Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha ya o bile bişey bilmese de mutfakta yardım da etse kâr

benim eşim yemek yapar ama yemek yapar mısın ya da yemeği sen yap deyince dışardan söylüyo ya da dışarı götürüyo o yüzden ben de zaman zaman cinnet gecirmekle beraber keyfin bilir diyorum kendi kendime
Yok benim ki yemek yapar mısın dediğim de o zamannnn salçalıııı makaroniiii diyor yemeğe de götürmüyor yemek olayımz bizim ayda 1 kez onun haricinde yemez
O yüzden kayınvalidem elim ayağım benim, iyi ki yakınız yoksa gerçekten çalışırken cok zor olabilirdi sanırım.. 6-6:30 eve geliyorum eşim de benden 15 dk sonra evde 15 dk da nasıl yapayım yemek yoksa kayınvalideme uğrayıp alıp eve geçiyorum ya da o eve bırakıyor tabi bu hep olmuyor en az 3 gün evde yemek pişiyor yani beceriksiz değilim cok becerimliyimdir ama biraz üşengecim

kk birinci noteri çok şükür şubatta kv gidecek ya, tekrar ücretsiz izin alma hakkim varmış şimdi öğrendim ❤❤❤

yaaaa tosiam cok sevindim
bak en azından bi konuda artık için rahat bundan sonra da inşallah hep böyle güzel haberler alırsın herşey gönlünce olur

yaaaa tosiam cok sevindim
bak en azından bi konuda artık için rahat bundan sonra da inşallah hep böyle güzel haberler alırsın herşey gönlünce olur

Insallah samdanimmm bu fikri sen verdin bana cok cok tesekkur ederim kuzum
Herkese izin vermiyoruz dediler kötüye kullananlar, izin birlestirmeye çalışanlar oluyormuş ama sizin durumunuz zaruri tabii tekrar cikabilirsiniz dediler. Cok rahatladimmn

yaaaa çok tatlısınız :) benim kaynanam da yemek yaptığım halde tencere tencere yemek getirirdi ya da yollardi çöpe ata ata bi hal olmuştum neyseki artık yolda bozuluyo diye getirmiyo iyi ki atanip gelmişim uzağa

ayda bir çok iyi ya :) biz haftada üç dörde cikarcaz sanırım ben işe dönünce
usenmekte de haklısın yavrum be ise git eve gel evde çalış insanın zoruna gidiyo

Kesinlikle canım kocişkom kalp ben
akşam ona en sevdiği tatlıyı magnolyayı yapmaya niyet ettim hadi sevap pointlerim artsın
Yaa aşkımız depreşti yine dimi kocislerimize maşallah diyelim eline sağlık magnolia sevilmez mi

var ya kendime olmuş gibi sevindim inan ne güzel kolaylık da saglicaklarmis :) valla çok sevindim tosiam yaaaa
Allah gönlüne göre verdi bak sen gönlünü ferah tut. başta zor olur belki ama inan işe dönünce sen de rahatlarsin. bebisi tabiki özlersin ama zaten onla illa bi şekilde ayrilcaktin. maddi olarak en azından rahatlarsın. o zaman kızına da daha güzel şeyler yaparsin.

kuaföre bugün mü gitcektin sen:)

Kesinlikle, olmuyor yani..
Ben zaten köpeklerden dolayı hafta da 2 gün ( ctesi ve hafta içi 1 gün ) olmak üzere temizlik yapıyorum akşamları.
Ayda 1 kere eve abla geliyor ama yetmiyor evde 2 tane köpek olunca doğal olarak e temzliğin yanında bir de her gün yemek yaptığımı düşünürsek sıkıntı yani e köpüşleri çişe çıkarmak falan da var bunu unutmamak gerek
hal böyle olunca iş yükü artıyor, en çokta köpeklerden dolayı..

Biz ayda 1 yemeğe çıkıyoruz cünkü eşim ünv il dışında okuduğundan dolayı öğrenci evine bol bl dışarı yemeği yediği için pek hoş bakmıyor o yüzden kendimize bir gün belirledik ayda 1 dedik yemek yoksa ya kaynana ya annem..

sen ne işyapıyordun samdanım, unutmuş ya da kaçırmış olabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…