoruz dediler kötüye kullananlar, izin birlestirmeye çalışanlar oluyormuş ama sizin durumunuz zaruri tabii tekrar cikabilirsiniz dediler. Cok rahatladimmn
Kız şamdan falı çıkanlardan korkarimben öyle yukardan saklamıştım ki nasilsa tutmaz diye hep tutmustuben de o yüzden bakmiyorum zaten anlamam da yüksek tutuş gücüm var zaar
Kesinlikle, olmuyor yani..yaaaa çok tatlısınız :) benim kaynanam da yemek yaptığım halde tencere tencere yemek getirirdi ya da yollardiçöpe ata ata bi hal olmuştum neyseki artık yolda bozuluyo diye getirmiyo iyi ki atanip gelmişim uzağa
ayda bir çok iyi ya :) biz haftada üç dörde cikarcaz sanırım ben işe dönünce
usenmekte de haklısın yavrum be ise git eve gel evde çalış insanın zoruna gidiyo
Kız şamdan falı çıkanlardan korkarim
Benim ona aşkım hep extra extra largeYaa aşkımız depreşti yine dimi kocislerimize maşallah diyelimeline sağlık magnolia sevilmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?